תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לפי הדיבורים אבי לוזון מפעיל לחץ כבד מאחורי הקלעים כדי שמכבי פ"ת לא תענש. סתם שתדעו.

מריח פה נפלא.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2522240
הימור שלי - יגידו שאי אפשר להעמיד לדין עד שממן יאבד בתולין בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:24 
ערן כתב:
אולי אני לא מפוקס, אבל הוא כתב 0-0 ללא נקודות.
אז איך הם יקבלו נקודה בכל זאת?

טעות שלי,לא שמתי לב.
אבל עדין זה יהיה אדיוטי מצדם.עדיף להם שיורידו להם 3 נקודות בבית הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ערן כתב:

טעות שלי,לא שמתי לב.

זה אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:27 
עידן הסוהר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
ראצ'ו כתב:
לפי הדיבורים אבי לוזון מפעיל לחץ כבד מאחורי הקלעים כדי שמכבי פ"ת לא תענש. סתם שתדעו.

אין לו שום סיי.

עד היום, ולמרות כל העניינים שהועלו כלפיך בעבר, החזקתי ממך עיתונאי רציני.

*** ככל שכתבת את זה בציניות ולא הבנתי זאת, קבל התנצלותי.

עם כל הכבוד, ואני לא נאיבי, מבנה ההתאחדות (עמותה, עמותה, עמותה!) לא מאפשר כי מוסדות שיפוטיים או ועדת ביקורת ינוהלו על ידי יו"ר הוועד המנהל. יש רשם עמותות, יש מבקר המדינה. האיש מנוטרל יותר מבעבר, הרבה יותר. תאמין לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:29 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:
ערן כתב:

טעות שלי,לא שמתי לב.

זה אותו דבר.

מבחינת נקודות כן(לא מבחינת הפרש השערים).אבל אז יכנסו בהם מכל עבר.גם בהם גם בבית הדין וביחוד בהתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:29 
עפר דגמי לעולם כתב:
עידן הסוהר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
ראצ'ו כתב:

אין לו שום סיי.

עם כל הכבוד, ואני לא נאיבי, מבנה ההתאחדות (עמותה, עמותה, עמותה!) לא מאפשר כי מוסדות שיפוטיים או ועדת ביקורת ינוהלו על ידי יו"ר הוועד המנהל. יש רשם עמותות, יש מבקר המדינה. האיש מנוטרל יותר מבעבר, הרבה יותר. תאמין לי

הבן אדם דחף אפו לעניין שלא קשור אליו וראינו שזה עבד- אני מזכיר לך את המכתב שהוא שלח לבית הדין לפיו יש לקיים את המשחק של הפועל נגד ק"ש עם נשים וילדים קטנים. באופן מפתיע למרות ש"אין לו סיי" כך היה.

קל וחומר כשמדובר בקבוצתו האהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:31 
purvis short כתב:
1. אין ספק שהעונש צריך להיות חמור יותר מהעונש בדרבי (וזה שהעונש בדרבי היה מוגזם לגמרי זה בעיה של מי שקבע את הסטנדרט הזה. לפחות לעונה הזאת זה הסטנדרט שצריך לעמוד בו)
2. מבחן בוזגלו. צריך לראות מה היה העונש שקיבלה הקבוצה האחרונה מליגה ג' שביצעה מעשים דומים ולתת למכבי פתח תקווה את אותו העונש בדיוק. אחרת יהיה פה איפה ואיפה. ההתאחדות צריכה להבהיר שאין הבדל בין קבוצה מליגת העל לקבוצה מליגה ג'. מבחן בוזגלו. בואו נראה אותם.

בתנאי שלקבוצה מליגה ג' אין עבר משמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:32 
עפר דגמי לעולם כתב:
עידן הסוהר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
ראצ'ו כתב:

אין לו שום סיי.

איך אתה יכול להגיד את זה כשעוד לא עבר חודש מאז שהוא קבע בפועל את העונש של הנשים וילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:36 
Kyahs כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
עידן הסוהר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
ראצ'ו כתב:

אין לו שום סיי.

איך אתה יכול להגיד את זה כשעוד לא עבר חודש מאז שהוא קבע בפועל את העונש של הנשים וילדים?

הוא לא קבע, הוא נתן פתרון יצירתי. גם לי אין שום סיי ופעם דיין אימץ רעיון יצירתי שלי שכתבתי יומיים לפני באיזה שהוא מקום. היית פעם בדיון? אתה יודע שהדיין שואל את הנאשם מה היית מעניש את עצמך ויש מקרים שבו הנאשם באמת קובע את עונשו? זה לא בית משפט, ג'יזס, זה בית דין משמעתי ששופט את כל מי ששייך רשמית להתאחדות או לקבוצות המסונפות ובמקום שאין שייכות רשמית מוטלת אחריות שילוחית? בית דין משמעתי, בדיוק כמו זה שעמד בפניו מהראן לאלא ביום חמישי בהפועל ת"א. לא בית משפט, אלא ועדת משמעת. הדיינים אינם שופטים, הם עורכי דין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:37 
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:
1. אין ספק שהעונש צריך להיות חמור יותר מהעונש בדרבי (וזה שהעונש בדרבי היה מוגזם לגמרי זה בעיה של מי שקבע את הסטנדרט הזה. לפחות לעונה הזאת זה הסטנדרט שצריך לעמוד בו)
2. מבחן בוזגלו. צריך לראות מה היה העונש שקיבלה הקבוצה האחרונה מליגה ג' שביצעה מעשים דומים ולתת למכבי פתח תקווה את אותו העונש בדיוק. אחרת יהיה פה איפה ואיפה. ההתאחדות צריכה להבהיר שאין הבדל בין קבוצה מליגת העל לקבוצה מליגה ג'. מבחן בוזגלו. בואו נראה אותם.

כמדומני, ואם זכרוני אינו מטעה אותי, מכבי פ"ת עמדה לדין רק לפני שבועיים ואף קיבלה עונש.
יש לה עבר משמעתי. וזה ששבועיים אחרי קורה כזה מקרה צריך לגרום להחמרה משמעותית בעונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:41 
זה שאחד מעיתונאי הספורט הבכירים לא מכיר בזה שההתאחדות לכדורגל היא מהמקומות הרקובים ביותר בישראל מדאיג אותי יותר מנגיחה בפרצוף של מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:42 
purvis short כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:

כמדומני, ואם זכרוני אינו מטעה אותי, מכבי פ"ת עמדה לדין רק לפני שבועיים ואף קיבלה עונש.
יש לה עבר משמעתי. וזה ששבועיים אחרי קורה כזה מקרה צריך לגרום להחמרה משמעותית בעונש.

אתה יודע שאם לקבוצה יש עונש על תנאי של הפחתת 10 נקודות על קריאות גזעניות ושבוע אחר-כך היא מואשמת בהפסקת משחק, יש מצב שלא יפחיתו לה נקודות? אתה יודע למה? כי לא מדובר ב"עבירה דומה".
הדיינים יפחיתו לדעתי נקודות בגלל מבחן הדרבי שבא בעקבות מבחן בית"ר. אם היו נצמדים לתקנון המשמעת ולמידרוג, העונשים לא היו מידתיים לחומרת העבירה אלא לתיק המשמעתי. מישהו אגב זוכר מה קיבלה בני יהודה על הפגיעה של מר שירזי בגיא לוזון באמצע משחק? וכמה קיבלה בית"ר ירושלים על ליל הצינורות? בקרוב, על השלכת טרופית יקבלו קבוצות פה הפחתה של 5 נקודות.
וזה מתחיל מזה שבתקשורת מחצית מהעיתונאים לא מבינים שהפועל פ"ת לא הוענשה בהפחתת 9 נקודות אלא התחילה את העונה במינוס 9 כי כך אומר התקנון לגבי קבוצה תחת פירוק. זה לא עונש, זה מצב נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
וכמה קיבלה בית"ר ירושלים על ליל הצינורות?

ככל שאני זוכר ליל הצינורות היה עמוק בשנות השבעים.
קיבלו חצי עונה משחקי רדיוס חלקם לפחות ללא קהל.

אבל מה זה רלוונטי בכלל מה היו העונשים שניתנו לפני 30 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:57 
1. מכבי פ"ת ביצעה את העבירה הכי חמורה, ביי פאר, שקבוצה ביצעה העונה. עברה הנקי לא אמור להוות שיקול. לא בעבירה כזאת. וזה שאתה מנסה להסביר לנו את זה זה מביך. תסלח לי. אם הפועל תל אביב קיבלה הורדה של שלוש נקודות על מקרה חמור שבו לא נפגע איש, מכבי פ"ת צריכה לקבל לפחות הורדה של 4 נקודות במקרה שבו עלי חטיב נפגע כתוצאה מאלימות של אנשיה. כל השאר זה בלבולי מוח. תסלח לי. כמו (להבדיל כמובן) שאי עצירה בעצור בפעם העשירית לא גורר עונש קשה יותר מנהיגה בשכרות שגרמה לתאונה עם נפגעים.
מה לעשות - יש מקרים שמבחן התוצאה משחק בהם תפקיד. אדם שנתפס נוהג בשכרות יקבל עונש. אדם שנוהג באותה שכרות, עושה תאונה ופוצע מישהו אנושות יקבל עונש כבד הרבה יותר. הגיע הזמן שההתאחדות שלך תפנים זאת.
2. בנוגע להפועל פ"ת הביזיון לא היה בתשע הנקודות. הן הורדו בצדק. הביזיון היה שהקבוצה הזו הייתה צריכה לשחק העונה בליגה השניה. זה הביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 13:58 
לא תתפוס אותי כתב:
זה שאחד מעיתונאי הספורט הבכירים לא מכיר בזה שההתאחדות לכדורגל היא מהמקומות הרקובים ביותר בישראל מדאיג אותי יותר מנגיחה בפרצוף של מישהו.

זה מוסד שהתקציב שלו נמוך מהתקציב של שלוש קבוצות כדורגל בישראל.
אם הוא כזה רקוב, אז למה מבקר המדינה לא מטפל בו?

יש לי הרבה ביקורת על ההתאחדות, יש בה המון ליקויים לצד דברים טובים, אבל זה שנובחים ביציע העיתונות שהמוסד רקוב, עוד לא הביא לכך שמישהו מהיושבים שם ימצא מימצא ממשי שמעיד על שחיתות, סיאוב, הכפפת רשויות וכו'. יש מעידות של אמון, יש מעידות של סיאוב (כלומר אנשים שמנצלים את המוסד), והם נחשפים. יצאו מההתאחדות הרבה אנשים, חלקם כי לא אהבו את האנשים שם, ולא ראיתי שהם עצמם שראו מסמכים ותכתובת, פתחו איזה תיבת פנדורה. אין פה עניין של פחד ולא משפחת פשע ולא שאר הדברים שמפחידים את ילדינו בהם. יש שם עסקנים ופקידים שחלקם לא מוצלחים, אבל כך מתנהל הכדורגל ברוב מדינות העולם, על ידי עסקנים ופקידים.
תורידו את המרכזים, תנקו את מעורבות בעלי הקבוצות, תביאו יותר אנשי מקצוע, פתאום לא ישאלו שאלות מחוסר ידע. האי נוחות נובעת המון מטון וריח. חיים הברפלד עשה בהתאחדות פחות ממה שעשו גברי לוי וכל מי שבא אחריו, אבל הוא היה איש הסתדרות נוח מראשון לציון שמת רחמנא ליצלן מסכרת ולא אדם צעיר יחסית, עובד בנק, טריפולטני ממעברת פרדסיה, שאפתן ואקסצנטרי עם אחים לא פחות אקסצנטרים. מישהו מכם זוכר שאותו אבי לוזון הוציא את השוטרים מהמגרשים, אתם זוכרים שהאלימות גברה והקבוצה שאבי לוזון אוהד ואותה ניהל, ביצעה עבירת אלימות חמורה. אם היו שוטרים האם יש מצב שכל האירוע הזה היה נגדע מהר יותר? האם מישהו מכם, בכנות, היה עושה רביזיה ומחזיר את השוטרים למגרשים רק כדי שלא יהיו מכות בין פקאקטה הפועל חיפה לפקאקטה מכבי לוזון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:02 
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:

בתנאי שלקבוצה מליגה ג' אין עבר משמעתי .

אתה יודע שאם לקבוצה יש עונש על תנאי של הפחתת 10 נקודות על קריאות גזעניות ושבוע אחר-כך היא מואשמת בהפסקת משחק, יש מצב שלא יפחיתו לה נקודות? אתה יודע למה? כי לא מדובר ב"עבירה דומה".
הדיינים יפחיתו לדעתי נקודות בגלל מבחן הדרבי שבא בעקבות מבחן בית"ר. אם היו נצמדים לתקנון המשמעת ולמידרוג, העונשים לא היו מידתיים לחומרת העבירה אלא לתיק המשמעתי. מישהו אגב זוכר מה קיבלה בני יהודה על הפגיעה של מר שירזי בגיא לוזון באמצע משחק? וכמה קיבלה בית"ר ירושלים על ליל הצינורות? בקרוב, על השלכת טרופית יקבלו קבוצות פה הפחתה של 5 נקודות.
וזה מתחיל מזה שבתקשורת מחצית מהעיתונאים לא מבינים שהפועל פ"ת לא הוענשה בהפחתת 9 נקודות אלא התחילה את העונה במינוס 9 כי כך אומר התקנון לגבי קבוצה תחת פירוק. זה לא עונש, זה מצב נתון.

תסלח לי אבל פעם שניה שאני אומר לך שאתה חוזר על ענין העבר המשמעתי.
עם כל הכבוד חומרת המעשה גוברת על הרצף המשמעתי. שוב אני שואל אותך: אדם שחנה 10 פעמים באדום לבן יקבל עונש חמור מאדם שרצח פעם אחת?
מה ההשוואה בין טרופית שנזרקת 5 פעמים ודינה אחד לבין בעיטה בראש של שחקן מבעל תפקיד או אפילו אוהד?? מה הרלוונטיות של ההשוואה הזאת?
העבירה של פ"ת גם עם גליון ריק לגמריי דינה מינימום הפחתה של 5-10 נקודות בפועל העונה!! פחות מזה לא מתקבל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
ואו. איך אנחנו לא מכירים תודה ללוזון שעשה משהו שהיה צריך להתבצע לפני 20 שנה, מבין 50 הדברים השונים האלו שהיה צריך כבר לעשות מזמן?
איך אנחנו לא מכירים תודה לאיש שדאג יחד עם כל החברים המושתנים שלו לשריין מקום בשורה הראשונה לחבורות הטביבים שמשתלטים פה על הכדורגל?
סליחה לוזון שלא ראינו את האור. סליחה שאנחנו שונאים אותך רק כי אתה טריפוליטאי ואקסצנטרי.
סליחה סליחה סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:03 
purvis short כתב:
1. מכבי פ"ת ביצעה את העבירה הכי חמורה, ביי פאר, שקבוצה ביצעה העונה. עברה הנקי לא אמור להוות שיקול. לא בעבירה כזאת. וזה שאתה מנסה להסביר לנו את זה זה מביך. תסלח לי. אם הפועל תל אביב קיבלה הורדה של שלוש נקודות על מקרה חמור שבו לא נפגע איש, מכבי פ"ת צריכה לקבל לפחות הורדה של 4 נקודות במקרה שבו עלי חטיב נפגע כתוצאה מאלימות של אנשיה. כל השאר זה בלבולי מוח. תסלח לי. כמו (להבדיל כמובן) שאי עצירה בעצור בפעם העשירית לא גורר עונש קשה יותר מנהיגה בשכרות שגרמה לתאונה עם נפגעים.
מה לעשות - יש מקרים שמבחן התוצאה משחק בהם תפקיד. אדם שנתפס נוהג בשכרות יקבל עונש. אדם שנוהג באותה שכרות, עושה תאונה ופוצע מישהו אנושות יקבל עונש כבד הרבה יותר. הגיע הזמן שההתאחדות שלך תפנים זאת.
2. בנוגע להפועל פ"ת הביזיון לא היה בתשע הנקודות. הן הורדו בצדק. הביזיון היה שהקבוצה הזו הייתה צריכה לשחק העונה בליגה השניה. זה הביזיון.

אם הפועל ת"א קיבלה 3 נקודות, מכבי פ"ת צריכה לקבל 20. חד משמעית זה היחס. עכשיו, אל תהיה אוהד הפועל ת"א, תהיה אדם מהיישוב. תחשוב שוב. לא הפועל ת"א צריכה היתה לקבל 3 נקודות ולא בית"ר 2 נקודות. אלה לא עונשים והם גם לא הרתעתיים. כתבתי לא אחת על חוסר הפרופורציה וזה מה שאני אומר עכשיו. הייתי בליל הצינורות, זוכר טוב איך יצחק ג'אנו, שהוא בסך הכל היום אדם חביב ביותר, חובט בפרצופו של שאול נחום. זוכר איך ממעידים את אהרן סאלם ברשת ו-50 אוהדי בית"ר עם צינורות השקייה שוברים אותם על הגב שלו, וכולו משפריץ דם. זוכר איך גדר האורך, 120 מטר, נופלת כמו בדומינו ונכנסים 2000 איש למגרש, לא שניים. ובית"ר מקבלת 8 משחקי רדיוס, זה הכל. ואי אפשר להגיד שזו הייתה התאחדות של בית"ר. אותו חיים אלחדיף ישב אז בדין.
זה כמו שיתנו ב-1970 8 שנות מאסר על אונס וב2012 יתנו עונש מוות על הטרדה מינית. זה היחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
"למה המבקר לא מתעסק בהתאחדות" ?

בקרוב דו"ח מבקר המדינה (ואם ירצה החפרפרת הממונה גם הקמת צ"חמ) - יהיה מענין להתיחס להודעה של דיגמי על היותה ההתאחדות של הלוזונים "מוסד מסואב אבל לא רקוב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:07 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

זה בדיוק העניין. ככל שאתה מעמיק יותר, בעוד שנתיים תצטרך להוריד ליגה את הפועל עכו כזו, ללא עבר משמעתי, כי נער שיחזיר שם כדורים ישים רגל לשחקן שייפול על הראש ויהיה חסר הכרה שבוע.
אנחנו מאבדים פרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:07 
קלדרון כתב:
"למה המבקר לא מתעסק בהתאחדות" ?

בקרוב דו"ח מבקר המדינה (ואם ירצה החפרפרת הממונה גם הקמת צ"חמ) - יהיה מענין להתיחס להודעה של דיגמי על היותה ההתאחדות של הלוזונים "מוסד מסואב אבל לא רקוב"

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
מי שקבע שהעונש הראוי על כוס קולה על קוון זה רדיוסים בלי קהל,שלא יתמם שאסור להוריד לו את הקבוצה כשבעלי תפקידים בה מאשפזים כדורגלן במיון.
בעונה הבאה שיחשבו על כל מנגנון העונשים מחדש - העונה שיאכלו את מה שבישלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:11 
עפר דגמי לעולם כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

זה בדיוק העניין. ככל שאתה מעמיק יותר, בעוד שנתיים תצטרך להוריד ליגה את הפועל עכו כזו, ללא עבר משמעתי, כי נער שיחזיר שם כדורים ישים רגל לשחקן שייפול על הראש ויהיה חסר הכרה שבוע.
אנחנו מאבדים פרופורציה.

למה ההחמרה צריכה לבוא על חשבון הפועל ת"א? ולמה ההקלה או החזרה ל"פרופורציות" צריכה לבוא לטובת מכבי פ"ת?
מכיוון שיו"ר ההתאחדות אוהד הקבוצה - מין הראוי שיינתן עונש החמור ביותר! בהתפרעות הבאה(מקווה שלא תגיע) שאוהד הפועל ת"א יזרוק טרופית שתפגע קשות בכר הדשא תוכל לזעוק על איבוד פרופורציות ולהילחם לטובת החזרת השפיות בעונשים! לא במקרה הכי חמור ואלים שיוצא מבית מדרשה של קבוצתו האהודה של יו"ר ההתאחדות. סיכמנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:11 
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:

אם הפועל ת"א קיבלה 3 נקודות, מכבי פ"ת צריכה לקבל 20. חד משמעית זה היחס. עכשיו, אל תהיה אוהד הפועל ת"א, תהיה אדם מהיישוב. תחשוב שוב. לא הפועל ת"א צריכה היתה לקבל 3 נקודות ולא בית"ר 2 נקודות. אלה לא עונשים והם גם לא הרתעתיים. כתבתי לא אחת על חוסר הפרופורציה וזה מה שאני אומר עכשיו. הייתי בליל הצינורות, זוכר טוב איך יצחק ג'אנו, שהוא בסך הכל היום אדם חביב ביותר, חובט בפרצופו של שאול נחום. זוכר איך ממעידים את אהרן סאלם ברשת ו-50 אוהדי בית"ר עם צינורות השקייה שוברים אותם על הגב שלו, וכולו משפריץ דם. זוכר איך גדר האורך, 120 מטר, נופלת כמו בדומינו ונכנסים 2000 איש למגרש, לא שניים. ובית"ר מקבלת 8 משחקי רדיוס, זה הכל. ואי אפשר להגיד שזו הייתה התאחדות של בית"ר. אותו חיים אלחדיף ישב אז בדין.
זה כמו שיתנו ב-1970 8 שנות מאסר על אונס וב2012 יתנו עונש מוות על הטרדה מינית. זה היחס.

יפה, אז שמכבי פ"ת תקבל הפחתה של 20 נקודות, בהתאם לסטנדרט שנקבע העונה. ומהעונה הבאה ייקבע סטנדרט אחר, סביר והגיוני. כי ככה זה צריך להיות במדינה מתוקנת. הגיע הזמן שתבין זאת. קבעת סטנדרט? הוא יחול על כולם. לפחות העונה. את האמרות על כך שהעונש של הפועל היה מוגזם וגם זה של בית"ר אל תתחיל רגע לפני שמכבי פ"ת צריכה לקבל עונש. תוריד לה 4-6 נקודות ואחרי זה נקיים דיון. מדהים שאתה מקיים את הדיון הזה לפני שמכבי פ"ת עומדת לדין. יתרה מזאת, דווקא משום שזו מכבי פ"ת על כל קרבתה ליו"ר ההתאחדות - היא צריכה לקבל עונש חמור משל הפועל. למנוע לזות שפתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:12 
עפר דגמי לעולם כתב:
Kyahs כתב:

הוא לא קבע, הוא נתן פתרון יצירתי. גם לי אין שום סיי ופעם דיין אימץ רעיון יצירתי שלי שכתבתי יומיים לפני באיזה שהוא מקום. היית פעם בדיון? אתה יודע שהדיין שואל את הנאשם מה היית מעניש את עצמך ויש מקרים שבו הנאשם באמת קובע את עונשו? זה לא בית משפט, ג'יזס, זה בית דין משמעתי ששופט את כל מי ששייך רשמית להתאחדות או לקבוצות המסונפות ובמקום שאין שייכות רשמית מוטלת אחריות שילוחית? בית דין משמעתי, בדיוק כמו זה שעמד בפניו מהראן לאלא ביום חמישי בהפועל ת"א. לא בית משפט, אלא ועדת משמעת. הדיינים אינם שופטים, הם עורכי דין.
[/quote] [/quote]

שאני אספר לך כמה פעמים עיתונאים (כולל כמה שאתה מכיר טוב מאוד) פרסמו את העונש ("גורמים בהתאחדות"העריכו) שבית הדין פסק עוד לפני הדיון?? כלומר שלא היה ערך בכלל לדיונים?

רוצה לעשות ניסוי גם לדיון הקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:16 
עפר דגמי לעולם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

יש לי הרבה ביקורת על ההתאחדות, יש בה המון ליקויים לצד דברים טובים, אבל זה שנובחים ביציע העיתונות שהמוסד רקוב, עוד לא הביא לכך שמישהו מהיושבים שם ימצא מימצא ממשי שמעיד על שחיתות, סיאוב, הכפפת רשויות וכו'. יש מעידות של אמון, יש מעידות של סיאוב (כלומר אנשים שמנצלים את המוסד), והם נחשפים. יצאו מההתאחדות הרבה אנשים, חלקם כי לא אהבו את האנשים שם, ולא ראיתי שהם עצמם שראו מסמכים ותכתובת, פתחו איזה תיבת פנדורה. אין פה עניין של פחד ולא משפחת פשע ולא שאר הדברים שמפחידים את ילדינו בהם. יש שם עסקנים ופקידים שחלקם לא מוצלחים, אבל כך מתנהל הכדורגל ברוב מדינות העולם, על ידי עסקנים ופקידים.
תורידו את המרכזים, תנקו את מעורבות בעלי הקבוצות, תביאו יותר אנשי מקצוע, פתאום לא ישאלו שאלות מחוסר ידע. האי נוחות נובעת המון מטון וריח. חיים הברפלד עשה בהתאחדות פחות ממה שעשו גברי לוי וכל מי שבא אחריו, אבל הוא היה איש הסתדרות נוח מראשון לציון שמת רחמנא ליצלן מסכרת ולא אדם צעיר יחסית, עובד בנק, טריפולטני ממעברת פרדסיה, שאפתן ואקסצנטרי עם אחים לא פחות אקסצנטרים. מישהו מכם זוכר שאותו אבי לוזון הוציא את השוטרים מהמגרשים, אתם זוכרים שהאלימות גברה והקבוצה שאבי לוזון אוהד ואותה ניהל, ביצעה עבירת אלימות חמורה. אם היו שוטרים האם יש מצב שכל האירוע הזה היה נגדע מהר יותר? האם מישהו מכם, בכנות, היה עושה רביזיה ומחזיר את השוטרים למגרשים רק כדי שלא יהיו מכות בין פקאקטה הפועל חיפה לפקאקטה מכבי לוזון?

עזוב אותי מצעקות של רון קופמן. אני לא יודע אם אתה מבין איך עובד מבקר המדינה, אבל הוא לא מבצע ביקורת לכל הגופים שיש לו סמכות לבקר. חלקם הגדול לא מעניין אותו, גם אם מניחים על שולחנו פצצות מתקתקות. יהיה לו יותר נח וקל לבקר את הטוטו, שמעביר כסף להתאחדות, מאשר את ההתאחדות לכדורגל.
זה שהם לא עברו ביקורת לא אומר שהם לא רקובים.
איך מתבצע המכרז לדיינים הטמבלים האלה? מי יכול לשכנע אותי שאין קשר בין כל השמועות על חיפה מול שאר הקבוצות לבין היד הרכה של בית הדין כדי שלא ירגיזו את שחר?
כל קבוצה אחרת שהיתה מגיעה לבית הדין היתה מעבירה את עמוס לוזון זובור רציני על כמות השקרים שלו רגע אחרי התקרית ועל הקמפיין המבזה שהוא מנסה לנהל.
כל גוף פחות מושחת היה עושה הכל כדי להראות שלא מופעל שום לחץ על בית הדין, בעוד הם נותנים לכל חובב כדורגל את הרושם ההפוך.

אתה לא מקבל אקדחים מעשנים מעובדים לשעבר, כי הם מושחתים בעצמם שמקבלים נדוניות כמו רכישות של "ארכיון עיתונים" מקצין עיתונות בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:17 
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
Kyahs כתב:

[/quote]

שאני אספר לך כמה פעמים עיתונאים (כולל כמה שאתה מכיר טוב מאוד) פרסמו את העונש ("גורמים בהתאחדות"העריכו) שבית הדין פסק עוד לפני הדיון?? כלומר שלא היה ערך בכלל לדיונים?

רוצה לעשות ניסוי גם לדיון הקרוב?[/quote]

כי הם דיברו עם לוזון לפני כן או כי הם דיברו עם המחלקה המשפטית שנמצאים שם כל שבוע ויודעים מה המידרוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:18 
לא תתפוס אותי כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

עזוב אותי מצעקות של רון קופמן. אני לא יודע אם אתה מבין איך עובד מבקר המדינה, אבל הוא לא מבצע ביקורת לכל הגופים שיש לו סמכות לבקר. חלקם הגדול לא מעניין אותו, גם אם מניחים על שולחנו פצצות מתקתקות. יהיה לו יותר נח וקל לבקר את הטוטו, שמעביר כסף להתאחדות, מאשר את ההתאחדות לכדורגל.
זה שהם לא עברו ביקורת לא אומר שהם לא רקובים.
איך מתבצע המכרז לדיינים הטמבלים האלה? מי יכול לשכנע אותי שאין קשר בין כל השמועות על חיפה מול שאר הקבוצות לבין היד הרכה של בית הדין כדי שלא ירגיזו את שחר?
כל קבוצה אחרת שהיתה מגיעה לבית הדין היתה מעבירה את עמוס לוזון זובור רציני על כמות השקרים שלו רגע אחרי התקרית ועל הקמפיין המבזה שהוא מנסה לנהל.
כל גוף פחות מושחת היה עושה הכל כדי להראות שלא מופעל שום לחץ על בית הדין, בעוד הם נותנים לכל חובב כדורגל את הרושם ההפוך.

אתה לא מקבל אקדחים מעשנים מעובדים לשעבר, כי הם מושחתים בעצמם שמקבלים נדוניות כמו רכישות של "ארכיון עיתונים" מקצין עיתונות בן זונה.

למה, רק מיכה לינדנשטראוס עובד במשרד מבקר המדינה? שישכור משפטן שעבד בתחום הספורט. זו לא כזו בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:21 
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
Kyahs כתב:

רוצה לעשות ניסוי גם לדיון הקרוב?[/quote]

כי הם דיברו עם לוזון לפני כן או כי הם דיברו עם המחלקה המשפטית שנמצאים שם כל שבוע ויודעים מה המידרוג?[/quote]

אז אתה מודה שהמחלקה המשפטית יודעת מה יהיה העונש לפני הדיון??
i rest my case חביבי... עכשיו לך תנסה ללמוד גם מה גרם להם בכל הזמן הזה להחליט מה יהיה העונש...ופה אפשר להתפרע כיד הדימיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:22 
purvis short כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
purvis short כתב:

יפה, אז שמכבי פ"ת תקבל הפחתה של 20 נקודות, בהתאם לסטנדרט שנקבע העונה. ומהעונה הבאה ייקבע סטנדרט אחר, סביר והגיוני. כי ככה זה צריך להיות במדינה מתוקנת. הגיע הזמן שתבין זאת. קבעת סטנדרט? הוא יחול על כולם. לפחות העונה. את האמרות על כך שהעונש של הפועל היה מוגזם וגם זה של בית"ר אל תתחיל רגע לפני שמכבי פ"ת צריכה לקבל עונש. תוריד לה 4-6 נקודות ואחרי זה נקיים דיון. מדהים שאתה מקיים את הדיון הזה לפני שמכבי פ"ת עומדת לדין. יתרה מזאת, דווקא משום שזו מכבי פ"ת על כל קרבתה ליו"ר ההתאחדות - היא צריכה לקבל עונש חמור משל הפועל. למנוע לזות שפתיים.

אני מעריך שכל עונש שלא יהיה יגרור ערעורים, עתירות, תביעות כנגד, פניה לבית משפט אזרחי ולקאס ובו יהיו מעורבות כל קבוצות התחתית ויתכן שחלק מקבוצות הצמרת, בדרך שתגרום אולי לסיומה הלא טבעי של הליגה. כך היה ב-1963 וכך היה ב-1975 ובכל פעם היו מעורבים אינטרסים כאלה ואחרים כולל שיתוף הפעולה ב-1975 בין אוהדי שתי קבוצות התחתית, בית"ר ירושלים והפועל ת"א, הלא הם אולמרט ושריד. העונש להפועל, האמירות של לוזון לפני שבוע לגבי סגירת הקבוצה המתפרעת, התביעיות ההדדיות, כל אלה הם קרקע נוחה מאוד לחרב וו דארב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: