עפר דגמי לעולם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
זה שאחד מעיתונאי הספורט הבכירים לא מכיר בזה שההתאחדות לכדורגל היא מהמקומות הרקובים ביותר בישראל מדאיג אותי יותר מנגיחה בפרצוף של מישהו.
זה מוסד שהתקציב שלו נמוך מהתקציב של שלוש קבוצות כדורגל בישראל.
אם הוא כזה רקוב, אז למה מבקר המדינה לא מטפל בו?
יש לי הרבה ביקורת על ההתאחדות, יש בה המון ליקויים לצד דברים טובים, אבל זה שנובחים ביציע העיתונות שהמוסד רקוב, עוד לא הביא לכך שמישהו מהיושבים שם ימצא מימצא ממשי שמעיד על שחיתות, סיאוב, הכפפת רשויות וכו'. יש מעידות של אמון, יש מעידות של סיאוב (כלומר אנשים שמנצלים את המוסד), והם נחשפים. יצאו מההתאחדות הרבה אנשים, חלקם כי לא אהבו את האנשים שם, ולא ראיתי שהם עצמם שראו מסמכים ותכתובת, פתחו איזה תיבת פנדורה. אין פה עניין של פחד ולא משפחת פשע ולא שאר הדברים שמפחידים את ילדינו בהם. יש שם עסקנים ופקידים שחלקם לא מוצלחים, אבל כך מתנהל הכדורגל ברוב מדינות העולם, על ידי עסקנים ופקידים.
תורידו את המרכזים, תנקו את מעורבות בעלי הקבוצות, תביאו יותר אנשי מקצוע, פתאום לא ישאלו שאלות מחוסר ידע. האי נוחות נובעת המון מטון וריח. חיים הברפלד עשה בהתאחדות פחות ממה שעשו גברי לוי וכל מי שבא אחריו, אבל הוא היה איש הסתדרות נוח מראשון לציון שמת רחמנא ליצלן מסכרת ולא אדם צעיר יחסית, עובד בנק, טריפולטני ממעברת פרדסיה, שאפתן ואקסצנטרי עם אחים לא פחות אקסצנטרים. מישהו מכם זוכר שאותו אבי לוזון הוציא את השוטרים מהמגרשים, אתם זוכרים שהאלימות גברה והקבוצה שאבי לוזון אוהד ואותה ניהל, ביצעה עבירת אלימות חמורה. אם היו שוטרים האם יש מצב שכל האירוע הזה היה נגדע מהר יותר? האם מישהו מכם, בכנות, היה עושה רביזיה ומחזיר את השוטרים למגרשים רק כדי שלא יהיו מכות בין פקאקטה הפועל חיפה לפקאקטה מכבי לוזון?
עזוב אותי מצעקות של רון קופמן. אני לא יודע אם אתה מבין איך עובד מבקר המדינה, אבל הוא לא מבצע ביקורת לכל הגופים שיש לו סמכות לבקר. חלקם הגדול לא מעניין אותו, גם אם מניחים על שולחנו פצצות מתקתקות. יהיה לו יותר נח וקל לבקר את הטוטו, שמעביר כסף להתאחדות, מאשר את ההתאחדות לכדורגל.
זה שהם לא עברו ביקורת לא אומר שהם לא רקובים.
איך מתבצע המכרז לדיינים הטמבלים האלה? מי יכול לשכנע אותי שאין קשר בין כל השמועות על חיפה מול שאר הקבוצות לבין היד הרכה של בית הדין כדי שלא ירגיזו את שחר?
כל קבוצה אחרת שהיתה מגיעה לבית הדין היתה מעבירה את עמוס לוזון זובור רציני על כמות השקרים שלו רגע אחרי התקרית ועל הקמפיין המבזה שהוא מנסה לנהל.
כל גוף פחות מושחת היה עושה הכל כדי להראות שלא מופעל שום לחץ על בית הדין, בעוד הם נותנים לכל חובב כדורגל את הרושם ההפוך.
אתה לא מקבל אקדחים מעשנים מעובדים לשעבר, כי הם מושחתים בעצמם שמקבלים נדוניות כמו רכישות של "ארכיון עיתונים" מקצין עיתונות בן זונה.
למה, רק מיכה לינדנשטראוס עובד במשרד מבקר המדינה? שישכור משפטן שעבד בתחום הספורט. זו לא כזו בעיה.