תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 22:46 
Eros Ramazzotti כתב:
מה לא ברור בשחרור של פאקינג עומר פדידה? אתם אמיתיים?
יש כמה מתחרים על כל עמדה ובלי שום קשר הוא נראה כמו הצרות שלי בדקות המעטות ששיחק. החמיץ כמו ילד באסטנה, חירבן התקפות באשדוד, וזה לא שבשנה שעברה הוא עשה יותר מדי.

הוא מתאים לשחק בשלישיית הקשרים שמאחורי החלוץ, שם יש לנו אינפלציה של אופציות: גילי, זגורי, מלכה, ספורי, יחזקאל, אזולאי (באגף או כחלוץ נוסף). כולם טובים ממנו בהרבה. מזל שאני יודע במי מדובר, אחרת הייתי נלחץ

בהנחה ואתה הגאון כדורגל האולטימטיבי שרואה בחמש הפעמים שהוא עלה מהספסל העונה שפדידה שחקן כל כך גרוע שלא מתאים להיות על הספסל של קבוצה עם סגל כל כך רחב כמו הפועל תל אביב.
בוא תסביר לי בבקשה. מה עושים במידה והתסריט הבלתי הגיוני והנדיר ביותר מתממש ואחד מחמשת השחקנים שהזכרת יהיה פצוע או מורחק.
את מי תרכיב בסגל במקומם ("תביא אחד מהנוער, לא משנה מי..."זו לא תשובה מבחינתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 22:51 
שחר כתב:
אני מאוד מקווה שזה על חשבון החתמה של שחקן אחר.

:LAGUH!: :cry:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 22:55 
שחר יש לך עוד את ארבעת הלזמים בעמדות האלה. מלכה פרץ לזמי דדו. אינפלציה מטורפת של שחקני קישור-התקפה בינוניים ולא רואה מה פדידה היה מוסיף כאן, צריך להפטר מכמה שיותר מהשחקנים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 22:57 
הבנתי שהם בכלל עברו לפוזיציה של מנודים, מתאמנים בנפרד וכמו שזה נראה ממילא אף אחד לא סופר אותם. בעיניי פדידה ממש לא שחקן כזה בינוני ביחס לסגל שלנו ויש לו מצרך די חשוב שקוראים לו מהירות שחסר לנו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מה לא ברור בשחרור של פאקינג עומר פדידה? אתם אמיתיים?
יש כמה מתחרים על כל עמדה ובלי שום קשר הוא נראה כמו הצרות שלי בדקות המעטות ששיחק. החמיץ כמו ילד באסטנה, חירבן התקפות באשדוד, וזה לא שבשנה שעברה הוא עשה יותר מדי.

הוא מתאים לשחק בשלישיית הקשרים שמאחורי החלוץ, שם יש לנו אינפלציה של אופציות: גילי, זגורי, מלכה, ספורי, יחזקאל, אזולאי (באגף או כחלוץ נוסף). כולם טובים ממנו בהרבה. מזל שאני יודע במי מדובר, אחרת הייתי נלחץ

בהנחה ואתה הגאון כדורגל האולטימטיבי שרואה בחמש הפעמים שהוא עלה מהספסל העונה שפדידה שחקן כל כך גרוע שלא מתאים להיות על הספסל של קבוצה עם סגל כל כך רחב כמו הפועל תל אביב.
בוא תסביר לי בבקשה. מה עושים במידה והתסריט הבלתי הגיוני והנדיר ביותר מתממש ואחד מחמשת השחקנים שהזכרת יהיה פצוע או מורחק.
את מי תרכיב בסגל במקומם ("תביא אחד מהנוער, לא משנה מי..."זו לא תשובה מבחינתי)

בפעם האחרונה שכיניתי אותך ככה אמרת שאתה לא מוכן לנהל איתי דיון כי זה לא לטעמך. אני לא מתכוון להגיד לך את אותו הדבר, רק מציין בפנייך עובדה.
לעניינינו - מתוך ששת השחקנים שציינתי, לפחות שלושה יושבים על הספסל בכל משחק. לא הבנתי מה הסיפור הגדול אם אחד מהם נפצע. יש גם את שרם ולזמי אגב (אני יודע שהם לא קשרים אבל הם כן יכולים לאפשר לך להסיט את אזולאי/יחזקאל לאגף, למרות שגם לזמי יכול לשחק שם), שאני לא רואה הבדל גדול בינם לבין פדידה, אם בכלל. ולמה אתה אומר שמדובר בחמש פעמים שהוא עלה מהספסל כאילו הוא לא היה כאן בעונה הקודמת וקיבל מספר פעמים בפלייאוף את חולצת ההרכב? ראינו אותו מספיק פעמים כדי להבין ששחקן מתאים להפועל ת"א הוא לא. אם זה הופך אותי לגאון כדורגל, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:08 
כיניתי אותך ככה בהמשך לשיחה ההיא.
ואתה ממשיך עם הטון הזה גם היום.
מי זה ראינו? אתה, ארוס ורמזוטי? הדעה שלך היא טאבו? שרם למיטב ידיעתי בדרך החוצה גם כן ולזמי? איפה הוא בכלל? מישהו סופר אותו? מה בדיוק "ראיתם" בלזמי? לספסל של קבוצה עם סגל כל כך קצר כמו שלנו, פדידה הוא סופר לגיטימי והוא בטח לא היה כזה גרוע ביחס לעונה ראשונה בליגת העל עם הקבוצה המבולבלת של רב"ש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:13 
Fez כתב:
שחר יש לך עוד את ארבעת הלזמים בעמדות האלה. מלכה פרץ לזמי דדו. אינפלציה מטורפת של שחקני קישור-התקפה בינוניים ולא רואה מה פדידה היה מוסיף כאן, צריך להפטר מכמה שיותר מהשחקנים האלה.

השאלה היא לא למה נפטרים מפדידה, אלא למה מלכתחילה הבאנו את הרביעייה הנ"ל. למה צריך את כל השחקנים האלה, שהם אמנם נורא זולים אבל אין בהם שום תועלת? העיקר שמקצצים בכל דבר אפשרי. הספיקו לנו כל מיני ריף פרץ וצ'קול בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מי זה ראינו? אתה, ארוס ורמזוטי? הדעה שלך היא טאבו? שרם למיטב ידיעתי בדרך החוצה גם כן ולזמי? איפה הוא בכלל? מישהו סופר אותו? מה בדיוק "ראיתם" בלזמי? לספסל של קבוצה עם סגל כל כך קצר כמו שלנו, פדידה הוא סופר לגיטימי.

איזה טון? אין לי מושג מה אתה רוצה, בחיי. אני מדבר איתך לגמרי לעניין.
אם היית טורח לקרוא את מה שאני רושם במקום לחפש איך אני מנבל את הפה (ובאמת לא ברור לי למה) היית רואה שכתבתי שאני לא רואה שום הבדל בין לזמי, שרם, פדידה ויתר הלזמים. בכל אופן, גם אם חצי מהרשימה הזו יעזוב לא יקרה שום דבר כי עדיין נהיה עם 8-9 שחקנים על 4 עמדות. במצב הנוכחי יש לנו את גילי וזגורי בטוחים בשלישיית הקישור הקדמי, גוזלן בשפיץ, ואזולאי/מלכה/יחזקאל על העמדה הנוספת, כשגם ספורי הוא אופציה לאגפים. אני חושב שזה מספיק לגמרי.
בעונה שעברה בכינו שהסגל נבנה לרוחב, עכשיו בוכים שהשחקן ה20 משוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:15 
שחר כתב:
הבנתי שהם בכלל עברו לפוזיציה של מנודים, מתאמנים בנפרד וכמו שזה נראה ממילא אף אחד לא סופר אותם. בעיניי פדידה ממש לא שחקן כזה בינוני ביחס לסגל שלנו ויש לו מצרך די חשוב שקוראים לו מהירות שחסר לנו מאוד.

אני לא נגד פדידה, יכול להיות שהוא בסדר, קשה להתרשם משחקן בלי שהוא רץ בהרכב תקופה. אבל מנודים או לא, במצב הסגל כרגע יש אינפלציה לא סבירה של שחקני התקפה בקליבר הזה וצריך להשאיל כמה שיותר. ה-״מנודים״ להבנתי זה שרם, ניר, פרץ ומלכה אבל עדיין יש את לזמי ודדו שלדעתי קצת מחזיקים מהם במועדון. איך שלא מסתכלים על זה היו לנו איזה 13 שחקנים על 4 עמדות וזה מיותר, גם אחרי השחרור של פדידה יש 12 אז הסר דאגה מלבך לא הולך לעלות שחקן מהנוער כדי לסגור את הסגל... מניח ומקווה שבקרוב עוד כמה חבר׳ה כאלה ימצאו בית חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:22 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:
מי זה ראינו? אתה, ארוס ורמזוטי? הדעה שלך היא טאבו? שרם למיטב ידיעתי בדרך החוצה גם כן ולזמי? איפה הוא בכלל? מישהו סופר אותו? מה בדיוק "ראיתם" בלזמי? לספסל של קבוצה עם סגל כל כך קצר כמו שלנו, פדידה הוא סופר לגיטימי.

איזה טון? אין לי מושג מה אתה רוצה, בחיי. אני מדבר איתך לגמרי לעניין.
אם היית טורח לקרוא את מה שאני רושם במקום לחפש איך אני מנבל את הפה (ובאמת לא ברור לי למה) היית רואה שכתבתי שאני לא רואה שום הבדל בין לזמי, שרם, פדידה ויתר הלזמים. בכל אופן, גם אם חצי מהרשימה הזו יעזוב לא יקרה שום דבר כי עדיין נהיה עם 8-9 שחקנים על 4 עמדות. במצב הנוכחי יש לנו את גילי וזגורי בטוחים בשלישיית הקישור הקדמי, גוזלן בשפיץ, ואזולאי/מלכה/יחזקאל על העמדה הנוספת, כשגם ספורי הוא אופציה לאגפים. אני חושב שזה מספיק לגמרי.
בעונה שעברה בכינו שהסגל נבנה לרוחב, עכשיו בוכים שהשחקן ה20 משוחרר.

אתה צודק, איתך באמת אין לי שום שפה משותפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:23 
Fez כתב:
שחר כתב:

אני לא נגד פדידה, יכול להיות שהוא בסדר, קשה להתרשם משחקן בלי שהוא רץ בהרכב תקופה. אבל מנודים או לא, במצב הסגל כרגע יש אינפלציה לא סבירה של שחקני התקפה בקליבר הזה וצריך להשאיל כמה שיותר. ה-״מנודים״ להבנתי זה שרם, ניר, פרץ ומלכה אבל עדיין יש את לזמי ודדו שלדעתי קצת מחזיקים מהם במועדון. איך שלא מסתכלים על זה היו לנו איזה 13 שחקנים על 4 עמדות וזה מיותר, גם אחרי השחרור של פדידה יש 12 אז הסר דאגה מלבך לא הולך לעלות שחקן מהנוער כדי לסגור את הסגל... מניח ומקווה שבקרוב עוד כמה חבר׳ה כאלה ימצאו בית חדש

פדידה לא הוכיח את עצמו, אבל נראה עדיף על כל אלה.
יתכן שהיו שיקולים אחרים כמו לחץ שלו, לחץ של כפר סבא וגורמים אחרים.

סביר שלדעת ברקו ההבדל בינו לפוטנציאל הקרוב של שחקנים אחרים לא משמעותי. בכל זאת, הוא ניהל את פרויקט הליגות הקטנות ואמור לדעת טוב מאיתנו. או, לחילופין, הם הבייבי שלו והוא בצדק או שלא בצדק רוצה להמשיך איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 23:27 
Fez כתב:
שחר כתב:

אני חושב שכרגע יש לנו על עמדות הקשרים ההתקפיים והחלוצים שבעה שחקנים גוזלן, גילי, זגורי, מלכה, ספורי, יחזקאל, אזולאי. אתמול למשל במידה והיינו בפיגור כולם היו משחקים.
אני כן חושב שפדידה הוא מנייה הרבה יותר בטוחה מכל הלזמים שגם במועדון לא סופרים אותם והם בכלל לא רואים סגל ובעונה עם שמכה כל כך קצרה, זו טעות לשחרר אותו, מה עוד שהוא יכול לשחק יחסית בהרבה עמדות. אגב, זה די ברור שהוא שוחרר כי לו יש ביקוש לעומת שאר החברים המוכשרים...והיו חייבים לחסוך ולקצץ עוד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 00:20 
ארוס, חזק ואמץ.
שחר, אם אתה מעוניין לנהל דיון, תמיד עדיף לנסות להמנע מלהקטין את האדם שמדבר איתך. אם אתה מעוניין להיות צודק, זה אפילו עוד יותר רלוונטי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 07:04 
אחרי השחרור המוצדק של פדידה, שלא הראה כלום בשנה האחרונה, צריך לשחרר אחר כבוד את כל הלזמים ולהביא שני שחקנים שאשכרה מסוגלים לתרום. עוז ראלי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא באותו קליבר של עלויות. במקרה של ראלי יש סכום רכישה משמעותי והוא רחוק מלקבל 5 אלף שקל בחודש.

מקצועית הכיוון נכון, מעשית נצטרך לוותר על קצת יותר מ4-5 שחקני ליגות נמוכות כדי להביא את עוז ראלי. ואתה עוד מבקש 2 כאלה... הלוואי וזה היה המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 07:26 
כשאתה בסוף החלון עלויות משתנות, גם של השחקן ובפרט של ההעברה. ראלי כבר הביע נכונות להתפשר על שכר כשדובר על ההעברה שלו והפועל לא חייבת לשלם עכשיו לבני יהודה, אלא כהרגלה וכמו עם פלאח למשל לפרוס את התשלומים לשוטף + סוף עונה, אם אני זוכר נכון הוא בשנה אחרונה של חוזה. אם משחררים את כל האוויר שיש בסגל ( רוב הלזמים, שרם ושאר הילדים המנודים ) ואחרי שגם ויתרו על והבה, נראה לי שזה יכול להתכנס למשכורות סבירות של שני שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
ראלי כיכב במשחק האחרון של בני יהודה וגם כבש לשים אותו במקום מלכה בהרכב חלום שלא התגשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל בזה שאנחנו צריכים להעביר להכח תמורת עוביידה 3-4 שחקנים (להלן ״המנודים״) בהשאלה.
בנוגע לראלי אני מסכים שזו נקודת הזמן הנוחה ביותר שתהיה לנו לשים יד על שחקן כזה - גם מבחינת התנאים שלו ושל בני יהודה וגם בגלל שחלון ההעברות עומד להיסגר וכל הקבוצות העשירות כבר כנראה לא יתחזקו כי הן לא באירופה.
אני עדיין חושב שזה ידרוש מהפועל להכניס את היד לכיס (או יותר נכון לבנק) ואני לא יודע אם יעשו את זה, כי כבר בתקציב הקיים אנחנו כנראה בגרעון השנה. היו הרבה שמועות בשבוע שעבר בנושא שלו, הלוואי וזה יתממש. מתאים לנו מאוד כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 09:23 
אנחנו בגירעון השנה? אה?!
לא אמרו שנגמרו המשחקים יותר ואנחנו חיים מהיד לפה (כלומר מהכנסות בטוחות או משהו כזה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 09:41 
הגרעון של הפועל זה כמו חוק שימור הכביסה.. לא משנה כמה כביסות עושים תמיד הסל כביסה יהיה מפוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
ללכת בכל הכוח על ידין, לשחרר את שי ולהחתים עוד בלם.
זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין על מה אתם מתווכחים פה, על פאקינג עומר פדידה? ראינו אותו, אין בו כלום והוא לא מתאים להפועל.
אין מבחינתי שום הבדל אם ישחררו אותו או את לזמי/דדו, חוץ מזה ששניהם עוד לא קיבלו את הצ'אנס שפדידה קיבל עונה שעברה.
גם ככה כרגע המחליפים לעמדות שפדידה נכנס אליהם הם יחזקאל, ספורי ושלומי אזולאי.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 15 ספטמבר 2014, 10:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
פדידה רצה לעזוב ברגע שהבין שעם הקבוצה שבנו השנה אין לו מקום ברוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
מה זה ״לשחרר״ את שי? יש לו חוזה ל3 שנים של משהו כמו 170 אלף דולר. גם אם מישהו ממש חייב לנו טובה ויסכים לקחת אותו זה יהיה ב70 אלף דולר והפועל תצטרך להשלים. אין מה לעשות איתו, אנחנו תקועים. בחיפה היה כסף לשחרר את קטן ולשלם לו את החוזה, לנו אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:12 
האדס כתב:
ללכת בכל הכוח על ידין, לשחרר את שי ולהחתים עוד בלם.
זהו.

מה?????
והחוזה של שי לפח?
וידין, בא בחינם?
ולמה עוד בלם שיש לך 4 בלמים בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנחנו בגירעון השנה? אה?!
לא אמרו שנגמרו המשחקים יותר ואנחנו חיים מהיד לפה (כלומר מהכנסות בטוחות או משהו כזה)?

התקציב השנה כולל בתוכו את הגרעון של העונה הקודמת ונראה כך פחות או יותר :
11 מיליון שכר שחקנים
12 מיליון הוצאות תפעול
5 מיליון חובות מהעונה הקודמת
סה"כ 28 מיליון הוצאות, יכול להיות ששכר השחקנים עלה בעוד מיליון עם ההצטרפות של פרנסיס, פלאח ואזולאי.

ההכנסות השנה צפויות להיות באזור ה 18-20 מיליון שקל (בקיזוז כל המקדמות שנלקחו בעונה הקודמת), את הפער שייווצר בסוף העונה ישלימו כמו שעשו בשנה שעברה - מכירת נכסים וגלגול הגרעון לעוד עונה, הכל כדי לא לגעת בערבויות של מני ויצמן, חג'ג' ורמון.
ברוך הבא להפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף זה רק לשים ערבות ובתמורה להיות בעלי קבוצת פאר עם הרבה עניין תקשורתי סביבה. שקל הם לא יפסידו. רק להביא כסף בכאילו והופ- אתה בעלים של הפועל תל-אביב.
שווה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:35 
kobster כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנחנו בגירעון השנה? אה?!

התקציב השנה כולל בתוכו את הגרעון של העונה הקודמת ונראה כך פחות או יותר :
11 מיליון שכר שחקנים
12 מיליון הוצאות תפעול
5 מיליון חובות מהעונה הקודמת
סה"כ 28 מיליון הוצאות, יכול להיות ששכר השחקנים עלה בעוד מיליון עם ההצטרפות של פרנסיס, פלאח ואזולאי.

ההכנסות השנה צפויות להיות באזור ה 18-20 מיליון שקל (בקיזוז כל המקדמות שנלקחו בעונה הקודמת), את הפער שייווצר בסוף העונה ישלימו כמו שעשו בשנה שעברה - מכירת נכסים וגלגול הגרעון לעוד עונה, הכל כדי לא לגעת בערבויות של מני ויצמן, חג'ג' ורמון.
ברוך הבא להפועל ת"א.

אתה בעצם אומר שהגרעון לא רק שלא יצומצם השנה הוא יגדל בלפחות שלוש מיליון ש"ח והסעיף של חובות נמצא בתקציב בשביל היופי כי ברור שאם יש פער של שלוש מיליון ש"ח לפחות בין ההכנסות להוצאות תפעול ושכר לא ניתן להחזיר חובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:37 
כל הנושא של פדידה הוא פספוס לטעמי.

תכל'ס, מדובר בשחקן שלא קיבל כמעט צ'אנסים. בסוף העונה שעברה הוא קיבל 2-3 הזדמנויות בהרכב ליד סאשה, ולפחות באחד המשחקים (מול ק"ש בנתניה) היה מס' 1 במגרש. לטעמי יש כאן פספוס, כי הוא היה יכול גם לשחק במשבצת של שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
זה ממש לא באותו קליבר של עלויות. במקרה של ראלי יש סכום רכישה משמעותי והוא רחוק מלקבל 5 אלף שקל בחודש.

מקצועית הכיוון נכון, מעשית נצטרך לוותר על קצת יותר מ4-5 שחקני ליגות נמוכות כדי להביא את עוז ראלי. ואתה עוד מבקש 2 כאלה... הלוואי וזה היה המצב

אפשר להוסיף גם את אבוטבול.
אני בטוח שאבוקסיס ישמח לשחזר את החבורה שהביאה את זהבי למכבי ככה שנשמח להוסיף את רמון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: