עד המ!!ת הפועל כתב:
מעציב אותי שעם סגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להתלבט "מי תיקח אליפות - אשדוד או מכבי". הסגל שלנו צריך להשאיר לשתי הקבוצות האלה אבק. הלוואי שיוסי יעשה 50% ממה שגוטמן עשה בהפועל של 09/10.
הסגל שלנו לא צריך להשאיר אבק לכלום.
גם ךפני תחילת העונה אמרתי שיש פה יותר מדי נעלמים. אף אחד לא ידע מי זה דג'מבה, קוטיניו ואיזה פנסטיל נקבל.
אז נכון שמבחינת שמות מהקישור ההתקפי וצפונה להפועל יש עומק ואיכות, אבל המציאות, לפחות כרגע, עדיין לא התיישרה עם הנייר. יכול להיו שיהיה שיפור (אוי ואבוי אם לא), אבל כרגע גם המניה שאמורה להיות הכי בטוחה, ורמוט, רחוק ממה שמצפים ממנו.
לעומת זאת, חנן ממן וטב"ח נראים כמו השחקנים שצריך לבנות עליהם העונה.
כל זה החלק ההתקפי מבחינת שחקנים. העניין הוא שקבוצה התקפית אי אפשר שתהיה אם אין 2 קשרים אחוריים שיודעים להניע את הקבוצה קדימה ואם אין שני מגינים שיכולים לתת אופציה באגפים. פה, לפחות כרגע המצב נראה רע (שוב, אני מאמין שגם שם אפשר לשפר).
וכל עניין הסגל הזה בני על קבוצה שלא יודעת ולא מאומנת כרגע לעשות את הדברים הכי בסיסיים בכדורגל, בטח בשביל קבוצת שרוצה אליפות. לא לחץ על היריב, אין תנועה בלי כדור, לא יודעים לצאת מהגנה להתקפה כמו שתריך.
אז זה שכולם חושבים אפשר להשתפר זה יופי, השאלה איך. עם הסגל אתה תקוע עד ינואר (ואני לא מאמין גדול בשינויים בינואר) ומבחינת שיטה וסגנון, נקווה שאבוקסיס יוכל לעשות משהו.
ומי שכותב שלמכבי אין מקום לשיפור, סבבה. תאכילו את עצמכם במה שאתם רוצים להאמין. דווקא מכבי נראית כמו קבוצה שיש בה דרך אבל בגלל שזו שיטה חדשה לשחקנים שם עוד ייקח זמן עד שיידעו ליישם אותה כמו שהמאמן שלהם היה רוצה.
זה לא אומר שהם ייקחו אליפות בוודאות או שצריך להיות בפאניקה מהם, אבל בטח שאי אפשר לבטל אותם. אם אני צריך היום להמר על אלופה זה הם.