תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 470 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 5 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:57 
יובל כתב:
zink כתב:
יובל כתב:
חמש הקבוצות ששיחקו נגדנו השיגו ביחד 24 נקודות.
חמש הקבוצות ששיחקו נגד מכבי השיגו 24 נקודות.
אתם מוזמנים להמשיך לקשקש על הפתיחה הקלה שלנו והפתיחה הקלה של מכבי.

רמת השרון ורמת גן באמת לא קבוצות רעות אבל סכנין זה קבוצה עלובה ומולה נראינו הכי רע ועוד בבית.

מחצית ראשונה לא נראינו כזה גרוע, בעשרה שחקנים ירדנו לבונקר כדי לשמור על היתרון וזה מובן.

זה באמת דיעה חריגה פה, אבל לדעתי חצי ראשון מול סכנין היה אולי הכי טוב שלנו העונה. לא מדהים לא מספיק טוב ולא כלום, אבל היתה עדיפות ברורה שלנו בכל פרמטר, וזה לא קרה עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה באמת דיעה חריגה פה, אבל לדעתי חצי ראשון מול סכנין היה אולי הכי טוב שלנו העונה. לא מדהים לא מספיק טוב ולא כלום, אבל היתה עדיפות ברורה שלנו בכל פרמטר, וזה לא קרה עד עכשיו

אמנם שלטנו במשחק, אבל לא עשינו עם זה כלום. לא יצרנו מצבים כמעט.
וזה גם לא חוכמה. סכנין לא באו מחצית ראשונה ללחוץ עלינו.
מחצית שניה, עוד לפני האדום, כשהם ראו שהשד הוא די מביך, הם לא פחדו ולקחו את כל המשחק עליהם.
קבוצה שמשחקת טוב לא יורדת לבונקר כי הורחק לה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:59 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מחצית שניה, עוד לפני האדום, כשהם ראו שהשד הוא די מביך, הם לא פחדו ולקחו את כל המשחק עליהם.

יצרנו שני מצבים של גול בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:01 
zink כתב:
Royi כתב:

ושירז נסר

:)

יאללה יאללה.
מה זה משנה איך כותבים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:01 
המשחק היחיד שראו משהו מהפועל היה מול חיפה וגם זה היה מעט מאוד , להפועל אין פתרונות להרבה מאוד מצבים במהלך המשחק , ואותי מאוד מדאיג שמול סכנין ב 10 שחקנים הקבוצה נלחצת ומנסה לשמור על ניצחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אמרתי כמעט. 2 מצבים במחצית שלמה מול קבוצה שקיבלה 3 מהפועל ר"ג, ו5 מעכו, זה מעט מדי.
ושוב, זה לא שירדנו לבונקר אחרי האדום. גם לפני האדום סכנין שלטו במשחק. האדום היה תירוץ נח לרדת אחורה ולחכות לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:02 
סימרוטיץ כתב:
המשחק היחיד שראו משהו מהפועל היה מול חיפה וגם זה היה מעט מאוד , להפועל אין פתרונות להרבה מאוד מצבים במהלך המשחק , ואותי מאוד מדאיג שמול סכנין ב 10 שחקנים הקבוצה נלחצת ומנסה לשמור על ניצחון

תוצר קלאסי של מצב מנטלי של קבוצה וחוסר אימון. זה הכי פחות מטריד אותי.
מה שמטריד זה הסגל המאוד לא מאוזן שיש לנו

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 02 אוקטובר 2012, 00:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:03 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אמרתי כמעט. 2 מצבים במחצית שלמה מול קבוצה שקיבלה 3 מהפועל ר"ג, ו5 מעכו, זה מעט מדי.
ושוב, זה לא שירדנו לבונקר אחרי האדום. גם לפני האדום סכנין שלטו במשחק. האדום היה תירוץ נח לרדת אחורה ולחכות לסוף.

לזה אין צידוק וזה מרגיז. גם עם האדום אין שום סיבה לשחק ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:06 
אוגוסטוס היל כתב:
מי שבונה על האוהדים שלהם, שיירגע. השנה, עם הבנייה הנכונה יחסית של הקבוצה וההתחלה החזקה, איט טייקס מור ד'ן כמה כמה הפסדים כדי להתחיל את הבלאגן.

לא צריך שהם ייעשו בלאגן.מספיק הלחץ שזורם מיציעיים לכיוון המגרש כשהם לא מצליחים לכבוש.
2-3 משחקים שהם לא יינצחו ושום דבר לא יחזיק את האוהדים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:10 
לצערי, אני חושש שהאוהדים שלה פיתחו חסינות אחרי כל החרא שהם אכלו בשנים האחרונות, יידרש קצת יותר מ2,3, הפסדים כדי שהם יעשו בלאגן.

