תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
האיש שלא היה שם הוא הבעלים שהיה לוקח את הכספים מליגת האלופות (60 מיליון) והליגה האירופית (שנה קודם לכן, 18 מיליון) ומשקיע אותם במועדון והופך אותו לאימפריה בהזדמנות שמי יודע אם תחזור בקרוב. במקום זאת, האיש שכן היה שם בחר לרפד לעצמו את חשבונות הבנק בחו"ל...

נכון.

אבל חייבים לדפדף את טביב הלאה. לזכור, אבל לא להמשיך לחיות בצלו. אי אפשר לסנדל את כל העתיד שלו רק בגלל ההתנהלות הפושעת שלו. אנחנו במצב ביניים והמטרה היא לצאת ממנו, לא לקבע אותו, לא להנציח אותו וחס וחלילה לא להעמיק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן, לא ענית על השאלה שלי. איך מביאים בעלים עמיד ויציב להפועל חוץ מלהרצות על זה בפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:55 
ערן כתב:
פישונט כתב:
האיש שלא היה שם הוא הבעלים שהיה לוקח את הכספים מליגת האלופות (60 מיליון) והליגה האירופית (שנה קודם לכן, 18 מיליון) ומשקיע אותם במועדון והופך אותו לאימפריה בהזדמנות שמי יודע אם תחזור בקרוב. במקום זאת, האיש שכן היה שם בחר לרפד לעצמו את חשבונות הבנק בחו"ל...

נכון.

אבל חייבים לדפדף את טביב הלאה. לזכור, אבל לא להמשיך לחיות בצלו. אי אפשר לסנדל את כל העתיד שלו רק בגלל ההתנהלות הפושעת שלו. אנחנו במצב ביניים והמטרה היא לצאת ממנו, לא לקבע אותו, לא להנציח אותו וחס וחלילה לא להעמיק אותו.

הלוואי.
אבל עד שיבוא בעלים עשיר וישר, צריכה להיות התגייסות של כל האוהדים כדי לקיים פה מועדון בריא תחת כל המגבלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:56 
bloodbrother כתב:
אפשר כבר לגלות שהאיש שלא היה שם הוא אלי טביב?

אם המזדיין הזה היה רוצה אז אנחנו היינו חוגגים היום דאבל רביעי רצוף עם אניימה בשער, זהבי ושכטר בשדה ובלומפילד מלא וגדוש.
האדם המגעיל הזה לקח קבוצה נדירה, פנינה במונחים ישראליים וגרם לה להתמוסס, להתפזר לכל עבר ולכל מי שיצא ממנה לכעוס על המועדון הנהדר הזה שנקרא הפועל תל אביב.
קורא לך לפקוח עיניים ולהפסיק סתם לבאס. שבועות שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ערן, לא ענית על השאלה שלי. איך מביאים בעלים עמיד ויציב להפועל חוץ מלהרצות על זה בפורום?

שאלו את זה כמה פעמים באשכול, אתה יכול לקרוא אבל אנסה לחסוך לך: הבו לנו בושינסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
הלוואי.
אבל עד שיבוא בעלים עשיר וישר, צריכה להיות התגייסות של כל האוהדים כדי לקיים פה מועדון בריא תחת כל המגבלות

זו בדיוק הבעיה. למועדון אין הנהלה, אין בעלים (באופן הנורמלי שבו יש בעלים לקבוצה), ומי ממלאים את מקומם? האוהדים. פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
ואיך עושים את זה בדיוק? לנו אין אחד כזה וגם לא מוציאים אותם מן האוויר. זה, לטעמי לפחות, התפקיד המרכזי של העמותה במצב כיום. פשוט כי אין לנו שום דבר אחר להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:03 
ערן כתב:
ירדן כתב:

שאלו את זה כמה פעמים באשכול, אתה יכול לקרוא אבל אנסה לחסוך לך: הבו לנו בושינסקי.

הכח הכלכלי היום בעולם מגיע מהמפרץ, ומשם לא תגיע הישועה, לא לישראל.
הכח השני זה הקהילה הרוסית, שלעיתים יש לאחדים ממנה אינטרס להגיע לארץ, וזוהיא תקוותנו. אדם כמו גולדהר זה מפעל הפיס, גורל (אכזר לנו) ורגע שיזכר ברגעי ההיסטורי של ההם.
אל תפנטזו על רוכש בסדר גודל זהה, צריך להתרכז בלעשות את המקסימום עם מה שיש, ולקוות. תהיו בטוחים שהאנשים שאמונים על עתיד המועדון עושים ימים כלילות למציאת אדם אשר ירכוש את המועדון, אך הדבר אינו פשוט כלל וכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:09 
amirgk כתב:
ערן כתב:
ירדן כתב:

הכח הכלכלי היום בעולם מגיע מהמפרץ, ומשם לא תגיע הישועה, לא לישראל.
הכח השני זה הקהילה הרוסית, שלעיתים יש לאחדים ממנה אינטרס להגיע לארץ, וזוהיא תקוותנו. אדם כמו גולדהר זה מפעל הפיס, גורל (אכזר לנו) ורגע שיזכר ברגעי ההיסטורי של ההם.
אל תפנטזו על רוכש בסדר גודל זהה, צריך להתרכז בלעשות את המקסימום עם מה שיש, ולקוות. תהיו בטוחים שהאנשים שאמונים על עתיד המועדון עושים ימים כלילות למציאת אדם אשר ירכוש את המועדון, אך הדבר אינו פשוט כלל וכלל.

בנוסף זה לא רק למצוא מיליארדר אלא אחד כזה שמוכן לספוג הפסדים וחוסר הצלחות
מישהו עם אורך רוח כמו גולדהאר זה באמת דבר נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:10 
ערן כתב:
פישונט כתב:
הלוואי.

זו בדיוק הבעיה. למועדון אין הנהלה, אין בעלים (באופן הנורמלי שבו יש בעלים לקבוצה), ומי ממלאים את מקומם? האוהדים. פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

התכוונתי לרכישת המנויים בקיץ.
יש התגייסות של הבעלים הנוכחיים לפתוח את הכיס ולהשקיע בתקציב. אנחנו האוהדים צריכים (שוב) לעמוד מאחורי הקבוצה ולעשות מנויים במספרים גדולים. זו התרומה הכי בסיסית והתחושה לקראת הקיץ לא כ"כ טובה.
לגבי ההנהלה... אני מעדיף לשתוק וללכת לישון

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 14 מאי 2013, 00:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
קאנטור כתב:
bloodbrother כתב:

אם המזדיין הזה היה רוצה אז אנחנו היינו חוגגים היום דאבל רביעי רצוף עם אניימה בשער, זהבי ושכטר בשדה ובלומפילד מלא וגדוש.
האדם המגעיל הזה לקח קבוצה נדירה, פנינה במונחים ישראליים וגרם לה להתמוסס, להתפזר לכל עבר ולכל מי שיצא ממנה לכעוס על המועדון הנהדר הזה שנקרא הפועל תל אביב.
קורא לך לפקוח עיניים ולהפסיק סתם לבאס. שבועות שמח.

הקבוצה תחתיו מעולם לא התמוססה. וזאת אפילו בעונה שעברה, בה עשו לו את המוות. ברור שבעונה שעברה כבר היתה לו פחות מוטיבציה בגלל השנאה של הקהל, אבל גם אז, הקבוצה לא התמוססה אלא רצה בצמרת ולקחה גביע ולא הושפלה ע"י מכבי.

לא יודע מאיפה אתה קובע שהוא יכול היה להשאיר את אניימה, זהבי ושכטר. בלומפילד היה גדוש.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:13 
פישונט כתב:
ערן כתב:
פישונט כתב:
הלוואי.

יש התגייסות של הבעלים הנוכחיים לפתוח את הכיס ולהשקיע בתקציב. אנחנו האוהדים צריכים (שוב) לעמוד מאחורי הקבוצה ולעשות מנויים במספרים גדולים. זו התרומה הכי בסיסית והתחושה לא כ"כ טובה.

את הבלוף הזה אני לא קונה הקיץ.
מי שרוצה לקנות מנוי לקבוצה שמפזרת את הכסף שלה בחוסר אחריות ומתנהלת כמו שכונה, שיעשה. מי שמכור שיעשה וזו זכותו המלאה.

מי שמאמין שהתפקיד של האוהדים זה "לעמוד מאחורי הקבוצה" באופן עיוור ולקנות מנויים במחירים מופרזים למועדון שכונה הוא נאיבי ועזוב את זה שאח"כ עוד מעיזים לבוא ולאמר שמי שרק קנה מנוי הוא הוא סוג ב', כל עוד הוא לא עושה חברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:14 
סחטיין על ההתמדה.
כשמשה רבנו הבין שעם האנשים הנוכחיים אי אפשר לצאת למלחמה הוא סובב אותם 40 שנה עד שקם לו דור מדבר שחיי חיים מספיק קשים כדי להיות מספיק נחוש להלחם על מנוחה ונחלה.
אני קורא פה בפורום ואני שומע אנשים בבלומפילד. אין עם מי לעשות את השינוי.
שוב מתחילים וצצים פה ההודעות ששנה הבאה אפשר להשיג השגים.

עובדה. במכבי לקח פאקיניג 10 שנים של בינוניות מגעילה והשפלות בדרבים.
גם להם היה בעלים אוהד והוא עוד שפך ים כסף על המועדון.

הנה תראה, אנשים מדברים על רב"ש כמו על משיח.
הפועל תל אביב מסריחה מהראש.
השינוי לטובה יתחיל ברגע שיקום פה דור של אוהדים שיפסיק להיות כבש המחמד של הבעלים הנוכחיים. יפסיק להיות נחמד ויבהיר להם שכל יום שלהם במועדון זה עוד יום של נזק ושהקדנציה שלהם נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:15 
פישונט כתב:
ערן כתב:
פישונט כתב:
הלוואי.

יש התגייסות של הבעלים הנוכחיים לפתוח את הכיס ולהשקיע בתקציב. אנחנו האוהדים צריכים (שוב) לעמוד מאחורי הקבוצה ולעשות מנויים במספרים גדולים. זו התרומה הכי בסיסית והתחושה לא כ"כ טובה.

אתה יודע זה תובעני.. במיוחד עם הקהל הישראלי
אם 8000-9000 אוהדים יעשו מנויים הם ירצו תמורה בחזרה
מן הסתם שוב יבטיחו הבטחות ויביאו איזה רכש אחד שניים נוצץ כדי לשכנע
אבל זה לא דרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:17 
שחר כתב:
פישונט כתב:
ערן כתב:
פישונט כתב:
הלוואי.

את הבלוף הזה אני לא קונה הקיץ.
מי שרוצה לקנות מנוי לקבוצה שמפזרת את הכסף שלה בחוסר אחריות ומתנהלת כמו שכונה, שיעשה. מי שמכור שיעשה וזו זכותו המלאה.

מי שמאמין שהתפקיד של האוהדים זה "לעמוד מאחורי הקבוצה" באופן עיוור ולקנות מנויים במחירים מופרזים למועדון שכונה הוא נאיבי ועזוב את זה שאח"כ עוד מעיזים לבוא ולאמר שמי שרק קנה מנוי הוא הוא סוג ב', כל עוד הוא לא עושה חברות בעמותה.

שחר יש אמת בדבריך בנוגע לפיזור הכספים שלא בחכמה, אך חייבם להסתכל על התווך הארוך. שינוי זה תהליך, ויסיקו את המסקנו ברמה המקצועית השנה הקרובה, וברמה הניהולית זה ייקח עוד זמן. לפחות לא יגיעו ניר נחומים למיניהם בינואר. ירידה בכמות המנויים הינה ירייה ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
bloodbrother כתב:

אפשר לירוק עליך יא טינופת?
כמה אני מקווה שתעצבן את המישהו הלא נכון ובפעם הבאה שתעז להראות את הפרצוף המכוער שלך ביציע תקבל מכות.

לא מכובד.

מותר להגיד שהוא בנודניקים שלי? או שזה שווה ערך להסתה לאלימות נגדי? זה סימטרי, לא?

מדהים מאיפה צץ הנודניק הזה. לא היה לי שום דבר נגדו והוא פשוט התחיל לתקוף אותי אישית על ימין ועל שמאל, עד ששמתי אותו כבר בנודניקים כי לא יכולתי יותר.

עכשיו הוא שוב פתח עלי מלחמה. מקווה שהאדמין יעיף אותו מפה. בריון מסריח.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:20 
מה זה לא יגיעו ניר נחומים? ניר נחומים הגיעו אחרי תומר בן יוספים כשגם אז אמרו שלא יגיעו יותר תומר בן יוספים.

שנה זו מראה מצויינת להתנהלות והטווח הארוך נראה אפילו חשוך יותר כשמי שמנהל את העסק אלה אותם אנשים בדיוק. מי שירה ברגל הוא מי שאחראי על כל מה שקרה העונה הזאת ואם הוא חושב שהאוהדים הם חבורת נאיבים אהבלים שיפתחו את הכיס כל קיץ מחדש באופן עיוור, אז הוא יגלה שהוא חולם בהקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:25 
שחר כתב:
מה זה לא יגיעו ניר נחומים? ניר נחומים הגיעו אחרי תומר בן יוספים כשגם אז אמרו שלא יגיעו יותר תומר בן יוספים.

שנה זו מראה מצויינת להתנהלות והטווח הארוך נראה אפילו חשוך יותר כשמי שמנהל את העסק אלה אותם אנשים בדיוק. מי שירה ברגל הוא מי שאחראי על כל מה שקרה העונה הזאת ואם הוא חושב שהאוהדים הם חבורת נאיבים אהבלים שיפתחו את הכיס כל קיץ מחדש באופן עיוור, אז הוא יגלה שהוא חולם בהקיץ.

הכוונה היא שבמינוי מאמן שהוא סמכות מקצועית לשלוש שנים ויותר, לא יגיעו יותר שחקנים ברמה מגוחכת. ברמת הניהול, אני הראשון שישמח אם יחליפו את כל הצוות הקיים, וזו אפילו חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:29 
amirgk כתב:
שחר כתב:

הכוונה היא שבמינוי מאמן שהוא סמכות מקצועית לשלוש שנים ויותר, לא יגיעו יותר שחקנים ברמה מגוחכת. ברמת הניהול, אני הראשון שישמח אם יחליפו את כל הצוות הקיים, וזו אפילו חובה.

מינוי סמכות מקצועית לשלוש שנים, זו סה"כ שנה יותר ממה שהחתימו את יוסי וכל מאמן שמגיע מבין את זה בעצמו ויודע שאם הוא לא שורד את ינואר בצמרת + נצחון אחד בדרבי הוא עף על טיל, כשהתקציב שלו ממילא מגוחך , אין לו מערך סקאוטינג ותלוי בגחמות של אנשי עסקים ולאיזה שחקן אלמוני בקצה העולם שאולי במקרה הוא יהיה ללא חוזה כדי שיתאים לסטנדרטים של המועדון.

הבלופים האלה זה הפועל 2000...התקדמנו מאז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:32 
תגיד, ערן, זה גורם לך הנאה להקפיץ את האשכול המופלא שפתחת אחרי כל הפסד מכאיב של הפועל? זו דרך למציאת אשמים, לפריקת עצבים, ללהרגיש טוב עם עצמך? את ה"אמרתי לכם" שלך תדחוף לעונות שבהן למכבי אין תקציב פי 2 יותר גדול מלנו. אז לא, לנו לא נפל משוגע שישים 50 מיליון שקל כל שנה, לנו יש את עצמנו, ובינתיים זה הספיק בשביל לסיים במקום השלישי, וזה בעונה בלי מאמן. אתה בן אדם מעצבן ובלתי נסבל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:35 
האדום הצורר כתב:
תגיד, ערן, זה גורם לך הנאה להקפיץ את האשכול המופלא שפתחת אחרי כל הפסד מכאיב של הפועל? זו דרך למציאת אשמים, לפריקת עצבים, ללהרגיש טוב עם עצמך? את ה"אמרתי לכם" שלך תדחוף לעונות שבהן למכבי אין תקציב פי 2 יותר גדול מלנו. אז לא, לנו לא נפל משוגע שישים 50 מיליון שקל כל שנה, לנו יש את עצמנו, ובינתיים זה הספיק בשביל לסיים במקום השלישי, וזה בעונה בלי מאמן. אתה בן אדם מעצבן ובלתי נסבל.

עדיין לא הבנת שכל מי ששם 500 שקל בעמותה אשם שעוד לא נחת פה אברמוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
סחטיין על ההתמדה.
כשמשה רבנו הבין שעם האנשים הנוכחיים אי אפשר לצאת למלחמה הוא סובב אותם 40 שנה עד שקם לו דור מדבר שחיי חיים מספיק קשים כדי להיות מספיק נחוש להלחם על מנוחה ונחלה.
אני קורא פה בפורום ואני שומע אנשים בבלומפילד. אין עם מי לעשות את השינוי.
שוב מתחילים וצצים פה ההודעות ששנה הבאה אפשר להשיג השגים.

עובדה. במכבי לקח פאקיניג 10 שנים של בינוניות מגעילה והשפלות בדרבים.
גם להם היה בעלים אוהד והוא עוד שפך ים כסף על המועדון.

הנה תראה, אנשים מדברים על רב"ש כמו על משיח.
הפועל תל אביב מסריחה מהראש.
השינוי לטובה יתחיל ברגע שיקום פה דור של אוהדים שיפסיק להיות כבש המחמד של הבעלים הנוכחיים. יפסיק להיות נחמד ויבהיר להם שכל יום שלהם במועדון זה עוד יום של נזק ושהקדנציה שלהם נגמרה.

זה כבר נהיה משעמם,
אבל כרגיל אני מסכים עם כל מילה.

אגב, זה נכון גם מעבר לעולם הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:46 
ערן צודק בכמה מהדברים שהוא אומר, בעיקר הוא צודק בזה שהלוואי והיה מישהו עשיר שהיה מוכן לבוא ולקחת את המועדון לידיו הפרטיות.
הבעיה היא שאין כרגע (והלוואי ויהיה באמת).
האם אחריות העמותה למצוא משקיע? קשה לי להסכים עם זה כל כך, הסיבה היא שלמצוא משקיע אפשר גם מבלי להיות חבר וועד מנהל של עמותת האדומים. אפילו לא צריך להיות חבר עמותה.
האם מחפשים משקיעים - התשובה היא כן, חברי וועד מנהל, חברי עמותה, ואוהדים מהשורה מחפשים אנשים שיבואו להשקיע בהפועל ת"א, באופן אישי אני יכול להעיד על הכנת מצגת מאוד מושקעת באנגלית וברוסית שהוצגה למס' אנשים, לצערנו ללא מספיק תוצאות.

לסיום:
המצב מתסכל את כולנו, חברי עמותה ולא חברי עמותה.
צריך לזכור שהעמותה קמה בעיקר בגלל האיש שלא היה שם אחרי טביב, העמותה צריכה לדאוג שהאיש שיבוא לא יהיה כמו אלי טביב ושכרגע הדברים יתנהלו בצורה שפויה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:46 
אלפקה, עם מה בדיוק אתה מסכים, לא הבנתי? הבעלים הנוכחיים זה חיים רמון? העמותה (שזה האוהדים עצמם)? למי אנחנו אמורים להבהיר שאנחנו לא כבשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:47 
זה לא עניין של אחריות. זאת שאלה לאן מכוונים ולאן מופנות האנרגיות.
אני שמח לשמוע שעושים מהלכים בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ירדן כתב:

בוא נתחיל מלשחרר אותנו מכבלי ה- TWINS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אלפקה, עם מה בדיוק אתה מסכים, לא הבנתי? הבעלים הנוכחיים זה חיים רמון? העמותה (שזה האוהדים עצמם)? למי אנחנו אמורים להבהיר שאנחנו לא כבשים?

תקשיב, על זה שהסכמנו לקבל אנשים כמו רמון ותאומים,
מגיע לנו כל עונש שהיקום יזרוק עלינו.
שם נשברתי סופית.

זה שעשינו אותם גם מצילים, גואלים, מושיעים ומשיחים כשזה קרה,
זה כבר ראוי לעונשים שמוחי האנושי לא מסוגל לדמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:57 
אני אישית מעולם לא קראתי להם מצילים, במיוחד לא לרמון שהוא לא בדיוק האיש החביב עליי, וגם לא למשה "אני מייעץ לאלי טביב" תאומים.
אבל הבחור מעליך לא מדבר רק על תאומים ורמון. הוא מדבר על איזה בעל נס שאיכשהו אמור לפול על הפועל משמיים ולהנחית עליה עשרות מליוני שקלים כלאחר יד, ופוסל לחלוטין את הרעיון של מעורבות אוהדים בקבוצה. הוא משווה אותנו שוב ושוב לקבוצה ההו כה מופלאה של מכבי שהשקיעה במשך 3 שנים 400 מיליון שקל בשביל לקחת תואר אחד בישראל. הוא סוגד לכסף, ולמי שיש לו כסף, והופך את זה לדבר היחיד שיש לו משמעות אמיתית בקבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר את המשתמש הזה שנים וקורא את ההודעות שלו שנים,
מה שאני מבין ממנו זה שהוא רוצה רק דבר אחד:
שהאוהדים של המועדון הזה ידאגו שהמועדון הזה יהיה מה שהוא אמור להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

בוא, בוא, ספר לנו על בעלות אוהדים מלאה וכמה היא מעולה וערכית וטובה. על העולם הכדורגל המודרני והממוחסר וחסר הזהות, ומולו על החשיבות בקהילת אוהדים מחוברת שקובעת ומנהלת את סדר יומה בלי להיות תלויה כלכלית. אם זה מעצבן אותך שהמציאות מכה לך ולדומיך שוב ושוב בפרצוף, זו בעיה שלך. "בלתי נסבל" ככל שאהיה, אני אוהד הפועל. אתה אוהד של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: