תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 472 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניסו אביטן חתם לשנתיים בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 21:14 
רגע, אנחנו לא אמורים לנצח את החמישה משחקים הראשונים בליגה כי הפסדנו חמישה משחקים בגביע הטוטו?
אבל ההנהלה אמרה שהם הוכיחו עונה שעברה שהתוצאות בגביע הטוטו הפוכות מהליגה ושאין למה להתייחס ליכולת מגביע הטוטו...
לצערי אני לא חושב שלפטר את ניסו היום ייתן הרבה, בעיקר בגלל שאין אף מחליף ראוי שיושב בחוץ, את הכסף שלו הפיטורין שלו הייתי מעדיף שילך להבאת חלוץ נורמלי (ולא אולהה זה ממש לא הכוונה לחלוץ נורמלי) ולקשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
Super Mario כתב:
רגע, אנחנו לא אמורים לנצח את החמישה משחקים הראשונים בליגה כי הפסדנו חמישה משחקים בגביע הטוטו?
אבל ההנהלה אמרה שהם הוכיחו עונה שעברה שהתוצאות בגביע הטוטו הפוכות מהליגה ושאין למה להתייחס ליכולת מגביע הטוטו...
לצערי אני לא חושב שלפטר את ניסו היום ייתן הרבה, בעיקר בגלל שאין אף מחליף ראוי שיושב בחוץ, את הכסף שלו הפיטורין שלו הייתי מעדיף שילך להבאת חלוץ נורמלי (ולא אולהה זה ממש לא הכוונה לחלוץ נורמלי) ולקשר אחורי.

הם אמרו את זה בקטע של אמונה בנאחס על אותו משקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 21:49 
Super Mario כתב:
אם אני זוכר נכון, הודיעו בזמנו כשהחתימו את אביטן שיש להפועל סעיף יציאה. פיטורים עם רק חודש פיצויים או משהו כזה.
אבל השאלה את מי יביאו במקום.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 08:57 
איבד את השחקנים סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 09:00 
איזה יופי לראות את הקהל משתף פעולה עם כל גיהוק בתקשורת, כדי לייצר רעש סביב הקבוצה.

קהל שמתנהג כמו חבורות תרנגולות קשקשניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
כן.

אנחנו תרנגולות קשקשניות.
לא הבעלים האלו שבמשך החודשים האחרונים -
עלו לתכניות רדיו כדי לצאת נגד דגני, ספורי ושחקנים.
מדליפים כל פרטי מו"מ לצנצי, אלג'ם, גולדברג ורחמני

וחוץ מזה,
להביא שחקנים לאימון ב23:00 בלילה זה לא גיהוק בתקשורת, זו עובדה מצערת.
לכנס את המאמן לשיחה ערב מחזור הפתיחה זה לא גיהוק בתקשורת, זו עובדה מצערת.
שחקן שמסרב לענוד את סרט הקפטן אחרי שהושפל זה לא גיהוק בתקשורת, זו עובדה מצערת.
להקפיא, להפשיר, להקפיא ולהפשיר - קלאודמיר, עאבד ודמארי זה לא גיהוק בתקשורת, זו עובדה מצערת.

אני מבין הרבה אנשים שהולכים על הצד הפייסני, מכיל או איך שלא תקראו לזה,
אבל להתעלם מעובדות זה דבר חדש ומצער גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 09:24 
נועם שחם כתב:
איזה יופי לראות את הקהל משתף פעולה עם כל גיהוק בתקשורת, כדי לייצר רעש סביב הקבוצה.

נתראה בלאומית, חבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

אצל מרבית הפורום זה נשמע כמו הרצון.

שום לאומית ושום בטיח, חבל על שנשדדנו אתמול וחהל שלא עושים רעש. יאללה עוד שבועים 3 נק ראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:00 
el dudernio כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

שום לאומית ושום בטיח, חבל על שנשדדנו אתמול וחהל שלא עושים רעש. יאללה עוד שבועים 3 נק ראשונות.

כן, אל תשאל איזה רצון יש לי לראות את הפועל בימי שישי.
זו המציאות.
הפסדת לארבע קבוצות פח בגביע הטוטו ואתמול עוד פעם לאחת מהן. איפה תוציא נקודות? בדרבי? חיפה (X2)? ב"ש? ביטר? נתניה? בני יהודה?
הסיפור ייגמר הרבה לפני סוף העונה.
עוד שבועיים 3 נקודות ראשונות? אתה חותם על זה? כי גם להם הפסדנו לא מזמן. וגם אם כן תיקח 3 נקודות, מה הלאה? אתה זוכר ששתיים יורדות, כן?
ובוא תתחבר למציאות שכמות הקהל רק תלך ותרד ככל שיעבור הזמן, וזה ייראה כמו המשחקים של הפועל רעננה באצטדיון ר"ג בעונה שעברה.
הכל בחסות חבריך בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:18 
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

מת להבין מה הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שאתה כתבת.

בוא נזכור דבר אחד פשוט - לתקשורת יש ענין לייצר כותרות ורעש סביב הקבוצה, בטח ובטח כשיש אי שקט ואי הצלחה. ככל שהרעש ןהסחרור השלילי סביב הקבוצה יגדל, כך ייטב לכתבים.

לעומת זאת, לנו כאוהדים יש אינטרס אחר לגמרי, והוא טובת הקבוצה. לשתף פעולה עם סיר הלחץ התקשורתי סביב המועדון ולהתרגש מכל פיפס שנכתב, זה בדיוק מה שאנחנו כאוהדים לא צריכים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:31 
נועם שחם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

בוא נזכור דבר אחד פשוט - לתקשורת יש ענין לייצר כותרות ורעש סביב הקבוצה, בטח ובטח כשיש אי שקט ואי הצלחה. ככל שהרעש ןהסחרור השלילי סביב הקבוצה יגדל, כך ייטב לכתבים.

לעומת זאת, לנו כאוהדים יש אינטרס אחר לגמרי, והוא טובת הקבוצה. לשתף פעולה עם סיר הלחץ התקשורתי סביב המועדון ולהתרגש מכל פיפס שנכתב, זה בדיוק מה שאנחנו כאוהדים לא צריכים לעשות.

הקשר הוא שאתה טומן את הראש בחול במקום להסתכל על המציאות. הדבר היחיד שהקהל אשם בו הוא רכישת המנויים לעונה הזו שמשאירה את הזבלים האלה בתפקידם.
מה לעשות שהפועל הוא מועדון גדול, וכמועדון גדול תמיד יש רעשים ולחצים (בטח אחרי 6 הפסדים ב-7 משחקים, נתון שהוא לא נתפס בכלל). הקהל לא אשם בזה.
אתה רוצה ללכת ולשלוט ברגשות של עשרות/מאות אלפי אוהדי הפועל? לחנך אותם איך להגיב? בהצלחה עם זה.
תמיד יהיו את אלה שמגיבים בהיסטריה ואת אלה שאדישים והכל עובר לידם. זה ככה בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
el dudernio כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

כן, אל תשאל איזה רצון יש לי לראות את הפועל בימי שישי.
זו המציאות.
הפסדת לארבע קבוצות פח בגביע הטוטו ואתמול עוד פעם לאחת מהן. איפה תוציא נקודות? בדרבי? חיפה (X2)? ב"ש? ביטר? נתניה? בני יהודה?
הסיפור ייגמר הרבה לפני סוף העונה.
עוד שבועיים 3 נקודות ראשונות? אתה חותם על זה? כי גם להם הפסדנו לא מזמן. וגם אם כן תיקח 3 נקודות, מה הלאה? אתה זוכר ששתיים יורדות, כן?
ובוא תתחבר למציאות שכמות הקהל רק תלך ותרד ככל שיעבור הזמן, וזה ייראה כמו המשחקים של הפועל רעננה באצטדיון ר"ג בעונה שעברה.
הכל בחסות חבריך בהנהלה.

חברי? חבריך. עושה רושם שהם ואתה באותו רצון. להמשיך להתבוסס בבין השופכין של התחתית. לכן אתה מפחד לצאת לידים בריאות ומתעקש להיצמד לסחלה.

וגביע השוקו לא מענין אותי.

אתמול נשדדנו ואני מהיחידים שצועק את זהמובא על זה בטענות להנהלה / מאמן. מבחינתך זה ששופט לקח לני 3 נקודות זה בסדר כי הרי כבר קבעת שניפגש בימי שישי בלאומית.

ומה יתן לי 3 נקודות? אתה רציני? ייתן לי מאוד. ואחרי ה 3 האלו נשיג עוד 3 כי כמו שלא נפלת באמת מנתניה וגם שם שופט לקח לך פנדל ככה אתה לא נופל מעוד 3 קובוצות בליגה הזאת ( הפועל חיפה, בני יהודה , ק"ש) ועולה על 5 אחרות ( נס ציונה, רעננה, כ"ס, חדרה, אשדוד, רעננה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:34 
שמע, אם ממשפט אחד שלי הצלחת להגיע לכאלו תובנות, אתה צריך ללכת לעבוד כמדיום.

איך זה קשור ל"נתראה בלאומית"?

ואני לא בא לשלוט ולחנך, מביע את דעתי ושכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. התגובות פה בפורום היסטריות ומביכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 10:58 
נועם שחם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

נתראה בלאומית, חבר.

אני לא בטוח ששם רע ולחץ ורעש עושה טוב לניסנובס...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 11:04 
el dudernio כתב:
חברי? חבריך. עושה רושם שהם ואתה באותו רצון. להמשיך להתבוסס בבין השופכין של התחתית. לכן אתה מפחד לצאת לידים בריאות ומתעקש להיצמד לסחלה.

אתמול נשדדנו ואני מהיחידים שצועק את זהמובא על זה בטענות להנהלה / מאמן. מבחינתך זה ששופט לקח לני 3 נקודות זה בסדר כי הרי כבר קבעת שניפגש בימי שישי בלאומית.

ומה יתן לי 3 נקודות? אתה רציני? ייתן לי מאוד. ואחרי ה 3 האלו נשיג עוד 3 כי כמו שלא נפלת באמת מנתניה וגם שם שופט לקח לך פנדל ככה אתה לא נופל מעוד 3 קובוצות בליגה הזאת ( הפועל חיפה, בני יהודה , ק"ש) ועולה על 5 אחרות ( נס ציונה, רעננה, כ"ס, חדרה, אשדוד, רעננה).

אני מפחד לצאת לידיים בריאות? :LOL2:
כל הקיץ זיינתי פה את השכל לא לעשות מנויים כדי להגביר את הלחץ על החלאות האלה (אחרי פיטורי רפואה ועוד לפני שהתחיל הפירוק).
גביע הטוטו לא מעניין אותך. אתה בטח גם אמרת שכל ההפסדים יתחילו להפוך לנצחונות בליגה, נכון?
אתה לא היחיד שצועק על השוד, ואני לא מבין מה אתה רוצה מההנהלה/מאמן. זה מה שהשופטים החליטו. אתה רוצה להתחיל לקבל קנסות והרחקות? אפילו הדפקטים האלה יודעים שהפועל נראית כמו כלום וזה יהיה עלוב (גם אם זה צודק) לדבר על שיפוט.
נגד נתניה לא הגיע לך שום פנדל. היתה עבירה של אלטמן לפני. וכן נפלת מהם.
דבר איתי אחרי המשחקים נגד הפועל חיפה, בני יהודה וק"ש. תיקו נגדן יהיה בגדר נס (בדיוק כמו נגד נתניה).
וזה ממש יפה שאתה בונה על נקודות נגד חמש קבוצות שמתוכן הפסדת לארבע בחודש וחצי האחרונים. אתה והמציאות ממש חברים טובים.

נועם שחם כתב:
שמע, אם ממשפט אחד שלי הצלחת להגיע לכאלו תובנות, אתה צריך ללכת לעבוד כמדיום.

איך זה קשור ל"נתראה בלאומית"?

ואני לא בא לשלוט ולחנך, מביע את דעתי ושכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. התגובות פה בפורום היסטריות ומביכות.

אני אשקול את הנושא, תודה.
זה קשור ל"נתראה בלאומית" כי אתה מאשים את הקהל ברעש סביב הקבוצה והכתובת היא אחרת.
מי שעושה רעשים בקבוצה זה החלאות שהעיפו את ספורי, את דמארי וגם כמעט את דגני.
"הקהל משתף פעולה" עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 12:15 
שמע, אין קשר בין מה שכתבתי לתשובות שלך.

את הטענות שלי כלפי ההנהלה ובניית הסגל כתבתי כבר מזמן, וגם מי לדעתי אחראי לענין.

בלי קשר, הסטרס של הקהל לא תורם בכלום, רק עוד שמן למדורה. בטח ובטח שעל כל פיפס של איזה צנציפר כבר אנשים פה תולשים שערות וירטואלית. אני צריך לומר לך מי ומה הם כתבי ספורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
החלוץ שניסו חיכה לו סוף סוף שוחרר והוא שחקן חופשי, אמידו באלדה הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 14:37 
נועם שחם כתב:
שמע, אין קשר בין מה שכתבתי לתשובות שלך.

את הטענות שלי כלפי ההנהלה ובניית הסגל כתבתי כבר מזמן, וגם מי לדעתי אחראי לענין.

בלי קשר, הסטרס של הקהל לא תורם בכלום, רק עוד שמן למדורה. בטח ובטח שעל כל פיפס של איזה צנציפר כבר אנשים פה תולשים שערות וירטואלית. אני צריך לומר לך מי ומה הם כתבי ספורט?

אני לא מכיר קבוצות בעולם שאחרי 6 הפסדים מ-7 משחקים הכל היה רגוע אצלן. אם יש כאלה, הן בטח חובבניות.
בקיצור, תתחבר. אתה מתאר לעצמך בראש קהל כדורגל בתור קהל קונצרטים שאמור לראות איך הקבוצה מתרסקת לו מול הפרצוף ולשתוק. אין בזה שום היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
el dudernio כתב:

אני מפחד לצאת לידיים בריאות? :LOL2:
כל הקיץ זיינתי פה את השכל לא לעשות מנויים כדי להגביר את הלחץ על החלאות האלה (אחרי פיטורי רפואה ועוד לפני שהתחיל הפירוק).
גביע הטוטו לא מעניין אותך. אתה בטח גם אמרת שכל ההפסדים יתחילו להפוך לנצחונות בליגה, נכון?
אתה לא היחיד שצועק על השוד, ואני לא מבין מה אתה רוצה מההנהלה/מאמן. זה מה שהשופטים החליטו. אתה רוצה להתחיל לקבל קנסות והרחקות? אפילו הדפקטים האלה יודעים שהפועל נראית כמו כלום וזה יהיה עלוב (גם אם זה צודק) לדבר על שיפוט.
נגד נתניה לא הגיע לך שום פנדל. היתה עבירה של אלטמן לפני. וכן נפלת מהם.
דבר איתי אחרי המשחקים נגד הפועל חיפה, בני יהודה וק"ש. תיקו נגדן יהיה בגדר נס (בדיוק כמו נגד נתניה).
וזה ממש יפה שאתה בונה על נקודות נגד חמש קבוצות שמתוכן הפסדת לארבע בחודש וחצי האחרונים. אתה והמציאות ממש חברים טובים.

א. כן. אתה מעדיף להיות "צודק" בעיני עצמך ושהפועל של הניסנוב תכשל ושהיא תעבור לאיזה "אחים באדיר" ואז תגיד עליהם אחרי חצי שנה אותו דבר.

ב. מה היה קורה אם לא היינו עושים מנויים? הקבוצה הייתה עוד יותר פח. לא הבנת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 15:25 
el dudernio כתב:
א. כן. אתה מעדיף להיות "צודק" בעיני עצמך ושהפועל של הניסנוב תכשל ושהיא תעבור לאיזה "אחים באדיר" ואז תגיד עליהם אחרי חצי שנה אותו דבר.

ב. מה היה קורה אם לא היינו עושים מנויים? הקבוצה הייתה עוד יותר פח. לא הבנת את זה?

לא.
אני מעדיף שהחלאות האלה יפתחו את הכיס ויביאו תחליפים נורמלים לגוטליב וספורי. בנוסף לזה - חלוץ. זה המינימום.
ושיהיה מאמן אמיתי במקום בובה.
ואם אפילו את המינימום הזה הם לא מסוגלים, אז שיפנו את מקומם. לא צריך להיות גולדהאר בשביל לעשות את זה. הם בעצמם יכלו לעשות את זה בקלות וחירבו הכל.
כל השאר זה סיפורים שרצים לך בראש.

ב. היא כבר עכשיו מועמדת רצינית לירידה, עם ה-8000 מנויים. לאן עוד אפשר לרדת, לליגה א'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
el dudernio כתב:

לא.
אני מעדיף שהחלאות האלה יפתחו את הכיס ויביאו תחליפים נורמלים לגוטליב וספורי. בנוסף לזה - חלוץ. זה המינימום.
ושיהיה מאמן אמיתי במקום בובה.
ואם אפילו את המינימום הזה הם לא מסוגלים, אז שיפנו את מקומם. לא צריך להיות גולדהאר בשביל לעשות את זה. הם בעצמם יכלו לעשות את זה בקלות וחירבו הכל.
כל השאר זה סיפורים שרצים לך בראש.

ב. היא כבר עכשיו מועמדת רצינית לירידה, עם ה-8000 מנויים. לאן עוד אפשר לרדת, לליגה א'?

א מה שאתה מעדיף זה יפה... איך זה קשור למציאות? גרינברג הודיע שהוא את ההתחיבות שלו בעת הקניה להשקעה של 2.5 מליון שקל הוא שם. תושב הודיע שהוא מוכן להשקיע יותר אם גם האחרים ישקיעו והם סירבו. אז יופי שאתה רוצה... זה לא קשור למציאות. הם לא יחרגו בשום מצב מההשקעה המתוכננת שלהם. לדעתי אחת הסיבות שהם לא הכנעסו בנתיים את היד לכיס השנה היא בשביל לשמור את האפשרות חעשות את זה בינואר, אפשרות שלא היתה לך שנה שעברה.

ב.בלי בוזגלו ובלי דגני מה אתה חושב שהיה מצבך? ולא עכשיו כתה לא מועמד לירידה, לפחות בנתיים. אבל אם באמת לא חשוב חקהל ששודדדים אותנו בי"א ומבחינתו עדיף קבוצה עם פחות כסף ופחות שחקנים טובים ( וזה מה שאתה בעד) אז כן יש כאן בעיה שהיא הרבה יותר גדולה מניסנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניסו אביטן חתם לשנתיים בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2019, 06:56 
ב-ynet התחילו כתבות של ההנהלה רצתה את ההוא אבל ניסו לא אישר או להיפך. המשכו של סוף ידוע מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 472 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: