תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:05 
על פי עבודה שהתפרסה על 20 שנה, בכמה וכמה ליגות, של סטטיסטיקאי ספורט וכלכלני ספורט, מבין המאמנים יש בערך 4% שבאופן רציף משיגים תוצאות מעל למה שהם אמורים (החשודים המיידיים, פרגוסון, מוריניו, ואן חאל, פלוס כמה מפתיעים כמו טוני פיוליס ועוד כמה), עוד 4-5 אחוז מהקיצוניות השנייה שברוב המקרים משיגים תוצאות פחותות ממה שהם אמורים, ושאר ה90% נעים סביב המצופה, פעם קצת יותר, פעם קצת פחות.

נראה לי שאפשר לומר על רב"ש בוודאות שהוא לא ב4-5 אחוז יחידי הסגולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:07 
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
ChEGi כתב:
זה רק מוכיח כמה שקט ניהולי זה דבר בריא לקבוצת כדורגל

גם בחיפה יש שקט ניהולי ויותר כסף והם עוברים עונה בזיונית כמו שלנו בערך.

זה לא שקט ניהולי, זה שקט מהקהל.
אין שם קהל דוחף, אבל גם אין קהל מלחיץ. הרי הם התחילו דיי גרוע העונה, ואפילו פתחו לא משהו בעונת האליפות שלהם.
במצב כזה בקבוצה גדולה עם ציפיות כבר היה בלאגן. זה ההבדל.

!!!!

תודה רבה, מפתיע אותי שאף אחד לא רשם את זה קודם.
תשאלח את עצמכם באמת למה פתאום נראינו טוב לכמה מחזורים ופתאום אחרי הפסד אחד שבקבוצה עם קהל שפוי לא היה משפיע הפסדנו הכל.
ותמשיכו לשאול למה זה כן עובד בקבוצה חסרת ציפיות ולחצים.
אבל היי אלי כהן יפתור הכל ושקט ניהולי!!!!!!!!!

תנסה להוסיף עוד כמה סימני קריאה, אולי זה יהפוך אותך לצודק יותר.

שים את רב"ש עם כזה סגל במחלה, בחיפה, בבית"ר...אתה יודע מה, אפילו בב"ש..אם הוא יקבל חצי מהשקט היחסי שהוא זכה לו בהפועל אני נותן לך מה שאתה רוצה.
להגיד שלא נראינו טוב בגלל הקהל, זה אפילו יותר מופרך מלספר שאיליץ, הוא הבלם הכי טוב שנחת פה אי פעם, הבלם הכי טוב בליגה, או השטות הזו שרשמת בתחילת העונה.
את זה אני יכול לכתוב גם בלי סימן קריאה אחד..

אני נורא אוהב את זה שהנימוק הכי מרכזי שלך נגד הטענה שלי זה סימני הקריאה והנימוק השני בכלל לא קשור ואפילו בדיוק מה שאמרתי(אם תשים מאמן שהצליח בקבוצה חסרת לחצים בקבוצה כמו הפועל ובאר שבע תקבל נפילה בפעם הראשונה שהקבוצה בפורמה לא טובה) ואז השמצות נגדי.

ככה בונים טענה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:18 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
ערן כתב:
״מאמן עם מודעות הגנתית״? זו לא סדנה להעצמת מודעות, זו קבוצת כדורגל. ״הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה״? בחיאת תסביר לי מה זה אומר. החזקת כדור? די נו אנחנו תיכף באפריל, זה מביך להמשיך להשתמש בזה.

אבל אני לא חושב שהפועל קבוצה מצוינת שמשחקת כדורגל מדהים ואני בטח לא מאושר עם מה שאני רואה. אני בהחלט מודע לכל הבעיות. אני עדיין אקח את הקבוצה של השנה על הקבוצה של השנתיים האחרונות שהיתה נותנת לכל קבוצה לעשות לה בית ספר. כי אני עדיין מאמין שהבסיס של הקבוצה הנוכחית הוא נכון. יש פה איזה קצר שאני מודה שאני לא ממש מסוגל להסביר אותו.
שאני אומר מאמן עם מודעות הגנתית אני מתכוון למאמן שהעמיד כבר קבוצות עם הגנה חזקה שהיוותה בסיס להצלחה של הקבוצה גם מבחינת התיאום ביניהם, גם מבחינה פרסונלית וגם בהשפעה על משחק ההגנה של הקבוצה. השחקנים שמשחקים בהגנה של הפועל הם אולי לא הכי גדולים בעולם, אבל הוא לא הביא שחקני נוער. זה בטח לא מסביר כמות ספיגות כזו שהפועל מחזיקים הכדור 65% מהזמן. אתה יושב על מכבי חצי שלם, הם עוברים את החצי 4 פעמים, פעמיים מגיעים לאחד על אחד ועוד פעמיים עושים גול. נשבע לך שגם עם מאמן ילדים זה לא אמור לקרות. לא יכול להסביר את זה בדיוק כמו שלא יכולתי להסביר איך ק"ש שלקחה אלפיות ניצחה כמות כזו של משחקים שהיא אכן ממצה 200% מהפוטנציאל שלה, אבל לא היתה קבוצה שמשחקת כדורגל מהיר או אפילו עושה לחץ בחלק המגרש של היריב.
יש בהפועל המון דברים טעונים שיפור שעל רובם רב"ש אחראי והכשלון הוא ברובו שלו ועדיין, הקבוצה הזו והיכולת שלה שווה הרבה יותר נקודות ממה שיש לה היום.

אני מסכים עם הכל, והסיבה היא, כנראה, פשוטה. יש לנו יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים.
רב"ש מבין כדורגל ויודע לאמן. הוא כנראה חושב שהוא איזה קוסם שיכול להוציא מים מסלע.
על אותו סגל שים שוער ברמה גבוהה, קשר אמצע ברמה גבוהה ובלם רציני ויש פה קבוצה אחרת.

לא טובים, לא בשלים, לא חכמים. זה לא אומר שהוא לא אחראי על זה גם כן. מאמן טוב יודע לשפר שחקנים אינדיבידואלית, בעיקר את החשיבה שלהם. שחקן כמו זגורי זו דוגמא קלאסית.

שחקנים מספיק טובים, אני חושב שהכישלון הכי גדול שלו - שהשחקנים האלה מרשים לעצמם כל משחק לשחק 40 דקות, ובמשך הזמן להביט אחורה ולא לעזור בסגירה. שכטר בזמנו היה דוגמה של שחקן לא מחויב שלא עושה מאמץ מעבר לריצה קלה, לא חושב בכיוון של עזרה לקישור, וזה נכון לגבי שי וזגורי אפילו שחקן נוער כמו ספורי ברשימה, ושחקנים נרפים כמו דגני והרוש. אנחנו סופגים כמויות אדירות של שערים בגלל משחק אדיש של שחקנים שחושבים שהם כוכבים גדולים, רב"ש טען שאין כזה דבר שחקני הגנה, שכל הקבוצה זה משחק הגנה, לא ראיתי את זה בשום מצב ובשום משחק לאורך העונה, שהדרבי האחרון היה השיא.
בפועל היינו צריכים לשחק כמו ק"ש של בכר, בונקר שהחלוצים יורדים למטה, ומתפרצות, ולא כמו חיקוי דהוי של הפועל קבוצת הדאבל. זה כישלון של מאמן שבגד בכל העקרונות ה"הגנתיים" שלו,שלא הבין שאחרי סגל כל כך איום מהעונה שעברה הוא לא יכול לבנות קבוצת טיקי טאקה. חבל שהוא לא התייעץ עם גוטמן, אולי הוא היה מזכיר לו איך בעונה השניה שלו אחרי שכמעט וירדנו ליגה, שיחקנו בונקר ועקיצות, וזה הביא אותנו למקום שני, רק שנה אחר כך שיחקנו כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:19 
הגלמוד מלוד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
ChEGi כתב:

תשאלח את עצמכם באמת למה פתאום נראינו טוב לכמה מחזורים ופתאום אחרי הפסד אחד שבקבוצה עם קהל שפוי לא היה משפיע הפסדנו הכל.
תנסה להוסיף עוד כמה סימני קריאה, אולי זה יהפוך אותך לצודק יותר.

שים את רב"ש עם כזה סגל במחלה, בחיפה, בבית"ר...אתה יודע מה, אפילו בב"ש..אם הוא יקבל חצי מהשקט היחסי שהוא זכה לו בהפועל אני נותן לך מה שאתה רוצה.
להגיד שלא נראינו טוב בגלל הקהל, זה אפילו יותר מופרך מלספר שאיליץ, הוא הבלם הכי טוב שנחת פה אי פעם, הבלם הכי טוב בליגה, או השטות הזו שרשמת בתחילת העונה.
את זה אני יכול לכתוב גם בלי סימן קריאה אחד..

אני נורא אוהב את זה שהנימוק הכי מרכזי שלך נגד הטענה שלי זה סימני הקריאה והנימוק השני בכלל לא קשור ואפילו בדיוק מה שאמרתי(אם תשים מאמן שהצליח בקבוצה חסרת לחצים בקבוצה כמו הפועל ובאר שבע תקבל נפילה בפעם הראשונה שהקבוצה בפורמה לא טובה) ואז השמצות נגדי.

ככה בונים טענה!

מה לא קשור פה? כתבת שהבעיה היא בקהל שלנו "פתאום אחרי הפסד אחד שבקבוצה עם קהל שפוי לא היה משפיע" ואני אומר לך שבכל קבוצה גדולה אחרת, הקהל היה מתנהג בצורה הרבה פחות שפויה מזו שהקהל של הפועל התנהג בה. אתה רוצה שאפרק לך את המשפט הזה לחלקים כדי שתבין מה הקשר? זה שהפועל היא קבוצה עם ציפיות ולחצים, הרי יישאר לנצח וזה לא מועדון שיהפוך להיות קטן ללא ציפיות כדי שרב"ש יצליח. אז מה בדיוק הפואנטה שלך?
אתה מתלונן נגד הקהל הכי מחבק, הכי תורם, הכי פראייר והכי מאופק בליגה. איך אתה רוצה שלא אתייחס לטענות שלך בגיחוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:35 
chimpfive כתב:
אה הבנתי redrony משועשע, וזה למה? כי רב"ש לקח פעם אליפות עם ק"ש. גם קלינגר לקח אליפות עם מכבי ת"א, אני חושב שהוא עדיין מאמן כושל וסוג של בדיחה, אז בוא נפריד, עבר ונוסטלגיה כל הכבוד לרב"ש ולהפועל ת"א שהגישו לו אליפות באריזה. לגבי ההווה, מבניית הקבוצה עד הכדורגל העלוב, דרך כשל להנהיג את השחקנים, וכמובן שההישגים, הוא בדיחה. ובכר, מה לעשות איש, עשה עם קבוצה של חצי תקציב, שעוד לקחו לה שחקנים, את מה שרב"ש היה חולם לעשות העונה. וכן שירצקי עוזר, אבל לא בשביל זה משלמים מיליונים של שקלים, הרי הוא אמור להיות פרופסור לכדורגל. אם זה לא בדיחה אני לא יודע מה כן.

לא מבין איך זה רלוונטי. כתבת על זה שבכר בחצי תקציב מהפועל מעמיד קבוצה לאירופה. השנה. אני כתבתי לך שבן שמעון בשליש תקציב מהפועל וחיפה וב-20% תקציב ממכבי לקח אליפות.
עונה קודם לכן הוא סיים בפלייאוף העליון ושלוש שנים קודם לכן הגיע לאירופה (אם אני זוכר נכון) או סיים מקום 4.
זה שהפועל הגישו לו אליפות באריזה (להזכיר לך שהוא סיים ב-15 הפרש לפני הפועל) זה אולי נכון, אבל להפועל היה שאותה שנה מאמן מאוד נחשב ומעוטר שהצליח להגיש לו את האליפות הזו.
גוטמן - מאמן שחצי פה מוכנים להביא עכשיו לקח נבחרת השיג איתה תוצאות מזוויעות ושיחק כדורגל עוד יותר מזוויע.
ושוב, לא מוריד לו רבע מהאשמה במצב של הקבוצה, הוא האחראי. אבל הביקורות פה מוגזמות וסובלות מזכרון קצר של הרבה מאוד סיטואציות בכדורגל שמראות שאי אפשר להקיש מעונה נתונה על יכולות של מאמנים או שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:40 
אז כל הכבוד לרב"ש 2011!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:41 
chimpfive כתב:

שחקנים מספיק טובים, אני חושב שהכישלון הכי גדול שלו - שהשחקנים האלה מרשים לעצמם כל משחק לשחק 40 דקות, ובמשך הזמן להביט אחורה ולא לעזור בסגירה. שכטר בזמנו היה דוגמה של שחקן לא מחויב שלא עושה מאמץ מעבר לריצה קלה, לא חושב בכיוון של עזרה לקישור, וזה נכון לגבי שי וזגורי אפילו שחקן נוער כמו ספורי ברשימה, ושחקנים נרפים כמו דגני והרוש. אנחנו סופגים כמויות אדירות של שערים בגלל משחק אדיש של שחקנים שחושבים שהם כוכבים גדולים, רב"ש טען שאין כזה דבר שחקני הגנה, שכל הקבוצה זה משחק הגנה, לא ראיתי את זה בשום מצב ובשום משחק לאורך העונה, שהדרבי האחרון היה השיא.
בפועל היינו צריכים לשחק כמו ק"ש של בכר, בונקר שהחלוצים יורדים למטה, ומתפרצות, ולא כמו חיקוי דהוי של הפועל קבוצת הדאבל. זה כישלון של מאמן שבגד בכל העקרונות ה"הגנתיים" שלו,שלא הבין שאחרי סגל כל כך איום מהעונה שעברה הוא לא יכול לבנות קבוצת טיקי טאקה. חבל שהוא לא התייעץ עם גוטמן, אולי הוא היה מזכיר לו איך בעונה השניה שלו אחרי שכמעט וירדנו ליגה, שיחקנו בונקר ועקיצות, וזה הביא אותנו למקום שני, רק שנה אחר כך שיחקנו כדורגל.

אני מסכים לחלק הראשון של הדברים שלך, בודאי לא לחלק השני.
אין דבר כזה לשחק "בונקר" בתור שיטת משחק. יש כדורגל פאסיבי שזה בדיוק הכדורגל שאיתו הוא לקח אליפות בק"ש וכמו שאמרתי, זה נשגב מבינתי איך. כדורגל כזה לא אמור לייצר את כמות הנצחנות שהוא השיג בקריית שמונה.
הפועל לא יכולה ולא צריכה לשחק כדורגל כזה כי זה כדורגלשלאורך זמן מפסיד וזה גם לא הכדורגל שגוטמן שיחק איתו בעונה המדוברת. הוא בנה לאט קבוצה שהשתפרה ככל שהתקדמה העונה (ועדיין לא שיחקה כדורגל מספיק טוב).
החזקת הכדור המושמצת הזו היתה אמורה להשיג את ה"בונקר" הזה שאתה מדבר עליו. שהכדור אצלך אתה אולי לא בהכרח תבקיע אבל אתה בטח לא אמור לספוג את הכמויות האלה. וכן, לזה הוא אחראי, אבל זה לא קשור לטיקי טקה או לבונקר. קשור ליכולת אינדיבידואלית של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:44 
chimpfive כתב:
אז כל הכבוד לרב"ש 2011!

התכוונת 2008, 2011, 2012, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:48 
כן כל הכבוד לו עד 2013-14
כל הכבוד גם לעטר! אני בטוח שהוא לא שכח לאמן.
כל מה שקשור לקבוצות צמרת שניהם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:21 
chimpfive כתב:
כן כל הכבוד לו עד 2013-14
כל הכבוד גם לעטר! אני בטוח שהוא לא שכח לאמן.
כל מה שקשור לקבוצות צמרת שניהם בדיחה.

אה, עכשיו מדובר על קבוצות צמרת? אני מניח שהתכוונת לקבוצות גדולות כי בן שמעון היה כבר בצמרת.
ודרך אגב, מי לא בדיחה בדיוק? גוטמן אני מניח. כנראה אלישע. תיכף תגיד גם רוני לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:29 
עכשיו תפסת אותי, צודק הכוונה לקבוצות גדולות. לגבי השאלה הלא קשורה שלך, שהם יגיעו לרמת העליבות שרב"ש הציב, אז כן הם יזכו לאותם כינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:36 
אלישע לוי כמעט ירד ליגה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:41 
19 כתב:

מה שמוכיח ששחקנים עושים מאמן לא פחות מהכיוון ההפוך.

הנחיתו לו את בוזגלו, ברדה ועוד איזה 2 שהכירו את ברדה מבלגיה והופה הוא רץ לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:43 
פספסתי את לוי, סבבה בקונטקסט הרצוי - לוי מודל 2012-13 היה בדיחה עצובה כמו רב"ש מודל 2013-14. אני מאחל לרב"ש 2014-15 לחזור להיות מאמן מוצלח או שהבדיחה תהיה על חשבון קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 13:44 
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:

מה שמוכיח ששחקנים עושים מאמן לא פחות מהכיוון ההפוך.

הנחיתו לו את בוזגלו, ברדה ועוד איזה 2 שהכירו את ברדה מבלגיה והופה הוא רץ לאליפות.

הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
חיפה משעשעים באיבוד העשתונות שלהם בנוגע לפנדל שקיבלו אתמול.
ואני חייב לומר, שזה לגמרי החלטה גבולית, הקוון לא יכול בכלל לראות אם זה בפנים או בחוץ (בניגוד לדרבי הקודם, שהקוון היה בקו אחד עם הקו של הרחבה), וגם לשופט זה נורא קשה.

בלי קשר, לראות ציטוטים של חיפה ש"נמאס להם" מטעויות שיפוט, זה פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 14:48 
בהינתן הניהול היציב והתקציב, לחיפה יש עונה לא פחות גרועה משלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 14:50 
אוגוסטוס היל כתב:

כן רק שהם השפילו לנו את הצורה פעמיים וגם ניצחו את הדרבי ככה שיש עדיין פערים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

איזה דרבי יש להם ואיזה לנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 14:55 
chimpfive כתב:
פספסתי את לוי, סבבה בקונטקסט הרצוי - לוי מודל 2012-13 היה בדיחה עצובה כמו רב"ש מודל 2013-14. אני מאחל לרב"ש 2014-15 לחזור להיות מאמן מוצלח או שהבדיחה תהיה על חשבון קבוצה אחרת.

רק שאני בטוח שאתה מבין שלמרות כל ההפצצות שלך, מאמן נשאר אותו מאמן, בטח ברזולוציה של שנה. יש לו תקופות טובות יותר טובות פחות. שנה אחת פחות טובה עוד לא מצדיקה את כל מה שהוא חוטף פה. אין מה לעשות, כדורגל זה לא מתמטיקה ולא מתכון שמכניסים אליו מרכיבים ותמיד יוצא אותו דבר. מאמן, שאני לא מטיל לשנייה ספק בהשפעה שלו על קבוצה תלוי בעוד הרבה גורמים. שחקנים, הנהלה, דינמיקה, בטחון ועוד.
שוב, לא מנקה אותו מהטעויות שהוא עשה ואני לא חושב שהוא מאמן מושלם. אני כן חושב שיש לו כדורגל, יש לו בסיס וכמה קצוות פרומים שאותם צריך לקשור. כמו שכתבו פה על אלישע, מאמן שלקח עם מכבי חיפה 2 אליפויות וכמעט שלישית, עשה עונה נהדרת עם קבוצה כמו סכנין ועושה השנה עונה פנטסטית עם ב"ש, נכשל בשנה שעברה לגמרי ואל תגיד לי בוזגלו וברדה. הוא כמעט ירד ליגה. לשיטתך, הוא היה אמור לעוף מב"ש אחרי העונה הקודמת. למזלם הוא לא (או שלא למזלם. יכול להיות שעם המאמן שאתה היית מציע הם היו לוקחים אליפות).
אין מאמן שלא היו לו שנים פחות טובות וזה כולל את גוטמן ששנים לא ידע מה לעשות עם עצמו עד שהפועל הגיעה (ואם שמעון נכשל, איבוד האליפות של גוטמן ויותר מזה, הצורה שהוא איבד אותה זה כשלון הרבה יותר גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
"מה שהוא חטף פה"? הלו, זה פורום אוהדי הפועל תל אביב, לא פורום לאוהדי רן בן שמעון. הפועל תל אביב בעונה הכי גרועה שלה ב-17 השנים האחרונות (יחסית להשקעה, תקציב, מטרות), עונה שגרמה נזק להרבה שנים קדימה (עוד לא הבנתם את זה?) ,וואתם עוד מגרדים פירורים של "החזקת כדור" ו"קצוות פרומים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:03 
redead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם זה היה יותר גרוע, לא הייתי צריך לכתוב "בהינתן ש... ײ.
בעצם, למעט שני הנצחונות שלהם עלינו, הם הצליחו לצבור פחות נקודות מאיתנו עם משחק יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
chimpfive כתב:

רק שאני בטוח שאתה מבין שלמרות כל ההפצצות שלך, מאמן נשאר אותו מאמן, בטח ברזולוציה של שנה. יש לו תקופות טובות יותר טובות פחות. שנה אחת פחות טובה עוד לא מצדיקה את כל מה שהוא חוטף פה. אין מה לעשות, כדורגל זה לא מתמטיקה ולא מתכון שמכניסים אליו מרכיבים ותמיד יוצא אותו דבר. מאמן, שאני לא מטיל לשנייה ספק בהשפעה שלו על קבוצה תלוי בעוד הרבה גורמים. שחקנים, הנהלה, דינמיקה, בטחון ועוד.
שוב, לא מנקה אותו מהטעויות שהוא עשה ואני לא חושב שהוא מאמן מושלם. אני כן חושב שיש לו כדורגל, יש לו בסיס וכמה קצוות פרומים שאותם צריך לקשור. כמו שכתבו פה על אלישע, מאמן שלקח עם מכבי חיפה 2 אליפויות וכמעט שלישית, עשה עונה נהדרת עם קבוצה כמו סכנין ועושה השנה עונה פנטסטית עם ב"ש, נכשל בשנה שעברה לגמרי ואל תגיד לי בוזגלו וברדה. הוא כמעט ירד ליגה. לשיטתך, הוא היה אמור לעוף מב"ש אחרי העונה הקודמת. למזלם הוא לא (או שלא למזלם. יכול להיות שעם המאמן שאתה היית מציע הם היו לוקחים אליפות).
אין מאמן שלא היו לו שנים פחות טובות וזה כולל את גוטמן ששנים לא ידע מה לעשות עם עצמו עד שהפועל הגיעה (ואם שמעון נכשל, איבוד האליפות של גוטמן ויותר מזה, הצורה שהוא איבד אותה זה כשלון הרבה יותר גדול).

הבעיה אינה הטעויות שהוא עושה אלא מה הוא עושה אחרי שהוא טועה..... אני לא חושב שסיים את הקריירה אבל אצלנו? בשלב זה? צריך לאסוףף את הפקלאוותוהיה עדיף היום. אני לא יודע מה הוא אמר לשחקנים אחרי הפנדל ביום שני שעבר . אני רק נזכרתי באבוקסיס במשחק נגד צ'לסי אחרי הגול הראשון? שאמר יאלה עוד אחד.בדיוק כמו שזהבי עשה אחרי הפנדל שלהם. בעבור זה גם יש מאמן. כדורגל זה ה רבה מזל אבל ה6 דקות הללו? זה הסיכום היפה והאמיתי של העונה שלו. הסיפור בוריס עמוס המחשבה העגומה איך העונה היתה ניראת אם סאלים ושי לא היו מבלים חצי עונה על הספסל. הכל הכל הכל. כל החלטות החשובות שלו? היו גרועות. וזה קורה. זה חבל הייתי בעד שישאר גםשהיה ברור לאן זה הולך. עכשיו שיגיד שלום מה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:11 
יש עליות וירידות גם אצל מאמנים. וברור שזה לא מקצוע מדויק. אבל, חשוב לשים לב לנתונים החוזרים על עצמם:
1 רן לא הצליח בקבוצה גדולה בארץ. יתכן שיקבל אופי בחו"ל כמו גיא לוזון שבנסיון היחידי שלו בקבוצה גדולה כשל ובחו"ל הוא בונה ביטחון.
2 בהגנה היו פשלות, גם בבלמים, גם היציבות השחקנים, גם בהיעדר השיטה. והגנה היא תחום בו אחריות המאמן גדולה.
לא אומר שאם ימשיך בעונה הבאה לא יצליח. אבל, רמת הסיכון גבוהה, אלא אם יתאושש נגד גדולות עוד העונה ובצורה חד משמעית.

דבר נוסף הוא שלמאמנים תחת הבעלים שחר וקורצקי קל יחסית להצליח.
לכן לא מתפעל מאלישע. בסכנין קל יחסית להצליח למרות הנתונים התיאורטים, כנראה בזכות אווירה בונה. ובלי המזל עם ברדה ובעיקר בוזגלו היינו רואים אותו נטו. ביחד עם זאת גם לנו היתה אפשרות להחתים את בוגלו ולא ניצלנו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
הבנאדם עשה ועושה כל טעות אפשרית, ולא נראה שהוא לומד מהטעויות האלו אלא זה רק נהיה יותר גרוע עם הזמן
הוא הגיע אחרי עונה מזעזעת, אחרי שירזי אבוקסיס ופרדי דוד, ועדיין הצליח להיות יותר גרוע מהם
איך עדיין יש פה דיון עליו? איך מישהו לא הבין שהוא חייב לעוף מפה כמה שיותר מהר לפני שהוא עושה עוד נזק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:13 
ערן כתב:
"מה שהוא חטף פה"? הלו, זה פורום אוהדי הפועל תל אביב, לא פורום לאוהדי רן בן שמעון. הפועל תל אביב בעונה הכי גרועה שלה ב-17 השנים האחרונות (יחסית להשקעה, תקציב, מטרות), עונה שגרמה נזק להרבה שנים קדימה (עוד לא הבנתם את זה?) ,וואתם עוד מגרדים פירורים של "החזקת כדור" ו"קצוות פרומים".

ואם הפועל היו לוקחים השנה אליפות אז מה היה קורה בעונה הבאה, היה נוחת כסף מהשמיים או ששוב היינו מחכים לתחילת ספטמבר בשביל לראות אם הגענו לבתים?
שום מאמן ושום עונה לא מסוגלת לעשות נזק למערכת טובה ויציבה. העונה הקודמת היתה טובה יותר? זאת שלפניה? ואולי תגיד שגם העונות של לוזון ולנדאו-שייע היו טובות יותר?
מה שהוא חטף זו התלהמות חסרת מעצורים ושימושים בביטויים דוחים. אפס, זבל, שמן זה רק חלק מזה. אני מניח שעם כל בעיות האגו שלו הכוונות שלו היו טובות, בטח לא משהו שמצריך את ההתלהמות שרצה פה.
אנשים פה גם כל היום מדברים על התקציב, על מה הוא עשה איתו. חצי תקציב זה שכטר, דמארי וורמוט שתראה לי כמה אנשים חשבו שלא צריכים להיות בקבוצה בתחילת העונה (כן, אני יודע שהיו 2-3 שחשבו שלא צריכים להביא שכטר. יש גם כמה שחושבים שורמוט צריך ללכת כי הוא בינוני). מעניין כמה מהם היו מביאים את זיו ואלברמן לפני שנתיים?
תבקר נקודתית וברוך השם יש על מה, כל הרפש הזה פשוט מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:17 
הגלמוד מלוד כתב:
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
ChEGi כתב:

גם בחיפה יש שקט ניהולי ויותר כסף והם עוברים עונה בזיונית כמו שלנו בערך.

זה לא שקט ניהולי, זה שקט מהקהל.
אין שם קהל דוחף, אבל גם אין קהל מלחיץ. הרי הם התחילו דיי גרוע העונה, ואפילו פתחו לא משהו בעונת האליפות שלהם.
במצב כזה בקבוצה גדולה עם ציפיות כבר היה בלאגן. זה ההבדל.

!!!!

הקהל של חיפה הרבה יותר מלחיץ מהפועל, לא מבין מאיפה הבאתם את זה.
הקהל של הפועל היה סופר סבלני העונה גם לשחקנים וגם לרב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:17 
אצל כל קהל של גדולה אחרת היו מלווים אותו לאוטו ממחזור 15.
ההתלהמות פה מגעילה, אבל הוא טופל, ועדיין מטופל בכפפות של משי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:20 
19 כתב:
אצל כל קהל של גדולה אחרת היו מלווים אותו לאוטו ממחזור 15.
ההתלהמות פה מגעילה, אבל הוא טופל, ועדיין מטופל בכפפות של משי.

בגדול הוא מטופל כמו שהוא צריך להיות מטופל. הפורום עם כל הכבוד אליו לא מייצג של אוהדי הפועל, בטח לא כלפי חוץ.
הוא בכל מקרה היה צריך לגמור את העונה וטוב שהוא מסיים אותה.
לגבי העונה הבאה, וואלה, אפשר לעשות דיון על מי הייתם רוצים שיחליף אותו. מאמן כדורגל טוב יותר, בלי בעיות אגו ואישיות. אולי שייע אם גולסטאר ישחררו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
ברור לכל בנאדם נורמלי שהמצב של המועדון מבחינה כלכלית וניהולית הוא נורא ואיום. משזה נאמר, לכל זה אין ולו פרומיל קטן בחרפה שקרויה עונת 13/14 של הפועל תל אביב תחת רן בן שמעון. הכל עליו. הכל.

וכן, זו העונה הכי גרועה. כי ב-04/05 לא היינו צריכים את אירופה כמו שאנחנו צריכים היום. וב-07/08 השכלנו להיפטר מהמאמן בזמן ועוד להגיע לגמר גביע ולאירופה. עזוב את הנצחונות בדרבים בעונות האלו, זה ל"רגשנים", אני מדבר איתך פרקטית.

לקחו בעונה הזו סיכונים מבחינת בניית סגל, שכר למאמן, יד חופשית (2 מאמני כושר! פסיכולוג! מנהל מקצועי לנוער!) כי חשבו שלפחות את המינימום של להגיע לשלב בתים הוא יצליח. כן, איפה שפרדי דוד הצליח עם מועדון מפורק וסגל חלש הרבה יותר. מה לעשות שהעונה הזו היתה יותר קריטית בנושא הזה. אז לא עלינו באוגוסט לבתים ואנחנו לא נעלה לאירופה בעונה הבאה. מי שלא מבין את ההשלכות עיוור מרצון או מכורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: