תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:04 
דני גולפיטק כתב:
כל הכבוד לכל חברי הדירקטוריון שמנסים לעשות את המהלך הזה עכשיו :ROSE:
מה שצריך זה לסיים מקום שלישי, ואז להעפיל לליגה האירופית (מדורגים) ומשם נסתדר

לא בטוח שנעלה גם אם נהיה מדורגים..
שנה הבאה צריך להעמיד תקציב מאוזן ולחשוב שלא נעפיל לאירופה, יכולות לבוא גם קבוצות קשות מפאנדורי אבל קבוצות שאפשר לעבור ויכולות לבוא גם חלשות יותר שאפשר למעוד מולם.
צריך לזכות בגביע כדי שיהיה לנו את הסיכוי להתחיל סיבוב אחד מאוחר יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:13 
האגדה הזאת של "נהיה מדורגים באירופית אז אמורים לעלות בלתים" נגמרה בקיץ עם פנדורי.
יש סבירות מאוד גבוהה שגם בתור מדורגת, תצטרך להיתקל בקבוצה מצ'כיה/רומניה/שוויץ/ליגה לא פחות טובה מהישראלית כלשהי בדרך לבתים לפחות פעם אחת.

ברגע שזה קורה, אתה לא יכול לבנות על הבתים של האירופית.
ניסים כמו לקבל את ואדוז, ואז אקראנס ושנה אחרי זה דודלאנג' כנראה לא יקרו לנו יותר.

במילים אחרות, מה שלא יהיה - לא ממש כדאי לבנות על הכנסה מהליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:16 
טכנית לארז כתב:
האגדה הזאת של "נהיה מדורגים באירופית אז אמורים לעלות בלתים" נגמרה בקיץ עם פנדורי.
יש סבירות מאוד גבוהה שגם בתור מדורגת, תצטרך להיתקל בקבוצה מצ'כיה/רומניה/שוויץ/ליגה לא פחות טובה מהישראלית כלשהי בדרך לבתים לפחות פעם אחת.

ניסים כמו לקבל את ואדוז, ואז אקראנס ושנה אחרי זה דודלאנג' כנראה לא יקרו לנו יותר.

לא שאני חושב שבטוח עולים וכאלו , אבל דווקא פאנדורי זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:17 
טכנית לארז כתב:

את רוב הקבוצות מהשלב הזה הפועל צריכה לעבור גם את פאנדורי שהיא הקבוצה הכי חזקה שיכולנו לקבל שנה שעברה,לפעמים יש איזה דודלאנג' מלוקסמבורג שאפילו קבוצת תחתית צריכה לעבור, אבל לרוב נקבל קבוצות בסגנון טפליציה או קצת פחות חזקות (סולנה, שירוקי וכ'ו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:17 
סימרוטיץ כתב:
טכנית לארז כתב:

לא שאני חושב שבטוח עולים וכאלו , אבל דווקא פאנדורי זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל

זה לא נכון.
תחזור לאותו סיבוב שלישי ותראה שחוץ מפנדורי היו עוד לא מעט אופציות שעל הנייר היו לא פחות נוראיות מקבוצת צמרת ברומניה (גם אם היא אלמונית).

היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל זה לקבל אלוהים יודע איך את ואדוז, אקראנס ודודלאנג'.

זה שעברנו את גטבורג, סולנה, טפליצה ואפילו דומז'אלה וצ'רנומורטס אודסה בשלבים מוקדמים שם עונות קודמות זה סוג של נס.

אין באמת הצדקה להגיד ש"הפועל אמורה לעבור את פאנדורי". אין סיבה שקבוצת צמרת בישראל תהיה באמת פייבוריטית מול קבוצת צמרת ברומניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:19 
טכנית לארז כתב:
סימרוטיץ כתב:
טכנית לארז כתב:

זה לא נכון.
תחזור לאותו סיבוב שלישי ותראה שחוץ מפנדורי היו עוד לא מעט אופציות שעל הנייר היו לא פחות נוראיות מקבוצת צמרת ברומניה (גם אם היא אלמונית).

היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל זה לקבל אלוהים יודע איך את ואדוז, אקראנס ודודלאנג'.

זה שעברנו את גטבורג, סולנה, טפליצה ואפילו דומז'אלה וצ'רנומורטס אודסה בשלבים מוקדמים שם עונות קודמות זה סוג של נס.

אחת ההודעות הלא קשורות למציאות שנכתבו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:20 
כן, שכחתי שסולנה וגטבורג זה קבוצות שמועדון הפאר האירופי הפועל תל אביב אמור לדלג מעליהן בקלות בשיטת נוק אאוט. ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
כתבת את אותן שטויות בדיוק לפני כמה חודשים, עניתי לך מה שעונים לך עכשיו. חיכית קצת זמן ושלפת את זה שוב. זה עדיין לא עושה את זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:24 
לא יודע מה שכחת ומה לא, אתה לא קשור לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:24 
גולפיטק תסביר לו כמה פעמים עברנו וכמה עפנו בעשור האחרון ומול מי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:25 
ערן כתב:
כתבת את אותן שטויות בדיוק לפני כמה חודשים, עניתי לך מה שעונים לך עכשיו. חיכית קצת זמן ושלפת את זה שוב. זה עדיין לא עושה את זה נכון.

אתה שם לב שאתה עושה בדיוק אותו דבר, נכון?
אבל זה עושה את מה שאתה אומר לנכון, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:26 
גם את פאנדורי היינו חייבים לעבור זה היה תלוי בנו, מה לעשות שרב״ש הרג אותנו עם ספורי וקולין ועמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

אבל אני כותב לפי רציונל ועובדות, אתה נתפס לקלישאות ותחושות בטן. עזוב, נו, אתה לא בענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:34 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

אבל אני כותב לפי רציונל ועובדות, אתה נתפס לקלישאות ותחושות בטן. עזוב, נו, אתה לא בענף.

סבבה.
בוא תסביר לי אתה, איינשטיין של הכדורגל, מה הופך את הפועל תל אביב לקבוצה שאמורה לעבור בקלות את סולנה, גטבורג או פנדורי (ואפשר להמשיך)?
בסך הכל קבוצת צמרת בישראל, מול קבוצות צמרת בשבדיה, רומניה או צ'כיה (ללא ספק ליגות חלשות בהרבה מליגת העל האימתנית).

אם כבר מישהו לא בענף, זה אתה.
בטח כשעברנו את רד בול זלצבורג חשבת שבסך הכל עשינו את המינימום הנדרש ושברור שהיינו חייבים לדלג מעל אלופת אוסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:36 
לא לא
אף אחד לא אמר בקלות, אתה אמרת נס. זו הצהרה לא קשורה לכלום.
זה גג 50-50, רחוק מאד מאד מנס.
נס זה צ'לסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טכנית לארז כתב:
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

סבבה.
בוא תסביר לי אתה, איינשטיין של הכדורגל, מה הופך את הפועל תל אביב לקבוצה שאמורה לעבור בקלות את סולנה, גטבורג או פנדורי (ואפשר להמשיך)?
בסך הכל קבוצת צמרת בישראל, מול קבוצות צמרת בשבדיה, רומניה או צ'כיה (ללא ספק ליגות חלשות בהרבה מליגת העל האימתנית).

אם כבר מישהו לא בענף, זה אתה.
בטח כשעברנו את רד בול זלצבורג חשבת שבסך הכל עשינו את המינימום הנדרש ושברור שהיינו חייבים לדלג מעל אלופת אוסטריה.

אתה רוצה את זה בשפת הסימנים ???
צריך או לא צריך זו לא השאלה , בפועל ב80% מהפעמים בעשור האחרון הפועל העפילה לשלב הבתים באירופה זה נתון לא דעה
מה שאתה רושם זו דעה והיא די מתנגשת עם המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
19 כתב:
לא לא
אף אחד לא אמר בקלות, אתה אמרת נס. זו הצהרה לא קשורה לכלום.
זה גג 50-50, רחוק מאד מאד מנס.
נס זה צ'לסי.

לעבור 4-5 נוקאאוטים שבכולם הסיכויים הם בערך 50-50 (סולנה, גטבורג, טפליצה, רד בול זלצבורג לדוגמא), זה נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
רד בול היתה אחת משתי ההגרלות היותר קשות בשלב ההוא, ולהזכירך מדובר במפעל אחר לגמרי (ליגת האלופות, תלמד, יש כזה דבר) ובסיבוב הפלייאוף שלפניו קיבלנו שתי קבוצות חלשות מאוד מאוד. כאמור, אתה לא בענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:39 
טפליצה זה לא 50-50, גם לא אודסה ולא יודע מה עוד כתבת שם.
זלצבורג לא קשור, זה אלופות, שם יותר קשה, אל תדחוף את זה פנימה, לא על זה מדובר.

עזוב, אתה לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:42 
יופי, איזה גבר אתה.
חוץ מהטחות אישיות, לא אמרת כלום ("אתה לא בענף" וכאלה).

אני אמרתי משהו על אקטובה וז'לז'ניצאר? אמרתי שאותן לא היינו אמורים לעבור?

ולא ענית לי על השאלה הפשוטה שלי.
למה אתה חושב שהפועל אמורה מראש לעבור קבוצות כמו סולנה, גטבורג, טפליצה או רד בול זלצבורג?

אבל תמשיך עם הקטע האישי, זה עובד הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:43 
עמוס לוזון נשמע ברדיו כמו אחד שתפס את כל המספרים בלוטו ואז גילה שהוא שכח לשלוח את הטופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
הויכוח המשעמם הזה שלכם זה סימן טוב.
No news is good news.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:45 
כי הפועל טובה מהן, 1-2 מכל הרשימה זה בערך 50-50. זההסיכוי הנמוך ביותר, וגם הוא מול אחת או שתיים.
זלצבורג לא קשור גם אם תדחוף אותה לפה עוד 50 פעם.

וכן, זה לא קשור למציאות. אין לי איך להתווכח עם זה. ערב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:47 
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
שום דבר לא ישנה את זה שבקיץ יעשו פה מכירת חיסול.
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ
אז קוראים לו נבלה עם שלושה סימני קריאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
לקחו הלואה על הלואה על הלואה , כל הנבלות האלה חייבים לעוף מהפועל אחרת המסלול שלנו להתרסקות לא יכול להיות ברור יותר

!!!

אני לא יודע כמה הלוואות לקחת בחיים, אבל אתה לא ילד אז אני אניח שכן, בנאדם שלקח חמישה מיליון שקל הלוואה מבנק לאומי, משלם ריבית של כ200,000 ש"ח עד הקיץ

הפירסום שהוא מקבל שווה לו הרבה יותר מ200 אלף,לא מדובר באדם מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:51 
הלוואות על חשבון הכנסות עתידיות או לחלופין פריעה של ההלוואה על ידי מכירת נכסים גם סבתא שלי יכולה לקחת ולשלם ריבית גם של 400 אלף
אתה מוזמן להוסיף לנבלות גם בני זונות שקרנים נוכלים ומזדיינים באוזן ולהוסיף עוד כמה סימני קריאה על חשבוני בלי ריבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:51 
עמוס ב103:
ציטוט:

נכון שמכרתי להפועל חצי כרטיס במליון וחצי יורו ועכשיו אני קונה בחצי מזה, אבל מה לעשות שהפועל ת"א במקום להשביח אותו הם הרסו לי אותו "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:53 
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
מאוד מקווה שדמארי יישאר, אבל בשום אופן שזה לא ייתן את החותמת לשחרור של שכטר. דין דמארי כדין שכטר

אם זה יימנע לקיחה של הלוואות נוספות והגדלת החובות של המועדון הזה, לשחרר.

אין למועדון הזה את פריבילגיה להחזיק שחקן שלא מתפקד בעלויות האלה

עוד פעם עם התמה הזו "שחקן שלא מתפקד". שכטר חתום ל 5!!! שנים. יש לך מישהו אחר בקליבר שלו להביא? שרפת אותו על חצי עונה פחות טובה (עדיין הוא עם 7 שערים לא לשכוח).
ורמוט לא תיפקד בתחילת העונה. למה אותו לא לזרוק? גם ב-2011 הוא היה חלש בסוף.
שחקנים בעלי יכולת מוכחת וקבלות, אין שום ערובה לכך שיספקו את הסחורה, אבל מתמטית לטווח הארוך זה הסיכוי הכי טוב שלך. זה שהפועל במצב הנוכחי לא יכול להחזיק שחקן במחירים של שכטר זה כבר נושא אחר וזה לא משנה אם הוא היה טוב העונה או לא.
דמארי בסוף העונה עוזב. מה שלא יהיה. הוא צעיר, לפני השיא שלו, רוצה אירופה. גילי ורמוט, שכטר שחקנים יחסית מבוגרים שהסיכוי שיחזרו לאירופה קטנים יותר ואת אלה הפועל צריכים להחזיק. כמובן, בהנחה שיספקו את הסחורה וזו ההנחה, לפחות שלי ואני מניח ששל רב האנשים שיש להם טיפה אמונה ועיניים בראש.

אחינו אתה כנראה קצת מבולבל מהמצב, אז בוא אני אסביר לך
הפועל תל אביב הוא כיום מועדון בלי כסף נזיל
אני ארשום את זה שוב כדי שתבין-
הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל

נכון, לעידו חג'ג' יש המון כסף נזיל, גם לצבאן, גם לתאומים
אבל הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל. בנוסף, הוא מועדון עם המון המון התחייבויות.

לכן, הפועל תל אביב לא במצב של להחזיק שחקן ספסל (וכן, שכטר היום הוא שחקן ספסל) בסכומים כאלה.
זה עצוב, זה כואב, זה מתסכל, אבל זה המצב וכרגע זה לא משנה מי התחייב למי.

אולי איתי שכטר יחזור בעתיד ליכולת קרובה למה שנתן לפני 4 שנים. יכול להיות שזה יקרה (אם להיות כנה אני פחות מאמין). אבל כרגע זה לא קורה וכרגע התרומה שלו לא מצדיקה את העלות שלו.

אם היה לנו כסף הייתי אומר סבבה, בוא ניתן לו 5 שנים לחזור לעצמו. מכיוון שאין לנו כסף, אני אומר למכור, ולשם שינוי לעשות עם הכסף דברים מועילים, כמו למשל לקנות את עבדורחימי שמה לעשות, הוא כיום יותר טוב משכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:53 
עמוס לוזון: "הרסו לי את דמארי, זה הזוי"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482212,00.html

תאכל זין יא אפס קטן :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

!!!

הבעיה היא לא עלות הריבית, אלא הפער שבין ההצהרה ("מצילים את הפועל") לבין המעשה ("ממשכנים את העתיד של הפועל").

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: