kobster כתב:
נועם, אם תכניס את הראש שלך עוד קצת באדמה אתה תגיע בסוף לסין.
גם אם נרשום בפעם המאה אלף שרמון דורש על הקבוצה סכומים לא הגיוניים, לא מוכן לקחת אחריות על הגרעון שהוא יצר, לא מוכן לממש את הערבויות שהוא יצר, לא השקיע שקל מכיסו בהפועל, לא מחזיק באחוז אחד מהבעלות ומנהל את הפועל בלי לספור אף אחד, כל זה לא יעזור לך ולכל השאר שמגלגלים עיניים ולא מבינים מה רוצים מרמון.
הוא "כולה" מנהל שקצת טעה. אופסי. קורה.
כתבתי כבר על תסמונת דלי השתן שלצערי חלק מהכותבים כאן לוקים בה.
תמשיכו לחכות לנס, מזל שיש אנשים שלוקחים את זה לפסים מעשיים.
מכל הדברים שכתבת, העובדה היחידה שרלוונטית היא נושא המחיר שהוא דורש. כל היתר לא רלוונטי.
לקיחת אחריות על הגרעון? אין בעיה. שחרר את שכטר. הרי בלעדיו רלא היה גרעון.
מימוש ערבויות? הערבויות נועדו להבטיח שכר של שחקנים ועמידה בהתחייבויות כלפי ספקים. הן לא נועדו להבטיח לאוהדים שבעל הבית יפשוט רגל כדי להחזיק סגל יקר בלי מקורות הכנסה.
לא סופר אף אחד? לא יודע, וזה גם לא ממש רלוונטי לדיון. כשיש מבנה בעלות של 6-7 בעלים קטנים ובעל זכויות עיקרי, אי אפשר להתייעץ עם כולם כל היום. זה בכל מקרה לא הנושא.
אני לא טומן את הראש בחול, אבל אני לא מוכן להצטרף לעליהום שבעיני הוא לא מבוסס, מהסיבה הפשואטה שהיום זה רמון ומחר זה מישהו אחר שיבוא במקומו. איזה בנאדם נורמאלי בכלל יכניס את הראש שלו לעסק כזה שעל כל טעות שורפים אותך ומבקשים את ראשך? רמון לא טוב, תאומים וסגול לא היו טובים (טביב הוא החריג בעיני כי לגביו כל הביקורת מוצדקת). אף אחד לא טוב.
מה רמון עשה שהפכו אותו פה לאיזה שטן?
מבחינתי יש פה הגזמה וחוסר פרופורציה מוחלט, ואני מצטער אם אני לא מוכן להסחף עם הזרם ומעדיף להפעיל את הראש עצמאית.
נתחיל מהסוף. אין פה שום הגזמה ואף אחד לא יוצא פה לשטח כמו עם טביב שכבר בסוף יוני 2011 היינו מול הבית שלו, עוד הרבה הרבה לפני המחאה.
זו גם הסיבה שאני לא רואה טעם במחאה במצב הנוכחי וכתבתי את זה גם פה וגם באדום עולה, את הפעולות צריך לעשות כמו שעושים בחודש האחרון, מאחורי הקלעים ובתמיכה של האנשים הנכונים.
רמון לא יכול לנהל יותר, בין אם דמארי ישאר ובין אם הוא יעזוב. אי אפשר לתת לו לגיטימציה להמשיך ולנהל את הפועל מכספם של אנשים אחרים ובלבד שהוא ימשיך לאחוז במושכות, והסיבות שלא נראות לעין גדולות יותר מאלו שכן.
מוטב יעשה אם יעביר את הקבוצה בצורה מסודרת לפי ההצעה שקיימת על שולחנו ולא יגרור את זה למצב שבו תהיה פגיעה ממשית בקבוצה. מוטב למועדון ובעיקר מוטב לו.