הלוואי שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:12 
שחר כתב:
לצערי, אני חושש שהאוהדים שלה פיתחו חסינות אחרי כל החרא שהם אכלו בשנים האחרונות, יידרש קצת יותר מ2,3, הפסדים כדי שהם יעשו בלאגן.

הלוואי שאתבדה.

חסינות חסינות
הפלשבקים כבר רצים להם בראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
RedFox כתב:
אם אני רמון אני מציע לאלונה היום טרייד: ג'מבה-ג'מבה וברונו על אוסיאקו וסוארז.
הם בול מה שאנחנו צריכים, וג'מבה-ג'מבה וברונו הם בול מה שאנחנו לא צריכים ולא רוצים.

שינית דעה על קוטיניו מהקצה לקצה השני? הכובע ליצן לשמור בינתיים;)

המשחק מול רמת השרון עורר אותי מהחלום שהייתי בו, בשביל המסירה הגאונית האחת שהוא נותן פעם בשני משחקים לא שווה לתת לו דקות כי הוא עושה הרבה יותר נזק.
מודה בטעות.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:22 
שחר כתב:

הלוואי שאתבדה.

הפוך גוטה הפוך.בגלל השנים האחרונות וים הציפיות שלהם הם הרבה יותר לחוצים ושבירים.
אני לא מדבר על הילדים משער 11.אלה על שערים 2 ו13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המחזור:

אנחנו ניצחנו
מכבי הפסידו
NEXT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגת העל מחזור 5 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:25 
nati כתב:
ההבדל ביננו הוא האוהדים.
אם בשבת אחרי הדקה ה30 הם לא יובילו(שלא נדבר,אם הם יהיו בפיגור)נתחיל לראות את הבדל.

חוץ מזה,לא יודע אם מישהו שם לב.אבל אחרי השלישי הם נשברו.היחיד שאפשר היה לראות אצלו שהוא עוד מאמין ומנסה,היה ההוא שכבר היה בקבוצה שחזרה מפיגור גדול.

אימרה כל כך מגוחכת וחסרת מודעות שאני כל הזמן שומע, האוהדים שלנו לא שורקים בוז משער 7 ו8 ומקללים שחקנים ואת מי לא? מחאו כפיים אחרי הפסד לאתלטיקו , ממש ליברפול, יש לנו 2000 אוהדים שבאמת מעל כולם, כל השאר אותו דרעק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:29 
chimpfive כתב:
nati כתב:
ההבדל ביננו הוא האוהדים.
אם בשבת אחרי הדקה ה30 הם לא יובילו(שלא נדבר,אם הם יהיו בפיגור)נתחיל לראות את הבדל.

חוץ מזה,לא יודע אם מישהו שם לב.אבל אחרי השלישי הם נשברו.היחיד שאפשר היה לראות אצלו שהוא עוד מאמין ומנסה,היה ההוא שכבר היה בקבוצה שחזרה מפיגור גדול.

אימרה כל כך מגוחכת וחסרת מודעות שאני כל הזמן שומע, האוהדים שלנו לא שורקים בוז משער 7 ו8 ומקללים שחקנים ואת מי לא? מחאו כפיים אחרי הפסד לאתלטיקו , ממש ליברפול, יש לנו 2000 אוהדים שבאמת מעל כולם, כל השאר אותו דרעק

ככה גם שחקנים בליגה מדברים(לאו דווקא שמשחקים או שיחקו בהפועל), אז כנראה שהיא לא כל כך מופרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:32 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מעציב אותי שעם סגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להתלבט "מי תיקח אליפות - אשדוד או מכבי". הסגל שלנו צריך להשאיר לשתי הקבוצות האלה אבק. הלוואי שיוסי יעשה 50% ממה שגוטמן עשה בהפועל של 09/10.

הסגל שלנו לא צריך להשאיר אבק לכלום.
גם ךפני תחילת העונה אמרתי שיש פה יותר מדי נעלמים. אף אחד לא ידע מי זה דג'מבה, קוטיניו ואיזה פנסטיל נקבל.
אז נכון שמבחינת שמות מהקישור ההתקפי וצפונה להפועל יש עומק ואיכות, אבל המציאות, לפחות כרגע, עדיין לא התיישרה עם הנייר. יכול להיו שיהיה שיפור (אוי ואבוי אם לא), אבל כרגע גם המניה שאמורה להיות הכי בטוחה, ורמוט, רחוק ממה שמצפים ממנו.
לעומת זאת, חנן ממן וטב"ח נראים כמו השחקנים שצריך לבנות עליהם העונה.
כל זה החלק ההתקפי מבחינת שחקנים. העניין הוא שקבוצה התקפית אי אפשר שתהיה אם אין 2 קשרים אחוריים שיודעים להניע את הקבוצה קדימה ואם אין שני מגינים שיכולים לתת אופציה באגפים. פה, לפחות כרגע המצב נראה רע (שוב, אני מאמין שגם שם אפשר לשפר).
וכל עניין הסגל הזה בני על קבוצה שלא יודעת ולא מאומנת כרגע לעשות את הדברים הכי בסיסיים בכדורגל, בטח בשביל קבוצת שרוצה אליפות. לא לחץ על היריב, אין תנועה בלי כדור, לא יודעים לצאת מהגנה להתקפה כמו שתריך.
אז זה שכולם חושבים אפשר להשתפר זה יופי, השאלה איך. עם הסגל אתה תקוע עד ינואר (ואני לא מאמין גדול בשינויים בינואר) ומבחינת שיטה וסגנון, נקווה שאבוקסיס יוכל לעשות משהו.
ומי שכותב שלמכבי אין מקום לשיפור, סבבה. תאכילו את עצמכם במה שאתם רוצים להאמין. דווקא מכבי נראית כמו קבוצה שיש בה דרך אבל בגלל שזו שיטה חדשה לשחקנים שם עוד ייקח זמן עד שיידעו ליישם אותה כמו שהמאמן שלהם היה רוצה.
זה לא אומר שהם ייקחו אליפות בוודאות או שצריך להיות בפאניקה מהם, אבל בטח שאי אפשר לבטל אותם. אם אני צריך היום להמר על אלופה זה הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ואי אחי, עובר עליך משהו רע. איזה שני מצבים? שתי נגיחות משני מצבים נייחים, אחת של פיינסטיל בהתחלה ועוד אחת של חיימוביץ' אחרי כדור חופשי. חוץ מזה, לא היתה התקפה אחת נורמלית שכדור הלך קדימה ואני כבר לא מדבר על הרבע שעה האחרונה בחצי הראשון שהיתה בשליטה של סכנין.
עדיפות ברורה שלנו? וואלה, מול סכנין בבית? תודה לאל. אחרת באמת אפשר היה לסגור את הבאסטה.
זה כמו שהיית מעודד אחרי אתלטיקו כי אלה אתלטיקו וחטפת את הסטירה שלושה ימים אח"כ מול רמה"ש. ההבדל היחידי בין סכנין לרמה"ש זה שסכנין לא לחצו בחצי שעה הראשונה. אם היו לוחצים, לא בטוח שהיית מנצח גם אותם. וכן, קבוצה כמו רמה"ש לוחצת אותך במקום שלא תיתן להם לנשום. כנ"ל סכנין בחצי השני וכן, גם עם 10 שחקנים אפשר לשחק כדורגל אחר. אבל מקבוצה שלא יודעת מה לעשות ב-11, אין מה לצפות שתדע ב-10 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מעציב אותי שעם סגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להתלבט "מי תיקח אליפות - אשדוד או מכבי". הסגל שלנו צריך להשאיר לשתי הקבוצות האלה אבק. הלוואי שיוסי יעשה 50% ממה שגוטמן עשה בהפועל של 09/10.

הסגל שלנו לא צריך להשאיר אבק לכלום.
גם ךפני תחילת העונה אמרתי שיש פה יותר מדי נעלמים. אף אחד לא ידע מי זה דג'מבה, קוטיניו ואיזה פנסטיל נקבל.
אז נכון שמבחינת שמות מהקישור ההתקפי וצפונה להפועל יש עומק ואיכות, אבל המציאות, לפחות כרגע, עדיין לא התיישרה עם הנייר. יכול להיו שיהיה שיפור (אוי ואבוי אם לא), אבל כרגע גם המניה שאמורה להיות הכי בטוחה, ורמוט, רחוק ממה שמצפים ממנו.
לעומת זאת, חנן ממן וטב"ח נראים כמו השחקנים שצריך לבנות עליהם העונה.
כל זה החלק ההתקפי מבחינת שחקנים. העניין הוא שקבוצה התקפית אי אפשר שתהיה אם אין 2 קשרים אחוריים שיודעים להניע את הקבוצה קדימה ואם אין שני מגינים שיכולים לתת אופציה באגפים. פה, לפחות כרגע המצב נראה רע (שוב, אני מאמין שגם שם אפשר לשפר).
וכל עניין הסגל הזה בני על קבוצה שלא יודעת ולא מאומנת כרגע לעשות את הדברים הכי בסיסיים בכדורגל, בטח בשביל קבוצת שרוצה אליפות. לא לחץ על היריב, אין תנועה בלי כדור, לא יודעים לצאת מהגנה להתקפה כמו שתריך.
אז זה שכולם חושבים אפשר להשתפר זה יופי, השאלה איך. עם הסגל אתה תקוע עד ינואר (ואני לא מאמין גדול בשינויים בינואר) ומבחינת שיטה וסגנון, נקווה שאבוקסיס יוכל לעשות משהו.
ומי שכותב שלמכבי אין מקום לשיפור, סבבה. תאכילו את עצמכם במה שאתם רוצים להאמין. דווקא מכבי נראית כמו קבוצה שיש בה דרך אבל בגלל שזו שיטה חדשה לשחקנים שם עוד ייקח זמן עד שיידעו ליישם אותה כמו שהמאמן שלהם היה רוצה.
זה לא אומר שהם ייקחו אליפות בוודאות או שצריך להיות בפאניקה מהם, אבל בטח שאי אפשר לבטל אותם. אם אני צריך היום להמר על אלופה זה הם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:43 
איזה דרך ושיטה רואים במכבי? כלום ושם דבר רואים שם.
בכל המשחקים שלהם הם היו חלשים, הם נבנים מביטחון ויכולת אישית של שניים-שלושה שחקנים.
הסגל שם מאוזן בבינוניות שלו אולי.

הפועל נראית רע בעיקר בגלל הרכבים רעים ושחקנים שמחפפים (בעיקר אריק וממן במרכז השדה).
אני לא אומר שהקבוצה מאומנת טוב או משהו כזה, אבל אלמלא שני הדברים שרשמתי למעלה (ואלו דברים ברי תיקון בסופו של דבר) היינו שולטים ללא עוררין בכל המשחקים עד עכשיו וגם מנצחים.
אז ברור שאם הסגל היה יותר מאוזן או שהקבוצה היתה יותר מאומנת אז כל העסק היה נראה הרבה יותר נורמלי, אבל בואו לא נשכח באיזו ליגה אנחנו משחקים ומי היריבות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
אוסייאקו סתם שחקן.
לא עשה שום דבר מרשים היום.
זה שארבל המחבל אמר לא הופך אותו לאיש המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
יורם ארבל המחבל יורם ארבל המחבל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:52 
הוקיץ' כתב:
בכל המשחקים שלהם הם היו חלשים, הם נבנים מביטחון ויכולת אישית של שניים-שלושה שחקנים.

הפועל נראית רע בעיקר בגלל הרכבים רעים ושחקנים שמחפפים (בעיקר אריק וממן במרכז השדה).
אני לא אומר שהקבוצה מאומנת טוב או משהו כזה, אבל אלמלא שני הדברים שרשמתי למעלה (ואלו דברים ברי תיקון בסופו של דבר) היינו שולטים ללא עוררין בכל המשחקים עד עכשיו וגם מנצחים.
אז ברור שאם הסגל היה יותר מאוזן או שהקבוצה היתה יותר מאומנת אז כל העסק היה נראה הרבה יותר נורמלי, אבל בואו לא נשכח באיזו ליגה אנחנו משחקים ומי היריבות שלנו.

זה שאתה לא רואה לא אומר שזה לא קיים. אולי זה אומר שאתה לא מבין, אולי. אולי אני לא מבין. אפשר להיכנס עכשיו לניתוח מקצועי, לא בטוח שבא לי.
סגל מאוזן אומר שבניגוד להפועל, אין שם חלק התקפי מדהים בלי שיהיה מאחורה (ואני לא מדבר בהכרח על ההגנה) מישהו שיוכל לגרום לכשרון לבוא לידי ביטוי.
למכבי יש סגל טוב. מספיק בשביל לקחת אליפות. כמו שכתבתי, לא נפלתי עדיין משום דבר וגם הסגל שלהם, למרות שהוא טוב, הוא לא ברמה של הפועל של הדאבל או סגלים גדולים אחרים שהיו פה.
ולא הבנתי את המשפט "באיזה ליגה אנחנו משחקים ומי היריבות שלנו". מי היריבות שלנו למה בדיוק? אליפות? בצורה הזו אין לך יריבות לאליפות כי אתה לא תתמודד עליה.
כמה אליפויות הפועל לקחו בשנים האחרונות "בליגה הזו"?
ראית את רמה"ש? אשדוד? אלה קבוצות עם סגלים טובים משל הפועל?
קריית שמונה בשנה שעברה היתה עם סגל טוב משל הפועל?

אני באמת לא אוהב יותר מדי את ההתעסקות במכבי ולו מסיבה אחת. לא משנה איך מכבי נראים ואיזה תוצאות הם עושים כל עוד הפועל נראים ככה. כמו שבעונה הקודמת שמכבי וחיפה לא היו בתמונה, גם אתה לא היית כי הקבוצה לא היתה מספיק טובה.
ככה גם השנה. חיפה יכלים להיות עם 2 נקודות מ-17 משחקים ומכבי להפסיד כל שבוע. כמו שהפועל נראים עכשיו הם לא יתמודדו על האליפות בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:54 
הוקיץ' כתב:
בכל המשחקים שלהם הם היו חלשים, הם נבנים מביטחון ויכולת אישית של שניים-שלושה שחקנים .

והפחד של היריבות מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:58 
19 כתב:
chimpfive כתב:
nati כתב:
ההבדל ביננו הוא האוהדים.

ככה גם שחקנים בליגה מדברים(לאו דווקא שמשחקים או שיחקו בהפועל), אז כנראה שהיא לא כל כך מופרכת.

הם מדברים על ה2000 איש בשער חמש, שיבואו לשמוע את הקהל בשער שמונה ושבע מהעונה הקודמת והעונה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
שחר כתב:

הלוואי שאתבדה.

הפוך גוטה הפוך.בגלל השנים האחרונות וים הציפיות שלהם הם הרבה יותר לחוצים ושבירים.
אני לא מדבר על הילדים משער 11.אלה על שערים 2 ו13.

חברה לא לעשות נאחס. דיינו במה שיש....אוי אוי אוי איזה נחת. תודה לך קב"ה תודה. ההפסד הזה היה חשוב לא רק בגלל שהמחלה הפסידה אלא בגלל שלולא הפסידה הרצף של חמישה ניצחונות בהחלט היה נותן להם עידוד מוראלי גדול.
מגיע גם שאפו לאלשע על ניהול המשחק. ובברכת היום
ולאהובנו אניימה GOOD GAME ! GOOD GAME..
WAY TO GO

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 01:03 
אוקיי אז במכבי יש "שיטה" חבל"ז, ממש טיקי-טאקה.
אתה צודק, הסגל שלהם באמת מאוזן, הוא מאוזן בכך שכולו בינוני.
אני לא רואה שום חלק בסגל שלהם שעולה על זה של הפועל.

קצת הבנת הנקרא חבר. כתבתי את המשפט הזה רק כדי להראות שהשדרוג שהפועל צריכה לעשות כדי לקחת אליפות הוא ממש לא כזה מטורף.
להזכירך, רק לפני כמה שנים להפועל היה "מאמן" בשם יצחק שום. ועדיין, גם קבוצה מאוד לא מאומנת כמו הפועל של אותה עונה רצה יפה באירופה ובצמרת ואלמלא גאידמק אולי גם היתה זוכה.
חוץ מקרית שמונה של העונה שעברה הקבוצות פה לא באמת מראות איזו שיטה יוצאת דופן ולכן לדבר על האליפות כאילו זה איזה משהו בלתי מושג זאת בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
אגב אם ימח שימם היו מנצחים זה פעם ראשונה שלהם מ93 או משו כזה שהם פותחים את עונה עם 5 ניצחונות רצופים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
אגב אם ימח שימם היו מנצחים זה פעם ראשונה שלהם מ93 או משו כזה שהם פותחים את עונה עם 5 ניצחונות רצופים..

:BOW: :LOL2: לא ניצחו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 01:45 
האליפות תלויה בהפועל,ומי שחושב אחרת,טמבל.

לאף אחד אין תעומק והאיכות שלנו בהתקפה,נגד שמבחינת מגנים זה קצת מפיל אותנו,אבל לאיזה קבוצה בליגה יש מגנים טובים יותר? כולם אותו חרא,חייב לעבוד עם הקבוצה עם דברים בסיסיים כמו תנועה ללא כדור ולחץ נכון.

כל הניצחונות של הפועל זה מפעולות אישיות וזה רק מראה לכם כמה פוטנציאל לקבוצה הזאת יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 470 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: