תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:58 
גורם בקבוצה אמר ל-nrg מעריב: "עמוס לוזון קיבל מהפועל ת"א 7.5 מיליון שקלים על מחצית הכרטיס של דמארי והיום הוא נפרד מ-2.8 מיליון שקלים כדי לקבל את החצי השני בחזרה. זאת עסקה טובה ללוזון וגרועה להפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
ממש רובין הוד מפתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:05 
"אחרי זה צריך לטפל בנושא הבעלות הניהול וכו'" "משם נסתדר"
תאומים, ציפור נפשכם, מחבק אותכם בחום.

14 שנים אותם אנשים בוחשים במועדון.
את המועדון הזה הם יקחו איתם לקבר. ה My Precious שלהם.
ככל שהמועדון הזה יותר ויותר מסובך מבחינה ניהולית והבעלות ככה קטנים הסיכויים שמישהו ירצה בכלל לגעת בו.
והפלא ופלא, מיום ליום הוא הולך ומסתבך מהבחינות האלו.

האנשים האלו לא יעזבו אף פעם בטוב. לעולם לא.
את האנשים האלו צריך לגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:06 
nirog כתב:
Adom Bdam כתב:
גבעתיים כתב:
NARKOTIKA כתב:
GATE7 כתב:
עכשיו שאלה:
אתם מעדיפים שיקחו עכשיו הלוואה בשביל להשאיר את דמארי עד סוף העונה ובסוף העונה יחזירו את ההלוואה מכספי המועדון?
או
שימכרו אותו עכשיו, יסגרו את רוב החוב עם העסקה של לוזון?

מה זאת השאלה הזאת?
מה נפסיד מזה שהוא יישאר עד הקיץ?

נראה שרמון פוחד מהבמבי בהסכם של דמארי שיתחיל הקיץ. ובגלל זה הסערה.

בקיץ לדמארי יהיה הרבה יותר קל למצוא קבוצה באירופה, ואם לא אז הוא יימכר למכבי גם ככה בסוף העונה.

אלא אם כן הפועל תרכוש אותו בקיץ ;)

אם לוזון יציע עבורו 500,000 לא בטוח שימצא בהפועל סכום כזה והפסדנו 250,000. מזה רמון חושש.
יהיה צורך למכור אותו רגע לפני הקיץ בסכום גבוה וזה לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:08 
pogi כתב:

אחינו אתה כנראה קצת מבולבל מהמצב, אז בוא אני אסביר לך
הפועל תל אביב הוא כיום מועדון בלי כסף נזיל
אני ארשום את זה שוב כדי שתבין-
הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל

נכון, לעידו חג'ג' יש המון כסף נזיל, גם לצבאן, גם לתאומים
אבל הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל. בנוסף, הוא מועדון עם המון המון התחייבויות.

לכן, הפועל תל אביב לא במצב של להחזיק שחקן ספסל (וכן, שכטר היום הוא שחקן ספסל) בסכומים כאלה.
זה עצוב, זה כואב, זה מתסכל, אבל זה המצב וכרגע זה לא משנה מי התחייב למי.

אולי איתי שכטר יחזור בעתיד ליכולת קרובה למה שנתן לפני 4 שנים. יכול להיות שזה יקרה (אם להיות כנה אני פחות מאמין). אבל כרגע זה לא קורה וכרגע התרומה שלו לא מצדיקה את העלות שלו.

אם היה לנו כסף הייתי אומר סבבה, בוא ניתן לו 5 שנים לחזור לעצמו. מכיוון שאין לנו כסף, אני אומר למכור, ולשם שינוי לעשות עם הכסף דברים מועילים, כמו למשל לקנות את עבדורחימי שמה לעשות, הוא כיום יותר טוב משכטר.

אתה יכול לרשום את זה עוד 20 פעם זה לא משנה שלמרות מה שאתה חושב, אני מבין את זה בדיוק כמוך.
כל זה לא קשור לעובדה ששכטר הוא "כרגע" שחקן ספסל, כי קבוצה רצינית עם מחשבה קדימה לא מתנהלת על "כרגע", אלא בוחנת דברים לפי כמה פרמטרים שקבלות העבר או פוטנציאל עתידי אמורים להיות מחושבים בהם.
עבדורחימי היה "כרגע" נכון ל-13 משחקים ראשונים שחקן פצוע עם זכוכית בתחת ו"כרגע" נכון לשנייה הזו, הוא חצי אלוהים.
אני אומר, אין כסף סבבה. לשחרר את שכטר לפני דמארי זה לא הגיוני, גם אם דמארי היום בכושר טוב יותר ולו בגלל העובדה שדמארי יעזוב בקיץ בכל מקרה.
עבדורחימי זה סיפור אחר, אבל גם איתו יש בעיה כי הוא שחקן זר.
הפועל צריכים להשאיר כרגע את מי שהם יכולים ולקוות לנס של רוכש שאם וכאשר יבוא, תוכל לבנות סגל שמחזיק את רב השחקנים הישראלים הטובים בשוק. שחרור של שכטר יגרום לכך שהוא להפועל כבר כנראה לא יחזור וככל הנראה תרגיש אותו מצוין במכבי או בחיפה.
אם אתה לא מחזיק משכטר וזו דעה לגיטימית, זה כבר סיפור אחר. אבל קח בחשבון שלמרות חצי עונה פחות טובה, שחקנים כמו שכטר בכדורגל הישראלי לא קיימים. לא כח, לא מהירות ולא האחד על אחד שלו. את העובדה שהוא מחובר למועדון, אני אפילו לא שם במשוואה, אבל בוא נגיד שזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:

ככל שהמועדון הזה יותר ויותר מסובך מבחינה ניהולית והבעלות ככה קטנים הסיכויים שמישהו ירצה בכלל לגעת בו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
(ספורט5: הוד השרון, רעננה ורמהש בדרך לאיחוד)

מאיפה הקרצת את זה עכשיו?

להוד השרון אין אפילו קבוצת בוגרים (אולי בליגה ג') והמגרש שלה צמוד לבית שלי והוא גם בערך בגודל של החצר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אגב מה שקורה עכשיו זה פחות או יותר פריוויו לקיץ. אני מקווה שגם מבחינת הקהל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:17 
בקיץ הולכת להיות פה מכירת חיסול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:18 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:
כתבת את אותן שטויות בדיוק לפני כמה חודשים, עניתי לך מה שעונים לך עכשיו. חיכית קצת זמן ושלפת את זה שוב. זה עדיין לא עושה את זה נכון.

אתה שם לב שאתה עושה בדיוק אותו דבר, נכון?
אבל זה עושה את מה שאתה אומר לנכון, כמובן.

אבל אני כותב לפי רציונל ועובדות, אתה נתפס לקלישאות ותחושות בטן. עזוב, נו, אתה לא בענף.

לפי איזה רציונל ועובדות קבוצת צמרת מישראל אמורה לעבור קבוצת צמרת משבדיה או מצ'כיה? זה שהפועל עשתה את זה מול קבוצות ברמה הזאת לאורך כמה שנים זו אכן הפתעה.
(אם אין לך טיעון לוגי, תחסוך לי את ההסברים על כמה אני לא קשור לענף).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:21 
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
שום דבר לא ישנה את זה שבקיץ יעשו פה מכירת חיסול.
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ
אז קוראים לו נבלה עם שלושה סימני קריאה?

הבעיה היא לא עלות הריבית, אלא הפער שבין ההצהרה ("מצילים את הפועל") לבין המעשה ("ממשכנים את העתיד של הפועל").

זאת לא הבעיה היחידה, יש עוד כמה בעיות. המון אנשים הבטיחו הבטחות ללא כיסוי, שני אנשים עמדו בפרונט, וקיבלו על הדרך תנאים קשים ממה שציפו, אם אתם חושבים שהם סלבס בגלל שהם עומדים בראשות הפועל תקראו קצת בכל מקום שתבחרו עליהם, ותגלו שהתמונה שונה, שום דבר לא נזקף לזכותם, הכל לחובתם, וגם אם נעשו טעויות, הקבוצה משחקת כדורגל יפה והתקפי, והחבורת אנשים שרק רצתה להציל את הפועל פתאום מבואסת ממקום שלישי. ורבאק אתם כבר שלוש שנים וחצי מדברים על מכירות חיסול לא קצת נמאס לכם. חכו שזה יגיע, ניצחנו שלשום את ביטר, וגם זה לא עושה לכם טוב, אז וואלה אולי גם פה משהו נהיה רקוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:
כתבת את אותן שטויות בדיוק לפני כמה חודשים, עניתי לך מה שעונים לך עכשיו. חיכית קצת זמן ושלפת את זה שוב. זה עדיין לא עושה את זה נכון.

אבל אני כותב לפי רציונל ועובדות, אתה נתפס לקלישאות ותחושות בטן. עזוב, נו, אתה לא בענף.

לפי איזה רציונל ועובדות קבוצת צמרת מישראל אמורה לעבור קבוצת צמרת משבדיה או מצ'כיה? זה שהפועל עשתה את זה מול קבוצות ברמה הזאת לאורך כמה שנים זו אכן הפתעה.

אתה ממש התאום הרעיוני של הבחור ההוא (אם לא ביולוגי). מה זה "קבוצה מישראל"? דין הפועל תל אביב והניקוד האירופי שלה כדין ההישגים של בני יהודה במפעלים האירופיים? זה טיעון כל כך שטחי שאין אפילו דרך להתחיל להסביר כמה הוא מופרך.
ואם אתה חושב שהנצחונות האלו של הפועל לאורך השנים היו הפתעות, גם אתה לא קשור לענף, אבל את זה למדתי כבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:25 
מתנקש על פיגום כתב:
הלוואות על חשבון הכנסות עתידיות או לחלופין פריעה של ההלוואה על ידי מכירת נכסים גם סבתא שלי יכולה לקחת ולשלם ריבית גם של 400 אלף
אתה מוזמן להוסיף לנבלות גם בני זונות שקרנים נוכלים ומזדיינים באוזן ולהוסיף עוד כמה סימני קריאה על חשבוני בלי ריבית

אני לא צוחק, אם סבתא שלך מוכנה, אני אסדר לה את ההלוואה בבנק מתחרה, ונוכל אפילו להתחזק עוד בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
שום דבר לא ישנה את זה שבקיץ יעשו פה מכירת חיסול.
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ
אז קוראים לו נבלה עם שלושה סימני קריאה?

הבעיה היא לא עלות הריבית, אלא הפער שבין ההצהרה ("מצילים את הפועל") לבין המעשה ("ממשכנים את העתיד של הפועל").

זאת לא הבעיה היחידה, יש עוד כמה בעיות. המון אנשים הבטיחו הבטחות ללא כיסוי, שני אנשים עמדו בפרונט, וקיבלו על הדרך תנאים קשים ממה שציפו, אם אתם חושבים שהם סלבס בגלל שהם עומדים בראשות הפועל תקראו קצת בכל מקום שתבחרו עליהם, ותגלו שהתמונה שונה, שום דבר לא נזקף לזכותם, הכל לחובתם, וגם אם נעשו טעויות, הקבוצה משחקת כדורגל יפה והתקפי, והחבורת אנשים שרק רצתה להציל את הפועל פתאום מבואסת ממקום שלישי. ורבאק אתם כבר שלוש שנים וחצי מדברים על מכירות חיסול לא קצת נמאס לכם. חכו שזה יגיע, ניצחנו שלשום את ביטר, וגם זה לא עושה לכם טוב, אז וואלה אולי גם פה משהו נהיה רקוב?

אתה קצת מסתנוור מהמקום השלישי הזה, ולא שם לב שכדי לשמור אותו מנהלי המועדון התחייבו על מיליונים רבים מההכנסות, ועל כן מהתקציב, של העונה הבאה.
אני לא אומר שזה אומר שהם בני זונות מרושעים, אני אומר שזה לא העתיד שאני רוצה בשביל הפועל, ומכיוון שהם לא מסוגלים לתת משהו אחר אני אשמח אם הם יוחלפו על ידי מישהו שכן יכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מבחינת עסקית נטו, ההצעות על דמארי לא מספיק טובות ואין סיבה למכור אותו עכשיו. שיעזור לקבוצה להגיע לאירופה ואז שימכרו אותו בקיץ כשנוכל להביא מחליף.

מעבר לזה, כל ההתנהלות הזאת של "חייבים למכור את דמארי בכל מחיר" היא התנהלות רעה שגם הורידה את ההצעות עליו, כל חלון ההעברות הזה הפועל באה מעמדה של חולשה ושל נואשות וזו דרך רעה מאוד להתנהל.

כמו שמכרו את נוסא כמעט במחיר שהוא נקנה שנה לפני כן, בלי שום סיבה וכשיש לו חוזה לעוד שלוש שנים בהפועל.
כמו הפארסה עם טוטו וידין לפני שנה וחצי, כשלא הוציאו אותם למחנה אימונים, הסתכסכו איתם ורק התחננו לכל העולם שיציעו עליהם גרושים. על טוטו (45 שערים בשנתיים) קיבלו הצעות מביכות ואת ידין מכרו לחיפה בגרושים.
כמו החוזה המפגר עם טל בן חיים שכלל סעיף שחרור במחיר נמוך יותר ממה שקנו אותו. סעיף שחרור שאפילו לא תקף רק לקבוצות באירופה אלא גם לקבוצות בארץ. אחרי עונה איבדנו אותו למכבי בפחות כסף ממה שקנינו אותו בלי שיש לנו מה לעשות בנושא.

המנהל הכי כושל ופראייר שיש. על טביב אפשר לומר דברים הרבה יותר גרועים, פראייר כזה הוא לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:37 
KingAlpaca כתב:
חתול אדום כתב:

אם הם לא עזבו לעולפ, איפה הם היו בבעלות טביב? עדיין החזיקו במסמך סודי שהפועל שייכת להם?

איבדתם כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:38 
ערן כתב:
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

אתה ממש התאום הרעיוני של הבחור ההוא (אם לא ביולוגי). מה זה "קבוצה מישראל"? דין הפועל תל אביב והניקוד האירופי שלה כדין ההישגים של בני יהודה במפעלים האירופיים? זה טיעון כל כך שטחי שאין אפילו דרך להתחיל להסביר כמה הוא מופרך.
ואם אתה חושב שהנצחונות האלו של הפועל לאורך השנים היו הפתעות, גם אתה לא קשור לענף, אבל את זה למדתי כבר מזמן.

וואו, איזו רמיזה דקה. רוצה להתחיל לדבר על הקשר בינך לבין משתמשים אחרים פה שרק במקרה בכל דיון באשר הוא מסכימים אחד עם השני?
באופן רציונלי, ובהשוואה להישגים של קבוצות כמו מכבי וחיפה באירופה (מאלמו, אפואל ניקוסיה, פאקינג ארצ'יאספור, וכו' וכו'), הפועל זו סטיית תקן. זה בדיוק מה שטכנית לארז ניסה להגיד לך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:50 
הליגה השוודית מדורגת מתחת לקפריסאית, הקרואטית והבלארוסית. כמו שנאמר כאן, זה לא מדד למפגשי ראש בראש, אבל מי שטוען ש"מי זו הפועל שתעבור משם קבוצה בכלל?" רצוי שיגבה את זה במשהו. זה שיש להם נבחרת לא רעה זה לא מדד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסתיר שומדבר.

ולא, זה לא מה שהוא ניסה לומר. הפועל היא לא "סטיית תקן" (יש לי הרגשה שגם פה אתה לא מבין את המושג), הפועל הרוויחה ביושר ולא במזל את הזכות להיות פייבוריטית בכל הגרלה. זו המציאות העובדתית. הבעיה היא שהמשמעות של דעות של אנשים כמוכם (טכנית לארז סימן את מקומות 7-6 כמטרה לא רעה בכלל בעונות הקרובות), היא תמסמס את זה ותחזור לנקודת ההתחלה שבה - שים לב - באמת קבוצות כמו גטבורג היו משוכה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:57 
ציטוט:
אתה קצת מסתנוור מהמקום השלישי הזה, ולא שם לב שכדי לשמור אותו מנהלי המועדון התחייבו על מיליונים רבים מההכנסות, ועל כן מהתקציב, של העונה הבאה.
אני לא אומר שזה אומר שהם בני זונות מרושעים, אני אומר שזה לא העתיד שאני רוצה בשביל הפועל, ומכיוון שהם לא מסוגלים לתת משהו אחר אני אשמח אם הם יוחלפו על ידי מישהו שכן יכול.

את זה אני מקבל, והרעיון שאם יבוא מישהו עכשיו במקומם נהדר בעיניי.
אבל מאיפה אתה כל כך בטוח שהם לא רוצים למכור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
חתול אדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:20 
אה, וטפליצה זו קבוצת צמרת.
בניכוי אינטרטוטו יש להם 20 הופעות שלמות באירופה בכל הזמנים.
בעשור האחרון הם סיימו במקומות 12, 5, 10, 4, 7, 5, 8, 4, 3, 9.

קבוצות צמרת מצ'כיה אלה ספרטה פראג שב12-13 וב11-12 וב 09-10 למשל, לא יכולנו לקבל, כי איזה קטע, היא קבוצת צמרת בדיוק כמונו, והייתה מדורגת כמו הפועל. או פלזן של השנים האחרונות שב12-13 גם לא יכולנו לקבל, מאותה סיבה.

אני סיימתי "להוכיח ולגבות את מה שאני אומר".
עכשיו שהצד שטוען שזה נס שעברנו קבוצות כאלה יוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
ציטוט:

את זה אני מקבל, והרעיון שאם יבוא מישהו עכשיו במקומם נהדר בעיניי.
אבל מאיפה אתה כל כך בטוח שהם לא רוצים למכור?

אני דווקא לא כל כך בטוח. מה שכן, הם לא ממש נותנים לי סיבה לחשוב שהם כן רוצים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:30 
סתם שתדע, באותה עונה שאנחנו העפנו את טפליצה (09/10), הם סיימו מקום 4 בצ'כיה, עם 5 הפסדים בלבד ב-30 משחקים ובסך הכל 7 נק' פחות מהאלופה - ספרטה פראג.

ואגב, לא התכוונתי לטפליצה ספיציפית. התכוונתי לזה שבאופן כללי, אין באמת סיבה הגיונית שהפועל תהיה פייבוריטית ברורה ותהיה חייבת לעבור תמיד קבוצות שהיא מקבלת בתור מדורגת ממדינות כמו שבדיה, רומניה, שוויץ, צ'כיה ודומותיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:30 
דרך אגב, חג'ג' מצוטט בווינט שדמארי נשאר "סופית" ו"עשינו המון מאמצים שזה יקרה".
וואלכ, מה אני אגיד לכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:31 
מרגיש כמו במלחמה היום יום קרב דאמרי
מחר יהיה יום קרב שכטר
וכך הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

אין לדמארי שום קבוצה (זולת הפועל) מחרתיים, אם הוא לא מגיע מחר בבוקר לספרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:

תשמע, יש שיתווכחו, אבל מה לא נכון בזה?
להביא 3 מיליון שקל, גם אם התחייבת עליהם, זה מאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

nirog כתב:
redrony כתב:

אין לדמארי שום קבוצה (זולת הפועל) מחרתיים, אם הוא לא מגיע מחר בבוקר לספרד

או זולת כל קבוצה אחרת בארץ עד ה-9 לפברואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מרגיש כמו במלחמה היום יום קרב דאמרי
מחר יהיה יום קרב שכטר
וכך הלאה

לכאורה, אם הכסף גוייס אין צורך כלכלי למכור את שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: