נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
האדום הצורר כתב:
ואני סמוך ובטוח, שאם אלי טביב לדוגמא, היה ממשיך במועדון, גם הדי אנ איי של המועדון היה משתנה. את המאבק שלנו בו ניהלנו כי אנחנו מאמינים ברוח שמאחורי המועדון, ולא רק כי אח שלי החליט בגיל 5 שאני צריך להיות אוהד הפועל (שזו סיבה מעולה בפני עצמה, אבל לא היחידה בגללה אני שם).
אני מאד מקווה שהדי.אנ.איי של המועדון, ורוח הפועל הם לא אלו של הבעלים הנוכחי, חיים רמון.
אמר האיש שמצר על עזיבתו של אלי טביב - שידוע כטיפוס ערכי במיוחד.
שים לב למה הגבתי. הוא כתב שאם טביב היה ממשיך אז הדי אנ איי היה משתנה, שכאילו עזיבתו תורמת לדי אנ איי של המועדון. ואני הגבתי שאני מאד מקווה שהדי אנ איי שהוא מחפש הוא לא הדי אנ איי של רמון. כי זה יותר גרוע בהרבה.
רמון טיפוס הרבה פחות ערכי מטביב, לפי מה שידוע. טביב לא הורשע במעשה מגונה, לא כפה עצמו על בחורה שלא עשתה לו כל רע, ולא עשה לה רצח אופי בשביל לנסות לנקות את עצמו, תוך כדי שהוא גורם לנשים רבות לחשוש להתלונן על מעשים דומים.
טביב טעה בעברו הרחוק, אבל שום דבר לא מתקרב מבחינת חוסר ערכים למה שרמון עשה לקצינה.
"טביב טעה" ורמון "כפה את עצמו". בנאדם, אתה צריך להתחיל לעבוד בשירותי דוברות.
למה דווקא טביב טעה? אולי רמון טעה? אגב, אני מבין גם שטביב טעה כששלח נער בן 16 לבית החולים?
אגב, לזייף דרכון זה דבר שקצת קשה לעשות בטעות.
לא ברור שהתכוונתי שטביב טעה בכך שעבר על החוק וזייף דרכון? מה חשבת שהתכוונתי?
בהחלט יתכן שגם רמון טעה. שיודה בזה ויכא על חטא, במקום לנהל מסע תקשורתי נגד המתלוננת.
מבחינת ערכית של חומרת העבירה, פגיעה מינית באישה חמורה אלף מונים מזיוף דרכון.
לגבי הנער, זה יתברר בבית משפט. בהחלט יתכן שטביב (ו-או המאבטח שלו) טעה גם פה. (וזה לא מצדיק, אבל בניגוד לקצינה, הנער הגיע אל מול ביתו הפרטי במטרה להתגרות בו ולהוציא אותו משלוותו. שוב, אם יתברר שטביב מעורב בהגעתו של הנער לבית החולים, זה לא מצדיק את זה. מעניין אגב איך אתה היית מגיב אם היו באים לך מול הבית להתגרות בך, ועוד במשך תקופה ארוכה. מה היית עושה?)