תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 13:16 
סליחה, אין כזה דבר ״בעלים״ עם 35 אחוז מהחברה, אם הפרסומים נכונים, כבירי בסכומים המדוברים יכל לקנות את השליטה מהמערבבים שקנו חתיכות ומהעמותה. אין בעלים, יש קבוצת משקיעים שרובם המוחלט חסר ערך לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 13:38 
חאמזה בארי מבוקש בגוצטפה מהליגה הטורקית השנייה.
בספורט 5 לינגאנה עשוי להיות מושאל להפועל אשקלון כשהפועל תשתתף בחלק מהשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 14:47 
פישונט כתב:
חאמזה בארי מבוקש בגוצטפה מהליגה הטורקית השנייה.
בספורט 5 לינגאנה עשוי להיות מושאל להפועל אשקלון כשהפועל תשתתף בחלק מהשכר .

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 15:57 
לא שאני מצדיק הלנת שכר מכל סוג שהוא, אבל חייב לשאול, מי הם בדיוק אותם שחקנים שמדברים עם העיתונאים ואומרים להם שעוד לא קיבלו כסף ושם מדברים עם ההנהלה על זה ?
האם מדובר באותם השחקנים שכל היום בשבועיים האחרונים מעלים תמונות באינסטגרם מהחופשות שהן נמצאים בהם ממש עכשיו בחו"ל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 15:59 
מושקוביץ כתב:
לא שאני מצדיק הלנת שכר מכל סוג שהוא, אבל חייב לשאול, מי הם בדיוק אותם שחקנים שמדברים עם העיתונאים ואומרים להם שעוד לא קיבלו כסף ושם מדברים עם ההנהלה על זה ?
האם מדובר באותם השחקנים שכל היום בשבועיים האחרונים מעלים תמונות באינסטגרם מהחופשות שהן נמצאים בהם ממש עכשיו בחו"ל ?

אין לי מושג, אבל:
א. להבנתי, לא רק לשחקנים מלינים שכר, אלא לכל עובדי המועדון.
ב. אילו היו מלינים את שכרי, ודאי שלא הייתי סותם את הפה בעניין. בין אם הייתי בחו"ל ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
מושקוביץ כתב:

אין לי מושג, אבל:
ב. אילו היו מלינים את שכרי, ודאי שלא הייתי סותם את הפה בעניין. בין אם הייתי בחו"ל ובין אם לא.

אני חושב שהמועדון צריך לערוך בדיקות פוליגרף במועדים מפתיעים מדי כמה שבועות, ומי שייתפס כדובר שקר בתשובתו לשאלה : "האם אתה או מי מטעמך דיבר עם כלי תקשורת כלשהו?" צריך להיקנס בקנס כבד ולעבור שיימינג משפיל בפני הקהל הרחב. הגיע הזמן לשים סוף לשכונה הזאת, שלא יכולה להתרחש אפילו בזעיר אנפין, באף מועדון אירופאי המכבד את עצמו.
כל עוד שחקנים או עובדים של המועדון יוציאו לתקשורת מידע פנימי, ללא אישור הדובר, באקט של "יד-רוחצת-יד" עם העיתונאים שלאחר מכן יגמלו להם בסיקורים אוהדים ויתחבאו מאחורי אצטלת "אני-עיתונאי-מוערך-שלא-חושף-את-מקורותיו!!!!111", לא יצמח פה דשא.

שימו לב למהפך הכביר שהתחולל במכבי מאז שנסגרה לתקשורת, קרית שמונה ובאר שבע גם כן נהנות מתקשורת מלטפת ועדינה, שסייעו להן להגיע לתארים.
אני מתנגד חריף למדיניות התקשורתית של ההנהלה החדשה, שלא טורחת לאתר את המדליפים, שלא טורחת להגיב לפרסומים שקריים, שממשיכה להגיש את הלחי השנייה לאותם מפיצי שקרים וחורשי רעות שמתירים את דמנו כבר כמה שנים טובות ומספקת להם גישה למתקני המועדון ולהודעות הדובר תחת אשר ניהול מדיניות תקשורת עצמאית דרך מחלקת המדיה של המועדון.
אכזבה כבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
סליחה, אין כזה דבר ״בעלים״ עם 35 אחוז מהחברה, אם הפרסומים נכונים, כבירי בסכומים המדוברים יכל לקנות את השליטה מהמערבבים שקנו חתיכות ומהעמותה. אין בעלים, יש קבוצת משקיעים שרובם המוחלט חסר ערך לחלוטין.

תן סיבה אחת טובה לכבירי לרכוש במיליונים אחוזי בעלות וירטואליים במועדון אשר לא יקנו לו דבר וחצי דבר, במקום להשקיע את אותם כספים בחיזוק הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
עלי עותמאן מבוקש בהפועל. "הוא רוצה להתקדם"

המגן ייתן קדימות לבני סכנין, שהבטיחה לשדרג את חוזהו

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=217105

על העמדה של יומטוב ורטה שיושב על חוזה נמוך יחסית וגוטמן מחזיק ממנו, כך שאני מעריך שזה חלק מהמו"מ עם סכנין

מקווה שהפעם דווקא יש דברים בגו, הוא שדרוג גדול על ורטה - מגן שאשכרה יודע להרים כדור מדויק לרחבה בליגת העל זה מצרך נדיר - גם במכבי ובאר שבע אין כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
לקבוצה יש "בעלים" אבל כדי להתקיים מחפשים תרומות וספונסרים.
בצורה כזו גם אני יכול להיות בעלים

35 מיליון שקלים בעונה, תרצה את זה במזומן או בתשלומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
כן סעיף יציאה, או לא סעיף יציאה. איזה שחקן נורמאלי יחתום בקבוצה שלא מצליחה לשלם משכורות?
או שתיכף יגיע רד פרייד ויסביר שהמשכורות שולמו עם בונוס סלסילת מוצרי חלב לחג ורק העיתונעים הרעים כותבים שאין משכורות ולא עומדים בהתחייבויות.
בעצם, חשבתי על זה שוב, אליבא דה פרייד, אפשר לשכנע שחקנים לחתום תוך שהם בונים אסטרטגיית גידור עם אופציות על הדולאר, ואז גם אם לא ישלמו להם חלק מהמשכורות, ההפסד שלהם יהיה רק כמה מאות דולארים בגלל הפרשי שערים ועמלות על האופציות...

הגעתי.
כרגע רק ב-one העלו כתבה בנושא, אני יכול להביא לך צרור רחב של ידיעות הזויות שיצאו מהצהובון העלוב הזה ב-10 שנים האחרונות, גם שם צוטטו בעילום שם גורמים יודעי דבר.
אני לא מתעסק בפיננסים, אבל לרחם על קבוצת עובדים, שהמשתכרים הקטנים ביותר בה מרוויחים 30 אלף שקל נטו בחודש, וכרגע נמצאים על מזרון ים בבריכה בתאילנד או בלאס-וגאס, ולוגמים מכוס ורודה בצורת דולפין, בגלל שמקבלים את משכורתם בעיכוב קל, זו צביעות ממדרגה ראשונה שמתאימה בעיקר לשונאי-הפועל, חלקם צהובים וחלקם "אדומים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם אתה יותר דביל או חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:53 
Red Pride כתב:
סומך כתב:
כן סעיף יציאה, או לא סעיף יציאה. איזה שחקן נורמאלי יחתום בקבוצה שלא מצליחה לשלם משכורות?
או שתיכף יגיע רד פרייד ויסביר שהמשכורות שולמו עם בונוס סלסילת מוצרי חלב לחג ורק העיתונעים הרעים כותבים שאין משכורות ולא עומדים בהתחייבויות.
בעצם, חשבתי על זה שוב, אליבא דה פרייד, אפשר לשכנע שחקנים לחתום תוך שהם בונים אסטרטגיית גידור עם אופציות על הדולאר, ואז גם אם לא ישלמו להם חלק מהמשכורות, ההפסד שלהם יהיה רק כמה מאות דולארים בגלל הפרשי שערים ועמלות על האופציות...

הגעתי.
כרגע רק ב-one העלו כתבה בנושא, אני יכול להביא לך צרור רחב של ידיעות הזויות שיצאו מהצהובון העלוב הזה ב-10 שנים האחרונות, גם שם צוטטו בעילום שם גורמים יודעי דבר.
אני לא מתעסק בפיננסים, אבל לרחם על קבוצת עובדים, שהמשתכרים הקטנים ביותר בה מרוויחים 30 אלף שקל נטו בחודש, וכרגע נמצאים על מזרון ים בבריכה בתאילנד או בלאס-וגאס, ולוגמים מכוס ורודה בצורת דולפין, בגלל שמקבלים את משכורתם בעיכוב קל , זו צביעות ממדרגה ראשונה שמתאימה בעיקר לשונאי-הפועל, חלקם צהובים וחלקם "אדומים".

:bang:

עיכוב קל? אתה מודע לזה שגם שחקנים שלא מרוויחים הרבה לא קיבלו את המשכורת שלהם?
וכך גם אנשי צוות?
ואם אדם מרוויח הרבה אז זה בסדר לא לשלם לו ?
אתה באמת ייצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 16:53 
זאת לא עבירה על חוקי הפורום, לכתוב 17 הודעות ברצף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

ללא ספק יותר דביל.
אילו הייתי יותר חלאה, הייתי אומר לך להתחיל לקחת ציפרלקס לטיפול בבעיות שלך במקום להטריד את שאר אוהדי הפועל איתן, אבל העובדה שאני עונה לטרול עלוב נפש כמוך מצביעה על כך שאני בהכרח יותר דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 17:12 
Red Pride כתב:
chimpfive כתב:

תן סיבה אחת טובה לכבירי לרכוש במיליונים אחוזי בעלות וירטואליים במועדון אשר לא יקנו לו דבר וחצי דבר, במקום להשקיע את אותם כספים בחיזוק הקבוצה.

אתה יוזר הזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 17:29 
Red Pride כתב:
כתב:

אני חושב שהמועדון צריך לערוך בדיקות פוליגרף במועדים מפתיעים מדי כמה שבועות, ומי שייתפס כדובר שקר בתשובתו לשאלה : "האם אתה או מי מטעמך דיבר עם כלי תקשורת כלשהו?" צריך להיקנס בקנס כבד ולעבור שיימינג משפיל בפני הקהל הרחב. הגיע הזמן לשים סוף לשכונה הזאת, שלא יכולה להתרחש אפילו בזעיר אנפין, באף מועדון אירופאי המכבד את עצמו.
כל עוד שחקנים או עובדים של המועדון יוציאו לתקשורת מידע פנימי, ללא אישור הדובר, באקט של "יד-רוחצת-יד" עם העיתונאים שלאחר מכן יגמלו להם בסיקורים אוהדים ויתחבאו מאחורי אצטלת "אני-עיתונאי-מוערך-שלא-חושף-את-מקורותיו!!!!111", לא יצמח פה דשא.

שימו לב למהפך הכביר שהתחולל במכבי מאז שנסגרה לתקשורת, קרית שמונה ובאר שבע גם כן נהנות מתקשורת מלטפת ועדינה, שסייעו להן להגיע לתארים.
אני מתנגד חריף למדיניות התקשורתית של ההנהלה החדשה, שלא טורחת לאתר את המדליפים, שלא טורחת להגיב לפרסומים שקריים, שממשיכה להגיש את הלחי השנייה לאותם מפיצי שקרים וחורשי רעות שמתירים את דמנו כבר כמה שנים טובות ומספקת להם גישה למתקני המועדון ולהודעות הדובר תחת אשר ניהול מדיניות תקשורת עצמאית דרך מחלקת המדיה של המועדון.
אכזבה כבירה.

אני חושב שהשחקנים של הפועל צריכים להודיע חגיגית שכף רגלם לא תדרוך בוולפסון עד שלא יקבלו כל שקל ממה שמגיע להם כולל פיצויים בגין הלנת שכר. אני גם חושב שכל עובדי המועדון ששכרם מולן צריכים לפתוח בהליכים משפטיים נגד המועדון לרבות חילוט הערבויות שמופקדות בבקרה. אני גם חושב שכל שחקן שמבקשים ממנו לקצץ אפילו שקל אחד בחוזה צריך לצחוק להם בפרצוף ולהגיד להם ללכת לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
KingAlpaca כתב:

ללא ספק יותר דביל.
אילו הייתי יותר חלאה, הייתי אומר לך להתחיל לקחת ציפרלקס לטיפול בבעיות שלך במקום להטריד את שאר אוהדי הפועל איתן, אבל העובדה שאני עונה לטרול עלוב נפש כמוך מצביעה על כך שאני בהכרח יותר דביל.

זה מעניין שאני טרול ואתה לא.

אנשים פה יודעים מי אני, מה השם המלא שלי, איך אני נראה (גם פורסמו פה תמונות שלי), פגשו אותי,
יודעים מה הגיל שלי, איפה אני גר, במה אני עוסק, ועל הפרופילים שלי ברשתות החברתיות.
וזה לטרול עלוב...

אז מה איתך, מר לא טרול,
אולי כבר נגלה מי אתה?
מה השם שלך? בן כמה אתה? איפה אתה גר? במה אתה עוסק? מה פרופיל הפייסבוק שלך?
ובעיקר, מאיפה נחתת עלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
יהלום אדום כתב:
לקבוצה יש "בעלים" אבל כדי להתקיים מחפשים תרומות וספונסרים.
בצורה כזו גם אני יכול להיות בעלים

35 מיליון שקלים בעונה, תרצה את זה במזומן או בתשלומים?

נזרום איתך, בן אדם שמשקיע כאלה סכומים אמורות להיות לו יכולות כלכליות לא?
כי אם כן, למה חודשים אנשים לא מקבלים משכורת? למה היא נדחית כל פעם מחדש?
למה כל יום יש פרסומים שצריך ספונסר, תרומה או השד יודע מה כדי לבנות תקציב?
משהו פה לא מסתדר וכל הברדק הזה לא נשמע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 18:38 
זה אכבר פורמאלין מה שקורה פה

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 19:21 
KingAlpaca כתב:

הלוואי שהוא היה יותר דביל אבל הוא הרבה יותר חלאה .
הבן אדם מכחיש הלנת שכר שאפילו הפועל לא מכחישה.
במקום לקבור את הראש באדמה מרוב בושה הוא עוד מעז לצאת נגד מולני השכר, כאילו זה משנה כמה הם מרוויחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אדום תלאביבי כתב:
מושקוביץ כתב:

אין לי מושג, אבל:

אכזבה כבירה.

כל הכבוד לכל מי שמדבר על זה בתקשורת. שלא ירד מסדר היום.
משכורות זה הבסיס. שישתמשו בערבויות, בשביל זה הם נועדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
על עוד המועדון יפר כל כללי מנהל תקין שיוציאו כמה שהם רוצים החוצה. זה לא משנה עם הם מליינים שעושים נערות ליווי במונקו או דלפונים שמחפשים בקבוקי קולה רקים בפחים. משכורת צריכים לשלם בזמן.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
על עוד המועדון יפר כל כללי מנהל תקין שיוציאו כמה שהם רוצים החוצה. זה לא משנה עם הם מליינים שעושים נערות ליווי במונקו או דלפונים שמחפשים בקבוקי קולה רקים בפחים. משכורת צריכים לשלם בזמן.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

מה היינו עושים בלעדיך capt. obvious?
ברור, שהמשכורות צריכות להיות משולמות בזמן, וגם אמיר כבירי אמר זאת בקולו כבר מספר פעמים.
התקשורת לא יודעת את הסיבות האמיתיות לעיכוב לאשורן, וגם אני לא, אבל אני בטוח שהן טובות מאד. האמינות של כבירי עד כה הייתה ללא דופי, ובניגוד לכל מרעילי הבארות, אני לא אתן לגיבובי מילים מפוברקים של התקשורת המכביסטית הבזויה לסדוק אותה עבורי.
המטרה שלהם היא אחת: להסית ולהמריד את אוהדי המועדון נגד הבעלים וההנהלה, על מנת לייצר בוקה ומבולקה שתגרום לקבוצה להיכנס לסחרור, מלחמות פנימיות ודשדוש מקצועי. אני לעולם לא אשתף פעולה עם הלוחמה הפסיכולוגית המתועבת הזו.

חשוב לבצע את ההבחנה הנ"ל:
העיכוב במשכורות, איננו נובע מרצון להתעשרות/לעושק של עובדי המועדון
איננו נובע מרצון להעניש או ללמד לקח את עובדי המועדון (כמו שנעשה במחלה-סל אחרי התבוסה הדרבי)
איננו מצביע על מצב של שוקת שבורה בו יש לשקול להתחיל בהליכי פירוק.
מדובר על קושי תזרימי שייפתר עם כניסת ההקצבות של השנה הבאה בסוף אוגוסט. הדבר היחיד שנאמר לנו על מקורו, הנו שהוא בחובות ומשכונים שנוצרו על ידם של החלאות מהנהלות העבר, שלקחו את המועדון הזה שאולה, ממש לפני התפרקות.

הדבר האחרון שהנהלת המועדון מעוניינת בו הוא עיכוב בשכר לעובדי המועדון, אך אם זה נעשה, כנראה שאין בנמצא אף אפשרות אחרת. גם השחקנים מבינים זאת, ולכן הם משתפים פעולה עם כל מה שההנהלה מבקשת. כפי שאמרתי מספר פעמים, הפגיעה הפיננסית בהם היא כמעט זניחה, הם מבינים כי יש להירתם למען המועדון ולסייע לו לצלוח את התקופה הקשה, סולידריות וזה... כאוהדי הפועל אתם אמורים לדעת על מה מדובר...
בסיום התקופה אף אחד לא יישאר מקופח, המועדון יוכל לשעוט קדימה, נקי מחובות, תביעות, משכונים עתידיים, מדליפים, ושאר הרעות החולות המרובות שאמיר כבירי קיבל בירושה, עת הציל את הקבוצה מאבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:52 
יאלה טרול תחזור לפורום מכבי שך ועזוב אותנו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יאלה טרול תחזור לפורום מכבי שך ועזוב אותנו בשקט.

מטנף על הפועל מבוקר ועד ליל ועוד קורא לי אוהד מכבי, אתה בושה לאוהדים באשר הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:56 
אם זו בעיה תזרימית נקודתית שייקחו הלוואה עד ספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שלשלם את המשכורות של העונה מההקצבות של העונה הבאה זה "בעיה תזרימית קלה".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אם זו בעיה תזרימית נקודתית שייקחו הלוואה עד ספטמבר.

כנראה שיש בעיה עם הפתרון הזה, אני משער שאם זה היה כל כך פשוט, זה היה נעשה כבר מזמן.
אני יכול רק להעלות בדעתי שאולי ישנם עיקולים לתשלום מיידי על חשבון הקבוצה שלא מאפשרים לקיחת הלוואה.\
נזכרתי גם בעוד דבר: אחרי שנענשנו ע"י אופ"א ב-200 אלף יורו (ויצאנו בזול ללא הפחתת נקודות) בעונה שעברה, נאמר בהחלטה כי אסור למועדון לקחת על עצמו חובות נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
תודה על התשובה, מר לא טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תודה על התשובה, מר לא טרול.

אתה עדיין רוצה את הפרטים הביוגרפיים שלי, או שניגש ישר להחלפת תמונות אינטימיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: