שחר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מה לא ברור בשחרור של פאקינג עומר פדידה? אתם אמיתיים?
יש כמה מתחרים על כל עמדה ובלי שום קשר הוא נראה כמו הצרות שלי בדקות המעטות ששיחק. החמיץ כמו ילד באסטנה, חירבן התקפות באשדוד, וזה לא שבשנה שעברה הוא עשה יותר מדי.
הוא מתאים לשחק בשלישיית הקשרים שמאחורי החלוץ, שם יש לנו אינפלציה של אופציות: גילי, זגורי, מלכה, ספורי, יחזקאל, אזולאי (באגף או כחלוץ נוסף). כולם טובים ממנו בהרבה. מזל שאני יודע במי מדובר, אחרת הייתי נלחץ
בהנחה ואתה הגאון כדורגל האולטימטיבי שרואה בחמש הפעמים שהוא עלה מהספסל העונה שפדידה שחקן כל כך גרוע שלא מתאים להיות על הספסל של קבוצה עם סגל כל כך רחב כמו הפועל תל אביב.
בוא תסביר לי בבקשה. מה עושים במידה והתסריט הבלתי הגיוני והנדיר ביותר מתממש ואחד מחמשת השחקנים שהזכרת יהיה פצוע או מורחק.
את מי תרכיב בסגל במקומם ("תביא אחד מהנוער, לא משנה מי..."זו לא תשובה מבחינתי)
בפעם האחרונה שכיניתי אותך ככה אמרת שאתה לא מוכן לנהל איתי דיון כי זה לא לטעמך. אני לא מתכוון להגיד לך את אותו הדבר, רק מציין בפנייך עובדה.
לעניינינו - מתוך ששת השחקנים שציינתי, לפחות שלושה יושבים על הספסל בכל משחק. לא הבנתי מה הסיפור הגדול אם אחד מהם נפצע. יש גם את שרם ולזמי אגב (אני יודע שהם לא קשרים אבל הם כן יכולים לאפשר לך להסיט את אזולאי/יחזקאל לאגף, למרות שגם לזמי יכול לשחק שם), שאני לא רואה הבדל גדול בינם לבין פדידה, אם בכלל. ולמה אתה אומר שמדובר בחמש פעמים שהוא עלה מהספסל כאילו הוא לא היה כאן בעונה הקודמת וקיבל מספר פעמים בפלייאוף את חולצת ההרכב? ראינו אותו מספיק פעמים כדי להבין ששחקן מתאים להפועל ת"א הוא לא. אם זה הופך אותי לגאון כדורגל, שיהיה.