el dudernio כתב:
יובל כתב:
אני די בטוח שלא כתבתי שום דבר שהוא שקר.
הטענה שלך שהיינו עולים לפליאוף העליון ללא הפיטורים של רפואה היא טענה שיקרית ואחיזת עיניים.
נכון שאין לנו יכולת להוכיח את זה אבל המציאות טרום הפיטורים לא ממש תומכת בתאוריה הזאת.
א. היינו עם 9 נק לאחר 10 מחזורים, קצב של פחות מ 24 נק עד לסוף העונה הסדירה, הפועל חדרה היו בפליאוף העליון עם 33 נק' בסוף העונה הסדירה.
ב. שיחקת במהלך התקופה הזאת נגד ( ה. חיפה, סכנין, ק.שמונה, אשדוד ורעננה) 5 קבוצות פליאוף תתתון וגם נגד חדרה שהייתה אחרונה בפליאוף העליון ולטענתך ללא הפיטורים היינו מתחלפים.
ג. ב 4 המשחקים הראשונים של הסיבוב הראשון בהדרכת רפואה השגנו 5 נקודות, ב 4 המשחקים הראשונים של הסיבות השני בהדרגת אופיר חיים השגנו 5 נקודות, מאזן זהה לחלוטין.
הייתי נגד הפיטורים שלו אז, הייתי נגד הפיטורים שלו בקייץ אבל להציג את זה כאילי הוא לא נכשל זה שקר יאחיזת עיניים.
לא טענתי שלולא הפיטורים של רפואה היינו בפלייאוף העליון. תלמד לקרוא. טענתי שאם היינו משיגים את אותן תוצאות שרפואה השיג במקום התוצאות של אופיר חיים, היינו בפלייאוף העליון. זו טענה נכונה לחלוטין. לכן *אי אפשר* להגיד שרפואה הוביל אותנו לפלייאוף התחתון ו*אי אפשר* לדעת האם היינו מסיימים בפלייאוף העליון או התחתון, אם רפואה לא היה מפוטר (רק כדי שיתחננו אליו שיחזור כדי שלא נרד ליגה).
והמציאות טרום הפיטורים שלו היו ששיחקנו טוב מאוד יחסית לחומר השחקנים שהיה לו, ואם השחקנים שלו לא היו מחמיצים מכל מצב אפשרי, היינו בצמרת. המציאות לאחר הפיטורים שלו הייתה שעם אותו חומר שחקנים, נראינו הרבה פחות טוב. והמציאות אחרי שהוא חזר הייתה שחזרנו להיראות כמו קבוצה טובה, וגם הסטטיסטיקה התחילה להתיישר והתחלנו לנצח.
לגבי הנתונים החלקיים והמעוותים שהצגת, כהרגלך:
א. בתשעת המחזורים מאז שרפואה החליף את אופיר חיים ועד סיום העונה הסדירה, השגנו 16 נקודות ב-9 מחזורים, קצב של של מעל 49 נקודות עד סוף העונה הסדירה. זהו נתון חלקי, בדיוק כמו זה שבחרת להציג. הנתון המלא הוא שב-19 משחקים עם רפואה בעונה הסדירה, השגנו 26 נקודות, קצב של 35.6 נקודות ב-26 משחקים, חצי נקודה יותר מחדרה שהשתחלה לפלייאוף העליון.
ב. ב-10 מתוך 13 מחזורים שיחקנו נגד 5 מתוך 7 קבוצות הפלייאוף התחתון (חוץ מאיתנו)? מה אתה בא להגיד בזה? שיחקנו גם נגד 5 מ-6 קבוצות הפלייאוף העליון. זה לא לוח משחקים קל מהממוצע.
ג. בשלושת המשחקים האחרונים בסיבוב הראשון תחת אופיר חיים השגנו 2 נקודות. בשלושת המשחקים האחרונים בסיבוב השני תחת קובי רפואה השגנו 6 נקודות. הנתון המלא הוא שבשבעת המשחקים של אופיר חיים השגנו 7 נקודות, ובשבעת המשחקים המקבילים תחת קובי רפואה השגנו 11 נקודות.