אמיר ונונו כתב:
joshsoos כתב:
עוד קצת! עוד קצת!
טוב, רק בגלל שאני מבין שהמטרה הקדושה היא להגיע למס' 16, הנה דעתי:
עמרי קנדה הוא אחד משחקני הכדורגל הטובים בישראל. הוא לא באמת חלש בהגנה, הוא פשוט לא נמצא שם יותר מדי. כשהוא בעמדה, כולם יכולים להיזכר בשודד הזקנות בגמר הגביע.
הבעיה שלו היא, לדעתי האישית והבלתי מקצועית, הפרעת קשב.
זהו. קצת ריטלין (לחילופין, כאפה למצח כל כמה דקות עושה את העבודה) - והילד מרוכז.
למי שחושב שאני צוחק, אני מציע לנסות רגע לנקות את הראש ולהיזכר בכל הפעמים שבהן הוא נראה נחוש, ממוקד, חותך לעומק, ואז זה נראה כמו הכדורגלן הפילוסוף.
אם דנים פה במחליפים פוטנציאליים - עלי עותמן הוא הישראלי הטוב ביותר שלא משחק בהפועל, והייתי מנהל דיון גם על אלעד גבאי מק"ש, שהוא מגן מוכשר מאוד.
ואין לי שמץ של מושג למה לצפות מחוטבא. לפחות אפשר להתנחם בזה שאת המשחק הגרוע של הקריירה שלו הוא כבר נתן, אז אולי ייצא ממנו מגן ימני אדיר.
זהו - יאללה 16
הבעיה של קנדה היא לא בקשב אלא באישיות(לטוב ולרע) הדבר הכי בולט אצלו זה "השכונתיות" במשחק , הבן אדם דופק ספרינטים להתקפה כאילו אין מחר ולהגנה אין לו כוח לרדת,כשהוא מגיע כבר להגנה שעה אחרי הזמן , או פתאום דופק ספרינט חזרה להתקפה (לזה יש לו כוח פתאום ?),בכלל כל הסגירות שלו או העברות שהוא מבצע או החורים, נובעים מעצלות או הסימפטום של השחקן הישראלי "לא עושים עבודה מלאה" . תמיד אבל תמיד תראה אותו מגיע שנייה אחרי או ליד המקום שהוא אמור להיות בו , וכאן נכנסת לתמונה השכונתיות שלו ,בהתקפה כל הדברים האלו לא קורים, מדוע ?
אם הוא לא ישנה את הגישה שלו ויאשים אחרים בחוסר ההתקדמות שלו , הוא יישאר מגן בינוני עם פוטנציאל , עם ישנה יגיע לגדולות (עד כמה שאפשר בישראל)