תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:32 
ערן כתב:
ברור לכל בנאדם נורמלי שהמצב של המועדון מבחינה כלכלית וניהולית הוא נורא ואיום. משזה נאמר, לכל זה אין ולו פרומיל קטן בחרפה שקרויה עונת 13/14 של הפועל תל אביב תחת רן בן שמעון. הכל עליו. הכל.

וכן, זו העונה הכי גרועה. כי ב-04/05 לא היינו צריכים את אירופה כמו שאנחנו צריכים היום. וב-07/08 השכלנו להיפטר מהמאמן בזמן ועוד להגיע לגמר גביע ולאירופה. עזוב את הנצחונות בדרבים בעונות האלו, זה ל"רגשנים", אני מדבר איתך פרקטית.

לקחו בעונה הזו סיכונים מבחינת בניית סגל, שכר למאמן, יד חופשית (2 מאמני כושר! פסיכולוג! מנהל מקצועי לנוער!) כי חשבו שלפחות את המינימום של להגיע לשלב בתים הוא יצליח. כן, איפה שפרדי דוד הצליח עם מועדון מפורק וסגל חלש הרבה יותר. מה לעשות שהעונה הזו היתה יותר קריטית בנושא הזה. אז לא עלינו באוגוסט לבתים ואנחנו לא נעלה לאירופה בעונה הבאה. מי שלא מבין את ההשלכות עיוור מרצון או מכורח.

אם אתה אומר "שנתנו" מאמן יד חופשית, אז כמו שלמאמן יש אחריות על חוליית ההגנה שלו, למי שנתן לו יד חופשית יש אחריות עליו. כמו שנושא של עמוס\קליימן. מועדון שמתווה דרך לא נותן למאמן שלו להביא את קליימן.
ואתה יכול להגיד עוד 200 פעם ש "הכל עליו, הכל", סבבה. אני חושב שחלק גדול עליו, אבל אני גם חושב שלא הכל רע ואני כן מצליח לראות דברים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
״הדברים הטובים״ האלו - שאתה בין יחידי הסגולה המעטים שרואים אותם, סוג של כוח על כנראה - לא עזרו למועדון העונה (עובדה) ולא ישמשו אותו בעונה הבאה. אז למה הם טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:50 
מה הוא חוטף בדיוק? אתה אמיתי? למרות כל ההפצצות שלי, מי ישמע "מאמן בדיחה" הפצצה אטומית. קהל יותר סבלני מאוהדי הפועל אני לא מכיר בארץ, יותר מזה לא מכיר בעולם קהל שלא עורף את הראש למאמן כל כך כושל שלא רק מחריב את ההווה גם את העתיד של הקבוצה, וכן אם צריך להזכיר אני מדבר על מאמן של קבוצה גדולה / צמרת. אתה מסתכל כל הזמן על העבר ומבסוט מהנעת כדור סתמית, אני פחות, אני בוחן אותו בכל אספקט ורואה את המילה כישלון בכל מה שהוא נגע בו. בדיחה זו צורת התבטאות עדינה למה שהוא באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ברור לכל בנאדם נורמלי שהמצב של המועדון מבחינה כלכלית וניהולית הוא נורא ואיום. משזה נאמר, לכל זה אין ולו פרומיל קטן בחרפה שקרויה עונת 13/14 של הפועל תל אביב תחת רן בן שמעון. הכל עליו. הכל.

וכן, זו העונה הכי גרועה. כי ב-04/05 לא היינו צריכים את אירופה כמו שאנחנו צריכים היום. וב-07/08 השכלנו להיפטר מהמאמן בזמן ועוד להגיע לגמר גביע ולאירופה. עזוב את הנצחונות בדרבים בעונות האלו, זה ל"רגשנים", אני מדבר איתך פרקטית.

לקחו בעונה הזו סיכונים מבחינת בניית סגל, שכר למאמן, יד חופשית (2 מאמני כושר! פסיכולוג! מנהל מקצועי לנוער!) כי חשבו שלפחות את המינימום של להגיע לשלב בתים הוא יצליח. כן, איפה שפרדי דוד הצליח עם מועדון מפורק וסגל חלש הרבה יותר. מה לעשות שהעונה הזו היתה יותר קריטית בנושא הזה. אז לא עלינו באוגוסט לבתים ואנחנו לא נעלה לאירופה בעונה הבאה. מי שלא מבין את ההשלכות עיוור מרצון או מכורח.

עזוב אותך, אנחנו מקום ראשון בליגה בהנעת כדור בין הבלמים לקשרים האחוריים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:31 
ועוד למזלו שניים משלושת השחקנים שהם חצי תקציב (לא שאני מבין מאיפה הנתון הזה) הם שני השחקנים הטובים היחידים בקבוצה, והם פה משנה שעברה.

הוא הביא איזה 10-12 שבמקרה הכי טוב הם בינוניים. כלום לעונה הבאה אין פה. שוב צריך להביא 90% הרכב.

כלום. שממה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:45 
ערן כתב:
״הדברים הטובים״ האלו - שאתה בין יחידי הסגולה המעטים שרואים אותם, סוג של כוח על כנראה - לא עזרו למועדון העונה (עובדה) ולא ישמשו אותו בעונה הבאה. אז למה הם טובים?

בוא לא נדבר על העונה הבאה. זה ברור שאם הוא לא ממשיך אז זה לא רלוונטי.
ונכון, הם לא עזרו בעונה הזו מבחינת תוצאות ועם זה אי אפשר להתווכח. אני כן חושב שהקבוצה הזו שווה נקודות הרבה יותר ממה שהיא השיגה עד היום ואני חושב שעם תיקונים נקודתיים אפשר להתקדם על הבסיס הקיים.
אבל עזוב, אני מניח ששום דבר כרגע לא ישכנע אותך. מה שאני לא אגיד אתה תבוא עם התוצאות וזה סבבה, גישה לגיטימית. לעולם כנראה לא נדע מה היה קורה אם הוא היה נשאר והדברים הטובים שאני רואה אכן יתנדפו כלא היו. יכול להיות שעוד הרבה דברים שאנשים לא נתנו להם צ'אנס היו יכולים להתפתח למשהו אחר וטוב יותר. יכול להיות שגם אנשים כמו בן שמעון יכולים ללמוד את מהטעויות של עצמם ולשפר וגם יכול להיות שלא. אני מסתכל על כל הקריירה שלו כמאמן ומוצא הרבה יותר נקודות זכות מאשר נקודות חובה. בדיוק מאותה סיבה הייתי לוקח עכשיו שחקן כמו שכטר (בלי ויכוחים שקשורים לעלות שלו). אני יודע מה הפוטנציאל שלו ואני יודע מה הוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:48 
chimpfive כתב:
מה הוא חוטף בדיוק? אתה אמיתי? למרות כל ההפצצות שלי, מי ישמע "מאמן בדיחה" הפצצה אטומית. קהל יותר סבלני מאוהדי הפועל אני לא מכיר בארץ, יותר מזה לא מכיר בעולם קהל שלא עורף את הראש למאמן כל כך כושל שלא רק מחריב את ההווה גם את העתיד של הקבוצה, וכן אם צריך להזכיר אני מדבר על מאמן של קבוצה גדולה / צמרת. אתה מסתכל כל הזמן על העבר ומבסוט מהנעת כדור סתמית, אני פחות, אני בוחן אותו בכל אספקט ורואה את המילה כישלון בכל מה שהוא נגע בו. בדיחה זו צורת התבטאות עדינה למה שהוא באמת.

אני לא מבסוט מכלום. הייתי אומר שאם היינו עכשיו חודשיים בתוך העונה, אז לעומת העונה שעברה הכיוון הוא נכון. אמרתי יותר מפעם אחת שהפועל היו צריכים להיות היום במקום אחר לגמרי ולהבדיל ממך גם נימקתי את הדברים מבחינה מקצועית. גם הרעים וגם הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:49 
אפשר להתקדם על הבסיס הקיים?
בוא, תן לי רשימה שמבחינתך היא הבסיס הקיים, ואיך המעמד שלנו נכון להיום מהבחינה הזאת השתפר ביחס לשנה שעברה.
אני אפילו נותן לך להכניס את דמארי וגילי, למרות שרב"ש לא קשור אליהם בשום צורה, והראשון בכלל יעזוב עוד חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:50 
19 כתב:
ועוד למזלו שניים משלושת השחקנים שהם חצי תקציב (לא שאני מבין מאיפה הנתון הזה) הם שני השחקנים הטובים היחידים בקבוצה, והם פה משנה שעברה.

הוא הביא איזה 10-12 שבמקרה הכי טוב הם בינוניים. כלום לעונה הבאה אין פה. שוב צריך להביא 90% הרכב.

כלום. שממה.

לא צריכים להביא שום 90%. צריך להתאים את עצמך לתקציב הנוכחי ולהכין שלד שיוכל לצמוח אם וכאשר יבוא רוכש. עז אז להשאיר את רב הסגל ולהתחיל להשתמש בנוער.
תחליף 90% בתקציב הזה תרד ליגה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:53 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אני לא מבסוט מכלום. הייתי אומר שאם היינו עכשיו חודשיים בתוך העונה, אז לעומת העונה שעברה הכיוון הוא נכון. אמרתי יותר מפעם אחת שהפועל היו צריכים להיות היום במקום אחר לגמרי ולהבדיל ממך גם נימקתי את הדברים מבחינה מקצועית. גם הרעים וגם הטובים.

אני מבין שמאוד מפריע לך שכתבתי "בדיחה עצובה" אבל זה היה סיכום של עונה שלמה, להבדיל ממני? אל תבדל את עצמך בצורה מתיימרת, נתתי את הפרשנות בשקל שלי על פני אשכולות שלמים בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:57 
redrony כתב:
19 כתב:

כלום. שממה.

לא צריכים להביא שום 90%. צריך להתאים את עצמך לתקציב הנוכחי ולהכין שלד שיוכל לצמוח אם וכאשר יבוא רוכש. עז אז להשאיר את רב הסגל ולהתחיל להשתמש בנוער.

בדיוק. שלד.
הוא הביא שחקנים בין בינוניים מינוס לגרועים. כולם, אחד אחד. זה שלד להפועל עכו.
בשביל לבנות שלד, צריך להחליף 90% מהם.
שוער, שני בלמים, מגן שמאלי, כל קישור האמצע, חלוץ וקשר אגף.
וזה כשהשארתי את ורמוט ודמארי. וזה רק הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 16:58 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אני מבין שמאוד מפריע לך שכתבתי "בדיחה עצובה" אבל זה היה סיכום של עונה שלמה, להבדיל ממני? אל תבדל את עצמך בצורה מתיימרת, נתתי את הפרשנות בשקל שלי על פני אשכולות שלמים בדיוק כמוך.

מה שהתחיל את הדיון מבחינתי זה שדיברת על בכר בתקציב שלו שהביא את ק"ש לאירופה מול בן שמעון והתקציב שלו בהפועל, כאשר אותו בן שמעון עשה עם ק"ש אליפות בפחות או יותר אותו תקציב. אליפות שקבוצות לוקחות פה פעם בדור. זה הכל. לא היתה לי שום כוונה להכנס לדיון מקצועי, רק לרדת לרמת העובדות שאתה כל כך אוהב להתלות בהן כמו תקציב. אתה רוצה לרדת לדיון מקצועי אמיתי עם סגנון נורמלי ולא מתלהם, אשמח. נראה לי חסר טעם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:00 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

כלום. שממה.

בדיוק. שלד.
הוא הביא שחקנים בין בינוניים מינוס לגרועים. כולם, אחד אחד. זה שלד להפועל עכו.
בשביל לבנות שלד, צריך להחליף 90% מהם.
שוער, שני בלמים, מגן שמאלי, כל קישור האמצע, חלוץ וקשר אגף.
וזה כשהשארתי את ורמוט ודמארי. וזה רק הרכב.

לא הפועל עכו, אבל כן, אם אתה חושב שב-28 מיליון שקל תבנה קבוצה לאליפות שיושבים עליך חוזים כמו שיש לך עכשיו אז כנראה שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:06 
לא אמרתי לאליפות, למרות שזה מה שהוא בנה ב60 מיליון.
כתבתי לפני תחילת העונה שמבחינתי המבחן יהיה, שיהיו 5-6 שחקנים שנרצה שיישארו לעונה הבאה מבין אלה שהוא הביא. זה בערך 50%, לא הצבתי לו רף לא ריאלי.
יש אולי אחד (ליאור לוי) מבין אלה שהוא הביא שכדאי שיישאר. התרסקות מוחלטת. כלום אין במה שהוא הביא. אחלה של בניית שלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:22 
19 כתב:
לא אמרתי לאליפות, למרות שזה מה שהוא בנה ב60 מיליון.
כתבתי לפני תחילת העונה שמבחינתי המבחן יהיה, שיהיו 5-6 שחקנים שנרצה שיישארו לעונה הבאה מבין אלה שהוא הביא. זה בערך 50%, לא הצבתי לו רף לא ריאלי.
יש אולי אחד (ליאור לוי) מבין אלה שהוא הביא שכדאי שיישאר. התרסקות מוחלטת. כלום אין במה שהוא הביא. אחלה של בניית שלד.

אפשר להתווכח פר שחקן. אני חושב שהראייה שלך קצת שחורה. יש גם שחקנים שהיו להם תנודות במהלך העונה.
על איליץ' חשבו אחרת בתחילת העונה, גם גרזיציץ בקבוצה שהולך לה יותר היה משאיר רושם אחר, דגני בתור מגן, זגורי, ליאור לוי שאמרת. יש כל מיני ילדים שעוד לא קיבלו צ'אנס אמיתי, פדידה, שון מלכה.
שהכל רע, אז הכל רע, אבל צריך באמת לנסות לראות מה אפשר להוציא ממה שיש. אנחנו לא מכבי, אין לנו כסף לפרק הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:22 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מה שהתחיל את הדיון מבחינתי זה שדיברת על בכר בתקציב שלו שהביא את ק"ש לאירופה מול בן שמעון והתקציב שלו בהפועל, כאשר אותו בן שמעון עשה עם ק"ש אליפות בפחות או יותר אותו תקציב. אליפות שקבוצות לוקחות פה פעם בדור. זה הכל. לא היתה לי שום כוונה להכנס לדיון מקצועי, רק לרדת לרמת העובדות שאתה כל כך אוהב להתלות בהן כמו תקציב. אתה רוצה לרדת לדיון מקצועי אמיתי עם סגנון נורמלי ולא מתלהם, אשמח. נראה לי חסר טעם כרגע.

בעיה שכל הבסיס של ההשוואה שלך הוא על סמך העבר בעוד אני מסתמך על ההווה. ממש לא אכפת לי מה רב"ש עשה בקרית שמונה. היום מול גיא בכר שעומד עם חצי תקציב של רב"ש הוא מנצח אותו בקרב על אירופה והגביע. אז מה הקשר שאותו רב"ש אימן את ק"ש? היום הוא מאמן את הפועל תל אביב ומולו נמצאת ק"ש של בכר, בקרב מולו הוא הפסיד, נקודה. כשבכר יקבל את הפועל ת"א ומולו יתייצב רב"ש עם ק"ש אז ההשוואה שלך אולי תהיה מעניינת. אבל העיקר שאתה משועשע ואני המתלהם.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 23 מרץ 2014, 17:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:26 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

בעיה שכל הבסיס של ההשוואה שלך הוא על סמך העבר בעוד אני מסתמך על ההווה. ממש לא אכפת לי מה רב"ש עשה בקרית שמונה. היום מול גיא בכר שעומד עם חצי תקציב של רב"ש הוא מנצח אותו בקרב על אירופה והגביע. אז מה הקשר שאותו רב"ש אימן את ק"ש? היום הוא מאמן את הפועל תל אביב ומולו נמצאת קבוצה שקוראים לה ק"ש עם שאותה מאמן בכר, בקרב מולו הוא הפסיד, נקודה. כשבכר יקבל את הפועל ת"א ומולו יתייצב רב"ש עם ק"ש אז ההשוואה שלך אולי תהיה מעניינת. אבל העיקר שאתה משועשע ואני המתלהם.

כי שאתה מדבר על הווה יש רזולוציות. אתה גמרת אותו על סמך עונה אחת. כפי שבעצמך אמרת על "אלישע של 2013" וכמו שאתה אמור להגיד על "גוטמן של הנבחרת" ומן הסתם יש עוד מספיק דוגמאות. לפי המשוואה הליניארית שלך, בכר בוודאות היה משיג בהפועל השנה יותר מאשר בן שמעון. יכול להיות שזה נכון, וגם יכול להיות שלא. יכול להיות שהוא השנה היה משיג יותר ובשנה הבאה רב"ש היה משיג יותר.
בגלל זה אני שופט על סמך כל הקריירה שלו וכן, העבר שלו הוא חלק גדול ממנה שלא לומר רובה הכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:26 
דיברו פה על איליץ' בהתחלה כמו שדיברו על פטקוביץ' בהתחלה.
אין שום סיבה שהוא יישאר.

ואני לוקח את דג'מבה דג'מבה על גרזיצ'יץ'.

60 מיליון, יד חופשית, ואלה השחקנים היותר טובים שהוא הביא. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:28 
19 כתב:
אין שום סיבה שהוא יישאר.

אני בכוונה לא נכנס לקטנות כמו 60 מיליון, אבל זה בוודאות התקציב? כמה ממנו על שכטר, וורמוט ודמארי? אם הוא היה רוצה לשחרר את וורמוט ולהשאיר את שכטר למכבי זה היה עובר לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:29 
19 כתב:
אין שום סיבה שהוא יישאר.

60?
אתה בטח מתכוון ל300.

הפורום הזה יורד מהפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:32 
דמארי לא על משכורת גבוהה במיוחד, ורמוט גם הוא רק שכר (נניח 3 מיליון שקל עלות להפועל ואני מגזים פה למעלה).

חוץ מזה מה זה משנה? הדיבורים הם על 60 מיליון, נניח ששכטר הוא עשרה, זה 50, נגיד שהפריזו, זה 40 מיליון, כשכבר יש לך ורמוט ודמארי בקבוצה. וזה מה שהוא הביא וככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:34 
19 כתב:
דמארי לא על משכורת גבוהה במיוחד, ורמוט גם הוא רק שכר (נניח 3 מיליון שקל עלות להפועל ואני מגזים פה למעלה).

חוץ מזה מה זה משנה? הדיבורים הם על 60 מיליון, נניח ששכטר הוא עשרה, זה 50, נגיד שהפריזו, זה 40 מיליון, כשכבר יש לך ורמוט ודמארי בקבוצה. וזה מה שהוא הביא וככה זה נראה.

ומה אתה חושב? שנתנו לו ביד 40 מיליון (שזה לא 60) שקל ואמרו לו "זה התקציב העברות שלך, תעשה מה שבא לך"?
והוא פשוט בחר לקנות 10 שחקנים חופשיים?

אתם חייבים להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:39 
הגלמוד מלוד כתב:
19 כתב:
אין שום סיבה שהוא יישאר.

60?
אתה בטח מתכוון ל300.

הפורום הזה יורד מהפסים.

הוא היה 45 לפני ה"מימון החיצוני" של שכטר.

תקציב שכר שחקנים:
ורמוט 1.4 נטו
איליץ' 1.1
קולין 750
דגני 680
גרזיצ'יץ' 650
עמוס 550 והוא התשיעי במרוויחים.
דמארי על 590.
הרשימה המלאה בגלובס.

ממש לא היה כסף. רכש גרוע מההתחלה עד הסוף, אחד אחד.

הכל בנטו, למעסיק זה כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 17:39 
שכר שחקני הפועל תל אביב (הבכירים) בעונת 2013/14
(משכורות נטו, באלפי שקלים; לפי 60 נקודות ליגה)
‏שחקנים: ‏
גילי ורמוט 1,380‏
‏איתי שכטר* 1,371
ברנקו איליץ' 1,033‏
יורגן קולין** 728‏
‏אוראל דגני 674‏
‏בריאן גרזיצ'יץ' 652‏
‏שי אבוטבול 646‏
‏עומר דמארי 595 ‏
‏לוקאש סאשה 565‏
‏דני עמוס 556‏
‏סלים טועמה 551‏
ישראל זגורי 518‏
בוריס קליימן 485‏
בסארט עבדורחימי 363‏
שמעון הרוש 351‏
זאב חיימוביץ' 320‏
רן יצחק 227 ‏
ליאור לוי 208‏
יגאל אנטבי 202‏‏
‏* הושאל בחלון ההעברות לנאנט (צרפת); ** הוקפא לאחר סיום חלון ההעברות
בעלי תפקידים:
‏רן בן שמעון (מאמן) 781‏
אלעד אשכנזי (פסיכולוג) 286‏
אסי דומב (עוזר מאמן) 199‏
אמיר לובין (מנכ"ל) 173‏

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 18:04 
עונה הבאה צריך לבנות הכל מחדש ואפשר לעשות את זה עם תקציב של 30 מיליון. אם נצליח להיפטר מעמוס, כל הזרים, אנטבי, חיימוביץ׳ וגם שכטר שלא ימשיך זה חסכון של 10 מיליון ש״ח. גם בצוות המקצועי אפשר לחסוך כמה מאות אלפי שקלים. התקציב של הקבוצה השנה הוא 45 מיליון ש״ח. צריך להמר על זרים צעירים מאפריקה ולהתבסס על השלד: קליימן, ליאור לוי, גילי, זגורי, אבוטבול, טועמה, דגני, שון מלכה, גורדנה ורמזי ספורי. עם מאמן שידע לפגוע בזרים טובים, אפשר לרוץ לאירופה והכי חשוב, לבנות קבוצה עם עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 18:29 
19 כתב:

אני לא שמעתי 60, אני שמעתי קרוב ל-50, מלמטה. סתם בשביל סנכרון. ותקציב זה לא רק שכר שחקנים.
אבל לא משנה, אפשר היה להביא יותר טוב, בלי קשר לתקציב, אבל לא יודע כמה יותר טוב. ברור שהחוזים המיותרים זה עמוס, אבוטבול, סלים, אנטבי , רן יצחק, הרוש. אין לי שום הצדקה לאף אחד מהשחקנים האלה בסגל. מה אפשר היה להביא במקום אני לא ממש יודע בטח לא מהשוק הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 18:34 
אתה התקציב השלישי בליגה, לצורך הדיון נגיד שזה 50 מלמטה. הבאים בתור אחריך הם באר שבע עם 34. לפי התקשורת.

להגיד עכשיו שאולי היה אפשר להביא קצת יותר טוב, אבל רק קצת, כשלא ניצחת קבוצה מהחמישייה העליונה אחרי שני סיבובים, אתה מקום שישי בפער ענקי מהמוליכות, ושמכל השחקנים שהובאו יש איזה 1.5 שסבבה אם יישארו, זה לא רציני.
כשלון אחד ענקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 18:48 
וואו, להגיד שלך יש 50 ולבאר שבע 34 זה גניבת דעת מטורפת. אין מצב שזה נכון ובאותם תנאים (נטו ברוטו או מה שזה לא יהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 18:56 
לפי נתוני הבקרה הפועל 45 ובאר שבע עם 31. באוגוסט. נניח שהם עוד העלו קצת.
וואו גניבת דעת לבאר שבע יש תקציב על ואנחנו מסכנים.

כשלון ענקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: