א.ב כתב:
הפועל כתב:
א.ב כתב:
אני חושב שאפשר להגיד שלפעמים עדיף להתנהג אחרת גם מבלי שזה יתפס אוטומטית כהאשמת הקורבן. זה סתם מרדד את השיחה ולא מתייחס לטענה שלו. אני לצורך העניין לא מסתובב לבד באדום כשאני בא לטדי. שים לב, מסתובב. בכלל לא מדבר על צעקה של "יאללה הפועל". אם אני אסתובב לבד ויתקיפו אותי, האם זאת אשמתי? ברור שלא, ועדיין אני לא עושה את זה ואמליץ לכל אחד אחר לא לעשות את זה.
לצעוק על אוטומט "האשמת קורבן" זה סתם רמה נמוכה של דיון מבלי להעלות שום טענה.
עדיף להתנהג אחרת. אבל ציון העובדה הזאת בהקשר של תקרית שהפער בין הסיבה (צעקת יאללה ביתר) והתוצאה (לסיים ערב פצוע קשה בבית חולים) כ"כ הגדול, הוא בדיוק האשמת הקורבן. מה לעשות
זה לא האשמת הקורבן. גם אני חשבתי לעצמי, חוץ מהעצבים על המטומטמים שעשו את זה, מה חושב לעצמו מי שהחליט לצעוק "יאללה ביתר" בסיטואציה כזאת. נהיתה איזה השתקת מחשבות פוליטקלי-קורקטית שאסור חס וחלילה להגיד שום דבר חוץ מ"גועל נפש".
זה לא הודעה רשמית לתקשורת, זה משהו שאני אגיד בין חברים או פורום אוהדים. חשיבה הגיונית היא לא האשמת הקורבן, וברור לי מי אשם פה.
זה לא עניין של פוליטיקלי קורקט, זו פשוט נקודה לא רלוונטית. אתה יודע למי אני אגיד לא להסתובב באדום ליד אוהדי בית"ר? לבן שלי. כי אכפת לי ממנו. אני מן הסתם לא אטרח להגיד לו את זה לגבי אוהדי הפועל פ"ת. כי אני יודע שיש חלק מאוהדי בית"ר שהם חיות שמהות שלהם היא שנאה (חלק. באמת שיש להם גם אוהדים מצונינים, אפילו מכיר כמה). הפורום הזה הוא של אוהדי הפועל ת"א ואותי מעניין הפועל ת"א. לא מה שאיזה מישהו צעק . ואני שוב אומר, יש מצב שזה איזה מישהו שסתם אמר משהו בחיוך. הרי אם הוא היה עובר לידי וליד אחי והיו עלינו צעיפים הוא היה מקבל חיוך חזרה. במקרה יצא לו לעבור ליד חיום אדם.
יש לי המון ביקורת על אוהדי הפועל, על ההתנהגות, האכזריות המילולית. אני מודה שעד היום האמנתי שאוהדים של מכבי או בית"ר לא צריכים לפחד שהם מסתובבים ליד אוהדי הפועל. אני מניח שלפחות הם עכשיו. חושבים אחרת.