פואד כתב:
Berger כתב:
פואד כתב:
רועי כתב:
כל מי שמנסה לקשור בין המחאה נגד טביב למה שקורה פה צריך לעשות חשבון נפש ומהר
יש גבולות אדומים ואתמול נחצה אחד מהם
וואלה זה הגבולות האדומים? חשבתי שפגיעה באדם שביטה זה גבול אדום...חשבתי שאוהדים דוקרים ומרביצים זה גבול אדום מבחינתכם, כניראה כל פעם אתם ממציאים לעצמכם גבולות חדשים.... הפעם היו פחות חמורים.
אתה מצדיק את המעשה? אתה מגנה אותו?
לדעתך מעשים שמגנה רוב הקהל הם צודקים? מעשים שגורמים לו סבל? מעשים שפוגעים מקצועית בקבוצה? אפשר להמשיך.
מה הקשר לעזעזל בין מחאה לגיטימית בטביב(הסוכה למשל,קריאות הנהלה זונה והנפת שלטים) לבין השחתת קירות,שירותים, קללות, נאצות ושירי שואה? מה לזה ולהפועל בכלל?
שלא לדבר על זה שהגוש המעודד בשער 5 מאבד את הלגיטימציה של הקהל הרחב בגלל מעשים וקריאות כאלה, ובצדק, לצערי.
אני לא מגנה, ושכל אחד יעשה מה שבא לו... כמו שאמרת.... "קישקשו בשירותים" ואוו אסון לאומי... ממש מזיז לי כמו שביתר צועקים מוות לערבים....שיצעקו ושיקשקשו עד מחר ובנתיים אתם תמשיכו להתרגש ותעשו מכל זבוב פיל. חוץ מזה כניראה שאף אחד לא מחפש את הלגיטימציה של "הקהל הרחב".
פואד אחי, עזוב אם זה ליגיטימי או לא, תחשוב על התוצאות שזה מביא.
1. רדיוסים ועונשים נוראים, כנראה משחקים ללא קהל, ועוד קצת פילוג בקהל שהולך מתפרק ומדרדר מיום ליום.
2. מדברים כל הזמן על המלחמה שאנחנו נלחמים, אני מניח שהיא נגד טביב. מוצדקת 100% . טביב לא היה יכול לבקש משהו יותר טוב מהכתובות האלה כדי "לנצח" את המלחמה. כל העולם עכשיו שונא את שער 5 ואת המפגינים, וטביב שמתבטא בתקשורת שהוא הולך למצוא את מי שכתב את הכתובות, נראה לכל העולם כמו מלאך.
שום דבר טוב לא היה יכול לצאת מזה. והנזק שהיה גדול כבר מקודם, רק החריף.