el dudernio כתב:
על עוד המועדון יפר כל כללי מנהל תקין שיוציאו כמה שהם רוצים החוצה. זה לא משנה עם הם מליינים שעושים נערות ליווי במונקו או דלפונים שמחפשים בקבוקי קולה רקים בפחים. משכורת צריכים לשלם בזמן.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מה היינו עושים בלעדיך capt. obvious?
ברור, שהמשכורות צריכות להיות משולמות בזמן, וגם אמיר כבירי אמר זאת בקולו כבר מספר פעמים.
התקשורת לא יודעת את הסיבות האמיתיות לעיכוב לאשורן, וגם אני לא, אבל אני בטוח שהן טובות מאד. האמינות של כבירי עד כה הייתה ללא דופי, ובניגוד לכל מרעילי הבארות, אני לא אתן לגיבובי מילים מפוברקים של התקשורת המכביסטית הבזויה לסדוק אותה עבורי.
המטרה שלהם היא אחת: להסית ולהמריד את אוהדי המועדון נגד הבעלים וההנהלה, על מנת לייצר בוקה ומבולקה שתגרום לקבוצה להיכנס לסחרור, מלחמות פנימיות ודשדוש מקצועי. אני לעולם לא אשתף פעולה עם הלוחמה הפסיכולוגית המתועבת הזו.
חשוב לבצע את ההבחנה הנ"ל:
העיכוב במשכורות, איננו נובע מרצון להתעשרות/לעושק של עובדי המועדון
איננו נובע מרצון להעניש או ללמד לקח את עובדי המועדון (כמו שנעשה במחלה-סל אחרי התבוסה הדרבי)
איננו מצביע על מצב של שוקת שבורה בו יש לשקול להתחיל בהליכי פירוק.
מדובר על קושי תזרימי שייפתר עם כניסת ההקצבות של השנה הבאה בסוף אוגוסט. הדבר היחיד שנאמר לנו על מקורו, הנו שהוא בחובות ומשכונים שנוצרו על ידם של החלאות מהנהלות העבר, שלקחו את המועדון הזה שאולה, ממש לפני התפרקות.
הדבר האחרון שהנהלת המועדון מעוניינת בו הוא עיכוב בשכר לעובדי המועדון, אך אם זה נעשה, כנראה שאין בנמצא אף אפשרות אחרת. גם השחקנים מבינים זאת, ולכן הם משתפים פעולה עם כל מה שההנהלה מבקשת. כפי שאמרתי מספר פעמים, הפגיעה הפיננסית בהם היא כמעט זניחה, הם מבינים כי יש להירתם למען המועדון ולסייע לו לצלוח את התקופה הקשה, סולידריות וזה... כאוהדי הפועל אתם אמורים לדעת על מה מדובר...
בסיום התקופה אף אחד לא יישאר מקופח, המועדון יוכל לשעוט קדימה, נקי מחובות, תביעות, משכונים עתידיים, מדליפים, ושאר הרעות החולות המרובות שאמיר כבירי קיבל בירושה, עת הציל את הקבוצה מאבדון.