Fez כתב:
mr.durden כתב:
לכל אנשי ה"מי שבא ברוך הבא" אני רק מזכיר שזאת לא הפעם הראשונה שהשם של חיים רביבו נקשר בהפועל.
בפעם הקודמת שזה היה קצת לפני הליך ה"במבי".
מוני הראל רצה לצרף את חיימקה לכנופייה שלו כדי להוציא את טביב.
בתמורה ראינו החתמה הזויה של שי רביבו (חמוד ועדין כזה, עם קשת בשיער) שחקן שלא היה לו מה לחפש בקבוצה בסדר גודל שהיינו אז.
זה מה שאנחנו רוצים? שכונה של אינטרסנטים שקובעים איזה מקורבים ישחקו במועדון?
אני אישית מעדיף קבוצה נקייה בליגה ג' שתתחיל מחדש על פני ללכת לעודד מנגנון הלבנת כספים של אנשי עולם תחתון.
בטווח ארוך של 10 שנים קדימה נקבל תוצאה הרבה יותר טובה ככה.
אני באמת לא מאמין שיש אנשים שחושבים ככה. מה שתקבל תוך 10 שנים מפירוק בליגה ג׳ זה במקרה הטוב הפועל קטמון מדשדשת ובמקרה הרע לא תהיה הפועל. זה תסריט גרוע עשרות מונים מאיזה בעלים עסקן שיחזיק אותנו בחיים.
מה ישתנה תוך 10 שנים? גם אז כדי לשחק בליגה של הגדולים תצטרך מישהו רציני שישים כסף. עוד 10 שנים של טיולים בליגות נמוכות לא תהיה יותר ״נקי״ אלא תהיה אחרי 10 שנים שבהן הפועל מאבדת את כל הקהל הצעיר בעיר, את כל מעמדה כקבוצה בכירה בכדורגל ואת כל נכסיה ועוצמתה כמותג. העיקר שלא יהיו ״מקורבים ואינטרסנטים״, ניקיון זה העניין.
כאשר מביאים את קטמון כדוגמא לחוסר התוחלת של קונספט קבוצת האוהדים, כדאי להזכיר באותה נשימה את אחותה הגדולה, הפועל ירושלים.
קבוצה עם עבר, קהל אוהדים (יחד עם קטמון מדובר ביותר מ-5000 אוהדים) ואיצטדיון נהדר, שנלקחה בשבי ע"י קבלן בשם יוסי סאסי, המסרב בכל תוקף לשחרר את לפיתת המוות שלו במועדון.
גם במכבי פתח תקווה למשל, אין סיכוי שמישהו יוכל להזיז משם את הלוזונים.
אם זה מה שאתם מאחלים להפועל, זה חבל מאד...