גבעתיים כתב:
redead כתב:
בוז כתב:
עדיין מאמן מיושן עם קבוצה שבה השחקנים לא מבינים אחד את השני,נדבר אחרי הדרבי,לא אחרי משחק מול הקבוצה שנמצאת אחרונה בליגה,אבל היי העיקר שהייתה תצוגה מול 10 שחקנים מהדקה ה25.
אתה ראית איך חיפה ומכבי נראו נגד אותה אחורנה בטבלה?
קודם כל, כל הכבוד לקשטן ולשחקנים שעושים עונה טובה. טובה אבל לא מצוינת כפי שאפשר היה לעשות עם הקופה המלאה והתנהלות סבירה.
לטביב מזל כפול - חיפה נחלשה, מכמבי "נהנית" מאיווניר (החשש הגדול שלי היה שגוטמן יאמן אותם, אבל גם סתם מאמן עם רקורד ראוי היה מתאים מאיווניר). והחלק השני של המזל הוא שהשנה איננו משחקים ברצינות באירופה ושחלק גדול מהקהל לא הפנים את ההבדל בין עונה עם אירופה לעונה בלעדיה.
מה שקרה זה יפה מאוד. ועדין נשאר לראות את ההגנה נגד יריבות שגם תוקפות ובפרט מחוץ לבלומפילד. וגם את הווינגרים.
ההתנהלות של טביב השנה
מבחינת הרכש מזכירה את ההתנהלות של יעקב שחר בשנה שעברה. חיפה של עונה שעברה איבדה צרור של שחקני מפתח בכל העמדות במגרש, והרכש היה על פניו דל ורחוק מלהיות מספיק בשביל מלחמה על תואר. אני באופן אישי, ורבים אחרים בפורום, חשבנו שהמלחמה על התואר תהיה רק מול מכבי ת"א וחיפה לא תהיה בכלל פקטור במאבק. את הסוף כולם יודעים. טביב עד עכשיו ראוי לכל מחאה ושיר "הלל" אך ורק בגלל ההתנהלות והשכונתיות המגעילה. יכול להיות שהתמזל מזלו בכל הקשור ליריבות לתואר, יכול להיות (וזה בטח מה שמקורביו יטענו) שהוא קרא את המפה מלכתחילה, אבל אם הטבלה של סיום העונה תיראה כמו הטבלה של היום בבוקר - כנראה שבסוגיית הרכש הוא התנהל נכון. כמובן שאם הקבוצה תקרוס לקראת סיום בשל קוצר הסגל האחריות תנוח רק על ראש הטביב וההנהלה. בכל מקרה כרגע זה לא נראה רע, בטח לא כמו התחזיות הקודרות לפני פתיחת העונה, וגם הסגל מצליח להפתיע עם שחקנים כמו גורדנה וחוטבא (אגב, למה הוא לא משחק?) שמוכיחים שיש מה למכור גם לאלו שיושבים על הספסל.
אתה, אני ועוד בודדים אמרנו שהמינוי של קשטן הוא נכון ביום שחתם, גם אם כל ההתנהלות גם במקרה הזה הייתה מצחינה. הכדורגל רוב הזמן לא גדול, ומשחקי האגו קצת מוציאים את החשק לחיות, אבל בסך הכל מגיע לו כל הכבוד עד עכשיו ואני לא חושב שמאמן אחר מהאופציות הקיימות (ולצורך הדיון נצא מנקודת הנחה שכל עוד טביב בעלים גוטמן לא אופציה) היה מוציא יותר מהקבוצה, או אפילו משתווה למה שקשטן הביא אותנו עד לנקודת הזמן הנוכחית (שלב בתים באירופה, רבע גמר גביע השוקו ומקום ראשון בליגה זה אשכרה שלוש משלוש).
לגבי ההגנה, עדיין לא שיחקנו מול חיפה ומכבי, אבל בסך הכל ההגנה התמודדה עם התקפות דומות לאלו שחיפה ומכבי התמודדו מולן, ועדיין עמדה בזה בגבורה ויותר טוב מהן. אם אביחי ידין ימשיך את היכולת הנהדרת (לדעתי) מהמשחק האחרון ויחזור להיות השחקן המדהים שאנחנו יודעים שהוא יכול להיות, אני מאמין שנמשיך להפגין משחק הגנה טוב, גם אם ממש לא חף מטעיות. הבעיה בתחילת העונה הנוכחית ובכל העונה הקודמת בהגנה התחילה מקישור אחורי רע. גורדנה/נוסא ליד ידין טוב זה הקישור האחורי הטוב בארץ.