האדום הצורר כתב:
מושקוביץ כתב:
ובכן, בוא נראה.
בתמונה למעלה אתה יכול לראות את טביב במרכז התמונה, מעל צלחת האליפות.
מסביבו כל השחקנים, חלקם מחבקים אותו בחיבה.
אז אתה בעצם אומר שטביב, מעמדתו הלא פורמאלית בצללים באותה עונה, הצליח לרדת לדשא בטדי ולהסתחבק עם השחקנים והצלחת בלי שאף אחד מהם בעצם יבין מה הוא עושה שם ולמה הוא שם ושזה ייראה להם סבבה ולהתחבק עם הבנאדם הזה ולשמוח איתו ?
עד מתי השקר הזה שטביב לא היה מעורב בהפועל בעונת הדאבל יימשך ?
אתה יודע מה עזוב, לא באמת מעניין אותי. הרי בסוף אתה סתם תכתוב איזה שטות לא קוהרנטית ואני אגיב לזה ואתה אחרי זה תשים סמיילי משתחווה והדיון יסתיים, כי זאת הדרך היחידה שלך להתדיין עם אנשים שמעלים טענות הגיוניות שסותרות דברים שאתה כותב.
אז אני אחסוך לך את זה.
זהו? אין מה לכתוב אז עוברים לקוהרנטיות?
בכל מקרה, אני מקווה ששמת לב שמוני הראל, מי שהיה בפרונט באותה עונה, בכלל לא נמצא בתמונה הזאת. זאת הוכחה לכך שהוא לא היה חלק מהמועדון?
מה שאני מנסה להגיד זה שמידת המעורבות בפועל של טביב לא ברורה, בטח לאור העובדה שהיה בשנת צינון מבחינה פורמלית. זה הכל.
נוסף לזאת, אם אנחנו כבר בנושא: אתה יודע שלא צריך רווח בין המילה לסימן השאלה כשאתה כותב אותו בסוף המשפט, נכון?
דווקא נראה לי שכתבתי לא מעט . אני אנסה להסביר שוב כי אני מבין שאתה קצת מתקשה .
הצורר , ההימצאות של טביב בתמונה היא מסוג הדברים שיכולים להעיד רק על מי שנמצא בתמונה ולא על מי שלא נמצא בה .
למשל , זה ששי אבוטבול בתמונה לבוש בחולצה של המועדון אומר שהוא כנראה נמנה על סגל הקבוצה באותה עונה .
ובהקשר שלנו , זה שטביב שם אומר שהוא לא היה זר למנגנון שנקרא הפועל תל אביב באותה תקופה . זה למשל שאתה ואני לא שם לא מוכיח שלא היינו מנהלי הקבוצה או בעליה באותו זמן .
אפילו מישהו עם יכולות טיעון דלות כשלך יכול להבין את זה , ויש לי קצת תחושה לא מבוססת אולי שאם מישהו אחר שאינו אני היה מעלה את הטענה הזאת אז יכול להיות שהיית מסכים במקום לברוח לקשקשת לא רלוונטית על סימני פיסוק .
מבין ?
עכשיו , איפה הסמיילי המשתחווה הזה שאני כל כך אוהב ?