לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
לרדת ליגה עולה יותר בסף בנוסף עושה להם שם רע שגם שווה כסף
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אני חייב פעם אחת להבין את המשפט הזה.
איך להיות בלאומית עולה יותר כסף מלהיות בליגת העל?
בכלל, לא נראה לי שאכפת לניסנובים אם נהיה בעל או בלאומית. הכל זה פונקציה של כסף.
כמה כסף הם מוציאים מהכיס בלאומית? כמה בליגת העל?
אם המספר בלאומית נמוך יותר, לא נראה לי שיזיז להם יותר מדי כשנרד בסוף העונה (לא נראה גם שהזיז להם יותר מדי בפעם הקודמת, אבל אז הם היו בתקופת הרצה אחרי הפירוק, אז אני לא שופט אותם על זה).
אסביר:
א. שנה הבאה אתה עובר לבלומפילד - הכנסות ממנוים יהיו גבוהים יותר בליגת העל.
ב. משחקי מושכי קהל - בית"ר/ב"ש/דרבי/מכבי חיפה - אלו משחקים שמכניסים כסף ובטח בבלומפילד.
ג. זכויות שידור טוטו וספונסרים
ד. מוניטין - הירידה ליגה לפני שנתיים לא רשומה על שמם אבל ירידת ליגה העונה תהיה עם שמם, מה שיוריד להם את המוניטין ואת החשיפה.
פתאום תהיה חשיפה שלילית, ביקורת נוקבת, אלו דברים שמשפיעים על בעלי בית.
א. נגיד שבלומפילד זו עובדה קיימת ובאמת נתחיל שם את העונה הבאה. עדיין אני לא בטוח שבליגת העל תהיה כמות הרבה יותר גדולה של מנויים מאשר בלאומית (בטח אם הם ימשיכו בתמחורים ההזויים שלהם).
דווקא יכול להיות נחמד ימי שישי בבלומפילד ב-15:00. יבואו משפחות לפני השבת. יזכיר את ימי הלאומית כשהיא עוד היתה הליגה הראשונה.
ב. כמובן שהמשחקים האלה זו אחלה הכנסה, אבל אני דיברתי על הוצאות. זה מה שבאמת מעניין אותם.
ג. גם פה מדובר בהכנסות.
ד. אני חושב שאם היה אכפת להם מהדברים האלה, הם לא היו מפטרים את רפואה (כי גם הם יודעים ששיחקנו כדורגל סביר+), הם היו מביאים חיזוק ראוי ונמנעים בכל הכח ממאבקי תחתית. הם בעצם לא למדו כלום מהירידה של לפני שנתיים.
אני בדעה שלא אכפת להם להיות בלאומית - כל עוד לא צריך להוציא יותר מדי כסף ואפשר להחזיק בבייבי שלהם עד הגעה של רוכש אחר.