תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 06:51 
הספרס עוד פעם דוחפים את האף לקחת לליברפול שחקנים, איזו קבוצה מאוסה.
עכשיו יש דיווחים שהם נכנסו חזק למירוץ על וויליאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 08:48 
יובל כתב:
purvis short כתב:
אצל וונגר לדעתי זה שילוב בין שני דברים:
1. כשאתה רוכש שחקנים ברמה - אתה יוצר ציפיות. כשאתה לא מביא אף אחד, ומקשקש כל הזמן כמה שהסכומים בכדורגל העולמי מופרכים, אז מקבלים את המקום הרביעי שלך כאילו זכית בליגת האלופות. לי נראה שוונגר פשוט מפחד מהציפיות, אז הוא ממשיך עם סגל פאתטי שכל מה שהוא ישיג ייחשב למשהו.

2. דבר נוסף וזה משהו שמתעלמים ממנו. וונגר נחשב לגאון ובלה בלה בלה, אלא שכמעט כל הרכישות הגדולות שלו היו כישלונות מהדהדים. בשנים האחרונות הוא פשוט לא יודע לרכוש שחקנים. אוליבייה ג'ירו זה בלוף, סנטי קסורלה שחקן נחמד, לא הרבה מעבר, ארשאבין זה פלופ עצום, גם הג'נקינסון הזה שהוא הביא בתור מגן העתיד, זה שחקן בינוני מינוס. ואני לא מדבר על קושלייני שהוא בלם גרוע, והשוערים העלובים שהוא מביא.
וונגר לא יודע להביא שחקנים.
יאללה, שילך הביתה כבר.

:LOMASHOO:
דווקא עם הרכישות הטובות שלו יש לך בעיה? ז'ירו חלוץ נחמד שכבש 17 שערים בעונה שעברה ונמצא במגמת עלייה, שלשום הוא נתן משחק מעולה, לא קרוב למה שארסנל צריכה אבל יחסית לסכום שהוא עלה להגיד שהוא פלופ זה הזוי. קאזורלה שחקן ענק ואחת הרכישות הכי טובות שנה שעברה בליגה האנגלית. קוסיילני היה מעולה בעונה שעברה. ג'נקינסון אפס אבל זו עוד קנייה מביכה בשני שקל. אם כבר רכישות הזויות אז ג'רביניו, סאנטוס, פארק צ'ו-יואנג, צ'מאח, סקילאצ'י, שעלו עשרות מיליוני פאונד ולקחו משכורת של עוד כמה עשרות מיליונים כל עונה.

בינגו

ז'ירו חלוץ טוב מאד, לא בטופ העולמי, אבל בקלות דרג שני. הוא לא החלוץ שצריך להוביל את ארסנל לאליפות, אבל הוא בטח לא הבעייה של ארסנל.
קוסיילני בלם מעולה, לא סתם הוא בנבחרת צרפת וכל שנה הגדולות רוצות אותו. הוא עושה טעות מדי פעם, אבל זה משהו שקורה לעוד בלמים.
קאסורלה שחקן אדיר.
גם פודולסקי זה רכש טוב ומתאים.

אין לי הסבר למה שקורה שם
או שנותנים לונגר כסף ואומרים לו שהוא לוקח הביתה מה שהוא לא מוציא על רכש, או שלא נותנים לו כסף, ורק מספרים שכן. אני לא קונה את השטות הזו שהוא לא מוכן להצליח עם שחקני רכש, ואין סיכוי שהוא קמצן על כסף של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:07 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
גבעתיים,
ואתה מוכן שאת הדברים האלו יגידו על מויס????
הרי כל מי שלא אוהד ארסנל אומר תודה על כל שנה שהוא שם.

אם מויס לא ירכוש בצורה תמוהה ויגיע להישגים של וונגר, אין לי בעיות שיגידו עליו.
ועדין יש הבדל כי לבעלים של היונייטד יש רקורד של זכיה בתארים בניגוד לדשדוש של ארסנל בשנים האחרונות שנדמה שלא מפריע להם. עובדה שוונגר לא מוחלף אחרי שנים מאכזבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
אצל וונגר לדעתי זה שילוב בין שני דברים:
1. כשאתה רוכש שחקנים ברמה - אתה יוצר ציפיות. כשאתה לא מביא אף אחד, ומקשקש כל הזמן כמה שהסכומים בכדורגל העולמי מופרכים, אז מקבלים את המקום הרביעי שלך כאילו זכית בליגת האלופות. לי נראה שוונגר פשוט מפחד מהציפיות, אז הוא ממשיך עם סגל פאתטי שכל מה שהוא ישיג ייחשב למשהו.

2. דבר נוסף וזה משהו שמתעלמים ממנו. וונגר נחשב לגאון ובלה בלה בלה, אלא שכמעט כל הרכישות הגדולות שלו היו כישלונות מהדהדים. בשנים האחרונות הוא פשוט לא יודע לרכוש שחקנים. אוליבייה ג'ירו זה בלוף, סנטי קסורלה שחקן נחמד, לא הרבה מעבר, ארשאבין זה פלופ עצום, גם הג'נקינסון הזה שהוא הביא בתור מגן העתיד, זה שחקן בינוני מינוס. ואני לא מדבר על קושלייני שהוא בלם גרוע, והשוערים העלובים שהוא מביא.
וונגר לא יודע להביא שחקנים.
יאללה, שילך הביתה כבר.

:LOMASHOO:
דווקא עם הרכישות הטובות שלו יש לך בעיה? ז'ירו חלוץ נחמד שכבש 17 שערים בעונה שעברה ונמצא במגמת עלייה, שלשום הוא נתן משחק מעולה, לא קרוב למה שארסנל צריכה אבל יחסית לסכום שהוא עלה להגיד שהוא פלופ זה הזוי. קאזורלה שחקן ענק ואחת הרכישות הכי טובות שנה שעברה בליגה האנגלית. קוסיילני היה מעולה בעונה שעברה. ג'נקינסון אפס אבל זו עוד קנייה מביכה בשני שקל. אם כבר רכישות הזויות אז ג'רביניו, סאנטוס, פארק צ'ו-יואנג, צ'מאח, סקילאצ'י, שעלו עשרות מיליוני פאונד ולקחו משכורת של עוד כמה עשרות מיליונים כל עונה.

בינגו

ז'ירו חלוץ טוב מאד, לא בטופ העולמי, אבל בקלות דרג שני. הוא לא החלוץ שצריך להוביל את ארסנל לאליפות, אבל הוא בטח לא הבעייה של ארסנל.
קוסיילני בלם מעולה, לא סתם הוא בנבחרת צרפת וכל שנה הגדולות רוצות אותו. הוא עושה טעות מדי פעם, אבל זה משהו שקורה לעוד בלמים.
קאסורלה שחקן אדיר.
גם פודולסקי זה רכש טוב ומתאים.

אין לי הסבר למה שקורה שם
או שנותנים לונגר כסף ואומרים לו שהוא לוקח הביתה מה שהוא לא מוציא על רכש, או שלא נותנים לו כסף, ורק מספרים שכן. אני לא קונה את השטות הזו שהוא לא מוכן להצליח עם שחקני רכש, ואין סיכוי שהוא קמצן על כסף של אחרים.

http://metro.co.uk/2013/06/07/ivan-gazi ... s-3832068/
ונגר קיבל תקציב רכש של לפחות 70 מיליון פאונד (ניתוחים עצמאיים מצביעים על 70-100 מיליון זמינים לרכש), בינתיים מכרו ב-10 מיליון (אבל גם נפטרו מהמון המון שחקנים שלקחו משכורת מאות אלפי פאונד בשבוע) ולא הביאו כלום.

אין סיכוי שהוא קמצן? אתה מדבר על ונגר? זה הבן אדם הכי קמצן בהיסטוריה של הכדורגל, יותר מטביב.
סתם משהו שנתקלתי בו באיזה פורום, לא זוכר מה המקור.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:36 
זה לא הכסף שלו, מה יש לו להיות קמצן על זה?
הוא מעדיף לא לבזבז כסף של אחרים ולא לקחת אליפות, על פני לבזבז כסף שאחרים נותנים לו, וכן להתמודד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא מעדיף לא לבזבז כסף של אחרים ולא לקחת אליפות, על פני לבזבז כסף שאחרים נותנים לו, וכן להתמודד?

מסתבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

כי הוא חולה נפש, סנילי.
כן, כי המטרה מבחינתו היא לסיים מקום 4 תוך הוצאה של כמה שפחות כסף, הוא מעדיף להוציא 0 ולסיים מקום 4 מאשר להוציא 70 מיליון ולנסות להתמודד על האליפות. אם כמו לפני שנתיים הוא יראה שהסגל הנוכחי לא מספיק גם למקום 4 אז הוא יבזבז כסף על שחקנים בינוניים שיביאו אותו למקום 4 ולא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
ושוב אני שואל, פשוט כי אני לא יודע, מה צריך לקרות כדי שיעיפו את וונגר? האם זה מתוכנן לקרות?

מה לעזאזל הולך בהנהלת ארסנל?

יובל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:48 
יובל כתב:
19 כתב:

כי הוא חולה נפש, סנילי.
כן, כי המטרה מבחינתו היא לסיים מקום 4 תוך הוצאה של כמה שפחות כסף, הוא מעדיף להוציא 0 ולסיים מקום 4 מאשר להוציא 70 מיליון ולנסות להתמודד על האליפות. אם כמו לפני שנתיים הוא יראה שהסגל הנוכחי לא מספיק גם למקום 4 אז הוא יבזבז כסף על שחקנים בינוניים שיביאו אותו למקום 4 ולא יותר מזה.

א. לא קונה את זה
ב. אם הוא רוצה שחקן, ההנהלה יכולה להוציא עליו גם יותר ממה שהוא חושב שצריך. זה ההנהלה שמה את הסטופ אם היא חושבת שהסכום גבוה מדי, לא המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:

כי הוא חולה נפש, סנילי.

א. לא קונה את זה
ב. אם הוא רוצה שחקן, ההנהלה יכולה להוציא עליו גם יותר ממה שהוא חושב שצריך. זה ההנהלה שמה את הסטופ אם היא חושבת שהסכום גבוה מדי, לא המאמן.

שמע, אתה לא יודע איך המערכת בארסנל עובדת. ונגר מחליט כמה לשים על כל שחקן, כמה לשלם לכל שחקן, הכל זה הוא. הוא גם מחליט מי יהיה המנכ"ל. כן, הזוי, אבל זו המציאות גם אם אתה לא קונה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 09:58 
מי שמאפשר לו את זו ההנהלה.
הם המעסיקים שלו, ויש לי הרגשה שמאד נוח להם להפיל הכל עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ושוב אני שואל, פשוט כי אני לא יודע, מה צריך לקרות כדי שיעיפו את וונגר? האם זה מתוכנן לקרות?

יובל?

בשנה הבאה החוזה שלו נגמר ועל פי הפרסומים לא יאריכו לו אותו.
הוא כנראה ילך לפריז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

זה לא להפיל, להם נוח עם המצב ולו נוח עם המצב. מבחינת כולם שם אין מה להפיל, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 10:26 
יובל כתב:
19 כתב:

זה לא להפיל, להם נוח עם המצב ולו נוח עם המצב. מבחינת כולם שם אין מה להפיל, הכל בסדר.

זו בדיוק הכוונה שלי, שכולם שם מרוצים מהמצב הזה. אם הוא נמשך ככה שנים, אז להנהלה טוב עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ירדן כתב:

יובל?

הוא כנראה ילך לפריז.

כרגיל הדביל הזה מדבר שטויות. כלל אצבע, קחו את מה שהוא אומר, תהפכו ב-180 מעלות, כנראה שתקבלו משהו נכון.
ברור, לא יאריכו לו, בגלל זה ארגון האוהדים הכי גדול של ארסנל הוציא אתמול מכתב שמתחיל בפסקה הבאה:
"In recent weeks Ivan Gazidis has spoken of the club's intent to offer Arsene Wenger a new contract. The AST believes this is inappropriate. For now the club's entire focus must be on using the remaining days of the transfer window to strengthen the team significantly."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:

זו בדיוק הכוונה שלי, שכולם שם מרוצים מהמצב הזה. אם הוא נמשך ככה שנים, אז להנהלה טוב עם זה.

איפה אמרתי שלא? ברור שנוח להם, אחרת איך הוא היה נשאר? מבחינתם כל עוד ארסנל מקבלת את הכסף הגדול של ליגת האלופות כל שנה ומצליחה להעמיד תקציב עם הכנסות עצמאיות בלבד זו הצלחה, לא משנה שאין תארים. עדיין הוא קובע הכל במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עומרי קנדה כתב:
ירדן כתב:

יובל?

הוא כנראה ילך לפריז.

כרגיל הדביל הזה מדבר שטויות. כלל אצבע, קחו את מה שהוא אומר, תהפכו ב-180 מעלות, כנראה שתקבלו משהו נכון.
ברור, לא יאריכו לו, בגלל זה ארגון האוהדים הכי גדול של ארסנל הוציא אתמול מכתב שמתחיל בפסקה הבאה:
"In recent weeks Ivan Gazidis has spoken of the club's intent to offer Arsene Wenger a new contract. The AST believes this is inappropriate. For now the club's entire focus must be on using the remaining days of the transfer window to strengthen the team significantly."

ממש סטרת את כל דברי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 12:37 
יובל כתב:
Fez כתב:
ארסן ונגר זו תופעה הזויה לחלוטין בעולם הכדורגל. זה פשוט בלתי נתפס ברמת ההיגיון. אם ננתח את זה לפי "תורת המשחקים" נגיע למבוי סתום.

מאמן/מנג'ר בקבוצת כדורגל, במיוחד בקבוצה גדולה שיש בה ציפיות באופן טבעי, יש לו אינטרס ברור לקבל תקציב כמה שיותר גדול ולהביא כמה שיותר שחקנים טובים. מצד אחד, הרי הכסף לא יוצא לו מהכיס, כך שאין לו מה להפסיד. ומצד שני, אם הוא לא מביא שחקנים, המוניטין שלו נפגע כפליים (גם כי הקבוצה תקרטע, וגם כי זה באשמתו הישירה שהוא לא הביא שחקנים).
בכל קבוצה בעולם המאמן לוחץ להביא שחקנים וההנהלה זו שצריכה לרסן אותו ולהגביל את התקציב. רק בארסנל קורה מצב הפוך, שההנהלה נותנת לו צ'ק פתוח והמנג'ר אומר "עזבו אתכם בחיאת".

מה קורה פה? איך פועל הראש של הצרפתי המשונה הזה?

NARKOTIKA, מצטער אבל אתה לא ממש בקיא בעובדות ואתה מדבר שטויות. הוא לא רצה את יובטיץ', הוא מעולם לא הגיש הצעה על רוני, לפלאיני היה סעיף שחרור די נמוך אז בכלל אני לא מבין איך אפשר לטעון שהוא כיוון אליו. אפילו גוסטבו שקושר לארסנל נמכר במחיר מגוחך של 15 מיליון יורו לוולפסבורג שאותו ארסנל לא הייתה מוכנה לשלם, מה שאומר שאו שאפילו את המחיר הזה הוא לא מוכן לשים על שחקן שהוא כל כך צריך או שגם זה היה ספין וגם אותו הוא לא רצה. גם על היגוואין למרות כל הפרסומים מעולם לא הייתה הצעה. לא פלא שהשחקן היחיד שהוא ניסה לקנות היה סוארז ובניסיון לנצל סעיף יציאה כדי להביא אותו בהרבה פחות ממה שהוא שווה.

לפלאיני היה סכום שחרור של 23 מליון לישט, נמוך זה לא.

ובחיים לא הבנתי את הנחרצות שלך.
מאיפה אתה יודע שלא היה הצעה על רוני והיגוואין? יש לך גישה למחשבים של ארסנל וריאל מדריד?
אף אחד לא יכול לדעת את זה.

חוץ מזה, יש הרבה שלבים בין התעניינות להצעה רשמית.
יכול להיות שהם היו בקשר ישיר עם ריאל מדריד ולא היה צורך ב"שליחת הצעה" כמו שנעשתה לליברפול, כי פשוט לא הגיעו להסכמות.
במקרה של סוארס נשלחה הצעה כי הם ניסו לנצל סעיף שחרור. אם גם הסעיף המפוקפק הזה לא היה, גם לסוארס לא היו שולחים הצעה, אלא אם יש נתק בין המועדונים.
מה אבא של היגוואין עשה (לפי פרסומים) שבועיים בלונדון? קמפינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 12:53 
טוב כנראה שנישאר חלוקים. כי אני חושב שג'ירו זה שחקן לקבוצת מרכז טבלה. קושלייני הוא בלם גרוע וקסורלה שחקן סבבה, אבל לא סופרסטאר שיכול להוביל קבוצה.
בכל מקרה אנחנו מסכימים שוונגר הוא מנג'ר כושל בשנים האחרונות. ויש לי תחושה שהוא ניסה לרכוש את מי שלא ניתן כי חשב שזה איכשהו יציל אותו מהעניין הזה שהוא לא מחזק את הקבוצה.
היה אפשר בקיץ הזה, בסכומים שיש לוונגר להביא, נניח את: מאריו גומז, לואיס גוסטאבו, פאביו קואנטראו, ז'וליו סזאר (או נניח טר שטגן מגלדבאך או לא מעט שוערים טובים אחרים שהיו פנויי) וליצור קבוצה שתוכל להתמודד על אליפות. במקום הזה הוא התעקש על לואיס סוארז שאני לא בטוח שהיה תורם יותר ממריו גומז (או היגוווין).
מנג'ר כושל. אין מה לדבר. ועכשיו הוא יהיה בלחץ אז הוא יביא כל מינ בינוניים שלא שווים את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 12:55 
קוסיילני בלם מעולה שגם ברצלונה רצתה להביא.

הדיון על קאסורלה בכלל הזוי. זה שחקן מהטופ של הטופ. הוא אדיר. הבעיה שלו ולווילשר אין כמעט עם מי לשחק. ושהם נפצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:
ארסן ונגר זו תופעה הזויה לחלוטין בעולם הכדורגל. זה פשוט בלתי נתפס ברמת ההיגיון. אם ננתח את זה לפי "תורת המשחקים" נגיע למבוי סתום.

מאמן/מנג'ר בקבוצת כדורגל, במיוחד בקבוצה גדולה שיש בה ציפיות באופן טבעי, יש לו אינטרס ברור לקבל תקציב כמה שיותר גדול ולהביא כמה שיותר שחקנים טובים. מצד אחד, הרי הכסף לא יוצא לו מהכיס, כך שאין לו מה להפסיד. ומצד שני, אם הוא לא מביא שחקנים, המוניטין שלו נפגע כפליים (גם כי הקבוצה תקרטע, וגם כי זה באשמתו הישירה שהוא לא הביא שחקנים).
בכל קבוצה בעולם המאמן לוחץ להביא שחקנים וההנהלה זו שצריכה לרסן אותו ולהגביל את התקציב. רק בארסנל קורה מצב הפוך, שההנהלה נותנת לו צ'ק פתוח והמנג'ר אומר "עזבו אתכם בחיאת".

מה קורה פה? איך פועל הראש של הצרפתי המשונה הזה?

NARKOTIKA, מצטער אבל אתה לא ממש בקיא בעובדות ואתה מדבר שטויות. הוא לא רצה את יובטיץ', הוא מעולם לא הגיש הצעה על רוני, לפלאיני היה סעיף שחרור די נמוך אז בכלל אני לא מבין איך אפשר לטעון שהוא כיוון אליו. אפילו גוסטבו שקושר לארסנל נמכר במחיר מגוחך של 15 מיליון יורו לוולפסבורג שאותו ארסנל לא הייתה מוכנה לשלם, מה שאומר שאו שאפילו את המחיר הזה הוא לא מוכן לשים על שחקן שהוא כל כך צריך או שגם זה היה ספין וגם אותו הוא לא רצה. גם על היגוואין למרות כל הפרסומים מעולם לא הייתה הצעה. לא פלא שהשחקן היחיד שהוא ניסה לקנות היה סוארז ובניסיון לנצל סעיף יציאה כדי להביא אותו בהרבה פחות ממה שהוא שווה.

לפלאיני היה סכום שחרור של 23 מליון לישט, נמוך זה לא.

ובחיים לא הבנתי את הנחרצות שלך.
מאיפה אתה יודע שלא היה הצעה על רוני והיגוואין? יש לך גישה למחשבים של ארסנל וריאל מדריד?
אף אחד לא יכול לדעת את זה.

חוץ מזה, יש הרבה שלבים בין התעניינות להצעה רשמית.
יכול להיות שהם היו בקשר ישיר עם ריאל מדריד ולא היה צורך ב"שליחת הצעה" כמו שנעשתה לליברפול, כי פשוט לא הגיעו להסכמות.
במקרה של סוארס נשלחה הצעה כי הם ניסו לנצל סעיף שחרור. אם גם הסעיף המפוקפק הזה לא היה, גם לסוארס לא היו שולחים הצעה, אלא אם יש נתק בין המועדונים.
מה אבא של היגוואין עשה (לפי פרסומים) שבועיים בלונדון? קמפינג?

על היגוואין התברר בסוף, אחרי שהוא נמכר לנאפולי, שלא באמת ניסו לקנות אותו אותו והעדיפו "לחכות" לסוארז.
אם הייתה הצעה על רוני מן הסתם זה היה מפורסם, כמו שפורסם שארסנל הציעה על סוארז, צ'לסי הציעה על רוני, יונייטד הציע על פלאיני וביינס, יונייטד הציעה על פברגס וכו'.
לפלאיני היה סעיף שחרור ואברטון חגגו כשהוא פג, להגיד שונגר רצה אותו ולא היה מוכן לשלם את סעיף השחרור זה כמו ה-"בשל העלויות הקבועות" שהיו צוחקים כל פעם על טביב.
גם ה-15 מיליון יורו שבהם גוסטבו נמכר היו יותר מדי לונגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 15:43 
יובל,
אז מה בעצם קורה שם בארסנל? זה נראה כי יש כמו קשר של שתיקה בין ונגר להנהלה כאילו מוסכם בין הצדדים" אתה לא תבזבז, ואנחנו נשלם לך שכר גבוה ונסתפק במקומות 4-7" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל,
אז מה בעצם קורה שם בארסנל? זה נראה כי יש כמו קשר של שתיקה בין ונגר להנהלה כאילו מוסכם בין הצדדים" אתה לא תבזבז, ואנחנו נשלם לך שכר גבוה ונסתפק במקומות 4-7" .

הם דווקא נתנו לו המון כסף לבזבז הקיץ. בגדול הם נותנים לו לעשות כל מה שהוא רוצה, הוא לא צריך לעמוד בשום רף, אבל כל עוד המועדון נשאר רווחי (מקום 4 וליגת אלופות) אז מבחינתם זו הצלחה (וגם מבחינת ונגר). כמו שזה נראה היחידים שאולי יכולים להעיף את ונגר הם האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל,

מה הבעיה בדיוק? אם הוא מסיים כל פעם מקום 4, מבזבז סכומים לא גדולים שבאים מההכנסות הטבעיות של המועדון מליגת האלופות/מרצ'נדייז/כרטיסים ומינויים וכו', הבעלים מרוצים כל הדרך לבנק ואפילו מרוויחים מהעסק הכי לא משתלם בעולם הלא הוא כדורגל.
תשאל את טביב על זה הוא ישמח להסביר לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 15:59 
נראה שהם מחכים שייכנס הפייר פליי וחושבים שאז הם יצחקו על כל העולם. אני לא מאמין שזה הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 16:03 
REDFOX,.....ועל זה שר כבר אריק איינשטיין "ואיזה מסכנים האוהדים......"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
ולריצ'ה גמאן, הבלם הרומני שטביב 'בדק והוא לא שווה את הכסף' חתם בראנס הצרפתית, קבוצתו הקודמת ויריבתה של חיפה בליגה האירופית, אסטרה, שלשלה לכיסה 1.2 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נראה שהם מחכים שייכנס הפייר פליי וחושבים שאז הם יצחקו על כל העולם. אני לא מאמין שזה הולך לקרות.

שוב, "מחכים" זה לא. ההנהלה נתנה לונגר לפחות 70 מיליון פאונד הקיץ. מאוד יכול להיות שמה שאתה אומר הוא נכון לגבי ונגר, הקמצן חושב ש-X כסף היום שווה פחות מ-X כסף עוד כמה שנים אז הוא שומר אותו (לא שזה יקרה בוודאות, לא שזה רלוונטי ולא שזה תירוץ קביל).

עריכה: ובינתיים ארסנל הציעה 12 מיליון פאונד על קבאי שכמובן נדחו. שמועות גם על הצעה על פוגבה. מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 16:34 
לא יודע אם הם שומרים,אולי הם חושבים שחוזים גבוהים זה משהו שיפיל קבוצות כשזה ייכנס, ואז הם יהיו בסדר ואפילו יביאו שחקנים בזול, כי קבוצות יהיו חייבות לשחרר.
אם זו האסטרטגיה אז הוא לא יילך בקרוב אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2013, 19:47 
באופן מעשי, הפייננשל פייר-פליי כבר נכנס. ככה שמבחינת ונגר, זה בכלל לא רלוונטי לדבר על הנושא. לקראת מרץ-אפריל, אחרי שכל הקבוצות יסיימו להגיש את הדוחות הכספיים שלהן לעונה הקודמת, אופ"א תתחיל לחלק עונשים לקבוצות שלא יעמדו בתקנות (התקנה העיקרית: אסור להפסיד יותר מ-45 מיליון יורו ב-2011/12 ו-2012/13). צריכות לקרות סנסציות גדולות כדי שקבוצות כמו מנצ'סטר סיטי ופ.ס.ז' לא יחטפו סנקציות כלשהן כבר ב-2014/15.

אגב, אני לא בטוח שוונגר, למרות התואר שלו בכלכלה מאוניברסיטת שטרסבורג, בכלל מבין עד הסוף את המהות של הפייננשל פייר-פליי. לא מזמן הוא דיבר על עסקת ריאל מדריד-גארת בייל, ואמר ש"לא יתכן שעסקה כזאת מתרחשת בעידן הפייר-פליי". טעות, מיסייה: אם יש קבוצה אחת בעולם שיכולה להרשות לעצמה לבצע עסקה כזאת בעידן הפייר-פליי, זו ריאל מדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: