תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום - טביב נחשד לכאורה כי גנב כספים מהקופה של הפועל. כלומר רווחים (מהאלופות וממכירת שחקנים בעיקר).
האם כעסת עליו על כך? אני מניח שכן. גם אני כעסתי. הרווחים הרי שייכים להפועל, נכון?
אז למה אתה חושב שבעלים כלשהו יסגור מכיסו את ההפסדים שנוצרו בהפועל?
הוא כן יצטרך לתת על כך את הדין במו"מ לכשירצה למכור את הקבוצה, אבל ההפסדים האלה הם של הפועל. בדיוק כפי שאתה מצפה שהרווחים של הפועל ישארו בהפועל, כך אתה צריך לצפות שההפסדים של הפועל ישארו בהפועל. אין מה לעשות, בכל ארגון זה ככה.

קובסטר - אתה כרגיל לא עונה לי לשאלה.
הבעת ביקורת על הבעלים, אמרת שהם מעמידים תקציב שגבוה ב8-10 מיליון שקלים מההכנסות הצפויות.
אני שואל אותך - האם היית נוהג אחרת? האם היית משחרר חצי קבוצה (זאת אומרת את 5-6 השחקנים הבכירים שלנו, אם בכלל יש כאלה)? אל תענה לי באם ואם ואם ואל תתפזר לעניין הבעלות. עכשיו, במצב הנוכחי של מבנה הבעלות של הפועל, האם זה דבר נכון או לא נכון? להגיד שאנחנו צריכים בעלים אחר גם אני יודע. האם היית מעמיד תקציב של 18 מיליון שקל העונה? אני מניח שלא, ולכן לא בא לי שתסתובב כאן בינואר ותגיד לכולנו "אמרתי לכם" כי אין שום דבר מוזר בדבר הזה, בטח ובטח כשחלק ניכר מהפער שאתה מדבר עליו הולך בכלל לסגירת חובות.

בקשר להצעה שלך שחוזרת על עצמה בערך בכל הודעה שלך -
1. מה ההבדל בין חיים רמון לבין שאר האנשים האלה? האם אחד מהם (או כולם יחדיו) הם בעלים ראוי להפועל ת"א? אני חושב שלא, ולכן אני לא מוצא שום סיבה שנעבור בין חרא אחד לחרא אחר. לכולנו ברור מה הפועל באמת צריכה, והם ממש לא בקטגוריה הזו, ככה שלא ברור לי מאיפה ההתעקשות שלך על האופציה התמוהה הזו, בטח ובטח אם היא כוללת את העמותה הגוססת.
מה עם החוב של רמון/ויצמן לטביב? הם יקחו אותו על עצמם?
הם מוכנים להפסיד 15 מיליון שקל בעונה על הפועל?

בוא תסביר לי איך האופציה הזו מקדמת את הפועל במשהו, כי אני באמת לא מבין. ובבקשה אל תגיד לי שהם יהיו שלב ביניים בדרך למכירה למישהו אחר, כי כבר שמעתי על החרא הזה מספיק. אני מעדיף להישאר במבנה הנוכחי עד שנימכר מאשר שהעמותה תהיה מעורבת במשהו.

2. אני שונא את חיים רמון לא פחות ממך. אבל מה לעשות, ככה זה בחיים. אנשים עם 5% לא ממש מעורבים בקבלת ההחלטות, ולא יודעים יותר מדי. אני לא מבין מה הם מתבכיינים על הדבר הזה כל הזמן. כל כך בא להם לשלוט בהכל, שיקנו 100% ויעשו מה שבא להם. אף אחד לא יוציא מהכיס שלו ויסגור את החובות. כשיבוא רוכש רציני, תהיה בטוח שהחובות האלה יגולמו במחיר. אגב, האם תושב, ניסנוב, צבאן, כץ ושות' מוכנים לקבל פחות מהמחיר ששילמו על המניות שלהם? עם כל הכבוד, שווי הנכס ירד.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 30 אוגוסט 2014, 18:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
זה שצריך בעלים אחר זה ברור.
מה אתה מציע לעשות כרגע, תחת קבוצת הבעלות הנוכחית - לא ברור. אתה מציע לשחרר חצי קבוצה? אתה מסכים עם התקציב הנוכחי?
אתה אומר שיש פער בין ההכנסות להוצאות, ובינואר שוב יהיה קודר. אז אני שואל, מה ההצעה שלך?

להגיד שכל עוד אנחנו תחת הבעלים האלה הכל יהיה חרא גם אני יודע.
ועוד פעם הדרעק הזה של יוותר על זכויות הניהול, על מי בדיוק יהיו החובות? על סיימון כץ?

ממש לא צריך לשחרר חצי קבוצה, בהרכב הבעלות הנוכחי חיים רמון כבר ידאג לעשות את זה לבד בינואר.
התקציב הוא תקציב סביר אבל צריך לזכור 2 דברים משמעותיים :
1. הוא כולל 5 מיליון שקלים חובות, כלומר גרעון מהעונה הקודמת שגולגל לעונה הנוכחית.
2. הפועל ת"א לא מסוגלת לייצר 28 מיליון שקל הכנסות וכדי לעמוד בתקציב הנוכחי צריך בעלים שמסוגל להשלים את הפער מכיסו כדי שלא נצטרך לשחרר שחקנים ו/או לגלגל גרעון יותר גדול לעונה הבאה.

ההצעה שלי ידועה (העברת השליטה לידי חלק מבעלי המניות הקיימים עם או בלי העמותה) ותאמין לי שהיא עברה הרבה מעבר לגבולות הפורום מספר פעמים.
יש בן אדם אחד בשם מני ויצמן ששולט בגורל של המועדון הזה ומאחר ומסיבותיו שלו הוא מעדיף לצערי לשמר את המצב הקיים ולתת לרמון ולמנהלים הדגולים האחרים להמשיך ולחרב את המועדון, שום דבר לא משתנה. אם הוא יהיה מוכן לקחת על עצמו את החובות שנוצרו בשל הכשלון הניהולי של רמון ועברו מהעונה הקודמת לעונה הנוכחית, תוך שבוע יש בעלים חדש להפועל.
אגב, זה ממש לא דרעק. זה הדבר היחיד שמשאיר את רמון בעמדה הנוכחית ומאפשר לו לנהל את המועדון כאוות נפשו מבלי להתייעץ עם שאר חברי הדירקטוריון ואפילו לא לחשוף בפניהם דבר בסיסי כמו ממה מורכב התקציב שלנו.

באמת לא נמאס לכם? עוד יום יש דרבי ועוד פעם הקשקוש הזה. תשלם את חובות העבר או תביא רוכש שמוכן לשלם את החובות הללו ושלום על ישראל. אהה אין מי שמוכן לשלם? אז זה הבעלות עכשיו.... די מספיק כבר עם הטחינת מים הזאת.

מה זה תשלם את החובות? קובסטר יצר אותם או אלה שחשבו שזה כסף של מונופול ועכשיו זורקים זין?
שייקח אחריות רמון , וסנטה קלאוס וכל מי שחשב שזה כסף בכאילו, יסגרו את הבור שהם! יצרו ויתנו למועדון הזה להתחיל מחדש
אצל מישהו שאשכרה מוכן לשים כסף תמורת הבעלות שלו. וזו לא טחינת מים, זה העתיד של המועדון, להמשיך להתנהל כמו פח זבל או להפוך למועדון עם ניהול נורמלי.

נו מה נעשה הם הבעלים והם לא רוצים. מה תעשה לו? תהרוג את הקבוצה אל תקנה מינויים תקלל תבעט תלך אליו הביתה לעשות לו בלאגן? הם הבעלים והם (גם אני הייתי עושה אותו דבר בדיוק) מנסים לקבל את הכסף שלהם בחזרה. תמשיכו......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:29 
רמזוטי צודק, אין מה לעשות. נקווה לקבוצה סבירה בשלב זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:42 
שוב, בפעם המיליון.
רמון ערב (באמצעות מני וייצמן, כן או לא, לא מבין בזה) לחובות לטביב. עד שמישהו לא יישלם לו אותם, או יהיה ערב במקומו, הוא לא יעביר את הזכויות לאף אחד, קובסטר יודע את זה וממשיך עם המנטרה הזו שאין לה כל אחיזה במציאות. מני וייצמן לא משמר את המצב הקיים, הוא לא רוצה לשלם מכספו האישי לטביב, עבור הקבוצה.
חוץ מזה שאני לא בטוח למשל, שחבורת הזוויים שרוצה להעביר את הדרבי לדוחא היא אפשרות טובה יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

1. הבעת ביקורת על הבעלים, אמרת שהם מעמידים תקציב שגבוה ב8-10 מיליון שקלים מההכנסות הצפויות.
אני שואל אותך - האם היית נוהג אחרת? האם היית משחרר חצי קבוצה (זאת אומרת את 5-6 השחקנים הבכירים שלנו, אם בכלל יש כאלה)? אל תענה לי באם ואם ואם ואל תתפזר לעניין הבעלות. עכשיו, במצב הנוכחי של מבנה הבעלות של הפועל, האם זה דבר נכון או לא נכון? להגיד שאנחנו צריכים בעלים אחר גם אני יודע. האם היית מעמיד תקציב של 18 מיליון שקל העונה? אני מניח שלא, ולכן לא בא לי שתסתובב כאן בינואר ותגיד לכולנו "אמרתי לכם" כי אין שום דבר מוזר בדבר הזה, בטח ובטח כשחלק ניכר מהפער שאתה מדבר עליו הולך בכלל לסגירת חובות.

2. מה ההבדל בין חיים רמון לבין שאר האנשים האלה? האם אחד מהם (או כולם יחדיו) הם בעלים ראוי להפועל ת"א? אני חושב שלא, ולכן אני לא מוצא שום סיבה שנעבור בין חרא אחד לחרא אחר. לכולנו ברור מה הפועל באמת צריכה, והם ממש לא בקטגוריה הזו, ככה שלא ברור לי מאיפה ההתעקשות שלך על האופציה התמוהה הזו, בטח ובטח אם היא כוללת את העמותה הגוססת.

בוא תסביר לי איך האופציה הזו מקדמת את הפועל במשהו, כי אני באמת לא מבין. ובבקשה אל תגיד לי שהם יהיו שלב ביניים בדרך למכירה למישהו אחר, כי כבר שמעתי על החרא הזה מספיק. אני מעדיף להישאר במבנה הנוכחי עד שנימכר מאשר שהעמותה תהיה מעורבת במשהו.

3. אני שונא את חיים רמון לא פחות ממך. אבל מה לעשות, ככה זה בחיים. אנשים עם 5% לא ממש מעורבים בקבלת ההחלטות, ולא יודעים יותר מדי. אני לא מבין מה הם מתבכיינים על הדבר הזה כל הזמן. כל כך בא להם לשלוט בהכל, שיקנו 100% ויעשו מה שבא להם. אף אחד לא יוציא מהכיס שלו ויסגור את החובות. כשיבוא רוכש רציני, תהיה בטוח שהחובות האלה יגולמו במחיר. אגב, האם תושב, ניסנוב, צבאן, כץ ושות' מוכנים לקבל פחות מהמחיר ששילמו על המניות שלהם? עם כל הכבוד, שווי הנכס ירד.

1. מתפתח פה דו שיח חרשים כי לא מובן לי מה אתה לא מבין ואיך אני לא עונה לך לשאלה. מי שלא יכול להעמיד תקציב ולכסות את ההפרש בין ההכנסות להוצאות שלא יהיה בעלים. קאפיש ? בלי לשחרר שחקנים, בלי לחתום על ערבויות פיקטיביות, בלי לגייס את מני ויצמן שיחתום על 1.8 מיליון בצ'ק מזומן שגם אותם לא יפדו. אתה לוקח כהנחת בסיס את מבנה הבעלות הנוכחי, אותו צריך לפרק בראש ובראשונה.
לגבי החובות, חיים רמון הוא זה שיצר את החובות והוא העביר אותם לתקציב הנוכחי שמורכב בגדול מ 13 מיליון שקל עלות תפעול, 10 מיליון שקל שכר שחקנים ו 5 מיליון שקל חובות. אז ההכנסות אמורות לכסות לנו את שכר השחקנים וחלק מהתקציב התפעולי, מה שלא יכוסה יעבור ביחד עם החובות הקיימים לעונה הבאה. אם זו התנהלות לגיטימית מבחינתך, סבבה.

2. כן. כולם יחדיו הם בעלים מאוד ראויים להפועל תל אביב. האחים ניסנוב ומאיר תושב שווים הרבה מאוד כסף שהם מוכנים להשקיע אותו בהפועל תל אביב נקיה מחובות ואתה יכול לתאר לעצמך שאני לא רושם את זה כספקולציה. העמותה לא קיימת למעשה במבנה הבעלות הקיים אבל הם עדיין מחזיקים 20% מהמניות והם מחויבים לאשר כל שינוי בבעלות,חשוב להדגיש שאני לא נגד ארגון אוהדים במתכונת כזו או אחרת שידאג לאינטרסים שלנו מול ההנהלה אבל לצערי במצב הקיים הם אכן לא רלבנטים. גם את זה צריך ואפשר לשנות וברגע שיהיו בעלים חדשים גם המטרות והתפקיד של העמותה ישתנו בהתאם.
החוב לטביב ראוי להתייחסות נפרדת וארוכה, ממה שאני הבנתי הכסף עבר לטביב בצורה כזו או אחרת ע"י מני ויצמן שהוא כביכול הערב לחוב הזה. מאחר ובעלי המניות הקיימים גם הם מושקעים בהפועל יותר פשוט להעביר אליהם את השליטה מאשר להביא מישהו מבחוץ שיצטרך גם לעבור דרך מני ויצמן ולשלם לו את מה שהוא נתן לטביב.

3. חלוקת האחוזים היא לא רלבנטית. עידו חג'ג' מחזיק ב 5%, מאיר תושב מחזיר ב 10%. חג'ג' היה מעורב בכל החלטה שנלקחה במועדון בשנה האחרונה, מאיר תושב שמע על המינוי של ברקוביץ' דרך התקשורת. וזה בלי לציין את ה 2 מיליון שקל שתושב שם בינואר כדי להשאיר את דמארי רק כדי לגלות שיומיים אחרי זה משחררים את שכטר.
חיים רמון מחזיק ב 0% מהמניות בהפועל אבל בתור מחזיק זכויות הניהול הוא מחויב חוזית להעביר לידי העמותה וחלק מבעלי המניות האחרים מה כולל התקציב ודו"ח מאזן רווח-הפסד שנתי. מיותר לציין שהוא לא עושה ולא עשה את זה, עד היום אין אחד בקרב מחזיקי המניות שיודעים איך נראה התקציב, מה ההכנסות, מה ההוצאות ומי אחראי לכסות את ההפרש.
לגבי רוכש רציני שיבוא ויקנה 100% מהפועל ויסגור את כל החובות ויעמיד תקציב גבוה ובלה בלה בלה - הייתי בטוח שכבר עברנו את שלב הפנטזיות והסיפורים לילדים ע"ש מושיק תאומים. כנראה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

1. הבעת ביקורת על הבעלים, אמרת שהם מעמידים תקציב שגבוה ב8-10 מיליון שקלים מההכנסות הצפויות.

2. מה ההבדל בין חיים רמון לבין שאר האנשים האלה? האם אחד מהם (או כולם יחדיו) הם בעלים ראוי להפועל ת"א? אני חושב שלא, ולכן אני לא מוצא שום סיבה שנעבור בין חרא אחד לחרא אחר. לכולנו ברור מה הפועל באמת צריכה, והם ממש לא בקטגוריה הזו, ככה שלא ברור לי מאיפה ההתעקשות שלך על האופציה התמוהה הזו, בטח ובטח אם היא כוללת את העמותה הגוססת.

3. אני שונא את חיים רמון לא פחות ממך. אבל מה לעשות, ככה זה בחיים. אנשים עם 5% לא ממש מעורבים בקבלת ההחלטות, ולא יודעים יותר מדי. אני לא מבין מה הם מתבכיינים על הדבר הזה כל הזמן. כל כך בא להם לשלוט בהכל, שיקנו 100% ויעשו מה שבא להם. אף אחד לא יוציא מהכיס שלו ויסגור את החובות. כשיבוא רוכש רציני, תהיה בטוח שהחובות האלה יגולמו במחיר. אגב, האם תושב, ניסנוב, צבאן, כץ ושות' מוכנים לקבל פחות מהמחיר ששילמו על המניות שלהם? עם כל הכבוד, שווי הנכס ירד.

1. מתפתח פה דו שיח חרשים כי לא מובן לי מה אתה לא מבין ואיך אני לא עונה לך לשאלה. מי שלא יכול להעמיד תקציב ולכסות את ההפרש בין ההכנסות להוצאות שלא יהיה בעלים. קאפיש ? בלי לשחרר שחקנים, בלי לחתום על ערבויות פיקטיביות, בלי לגייס את מני ויצמן שיחתום על 1.8 מיליון בצ'ק מזומן שגם אותם לא יפדו. אתה לוקח כהנחת בסיס את מבנה הבעלות הנוכחי, אותו צריך לפרק בראש ובראשונה.
לגבי החובות, חיים רמון הוא זה שיצר את החובות והוא העביר אותם לתקציב הנוכחי שמורכב בגדול מ 13 מיליון שקל עלות תפעול, 10 מיליון שקל שכר שחקנים ו 5 מיליון שקל חובות. אז ההכנסות אמורות לכסות לנו את שכר השחקנים וחלק מהתקציב התפעולי, מה שלא יכוסה יעבור ביחד עם החובות הקיימים לעונה הבאה. אם זו התנהלות לגיטימית מבחינתך, סבבה.

2. כן. כולם יחדיו הם בעלים מאוד ראויים להפועל תל אביב. האחים ניסנוב ומאיר תושב שווים הרבה מאוד כסף שהם מוכנים להשקיע אותו בהפועל תל אביב נקיה מחובות ואתה יכול לתאר לעצמך שאני לא רושם את זה כספקולציה. העמותה לא קיימת למעשה במבנה הבעלות הקיים אבל הם עדיין מחזיקים 20% מהמניות והם מחויבים לאשר כל שינוי בבעלות,חשוב להדגיש שאני לא נגד ארגון אוהדים במתכונת כזו או אחרת שידאג לאינטרסים שלנו מול ההנהלה אבל לצערי במצב הקיים הם אכן לא רלבנטים. גם את זה צריך ואפשר לשנות וברגע שיהיו בעלים חדשים גם המטרות והתפקיד של העמותה ישתנו בהתאם.
החוב לטביב ראוי להתייחסות נפרדת וארוכה, ממה שאני הבנתי הכסף עבר לטביב בצורה כזו או אחרת ע"י מני ויצמן שהוא כביכול הערב לחוב הזה. מאחר ובעלי המניות הקיימים גם הם מושקעים בהפועל יותר פשוט להעביר אליהם את השליטה מאשר להביא מישהו מבחוץ שיצטרך גם לעבור דרך מני ויצמן ולשלם לו את מה שהוא נתן לטביב.

3. חלוקת האחוזים היא לא רלבנטית. עידו חג'ג' מחזיק ב 5%, מאיר תושב מחזיר ב 10%. חג'ג' היה מעורב בכל החלטה שנלקחה במועדון בשנה האחרונה, מאיר תושב שמע על המינוי של ברקוביץ' דרך התקשורת. וזה בלי לציין את ה 2 מיליון שקל שתושב שם בינואר כדי להשאיר את דמארי רק כדי לגלות שיומיים אחרי זה משחררים את שכטר.
חיים רמון מחזיק ב 0% מהמניות בהפועל אבל בתור מחזיק זכויות הניהול הוא מחויב חוזית להעביר לידי העמותה וחלק מבעלי המניות האחרים מה כולל התקציב ודו"ח מאזן רווח-הפסד שנתי. מיותר לציין שהוא לא עושה ולא עשה את זה, עד היום אין אחד בקרב מחזיקי המניות שיודעים איך נראה התקציב, מה ההכנסות, מה ההוצאות ומי אחראי לכסות את ההפרש.
לגבי רוכש רציני שיבוא ויקנה 100% מהפועל ויסגור את כל החובות ויעמיד תקציב גבוה ובלה בלה בלה - הייתי בטוח שכבר עברנו את שלב הפנטזיות והסיפורים לילדים ע"ש מושיק תאומים. כנראה שלא.

לא דו שיח של חרשים רק מתבררים האינטרסים... (ואותי האשימו....) ניסנוב ותושב זה הצד שלך והם רוצים לקנות בזול. הבנתי. רוצים שיקנו. זה המחיר כולל חובות העבר. הם אגב יש להם עילה לכפות מכירה בשניה בבית משפט אבל אז יכול להיות שהם יצטרכו למכור ולא לקנות או להביא כמה כסף שידרש...בקשר למחזיקי מניות מיעוט? זה מצבם הם בעלים של אחוז קטן והרוב קובע מה יהיה ככה זה בחיים. שילכו לבית משפט אם זה כל כך חשוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
1. אז בין השורות (אין ברירה אחרת כנראה) אני מבין שאתה במצב הנוכחי (מה לעשות, חייבים לדבר עליו) היית מעמיד תקציב לפי ההכנסות הבטוחות בלבד, כלומר משחרר את גילי ועוד 3 שחקנים בכירים, ושולח את הפועל להתמודד בתחתית. אני לא מעביר על זה ביקורת, זו אופציה לגיטימית. רציתי לדעת מה העמדה שלך ואני מקווה שהצלחתי.
2. אם הם יכולים להתחייב לתקציב של 40 מיליון שקל לפחות בעונה בלי שטיקים של שחרורים ולמרר לנו את החיים כשקצת קשה, תפאדל. אני מוכן גם שיקחו כסף הביתה כשיש רווחים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי,
שיט, תפסת אותי. האינטרס שלי הוא שיהיה טוב להפועל ושחיים רמון עם כל חבורת אוכלי הנבלות לא יהיו במועדון. איך אני מעז.
הסברתי כבר שאין קשר לכמות האחוזים שמחזיקים כי העמותה למשל היא הגוף עם מספר האחוזים הגדול ביותר וראינו מה היא שווה ועד כמה היא מעורבת בהחלטות.
מה שקובע בפועל זה מי מחזיק את זכויות הניהול ומי מביא לו כסף כדי להמשיך להתעלל במועדון.
לא מבין איך אתם מצדיקים את ההתנהלות של רמון. הוא לקח כסף מאנשים כדי להעביר אליו את הבעלות, לא שיתף אותם בהחלטות, יצר חובות, לקח מהם עוד כסף כהלוואת בעלים כדי לכסות חלק מהחובות, לא שיתף אותם באיך נראה התקציב ועכשיו הם צריכים לשים עוד כסף כדי לשכנע אותו להואיל בטובו ולעזוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
"הם הבעלים והם מנסים לקבל את כסף שלהם חזרה." פראיירים לא מתים, הם רק אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
1. אז בין השורות (אין ברירה אחרת כנראה) אני מבין שאתה במצב הנוכחי (מה לעשות, חייבים לדבר עליו) היית מעמיד תקציב לפי ההכנסות הבטוחות בלבד, כלומר משחרר את גילי ועוד 3 שחקנים בכירים, ושולח את הפועל להתמודד בתחתית. אני לא מעביר על זה ביקורת, זו אופציה לגיטימית. רציתי לדעת מה העמדה שלך ואני מקווה שהצלחתי.
2. אם הם יכולים להתחייב לתקציב של 40 מיליון שקל לפחות בעונה בלי שטיקים של שחרורים ולמרר לנו את החיים כשקצת קשה, תפאדל. אני מוכן גם שיקחו כסף הביתה כשיש רווחים גדולים.

או שאתה קשה תפיסה או שאתה משחק אותה ככה מסיבה כזו או אחרת.
אם לא הייתי יכול להעמיד תקציב לא הייתי משחרר שחקנים ולא הייתי מעמיד תקציב מינימום אלא הייתי מפנה את המקום שלי לטובת מישהו שכן יכול לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:24 
קובי, במשפט אחד מה אתה מצפה שיקרה עכשיו (לא בתאוריה של מי צודק ומה צריך לקרות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:28 
אוגוסטוס היל כתב:

שרמון ווייצמן ישלמו לטביב 12 או 13 מיליון שקל מכיסם הפרטי ויתנו את הקבוצה במתנה לאוהדים, או לאחד ממחזיקי המניות האחרים.
ריאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:28 
הפועל בפייס:
המועדון יערוך מחר דקת דומיה לזכרם של 71 חיילי צה"ל ואזרחים שנהרגו במבצע צוק איתן ובכללם ארבעת החיילים אוהדי הקבוצה, איתן ברק, דניאל פומרנץ, טל יפרח וגלעד יעקובי ז"ל, שנהרגו בקרבות בעזה. לפני שריקת הפתיחה ייערך טקס קצר אליו הוזמנו המשפחות השכולות עימן נמצאת הקבוצה בקשר הדוק.

כמו כן יעלה למגרש עם השחקנים הילד גפן מלמד, בנו הקטן של שחר מלמד ז"ל, סגן רכז הביטחון של קיבוץ נירים שנהרג מפגיעת פצמ"ר בקיבוץ זמן קצר לפני שהסכם הפסקת האש נכנס לתוקפו. שחר מלמד היה אוהד מושבע של הפועל ת"א.

יהי זכרם ברוך. להתראות מחר בבלומפילד!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

שחיים רמון יגש להתאחדות ויעביר את זכויות הניהול לידי אחד מבעלי המניות הקיימים ושמני ויצמן יקח את החובות של ה 5 מיליון על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:34 
למה שזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בני יעקבי,
שיט, תפסת אותי. האינטרס שלי הוא שיהיה טוב להפועל ושחיים רמון עם כל חבורת אוכלי הנבלות לא יהיו במועדון. איך אני מעז.
הסברתי כבר שאין קשר לכמות האחוזים שמחזיקים כי העמותה למשל היא הגוף עם מספר האחוזים הגדול ביותר וראינו מה היא שווה ועד כמה היא מעורבת בהחלטות.
מה שקובע בפועל זה מי מחזיק את זכויות הניהול ומי מביא לו כסף כדי להמשיך להתעלל במועדון.
לא מבין איך אתם מצדיקים את ההתנהלות של רמון. הוא לקח כסף מאנשים כדי להעביר אליו את הבעלות, לא שיתף אותם בהחלטות, יצר חובות, לקח מהם עוד כסף כהלוואת בעלים כדי לכסות חלק מהחובות, לא שיתף אותם באיך נראה התקציב ועכשיו הם צריכים לשים עוד כסף כדי לשכנע אותו להואיל בטובו ולעזוב ?

הכי חשוב אני לא מצדיק את רמון אני מקבל את התנהגות שלו היא רציונלית לחלוטין בעיני. אני סובל מהתוצאות של הכשל הניהולי שלו ושל אחרים אבל מבין שמי שהביא כסף ותפס את זכויות הניהול רוצה אותו בחזרה לפחות. אני מניח שגם הוא מאוכזב מאד מהפרשיה הזאת. אבל שוב אם יש רוכשים (גם בעלי מניות נוכחים) שרוצים? פתוחה להם הדרך לעמוד על זכויתיהם בבתי משפט או בתשלום. ככה זה עסקים ובסוף מדובר בעסק. אין לי כוח להכנס לכל דייני החברות בעניין הזה והמצב המיוחד של קבוצת כדורגל אבל אתן לך דומגה. זה כמו מישהו שרוכש מניות בחברה אבל בכדי להעביר את זכות החתימה בבנק הוא צריך לשחרר ערבות. אז המניות לא משנות כלום מה שמשנה זה חשבון הבנק וזה המצב. הכל אפשר לפתור בבית משפט אם יש מספיק כסף וזה מספיק חשוב. אבל אין מספיק כסף (למי שמעוניין אולי לרכוש ) וגם כנראה זה לא חשוב לו. אז מחר יש דרבי ויש קבוצה לא קבוצת חלומות אבל קבוצה והם ילבשו אדום ויעלו בבלומפילד ואנחנו נשב פה ונילל מה היה אם רמון היה משחרר את הערבות של ויצמן? דיי מספיק זאת הקבוצה אתה יוצאים לדרך עוד פעם. ואתם כל הזמן מזמזמים. עולה הרושם שאתם מיחלים להפסדים רק בכדי שתוכלו להגיד אמרנו לכם. אז אמרתם שמענו הבנו יאלה מתחילה עוד עונה. קדימה השדים האדומים.

כולם אוהבים את הפועל. אתה כנראה מדבר עם חלק מהבעלים ואף אמרת שמביא להם הצעות ומקבל מהם תשובות בעולמינו הקטן זה אינטרסים.זה לא בהכרח רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שחיים רמון יגש להתאחדות ויעביר את זכויות הניהול לידי אחד מבעלי המניות הקיימים ושמני ויצמן יקח את החובות של ה 5 מיליון על עצמו.

לא יקרה הוא לא רוצה. נקסט מה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
בני,
חיים רמון לא שם שקל בהפועל.
מי ששם את הכסף אלו בעלי המניות, חיים רמון לקח את הכסף שלהם, יצר כמות אדירה של חובות והתחייבויות שמשתקות את העתיד של המועדון ועכשיו הוא רוצה מהם עוד כסף כדי לכסות על הטעויות שלו.

אוגוסטוס,
זה לא קורה וזו הבעיה...
זה יכול לקרות במקרה די קיצוני של מחאה שתגיע גם לחיים רמון וגם למני ויצמן אבל אני ממש לא רואה כזה דבר יוצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
הפועל בפייס:
המועדון יערוך מחר דקת דומיה לזכרם של 71 חיילי צה"ל ואזרחים שנהרגו במבצע צוק איתן ובכללם ארבעת החיילים אוהדי הקבוצה, איתן ברק, דניאל פומרנץ, טל יפרח וגלעד יעקובי ז"ל, שנהרגו בקרבות בעזה. לפני שריקת הפתיחה ייערך טקס קצר אליו הוזמנו המשפחות השכולות עימן נמצאת הקבוצה בקשר הדוק.

כמו כן יעלה למגרש עם השחקנים הילד גפן מלמד, בנו הקטן של שחר מלמד ז"ל, סגן רכז הביטחון של קיבוץ נירים שנהרג מפגיעת פצמ"ר בקיבוץ זמן קצר לפני שהסכם הפסקת האש נכנס לתוקפו. שחר מלמד היה אוהד מושבע של הפועל ת"א.

יהי זכרם ברוך. להתראות מחר בבלומפילד!

:ROSE:

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:42 
kobster כתב:
בני,
מי ששם את הכסף אלו בעלי המניות, חיים רמון לקח את הכסף שלהם, יצר כמות אדירה של חובות והתחייבויות שמשתקות את העתיד של המועדון ועכשיו הוא רוצה מהם עוד כסף כדי לכסות על הטעויות שלו.

אוגוסטוס,
זה לא קורה וזו הבעיה...
זה יכול לקרות במקרה די קיצוני של מחאה שתגיע גם לחיים רמון וגם למני ויצמן אבל אני ממש לא רואה כזה דבר יוצא לפועל.

זה לא יקרה גם עם מילון מחאות, יתרה מזו,אין שום סיבה למחאה כזו והיא גם לא תהיה צודקת. חוץ מזה יש 6 מיליון נוספים שבררות ויצאת מנקודת הנחה שטביב יפסיד בה הכל.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 30 אוגוסט 2014, 19:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בני,

אוגוסטוס,
זה לא קורה וזו הבעיה...

גם מסי לא יבוא להחליף את דגני גם זה לא יקרה. אפשר לספר מליון סיפורים מה לא יקרה. מחר יש דרבי אפשר די עם הסיפור הזה? זאתה קבוצה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הבעיה התחילה לו המנהלים ששיחקו בכסף של מונופול אלא האוהדים שיחקו מונפול וקנו בית בבת ים.

ואז באו אותם אוהדים ואמרו אנחנו בכלל לא קשורים מה אתם רוצים, הבית לא שלנו.

מי? איפה? למה? של מי הבית ומה המחיר שלו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
בני,

אוגוסטוס,
זה לא קורה וזו הבעיה...

זה לא יקרה גם עם מילון מחאות, יתרה מזו,אין שום סיבה למחאה כזו והיא גם לא תהיה צודקת. חוץ מזה יש 6 מיליון נוספים שבררות ויצאת מנקודת הנחה שטביב יפסיד בה הכל.

אתה לא עוקב כמו שצריך.
מאחר והגבתי לאוגוסטוס, הוא שאל מה צריך לקרות מבלי להיכנס לצודק או לא צודק. אני גם לא חושב שהקהל שלנו בנוי לכזה דבר אז זה לא רלבנטי.
אין טעם שניכנס שוב לדיון על הבוררות שחוצה פורומים ורשתות חברתיות,אני חושב שהבוררות הזו היא פיקטיבית וההחלטה שם לא תשנה כלום, אתה חושב אחרת. לפי העדכון האחרון ההחלטה צריכה להיות בספטמבר. נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:16 
נכון, לכן לא רלוונטי כרגע מה אתה חושב ומה אני חושב ( לי אין שמץ של מושג) כי כל עוד היא לא מתקיימת, הסכום עומד בעינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
כותרת מוזמנת מגעילה של וואן נגד דגני. פשוט מחריד איך שהמועדון הזה נפרד משחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:53 
Eros Ramazzotti כתב:
כותרת מוזמנת מגעילה של וואן נגד דגני. פשוט מחריד איך שהמועדון הזה נפרד משחקנים.

פשוט גועל נפש. גם התשובה שהוא יקבל יותר כסף בחיפה היא אדיוטית. 40 אלף שקל לא הולך ברגל ואם דגני חכם שיילך לתבוע את חיים רמון.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' הבטיח לדגני בהתחלה שהוא יקבל את הכסף הזה ופתאום הוא ככה נגד אוראל ועושה את כל הכתבות האלה נגדו פשוט גועל נפש אוראל באמת רצה להמשיך העונה אצלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:17 
חבורה של בני זונות, גם ההנהלה וגם וואן.
רצח אופי לבן אדם שבסך הכל רוצה לקבל את מה שהוא חתם עליו.
להקיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:22 
עזבו רגע מגעילים, הם שוברים שיאים של פתטיות כל יום.
פשוט מבזים את השם של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
ברקוביץ' הבטיח לדגני בהתחלה שהוא יקבל את הכסף הזה ופתאום הוא ככה נגד אוראל ועושה את כל הכתבות האלה נגדו פשוט גועל נפש אוראל באמת רצה להמשיך העונה אצלינו

כי ברקוביץ שווה לתחת וזה ידוע.
והמועדון הזה הפך לבדיחה ולבושה אחת גדולה בזכות ברקוביץ, חגג, רמון, לובין וסחלי ושמחלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: