redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
מאוד מקווה שדמארי יישאר, אבל בשום אופן שזה לא ייתן את החותמת לשחרור של שכטר. דין דמארי כדין שכטר
אם זה יימנע לקיחה של הלוואות נוספות והגדלת החובות של המועדון הזה, לשחרר.
אין למועדון הזה את פריבילגיה להחזיק שחקן שלא מתפקד בעלויות האלה
עוד פעם עם התמה הזו "שחקן שלא מתפקד". שכטר חתום ל 5!!! שנים. יש לך מישהו אחר בקליבר שלו להביא? שרפת אותו על חצי עונה פחות טובה (עדיין הוא עם 7 שערים לא לשכוח).
ורמוט לא תיפקד בתחילת העונה. למה אותו לא לזרוק? גם ב-2011 הוא היה חלש בסוף.
שחקנים בעלי יכולת מוכחת וקבלות, אין שום ערובה לכך שיספקו את הסחורה, אבל מתמטית לטווח הארוך זה הסיכוי הכי טוב שלך. זה שהפועל במצב הנוכחי לא יכול להחזיק שחקן במחירים של שכטר זה כבר נושא אחר וזה לא משנה אם הוא היה טוב העונה או לא.
דמארי בסוף העונה עוזב. מה שלא יהיה. הוא צעיר, לפני השיא שלו, רוצה אירופה. גילי ורמוט, שכטר שחקנים יחסית מבוגרים שהסיכוי שיחזרו לאירופה קטנים יותר ואת אלה הפועל צריכים להחזיק. כמובן, בהנחה שיספקו את הסחורה וזו ההנחה, לפחות שלי ואני מניח ששל רב האנשים שיש להם טיפה אמונה ועיניים בראש.
אחינו אתה כנראה קצת מבולבל מהמצב, אז בוא אני אסביר לך
הפועל תל אביב הוא כיום מועדון בלי כסף נזיל
אני ארשום את זה שוב כדי שתבין-
הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל נכון, לעידו חג'ג' יש המון כסף נזיל, גם לצבאן, גם לתאומים
אבל הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל. בנוסף, הוא מועדון עם המון המון התחייבויות.
לכן, הפועל תל אביב לא במצב של להחזיק שחקן ספסל (וכן, שכטר היום הוא שחקן ספסל) בסכומים כאלה.
זה עצוב, זה כואב, זה מתסכל, אבל זה המצב וכרגע זה לא משנה מי התחייב למי.
אולי איתי שכטר יחזור בעתיד ליכולת קרובה למה שנתן לפני 4 שנים. יכול להיות שזה יקרה (אם להיות כנה אני פחות מאמין). אבל כרגע זה לא קורה וכרגע התרומה שלו לא מצדיקה את העלות שלו.
אם היה לנו כסף הייתי אומר סבבה, בוא ניתן לו 5 שנים לחזור לעצמו. מכיוון שאין לנו כסף, אני אומר למכור, ולשם שינוי לעשות עם הכסף דברים מועילים, כמו למשל לקנות את עבדורחימי שמה לעשות, הוא כיום יותר טוב משכטר.