תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:24 
עפר דגמי לעולם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
זה שאחד מעיתונאי הספורט הבכירים לא מכיר בזה שההתאחדות לכדורגל היא מהמקומות הרקובים ביותר בישראל מדאיג אותי יותר מנגיחה בפרצוף של מישהו.

זה מוסד שהתקציב שלו נמוך מהתקציב של שלוש קבוצות כדורגל בישראל.
אם הוא כזה רקוב, אז למה מבקר המדינה לא מטפל בו?

יש לי הרבה ביקורת על ההתאחדות, יש בה המון ליקויים לצד דברים טובים, אבל זה שנובחים ביציע העיתונות שהמוסד רקוב, עוד לא הביא לכך שמישהו מהיושבים שם ימצא מימצא ממשי שמעיד על שחיתות, סיאוב, הכפפת רשויות וכו'. יש מעידות של אמון, יש מעידות של סיאוב (כלומר אנשים שמנצלים את המוסד), והם נחשפים. יצאו מההתאחדות הרבה אנשים, חלקם כי לא אהבו את האנשים שם, ולא ראיתי שהם עצמם שראו מסמכים ותכתובת, פתחו איזה תיבת פנדורה. אין פה עניין של פחד ולא משפחת פשע ולא שאר הדברים שמפחידים את ילדינו בהם. יש שם עסקנים ופקידים שחלקם לא מוצלחים, אבל כך מתנהל הכדורגל ברוב מדינות העולם, על ידי עסקנים ופקידים.
תורידו את המרכזים, תנקו את מעורבות בעלי הקבוצות, תביאו יותר אנשי מקצוע, פתאום לא ישאלו שאלות מחוסר ידע. האי נוחות נובעת המון מטון וריח. חיים הברפלד עשה בהתאחדות פחות ממה שעשו גברי לוי וכל מי שבא אחריו, אבל הוא היה איש הסתדרות נוח מראשון לציון שמת רחמנא ליצלן מסכרת ולא אדם צעיר יחסית, עובד בנק, טריפולטני ממעברת פרדסיה, שאפתן ואקסצנטרי עם אחים לא פחות אקסצנטרים. מישהו מכם זוכר שאותו אבי לוזון הוציא את השוטרים מהמגרשים, אתם זוכרים שהאלימות גברה והקבוצה שאבי לוזון אוהד ואותה ניהל, ביצעה עבירת אלימות חמורה. אם היו שוטרים האם יש מצב שכל האירוע הזה היה נגדע מהר יותר? האם מישהו מכם, בכנות, היה עושה רביזיה ומחזיר את השוטרים למגרשים רק כדי שלא יהיו מכות בין פקאקטה הפועל חיפה לפקאקטה מכבי לוזון?

עזוב אותי מצעקות של רון קופמן. אני לא יודע אם אתה מבין איך עובד מבקר המדינה, אבל הוא לא מבצע ביקורת לכל הגופים שיש לו סמכות לבקר. חלקם הגדול לא מעניין אותו, גם אם מניחים על שולחנו פצצות מתקתקות. יהיה לו יותר נח וקל לבקר את הטוטו, שמעביר כסף להתאחדות, מאשר את ההתאחדות לכדורגל.
זה שהם לא עברו ביקורת לא אומר שהם לא רקובים.
איך מתבצע המכרז לדיינים הטמבלים האלה? מי יכול לשכנע אותי שאין קשר בין כל השמועות על חיפה מול שאר הקבוצות לבין היד הרכה של בית הדין כדי שלא ירגיזו את שחר?
כל קבוצה אחרת שהיתה מגיעה לבית הדין היתה מעבירה את עמוס לוזון זובור רציני על כמות השקרים שלו רגע אחרי התקרית ועל הקמפיין המבזה שהוא מנסה לנהל.
כל גוף פחות מושחת היה עושה הכל כדי להראות שלא מופעל שום לחץ על בית הדין, בעוד הם נותנים לכל חובב כדורגל את הרושם ההפוך.

אתה לא מקבל אקדחים מעשנים מעובדים לשעבר, כי הם מושחתים בעצמם שמקבלים נדוניות כמו רכישות של "ארכיון עיתונים" מקצין עיתונות בן זונה.

למה, רק מיכה לינדנשטראוס עובד במשרד מבקר המדינה? שישכור משפטן שעבד בתחום הספורט. זו לא כזו בעיה.

שמע, אתה לא מבין איך עובד משרד מבקר המדינה. למבקר יש משאבים מסוימים ומוגבלים, ומבין כל הדברים שיושבים על שולחנו הוא מחליט ללכת לבקר מה שבא לו. זה לא אומר שמיכה לינדנשטראוס לוקח זכוכית מגדלת ומעיל רוח. אי עמידה בביקורת לא אומרת שאתה לא אשם, כמו שהיא לא אומרת שאתה כן אשם.
נטייתן של שמועות בכל מה שקשור לכדורגל להתברר כנכונות משאיר ריח רע, כמו גם עדויות "כולם יודעים" בסגנון מוני פנאן, זה משהו שאי אפשר לזלזל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:39 
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
Kyahs כתב:

הוא לא קבע, הוא נתן פתרון יצירתי. גם לי אין שום סיי ופעם דיין אימץ רעיון יצירתי שלי שכתבתי יומיים לפני באיזה שהוא מקום. היית פעם בדיון? אתה יודע שהדיין שואל את הנאשם מה היית מעניש את עצמך ויש מקרים שבו הנאשם באמת קובע את עונשו? זה לא בית משפט, ג'יזס, זה בית דין משמעתי ששופט את כל מי ששייך רשמית להתאחדות או לקבוצות המסונפות ובמקום שאין שייכות רשמית מוטלת אחריות שילוחית? בית דין משמעתי, בדיוק כמו זה שעמד בפניו מהראן לאלא ביום חמישי בהפועל ת"א. לא בית משפט, אלא ועדת משמעת. הדיינים אינם שופטים, הם עורכי דין.

שאני אספר לך כמה פעמים עיתונאים (כולל כמה שאתה מכיר טוב מאוד) פרסמו את העונש ("גורמים בהתאחדות"העריכו) שבית הדין פסק עוד לפני הדיון?? כלומר שלא היה ערך בכלל לדיונים?

רוצה לעשות ניסוי גם לדיון הקרוב?

כי הם דיברו עם לוזון לפני כן או כי הם דיברו עם המחלקה המשפטית שנמצאים שם כל שבוע ויודעים מה המידרוג?[/quote]

אז אתה מודה שהמחלקה המשפטית יודעת מה יהיה העונש לפני הדיון??
i rest my case חביבי... עכשיו לך תנסה ללמוד גם מה גרם להם בכל הזמן הזה להחליט מה יהיה העונש...ופה אפשר להתפרע כיד הדימיון.[/quote]

נו, אל תגנוב דעת. אני גם יכול לנחש לבד. לקביליו יש 7 קבוצות ולפעמים מגיעים לועדת משמעת על שיתוף שחקן שלא כדין או העלבת שופט ודברים כגון אלה. ב-90 אחוז מהמקרים אני מנחש מראש את העונש מבלי שדיברתי עם איש. זה לא שארסנל העונשים של הדיינים הוא רחב. לפעמים גם זהות הדיין משנה, יש מחמירים יותר ויש מחמירים פחות.

נערך לאחרונה על ידי עפר דגמי לעולם בתאריך 03 אפריל 2012, 14:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:41 
כן, גם "מנחשים מראש" עונשים שונים על עבירות זהות ביחס לזהות הקבוצות?
תיזהר שהעיניים בסוף לא יצאו מרוב גלגולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:42 
אגב, קיבלתי הודעה על כך שהוחלט להעמיד את קרית שמונה על התפרעות אוהדים. הרי אבי לוזון היה שם, מחייך ושמח וצוהל, ומחבק את בן-שמעון ושרצקי. שככה הוא יעשה להם? או שלמחלקה המשפטית ולדוח השופט יש חיים משלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:43 
עפר דגמי לעולם כתב:
אגב, קיבלתי הודעה על כך שהוחלט להעמיד את קרית שמונה על התפרעות אוהדים. הרי אבי לוזון היה שם, מחייך ושמח וצוהל, ומחבק את בן-שמעון ושרצקי. שככה הוא יעשה להם? או שלמחלקה המשפטית ולדוח השופט יש חיים משלהם.

אין ספק שזו הוכחה חד משמעית שהכדורגל הישראלי לא מושחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:51 
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

זה מה שאמרתי?
אתה מקיש שהכדורגל מושחת או לא על סמך הודעת דובר? חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:54 
חבל שאמשיך להסביר את עמדתי. במדינה הזו ובאווירה הזו, כל מה שתגיד ישייך אותך באינטרס כזה או אחר, אז המשכיל בעת ההיא יידום.

החיים הם לא שחור או לבן. סער סקלי, הפייבוריט שלי באח, הוכיח זאת יותר טוב מכולם. חג שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 15:25 
עפר דגמי לעולם כתב:
חבל שאמשיך להסביר את עמדתי. במדינה הזו ובאווירה הזו, כל מה שתגיד ישייך אותך באינטרס כזה או אחר, אז המשכיל בעת ההיא יידום.

החיים הם לא שחור או לבן. סער סקלי, הפייבוריט שלי באח, הוכיח זאת יותר טוב מכולם. חג שמח.

אני מעריך שלדיינים "יש גם חיים משלהם".כל שופט בעולם מושפע מהאווירת הרחוב ודעת הקהל התקשורתית. קל וחומר כאשר בית הדין "יושב" בתוך ההתאחדות וקרוב לבוס שהוא מזוהה עם קבוצה מסויימת. יהיה מאד קשה להשתחרר מהרושם שהחלטת בית הדין תתקבל תחת העין הבוחנת של משפ. לוזון. לו היה משטר נאור בהתאחדות היו מחליטים, למשל, להביא שופטים מחו"ל לבית התחתון. אולי אותם השופטים היו שוגים יותר מהישראלים אך האווירה היתה יותר צחה.
אינני מאמין שמישהו יקבל את ההחלטה המשמעתית כנטולת פניות. צדק זה לא רק עניין של מילים כתובות, זה גם עניין של אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 16:16 
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

זה מה שאמרתי?
אתה מקיש שהכדורגל מושחת או לא על סמך הודעת דובר? חזק.

מי גזר קופונים מהפיכת האורווה לנדלן? או מבניית המושבה?
איך זה יכול להיות שעבריין מורשע שנטען על ידי בית משפט שאינו ראוי להיות בעלים של קבוצה
רוכש קבוצה כאשר הוא אמור להיות בתקופת צינון (!) ואין שום תגובה מהתאחדות?
איך זה שאף פעם אין מספיק כרטיסי נוער וכולם חייבים לשלם מחיר מופקע בשביל "להנות"
מאצטדיונים מזעזעים ברמתם? שוטרים באדום?
מספיק סיבות? יש לי עוד מלא עכשיו בא תסבן אותי דמגוג בלירה.
אמרתי לך כמה פעמים תתמקד בביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 18:12 
הדיון נדחה עד ל"קבלת אישור מהיועמ"ש"...

להקיא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הדיון נדחה עד ל"קבלת אישור מהיועמ"ש"...

להקיא!

להיות מופתע מזה זה כמו להיות מופתע שאתה מקבל פצצה מקונדסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 18:19 
במידה ואין עונש עד השבת הבאה,צריך לדאוג שהפועל כמו שאר הליגה לא יעלו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
ran1982 כתב:
במידה ואין עונש עד השבת הבאה,צריך לדאוג שהפועל כמו שאר הליגה לא יעלו על המגרש.

כן, בטח
אלי טביב שמצהיר שהוא חבר של עמוס לוזון
יגרום להפועל לא לעלות למגרש

הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
זה גם דבילי כל ה"קביעת סטנדרטים" שאתם והעיתונאים מפמפמים עליה מאז המקרה הזה, כי סטנדרטים קבועים זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לליגה הזאת, יותר מ20 משפחות לוזון. אני מדמיין איך זה ייראה:
רק בשביל ליצור הרתעה בשקל שתישכח אחרי 3 חודשים זריקת טרופית תהיה 3 משחקים בלי קהל.
בקטע הפופוליסטי שירי שואה וחבריהם יובילו גם כן לרדיוסים ומשחקים ללא קהל.
גזענות מצטברת תוביל להורדת נקודות, רק שבחיים לא יממשו את זה כי זה אומר שבית"ר תגמור את העונה עם מינוס משהו נקודות, אלימות של שחקנים תוביל להרחקה של מספר משחקים קרובים ל2 ספרות, הרי צריך ליצור הרתעה כשעושים סטנדרטים.
האירועים בדרבי ואתמול יהיו שווי ערך, הרי שניהם נכנסים תחת ההגדרה של הדיינים לאלימות. אז מה אם באחד אף אחד לא קיבל פצע הכי שטחי בעולם ובשני שחקן יוצא עם זעזוע מוח ואי יכולת אכילה של מוצר יותר קשה מדייסה בחודש ומשהו הקרובים +כאבי תופת, טיפולי שיניים והתעלפות, אין מקום לשיקול דעת כשיש סטנדרטים כתובים.

אבל העיקר שאתם מפמפמים שצריך לעשות את זה ותתנו יד למשהו שעוד 4 חודשים תבכו עליו ותגידו כמה הוא לא הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

כי הם דיברו עם לוזון לפני כן או כי הם דיברו עם המחלקה המשפטית שנמצאים שם כל שבוע ויודעים מה המידרוג?

אתה קצת סותר את עצמך.
לפני שניה הדגשת שלא מדובר בבית משפט, אלו לא שופטים, אלו עורכי דין שעורכים דיון משמעתי, והרבה פעמים הדיין מטיל אפילו עונש שהנאשם נותן או מאמץ רעיון יצירתי שכתב כלשהו המציא,
ופתאום זה מידרוג מסודר ואנשים שנמצאים שם כל שבוע יודעים לקרוא אותו ולהסיק בצורה מושכלת איזה עונש יוטל בצורה מדוייקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 05:31 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 13:31 
כן בטח דגמי.
האקסצנטריות של האחים לוזון היא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 14:13 
שם המשחק הוא אינו מה יעשו למכב* פ"ת. כי בגדול זה כבר ידוע מראש.
שם המשחק הוא אפילו לא האם עוד שערוריה של לוזון תעבור בשקט.

שם המשחק הוא כמה האם לוזון ימות מוות טבעי בתפקידו או שמישהו במדינה ישים קץ לתופעה המחליאה הזו.
זה שם המשחק, אבל התוצאה ידועה מראש בערך כמו לפני משחק של ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
אתמול הודיעה ההתאחדות על כך שעירוני קרית שמונה תועמד לדין בגין התפרעות אוהדים במשחק ביום שני (השלכת כוס).
היום בצהריים הודיעה ההתאחדות שלבקשת קרית שמונה, יידחה הדיון בעניינה לשבוע הבא.
לפני דקה הודיעה ההתאחדות שתובע ההתאחדות החליט לבטל את האישום.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
ההתאחדות הודיעה שהיועץ המשפטי אישר לבית הדין לקיים דיון באירועי המושבה, והדיון ייקבע בהקדם.

עכשיו נראה כמה "בהקדם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 17:12 
גורם בהתאחדות: "עדיף לכץ ולהפועל חיפה שההליכים יידחו"
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:
1. מכבי פ"ת ביצעה את העבירה הכי חמורה, ביי פאר, שקבוצה ביצעה העונה. עברה הנקי לא אמור להוות שיקול. לא בעבירה כזאת. וזה שאתה מנסה להסביר לנו את זה זה מביך. תסלח לי. אם הפועל תל אביב קיבלה הורדה של שלוש נקודות על מקרה חמור שבו לא נפגע איש, מכבי פ"ת צריכה לקבל לפחות הורדה של 4 נקודות במקרה שבו עלי חטיב נפגע כתוצאה מאלימות של אנשיה. כל השאר זה בלבולי מוח. תסלח לי. כמו (להבדיל כמובן) שאי עצירה בעצור בפעם העשירית לא גורר עונש קשה יותר מנהיגה בשכרות שגרמה לתאונה עם נפגעים.
מה לעשות - יש מקרים שמבחן התוצאה משחק בהם תפקיד. אדם שנתפס נוהג בשכרות יקבל עונש. אדם שנוהג באותה שכרות, עושה תאונה ופוצע מישהו אנושות יקבל עונש כבד הרבה יותר. הגיע הזמן שההתאחדות שלך תפנים זאת.
2. בנוגע להפועל פ"ת הביזיון לא היה בתשע הנקודות. הן הורדו בצדק. הביזיון היה שהקבוצה הזו הייתה צריכה לשחק העונה בליגה השניה. זה הביזיון.

אם הפועל ת"א קיבלה 3 נקודות, מכבי פ"ת צריכה לקבל 20. חד משמעית זה היחס. עכשיו, אל תהיה אוהד הפועל ת"א, תהיה אדם מהיישוב. תחשוב שוב. לא הפועל ת"א צריכה היתה לקבל 3 נקודות ולא בית"ר 2 נקודות. אלה לא עונשים והם גם לא הרתעתיים. כתבתי לא אחת על חוסר הפרופורציה וזה מה שאני אומר עכשיו. הייתי בליל הצינורות, זוכר טוב איך יצחק ג'אנו, שהוא בסך הכל היום אדם חביב ביותר, חובט בפרצופו של שאול נחום. זוכר איך ממעידים את אהרן סאלם ברשת ו-50 אוהדי בית"ר עם צינורות השקייה שוברים אותם על הגב שלו, וכולו משפריץ דם. זוכר איך גדר האורך, 120 מטר, נופלת כמו בדומינו ונכנסים 2000 איש למגרש, לא שניים. ובית"ר מקבלת 8 משחקי רדיוס, זה הכל. ואי אפשר להגיד שזו הייתה התאחדות של בית"ר. אותו חיים אלחדיף ישב אז בדין.
זה כמו שיתנו ב-1970 8 שנות מאסר על אונס וב2012 יתנו עונש מוות על הטרדה מינית. זה היחס.

יפה, אז שמכבי פ"ת תקבל הפחתה של 20 נקודות, בהתאם לסטנדרט שנקבע העונה. ומהעונה הבאה ייקבע סטנדרט אחר, סביר והגיוני. כי ככה זה צריך להיות במדינה מתוקנת. הגיע הזמן שתבין זאת. קבעת סטנדרט? הוא יחול על כולם. לפחות העונה. את האמרות על כך שהעונש של הפועל היה מוגזם וגם זה של בית"ר אל תתחיל רגע לפני שמכבי פ"ת צריכה לקבל עונש. תוריד לה 4-6 נקודות ואחרי זה נקיים דיון. מדהים שאתה מקיים את הדיון הזה לפני שמכבי פ"ת עומדת לדין. יתרה מזאת, דווקא משום שזו מכבי פ"ת על כל קרבתה ליו"ר ההתאחדות - היא צריכה לקבל עונש חמור משל הפועל. למנוע לזות שפתיים.

אני לא מבין את הויכוח פה.
בית הדין העליון קבע אחרי ערעור שהעונש של הפועל הוא מידתי ולכן למכבי "פתח תקוה" צריכות לרדת 20 הנקודות האלה (אחרי הקלה שתבוא בערעור על עונש הפסקת פעילות הקבוצה מיד, לאלתר ויפה שעה אחת קודם) לפי אותה מידה.
זה הסטנדרט שנקבע ואין יותר תירוצים.
אם זה לא יקרה צריך להבעיר להתאחדות לכדורגל שזה לא יעבור בשתיקה.

אם שחקנים מהפועל חיפה צריכים להיענש על החלק שלהם כחלק מהעניין - מה טוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
גורם בהתאחדות: "עדיף לכץ ולהפועל חיפה שההליכים יידחו"
:PUKE:

אני מופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 18:40 
ערן כתב:
אתמול הודיעה ההתאחדות על כך שעירוני קרית שמונה תועמד לדין בגין התפרעות אוהדים במשחק ביום שני (השלכת כוס).

דיגמי אמר שאם אין להם היסטוריה בבית הדין אז זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
ערן כתב:

ואיך תהייה להם הסטוריה אם לא מעמידים אותם לדין?
ממש כמו מכבי חיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
ערן כתב:

ממש כמו מכבי חיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
ערן כתב:

ממש כמו מכבי חיפה..

זה פשוט לא ייאמן.
גם אחרי שאוהדי חיפה זרקו את המוט על אלישע לוי, אבן עזרא הכלב המושחת סגר עם חיפה שהם יסגרו את יציע ג' למשחק או שניים ובתמורה לא יעמידו אותם לדין. וזה בבית דין שלכאורה, לפי המושחתים ודובריהם, הפרמטר הכי חשוב זה ההיסטוריה המשמעתית. ולכן בפעם הבאה שהם יתפרעו, אם לא יימצא תירוץ הזוי כמו בפעם האחרונה, הם עוד פעם יקבלו עונש מגוחך אם בכלל. בטח יגידו עוד פעם שיש מגמה לא לתת משחקים בלי קהל, מגמה שבאופן מקרי לגמרי התרחשה רק במהלך שבועות בודדים שבהם אוהדי חיפה התפרעו מספר פעמים. העיקר שעמיקם ידברר את המושחתים ויגיד שהכל בסדר, הכל כשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
אומנם זה הדעה הכי לא פופולרית אבל אני מבסוט אם לא מעמידים את ק"ש לדין, נשבר הזין שעל כל כוס קולה מעמידים לדין קבוצה.
אם יפסיקו עם התופעה המטומטמת הזאת אולי שחקני הפח יפסיקו לעצור לשחק בשביל לרוץ לשופט עם איזה חבילת גרעינים כדי לפגוע בקבוצה היריבה ואולי אולי אולי גם יתרכזו בלשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הסיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 06:07 
סמל אישי של המשתמש
אלון עידן, "הארץ"

ציטוט:
2. אפשר להתחיל להבין מדוע לוזון נבחר לתפקיד. הוא נבחר לתפקיד כדי לטשטש את ההבדלים בין העוולות שטמונות עמוק - וגם לא עמוק - בכדורגל הישראלי. לוזון נבחר לתפקידו כי הענף הזדקק למישהו שיכשיר שרצים בגדלים שונים ובעוצמות שונות ויעניק להם תו תקן שוויוני. לוזון נבחר לתפקיד כדי להלבין עיוותים ולבטל היררכיות של רוע.

דמויות כמו פרוספר אזגי ואלי טביב מאפשרות את לוזון - למעשה, חייבות את לוזון - משום שהוא מוחק את ההבדלים בינן לבין מיטש גולדהאר ויעקב שחר. העסקה פשוטה: הוא מאפשר אותם, הם מאפשרים אותו. דמות כמו שטרן חלובה, שתרומתה לכדורגל הישראלי תיחשף כשמאיץ החלקיקים בשווייץ יצליח לאתר את החלק הזעיר ביותר ביקום, צריכה לידה "אבי לוזון" כדי לתחזק את עצם קיומה במעלה ההיררכיה של הכדורגל. לוזון - משום שאינו מביא אתו שום דבר מיוחד לתפקיד - הוא הלגיטימציה של כל אלו שלא מביאים איתם שום דבר מיוחד לתפקיד.

ציטוט:
4. אבי לוזון גינה את שני הצדדים כי אבי לוזון לא רצה לגנות את מכבי פתח תקוה. אבי לוזון לא רצה לגנות את מכבי פתח תקוה כי הוא מעוניין קודם כל בטובתה. הסתירה בין היותו יו"ר התאחדות לבין היותו בעל עניין נקודתי, היא סיפורו של אבי לוזון ולכן של הכדורגל הישראלי.

במקום שמאפשר ניגוד אינטרסים, מתקיים ניגוד אינטרסים. ולמקום שבו מתקיים ניגוד אינטרסים, נמשכים כל בעלי אינטרסים שבמקומות אחרים אינם לגיטימיים. ובמקום שבו שוכנים בעלי אינטרסים לא לגיטימיים, האינטרס של הציבור נשחק ובסוף נכחד. הסלידה מלוזון קשורה בדיוק לחשש מהיכחדות האינטרס הציבורי. הסלידה ממנו קשורה לתחושה שדמות-אב דואגת רק לילדיה הביולוגיים, כאשר מאות אלפי ילדים סמליים נתקלים בדלת סגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: