תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 17:53 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
חייב להגיד שהלהט בו הוא דיבר על רוכש מספיק לי בשביל לדעת שהוא טוב להפועל.
כל עוד התודעה שרוכש זה המאסט הכי גדול בשביל המועדון הזה אני אשאר בעדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
הצעה קטנה, נא לא לפתח יותר מדי ציפיות בנוגע לרוכש בעקבות ההצהרות של ברקו.
מספיק התאכזבנו וחבל על הכאב לב.

אין לי שום ידע ממקור כזה או אחר, פשוט הפקת לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:00 
kobster כתב:
זה ראיון מוקלט, הכל כבר עלה לאתר -
http://www.one.co.il/Article/239110.html

דווקא מעניין, למה לא עובד כוסאומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
סה"כ טיפש. מסכים איתו שבתקציב שפוי ועם המון שיווק ומחשבה גם בהתבסס על הכנסות בלבד אפשר לבנות קבוצה לאליפות.
לא מסכים איתו על דגלי ישראל, הבחירה בשחקני עבר לתפקידי מפתח כשהפרמטר המרכזי הוא זה שהם שחקני עבר ולא הנסיון והידע שלהם בתחום, על קבוצה של ישראלים בלבד, על זה שעאלק יש מגעים מאוד מתקדמים עם מישהו שהוא אפילו לא יודע את השם שלו... סתם בלבלן ביצים אבל אני כמו פיסהופ הוא עוד עשוי להביא רוכש בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:17 
רואה שחורות כתב:
סה"כ טיפש. מסכים איתו שבתקציב שפוי ועם המון שיווק ומחשבה גם בהתבסס על הכנסות בלבד אפשר לבנות קבוצה לאליפות.
לא מסכים איתו על דגלי ישראל, הבחירה בשחקני עבר לתפקידי מפתח כשהפרמטר המרכזי הוא זה שהם שחקני עבר ולא הנסיון והידע שלהם בתחום, על קבוצה של ישראלים בלבד, על זה שעאלק יש מגעים מאוד מתקדמים עם מישהו שהוא אפילו לא יודע את השם שלו... סתם בלבלן ביצים אבל אני כמו פיסהופ הוא עוד עשוי להביא רוכש בטעות.

כשמנצ׳סטר יונייטד ממנה את גיגס, פיל נוויל, ניקי באט ופול סקולס לצוות האימון זה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:18 
JustZiv כתב:
רואה שחורות כתב:

כשמנצ׳סטר יונייטד ממנה את גיגס, פיל נוויל, ניקי באט ופול סקולס לצוות האימון זה בסדר?

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. אם הם אנשים בעלי יכולות מקצועיות, אז כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מביא רוכש הוא באמת קוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:26 
רוכש או לא אני אוהב איך שהוא שם את כל הדברים על השולחן ולא מוכר לנו סיסמאות.
שיהיה לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:28 
Redead ולירון האדום שמח שהצחקתי אותכם:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
IdanTheLittle כתב:
חחחח "סאשה ואבוטבול הקשרים האחוריים הכי טובים בארץ".
אוי לא.

כל אלו שחשבו שאיקנדה הולך לפתוח במקום שי באמצע קבלו הוכחה שהמנג'ר חבר של שי לא פחות ממה שאסי חבר של שי.

לא חושב שאתה נוגע בנקודה. לשי אבוטבול יש יחסי ציבור טובים ולובי בקהל, כל אחד יודע את זה, גם חבר חדש במשפחת הפועל כמו ברקוביץ'. מה גם שלשי יש לא מעט נאמנות בתוך הסגל והוא נתפס כפז"מניק המקומי. נשמע מאוד סביר בעיני שבונים אותו ומפרגנים לו ככה, המבחן האמיתי הוא אם תהיה או לא תהיה תחרות אמיתית על חולצת ההרכב. בהצהרות עצמן אין פסול והן דיי צפויות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אהבתי את הראיון חוץ מאת הקטע ששי וסאשה הקשרים האחוריים הטובים בארץ.
אולי סאשה בטופ חמש בארץ, אבל אבוטבול קשר ממוצע בלי להעליב.
סך הכל אני מבסוט שהוא הגיע לקבוצה, הוא מקצועי מאוד והוא בא לעבוד קשה בלי חלטורות, הוא יעשה הכל כדי להצליח והצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
לא אכפת לי כמה הוא פה גדול וכמה הוא שחצן, למרות שבהתבסס על הארבעה חודשים האלה שהוא במועדון הוא לא מדבר כמעט ובנה לנו אחלה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
רואה שחורות כתב:

ימים יגידו. אני מת על אנטבי ובלילי אבל אני חושב שבעמדות כאלה צריך להיות טוב בראש יותר מברגל ולא יודע כמה הם כאלה.
שמעתי למשל את נוויל מפרשן ואני לא חושב שיש איש מקצוע בארץ שלנו שמצליח להיכנס לרזולוציות שהוא נכנס אליהן ולהעביר אותן בצורה כל כך פשוטה ונעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:14 
במנצ'סטר הם חלק ממערכת של מאות אנשי מקצוע הכי טובים ומנוסים שיש. זה לא כמו בארץ שפתאום אנטבי ביום בהיר אחד הופך להיות "מנהל מקצועי" ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:21 
אני חושב שזה מבורך בסך הכל לקחת שחקנים שהיו בנבחרת ובטופ של הכדורגל הישראלי ולעשות מהם מאמני נוער.
לעשות את יגאל מנהל מקצועי של כל מחלקות הנוער בשנייה שהוא פורש זה כבר מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
רוכש או לא אני אוהב איך שהוא שם את כל הדברים על השולחן ולא מוכר לנו סיסמאות.
שיהיה לו בהצלחה.

אכן. אבל חבל שמדבר כמפתח ...עד עכשיו עשה 130% מהפוטנציאל שהיה לו. אבל רק בהתחלה. אבל זה ברקו ככה היה תמיד'. אם גם יגיע רוכש? נפלא. לא מאמין אבל לא רוצה שייך סעודי מספיק לי איש רציני שגם יבין משהו בכדורגל יהיה לו כסף להוסיף קצת כל שנה ולהשקיע בבנית נוער ועתיד ואוויר לנשימה. שלא יהיה לו עבר פלילי ובטח לא עתיד פלילי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר גם שגוזלן ישחק מול מכבי חיפה בליגה

סך הכל אהבתי את רוב הדברים שלו, מקווה באמת שיש מגעים רציניים עם רוכש וזה לא עוד סיפור מוטי מקסימוב כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:56 
סביר שכל זמן שיש תקווה להגדלה מספר המינויים נצטרך לסבול מהגל הזה של שמועות על רוכש עד שיתפוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:11 
שחר כתב:
במנצ'סטר הם חלק ממערכת של מאות אנשי מקצוע הכי טובים ומנוסים שיש. זה לא כמו בארץ שפתאום אנטבי ביום בהיר אחד הופך להיות "מנהל מקצועי" ...

הכל פרופורציונלי, יונייטד זה מועדון שמצריך מאות אנשים, בהפועל אנטבי אחד ובלילי אחד יכולים בהחלט לתת איזה בוסט למועדון.
אפשר לחשוב איזו מחלקת נוער הייתה לנו עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אני די מרוצה מברקוביץ', קשה לבקר אותו אפילו על הפארסה עם דמארי. הוא עובד בתנאים לא תנאים ואין לו יותר מדי כסף להביא שחקנים באמת טובים, צריך לאלתר. דווקא בתור אחד ששם את הדברים על השולחן ויודע כמה האוהדים מחכים ועד כמה המועדון הזה חייב רוכש ובעלים אמיד - מפתיע אותי שהוא מדבר על הנושא הרגיש הזה בצורה כזו, הלוואי והיו דברים בגו.
אם היה מאמן קצת יותר טוב או מנוסה מאשר דומב, נניח אלי כהן - הייתי הרבה יותר רגוע בקשר לעונה הזו, מצד שני אולי מאמן טוב לא היה נותן לאייל להתערב בצורה כזו.
המטרה מבחינתי היא בניית קבוצת צמרת, להבטיח מקום בפלייאוף העליון כמה שניתן ולפחות במשחקי הבית להציג כדורגל טוב ולאגור נקודות. בעונה שעברה הפסדנו 4 פעמים בבלומפילד וזה קצת יותר מדי לדעתי. לא רוצה לראות יותר מדי תיקו 0 כמו עם סכנין ורעננה בתחילת העונה. לבנות קבוצה לאליפות? זה יקח לפחות שנתיים-שלוש ונתחיל אולי, אולי, אולי - בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:41 
"נביא מיץ' גולדהאר להפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
"נביא מיץ' גולדהאר להפועל"

הוא התכוון "נשמר את המיץ של הזבל בהפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
ברקו הדבר הטוב ביותר שקרה לנו השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:02 
מנצ'סטר יונייטד היא לא דוגמא לכלום בנושא מאמנים חדשים וזה בעצם כולל גם את הצוות המרכזי.
כיום האיום הגדול ביותר על הקבוצה הוא שגיגס יהיה מאמן הקבוצה בלי שאימן אפילו נוער. "המחליף של ואן חאל (בעוד תקופה) שילמד ממנו ועל הדרך יתקע סכינים בגבו".

בלילי ובעיקר אנטבי סבירים לקבוצה שבראשה עומד מנהל שמעולם לא היה מנהל ואפילו לא מאמן.
הם, ובעיקר אנטבי, לפחות סמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
לא שמעתי או קראתי את הראיון. אבל היה גרוע ואני שונא את הקוסעמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:22 
וואו, ממש להיט. רוכש הוא מביא ורמון מאוד מעוניין בזה והוא זה שהציל את הפועל , והוא יזוז אם הרוכש ירצה מישהו אחר שינהל ( כן בטח, המטרה היחידה היא ששניהם יישארו במועדון ). להפועל יש 12 מיליון שכר שחקנים בזמן שלמכבי יש 60 70 חיפה 40 50 באר שבע 30 40 וביתר 20 ( מי יבדוק את מה שאני אומר, אז מה אם זה חרטא ושכר השחקנים של הקבוצות האלה בפועל משהו אחר ופחות בהרבה ). ניקה את חודורוב מאוהדים ( כן בטח, גילי שרף והנרי אלקבץ לא שם ). ועוד זיוני שכל בחסות אתר הבית. אבל עידו חג'ג' לא באמת עזב ומורדי לא פוטר למרות שגנב ו99 שקל למשחק זו גניבה ומי שחושב שאבוטבול הוא שחקן מעל קבוצות אחרות אסור לו להיות בענף הכדורגל.

הקיסם זה הקיסם, מוח של ציפור, שכונתי, אדם שאסור לו להיות ליד הגה של מועדון כדורגל הוא לא יודע לנהל אלא שולף, רק לזה הוא מסוגל. ההחלטה הזו למנות את אנטבי ובלילי רק כי הם שחקני עבר... הפועל תל אביב צריכה להתנקות ב100% מכל מה שיש בה כרגע, אוברול כללי. מרמת בעלים ועד הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה רצו את לוויטה להפועל
אבל היום הוא שוב הוכיח שהוא שוער חלש ואפילו דני עמוס יותר טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 22:46 
הייתי בטוח שזה היה בערך באותה תקופה שנה שעברה אבל עדיין לא כזה רחוק...
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 83&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
וואו, ממש להיט. רוכש הוא מביא ורמון מאוד מעוניין בזה והוא זה שהציל את הפועל , והוא יזוז אם הרוכש ירצה מישהו אחר שינהל ( כן בטח, המטרה היחידה היא ששניהם יישארו במועדון ). להפועל יש 12 מיליון שכר שחקנים בזמן שלמכבי יש 60 70 חיפה 40 50 באר שבע 30 40 וביתר 20 ( מי יבדוק את מה שאני אומר, אז מה אם זה חרטא ושכר השחקנים של הקבוצות האלה בפועל משהו אחר ופחות בהרבה ). ניקה את חודורוב מאוהדים ( כן בטח, גילי שרף והנרי אלקבץ לא שם ). ועוד זיוני שכל בחסות אתר הבית. אבל עידו חג'ג' לא באמת עזב ומורדי לא פוטר למרות שגנב ו99 שקל למשחק זו גניבה ומי שחושב שאבוטבול הוא שחקן מעל קבוצות אחרות אסור לו להיות בענף הכדורגל.

הקיסם זה הקיסם, מוח של ציפור, שכונתי, אדם שאסור לו להיות ליד הגה של מועדון כדורגל הוא לא יודע לנהל אלא שולף, רק לזה הוא מסוגל. ההחלטה הזו למנות את אנטבי ובלילי רק כי הם שחקני עבר... הפועל תל אביב צריכה להתנקות ב100% מכל מה שיש בה כרגע, אוברול כללי. מרמת בעלים ועד הנוער.

תלך. יאלה תמצא קבוצה טובה. למה לך כל הסבל הזה? כרטיעים ב99 שקל רמון ברקו שי אבוטבול לך ילאה לך למחלה הצהובה יש שם סדר הכל מסודר מה אתה רוצה מחיינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ הוא נקודת האור היחידה שנשארה במועדון הזה בוא נתפלל שבאמת יגיע רוכש והדיבורים הם לא סתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:28 
Daniel כתב:
ברקוביץ הוא נקודת האור היחידה שנשארה במועדון הזה בוא נתפלל שבאמת יגיע רוכש והדיבורים הם לא סתם

כן, למה לנו לחשוב בכלל שהוא מדבר סתם.

ציטוט:
רק הסכם אחד עם התקשורת - אל תתקשרו אליי יותר, אני לא מדבר עכשיו במשך שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: