תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 582 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:16 
וואו הם מ פ ח... וכולם יראו מי זה לוזון, כאילו שלא יודעים. מי שנפגע מזה זה רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:17 
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
פנייה ולהציע סכום (נקבו ב400 אלף יורו, פי 2 מהחוזה שלו) זה לא אותו דבר.

פניה היא פניה, גם שהפועל פונה לפדידה מנכפר סבא במהלך העונה היא מציעה לו הרבה יותר מפי 2 מהחוזה שלו..

פדידה סיים חוזה, לא?
פניה זה לברר אם השחקן בכלל מעוניין לבצע את המעבר, לפני שפונים לקבוצה.
להציע חוזה לפני שסיכמת עם הקבוצה זה לא חוקי.

היו דיבורים על פדידה עוד הרבה לפני סיום העונה, זו סתם דוגמא..אם אתה רוצה לחיות באיזה עולם אוטופי שהפועל היא רק תמיד בצד הטוב ומעולם לא פונה לשחקן לפני היום האחרון של החוזה שלו ומכבי היא הרעה שתמיד בוחשת ופונה לשחקנים עם חוזה, אני לא אפריע לך..

אבל אם שחקן סיים חוזה, ניתן לפנות אליו 6 חודשים לפני, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
פאביו 27 כתב:
ויקיפדיה כתב:
עמוס נולד בדרום אפריקה, ובגיל צעיר עלתה משפחתו לארץ והתיישבה בקיבוץ כפר בלום.

טוב לדעת.

ממשיך מסורת מפוארת של שוערים אפריקאים :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:19 
ראצ'ו כתב:
צור ש. כתב:
אם זה קורה והפועל לא פותחת את הפה על כל ההתנהלות ומתחילה בקמפיין נגד שלטון הלוזון זה ביזיון.

זה נורא יפה לדבר בססמאות אבל כשאתה תלוי בלוזונים אתה לא יכול לצאת בקמפיין נגדם. מילה שלהם והבקרה לא מאשרת לך את החוזים שחתמת ואז לך תדבר ללמפה. אה, אבל העיקר שתהיה צודק.
העסק פה רקוב מהיסוד וצריך משהו הרבה יותר רציני מזה כדי להתחיל לייצר שינוי.

ברור לי שמילה של חיים רמון לא תציל כאן את הכדורגל אבל יהיה נחמד אם מישהו ישמיע ביקורת בקול.
יהיה טוב אם רמון ינסה לארגן אופוזיציה שאולי גם תמצא תחליף ללוזון בבחירות הקרובות.
אני לא מצפה מהם להשתמש במילים שאני ואתה משתמשים כנגד לוזון, רק להשמיע ביקורת בלי פחד בגבולות ההיגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דני עמוס שוער יציב מאוד, לא מדהים ובגלל זה כנראה שהוא לא מתאים לאירופה.
הוא בהחלט לא הימור, אלא שוער שאתה יודע מה אתה מקבל ממנו, הוא לדעתי אבל שוער שחי על הגנה סבירה מלפניו , ואז הוא גם מראה את היכולות שלו.
אני חושב שזו החתמה טובה בעיקר שזה מפנה מקום לעוד זר שזה באמת קריטי.
אני הייתי הולך על מגן ימני זר בנוסף לקשר האמצעי ההכרחי לנו מאוד, אם סגורים על אחד מהמגנים הימניים הישראלים המדוברים, הייתי הולך על זר צעיר וזול לקישור ההתקפי שיבוא מהספסל, לתפיסתי ספסל של קבוצה לא פחות חשוב מהרכב, וכרגע זה חסר מאוד אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל ברור שאפשר היה לוותר על שוער ולהוסיף את זה לקשר, אבל לא ככה רוצה המאמן שלך לחלק את העוגה. אתה חושב שזה מעוות, בזיוני ומחדלי אבל בן שמעון כנראה לא מסכים איתך. הרי אף אחד לא מכריח את בן שמעון לשנות את הסדר עדיפויות שלו. הייתה תמימות דעים פה בפורום בנוגע להחתמה של בן שמעון. תשפטו אותו בסוף. אני חושב שהוא מבין כדורגל טוב יותר מרובנו

לשפוט בדיעבד? כמו שכולם בקיץ הקודם השתפכו על הקסמים שעשה רמון והסגל המדהים שהוא בנה, ואחרי כמה חודשים נזכרו לספר כמה הסגל גרוע והבנייה שלו הייתה מעוותת? אני אומר את מה שאני חושב עכשיו, בוא נראה אם אני צודק או לא. אני מחכה לראות איזה קשר מדהים יביאו בפחות מ-200 אלף יורו שיעזור לנו להתמודד עם אלברמן, ראדי, זהבי, מיכה, איינבינדר, לוגסי ואבו זייד (ואולי שכחתי עוד כמה קשרים שיש להם).

אבל הלחץ שאתה משדר פה בחודש האחרון הוא מונתק לחלוטין מהמציאות.
החתימו את הבלמים ? מה עם קשר אמצע ?
החתימו את גרזניץ' ? מה עם קשר אמצע ?
החתימו את שכטר ? מה עם קשר אמצע ?
החתימו את עמוס ? מה עם קשר אמצע ?

יהיה קשר ואם לשפוט לפי ההחתמות בקיץ הזה הוא גם יהיה שחקן טוב.
שחרר. קצת קרדיט למי שעד עכשיו עושה עבודה מצוינת, בייחוד לאור ההתנהלות בקיץ הקודם.
אם כל מה שקרה מאז סיום הליגה לא גרם לך לתת אמון שיש מי שמנהל את העניינים בשכל ועם מחשבה קדימה , אז תפאדל - תפתח אשכול ספירה לאחור עד שיגיע הקשר אמצע ותשפוך שם את הלחץ שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל ברור שאפשר היה לוותר על שוער ולהוסיף את זה לקשר, אבל לא ככה רוצה המאמן שלך לחלק את העוגה. אתה חושב שזה מעוות, בזיוני ומחדלי אבל בן שמעון כנראה לא מסכים איתך. הרי אף אחד לא מכריח את בן שמעון לשנות את הסדר עדיפויות שלו. הייתה תמימות דעים פה בפורום בנוגע להחתמה של בן שמעון. תשפטו אותו בסוף. אני חושב שהוא מבין כדורגל טוב יותר מרובנו

לשפוט בדיעבד? כמו שכולם בקיץ הקודם השתפכו על הקסמים שעשה רמון והסגל המדהים שהוא בנה, ואחרי כמה חודשים נזכרו לספר כמה הסגל גרוע והבנייה שלו הייתה מעוותת? אני אומר את מה שאני חושב עכשיו, בוא נראה אם אני צודק או לא. אני מחכה לראות איזה קשר מדהים יביאו בפחות מ-200 אלף יורו שיעזור לנו להתמודד עם אלברמן, ראדי, זהבי, מיכה, איינבינדר, לוגסי ואבו זייד (ואולי שכחתי עוד כמה קשרים שיש להם).

שחרר. קצת קרדיט למי שעד עכשיו עושה עבודה מצוינת, בייחוד לאור ההתנהלות בקיץ הקודם.
אם כל מה שקרה מאז סיום הליגה לא גרם לך לתת אמון שיש מי שמנהל את העניינים בשכל ועם מחשבה קדימה , אז תפאדל - תפתח אשכול ספירה לאחור עד שיגיע הקשר אמצע ותשפוך שם את הלחץ שלך.

סבבה, אני לחוץ ואתה היית מאושר עד הגג מהסגל הנפלא שבנו בקיץ שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:22 
הגלמוד מלוד כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

פניה היא פניה, גם שהפועל פונה לפדידה מנכפר סבא במהלך העונה היא מציעה לו הרבה יותר מפי 2 מהחוזה שלו..

פדידה סיים חוזה, לא?
פניה זה לברר אם השחקן בכלל מעוניין לבצע את המעבר, לפני שפונים לקבוצה.
להציע חוזה לפני שסיכמת עם הקבוצה זה לא חוקי.

היו דיבורים על פדידה עוד הרבה לפני סיום העונה, זו סתם דוגמא..אם אתה רוצה לחיות באיזה עולם אוטופי שהפועל היא רק תמיד בצד הטוב ומעולם לא פונה לשחקן לפני היום האחרון של החוזה שלו ומכבי היא הרעה שתמיד בוחשת ופונה לשחקנים עם חוזה, אני לא אפריע לך..

אבל אם שחקן סיים חוזה, ניתן לפנות אליו 6 חודשים לפני, לא?

אם באמת יש סעיף שחרור, מכבי לא צריכה לפנות להפועל, כמו שיונייטד וריאל לא פונות לברצלונה בקשר לטיאגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:23 
שמישהו יעשה לי סדר, עמוס סיים חוזה בק"ש, משמע שחקן חופשי. למה אנחנו צריכים לשלם כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:24 
ציינו פה שסעיף השחרור של טב"ח תקף רק לאחר שנתיים (כלומר עוד שנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:25 
דמי השבחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אם באמת יש סעיף שחרור, מכבי לא צריכה לפנות להפועל, כמו שיונייטד וריאל לא פונות לברצלונה בקשר לטיאגו.

לדעתי הם קודם כל צריכים להגיש הצעה רשמית בסכום של סעיף השחרור בשביל לדבר איתו (פורמלית, ברור שזה אף פעם לא קורה). אחרת מה ההבדל, בשני המקרים זו אותה עבירה - מדברים עם שחקן לפני שתנאי ההעברה סוכמו (בלי קשר אם באופן אוטומטי לפי חוזה השחקן או לא) בשביל לגרום לו לרצות לעזוב את קבוצתו הנוכחית ולהפעיל עליה לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

במקרה של פדידה, מכיוון שהוא שחקן חופשי הפועל הייתה רשאית לפנות אליו כבר בינואר. חוץ מזה יש הרבה שחקנים שיש להם היתר מהקבוצה שלהם לנהל מו"מ ולהביא הצעה. אבל כל פנייה לשחקן תחת חוזה שלא עוברת דרך קבוצת האם זה מלוכלך ולא חוקי/תקנוני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:27 
יובל כתב:
19 כתב:

לדעתי הם קודם כל צריכים להגיש הצעה רשמית בסכום של סעיף השחרור בשביל לדבר איתו (פורמלית, ברור שזה אף פעם לא קורה). אחרת מה ההבדל, בשני המקרים זו אותה עבירה - מדברים עם שחקן לפני שתנאי ההעברה סוכמו (בלי קשר אם באופן אוטומטי לפי חוזה השחקן או לא) בשביל לגרום לו לרצות לעזוב את קבוצתו הנוכחית ולהפעיל עליה לחץ.

זה מה שיעשה לך את זה?
להפועל אין סיי בעניין, אם הם מוכנים לשלם אז זכותם לדבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:

זה מה שיעשה לך את זה?
להפועל אין סיי בעניין, אם הם מוכנים לשלם אז זכותם לדבר איתו.

לא יעשה לי כלום, אני מדבר רק על הפורמליות. גם אם לשחקן יש סעיף שחרור, לקבוצה אחרת מותר לדבר איתו רק אם היא מעבירה הצעה רשמית לקבוצה בגובה סעיף השחרור. ברור שבכל מקרה במציאות אי אפשר למנוע או לאכוף דברים כאלה, סעיף שחרור או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:31 
mbracha כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

במקרה של פדידה, מכיוון שהוא שחקן חופשי הפועל הייתה רשאית לפנות אליו כבר בינואר. חוץ מזה יש הרבה שחקנים שיש להם היתר מהקבוצה שלהם לנהל מו"מ ולהביא הצעה. אבל כל פנייה לשחקן תחת חוזה שלא עוברת דרך קבוצת האם זה מלוכלך ולא חוקי/תקנוני.

אני לא מכיר את החוזה של פדידה וזה סתם היה השם הראשון שעלה לי לראש ועם שכטר לא דיברו לפני שהוא סיים חוזה בגרמניה? נו בחייאת, למי בדיוק תעזור ההתממות.
בסדר, יעמידו את מכבי לדין בפיפ"א!!!

אני מחכה לראות איך זה קורה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:32 
אני לא בטוח שאתה צודק, אבל זה לא משנה בפועל.
כולם עושים את זה בכל העולם.
הסדר הכרונולוגי לא מעניין במיוחד, קודם יגידו לרמון שמוכנים לשלם או קודם יסגרו איתו ואז יודיעו שמחר הוא מתאמן אצלם. העיתוי של שיחת הטלפון לא משנה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אין שום היגיון בתשלום של 500 אלף יורו על מעבר של שחקן בשווי עסקה כולל של שני מיליון יורו ובאותה נשימה בחתימה על סעיף שחרור פתוח של מיליון וחצי יורו. מאוד קשה לי להאמין שזה באמת מה שרשום בחוזה. בכל מקרה, גם אם זה אכן הסעיף, מכבי לפי הדיווחים האלו רוצה להוציא על טל בן חיים 1.9 מיליון יורו, שזה בערך פי שתיים ממה שהפועל שילמה על המעבר של שכטר, על שחקן שהבקיע בשנה שעברה 7 שערים בליגה הישראלית, אחרי שהם לא היו מוכנים להוציא חצי מזה על אניימה. הרשה לי לפקפק... בקיצור, די עם הלחץ.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האם יש סיבה שרק צנציפר לא מעלה את הידיעה על עמוס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אין שום היגיון בתשלום של 500 אלף יורו על מעבר של שחקן בשווי עסקה כולל של שני מיליון יורו ובאותה נשימה בחתימה על סעיף שחרור פתוח של מיליון וחצי יורו. מאוד קשה לי להאמין שזה באמת מה שרשום בחוזה. בכל מקרה, גם אם זה אכן הסעיף, מכבי לפי הדיווחים האלו רוצה להוציא על טל בן חיים 1.9 מיליון יורו, שזה בערך פי שתיים ממה שהפועל שילמה על המעבר של שכטר, על שחקן שהבקיע בשנה שעברה 7 שערים בליגה הישראלית, אחרי שהם לא היו מוכנים להוציא חצי מזה על אניימה. הרשה לי לפקפק... בקיצור, די עם הלחץ.

אין גם שום היגיון בתשלום של 500 אלף יורו על שחקן שאתה מחתים אותו רק לשנתיים,
מזמן הפסקנו לחפש היגיון בעסקאות עם הלוזונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:35 
שחר כתב:
mbracha כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אני לא מכיר את החוזה של פדידה וזה סתם היה השם הראשון שעלה לי לראש ועם שכטר לא דיברו לפני שהוא סיים חוזה בגרמניה? נו בחייאת, למי בדיוק תעזור ההתממות.

שוב, פנייה זה בסדר.
דיברו זה בסדר.
עובדה שלפני שמישהו הציע לו חוזה ונקב בסכומים, שלחו את קצב לברר אצל הגרמנים כמה הם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
רק לי זכור הדרבי 0:0 ללא קהל שקליימן נתן הצגה מהסרטים? משום מה אני לא מוצא את זה ביוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:37 
הגלמוד מלוד כתב:
שחר כתב:
mbracha כתב:
שחר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

שוב, פנייה זה בסדר.
דיברו זה בסדר.
עובדה שלפני שמישהו הציע לו חוזה ונקב בסכומים, שלחו את קצב לברר אצל הגרמנים כמה הם רוצים.

פנייה זו פנייה.
אני לא יודע ולא מבין מה אתה רוצה, החוק היבש אוסר לפנות לשחקן עם חוזה. כל השאר לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:41 
MaRtIn kay כתב:
רק לי זכור הדרבי 0:0 ללא קהל שקליימן נתן הצגה מהסרטים? משום מה אני לא מוצא את זה ביוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:47 
סימרוטיץ כתב:
האם יש סיבה שרק צנציפר לא מעלה את הידיעה על עמוס ?

כן, כי זה רשום בתוך הכתבה של "ניסיון חשאי להעברת טב"ח למכבי תל אביב" - " הפועל רכשה 30 אחוז מכרטיסו של דני עמוס "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:55 
אני מאוד מרוצה שעמוס יהיה בהפועל,
בעיקר כי זה מפנה מקום לעוד זר, שכמו שאני חופר פה כל יום, מקווה שיהיה מגן שמאלי.
אבל,
אבל,
בהפועל כרגיל, עושים, מבחינה כלכלית, חרא של עסקאות.

זה טוב לשחק על אחוזים כדי לחסוך כסף, בטח כשאתה מחתים שוער בן 26.
700 אלף שקל זה הרבה. 700 אלף שקל על 30 אחוז זה כבר טמטום. זה להיכנע לדרישות של שירצקי ולהסכים שהערך של עמוס זה 2.5 מליון שקל, וזה חתיכת בולשיט שלא מהעולם הזה.

אנחנו בעמדת כח מולו. יש להם שוער אחר. עמוס רוצה לעזוב. אף קבוצה ישראלית לא תשלם לו הרבה כסף. לחו"ל הוא יכול להפסיד אותו בחינם.

30 אחוז? קח 400 אלף שקל. לא רוצה? לא תקבל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:

סבבה, אני לחוץ ואתה היית מאושר עד הגג מהסגל הנפלא שבנו בקיץ שעבר.

1. אתה מכוון את זה לבן אדם הלא נכון. תבדוק אחורה ותראה כמה לא הייתי מרוצה מהסגל שנבנה וזה אפילו לא קשור לאיזה שחקנים הביאו.

2. אתה שוגה בניתוח הטעויות של השנה שעברה. עוד לפני זהות השחקנים שמביאים, צריך לבדוק מי אחראי להביא אותם, מתי מביאים אותם ולאיפה מביאים אותם. שירזי זה לא רב"ש, הבניה השנה התחילה בסוף מאי לעומת אמצע יולי, העמדות עד עכשיו הן בול מה שאנחנו צריכים ויוצרות הרכב מאוזן לעומת 10 שחקנים בקיץ שאף אחד מהם לא היה בלם כמו שהיינו צריכים (סתם דוגמא).

3. אני מבין את החששות בעקבות הקיץ שעבר וגם אני שותף להן. בכל מערכת יחסים בו צד אחד עושה טעויות שמשפיעות על מערכת היחסים, הצד השני מאבד אמון. בשביל להחזיר את האמון הזה, צריכים לבצע צעדים בוני אמון. לדעתי, עד עכשיו כל הצעדים שנעשו אמורים להחזיר את האמון במערכת. הצעד הכי חשוב במסגרת אותם צעדים הוא לבחור את מי שיוביל את בניית הסגל מחדש, להלן המאמן. 27 שנה אני אוהד הפועל, קשה לי לחשוב על קיץ בו השלמנו כזה פיגור בכ"כ מעט זמן.

4. איך שאני רואה את זה, יש לך 3 אופציות - להמשיך ולשדר את הלחץ הזה בכל אשכול דיונים, לפתוח אשכול נפרד על הקשר-אמצע-זר-תותח או להמתין בסבלנות עד שהוא יגיע. אני מבטיח לך שאכבד כל בחירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
MaRtIn kay כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
00:56 קליימן משמיט כדור קל של ברק יצחקי, בסוף תופס את הכדור.
01:10 קליימן עודף 1 על 1, בתאכלס הרבה יותר החמצה של דאבור, אל תתנו למאיר לעבוד עליכם.
01:52 שוב מונאס דאבור בועט ברשלנות, הפעם לאמצע במקום לפינה, קליימן שוב מזנק כאילו הכדור הלך לחיבור, מאיר שוב מתלהב.

ואוו, משחק ענק של בוריס.
בין היתר, שיש מכריח 3 ביעטות חופשיות שהוא לא יודע לבעוט כבר 5 שנים,
אייגבור מחמיץ ברשלנות, ומכבי מתחילה להראות כמו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2013, 16:10 
לא זכורה לי התנהלות כל כך רצינית בהפועל ועוד בחודש יוני, גם לא בימי הסדר של תאומים ושות.
דני עמוס הוא שוער ליגה מצויין, וזה מה שהפועל צריכה. גם שביט היה שוער ליגה טוב, ועם הזמן, הגנת ברזל ומאמן עם שיטה (אלי כהן וקשטן), הוא נהפך לשוער מצויין, וזו בידיוק המטרה.
עמוס הוא לא אניימה והוא לעולם לא יהיה כוכב, אבל תמיד נקבל את היציבות שלו לאורך זמן וזה מה שקובע אצל שוער. אדל נתן חודשים של שוער מפחיד ואז חודשים של שוער מגוחך, אני מעדיף יציבות.

קליימן הוא פוטנציאל עצום בקנה מידה ישראלי, אבל אם הוא חושב שהוא יכול לכפות על מועדון כמו הפועל לשחק 70% מסך המשחקים, מקומו לא בהפועל, ולא משנה מי חתם על המסמך השערורייתי הזה.
אני מאוד מתרשם מההתנהלות הקיץ, ובטוח שזה עדיין לא הסוף והסגל יושלם עוד לפני היציאה למחנה האימונים, וזו תעודת כבוד להנהלה ולבן שמעון.
יש תחושה שעושים דברים בכובד ראש ולא שולפים מן המותן, וזה כבר נותן ביטחון לכל המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 582 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: