kobster כתב:
אדום כתב:
KID A כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
[quote="nati"] אחרי כמעט שנה של גוטמן בנבחרת אפשר כבר לראות שהאתרוג שלו בהפועל הפך לאתרוג של הנבחרת.
ביבראס היה חלש היום, אין מה להגיד.
עדיין, אין לך שחקן אמצע יותר טוב ממנו בנבחרת ואם צריכים לבחור בינו לבין ראדי לחילוף, אין ספק שגוטמן קיבל החלטה נכונה.
לא ראיתי אף משחק שלו ברוסיה.ככה שאני לאיודע באיזה תפקיד הוא משחק בקבוצה שלו,ובאיזה רמה.מאז שהוא עזב יצא לי לראות אותו בנבחרת באותו תפקיד שהוא שיחק בהפועל.ומצטער להגיד,שום דבר לא השתנה.כמו בהפועל,כשלוחצים את הנבחרת בקישור הוא לא עושה כלום.הוא עושה את הברקות שלו רק כשאין לחץ על הנבחרת.
התפקיד שלו זה רק קשר מאחורי החלוצים(בלי משימות הגנה),בטח לא קשר אחורי.
אין דבר כזה קשר בלי משימות הגנה, זה לא שנות השמונים.
נגד פורטוגל היו לידו 2 קשרים אחוריים יותר הגנתיים ממנו, זה לא שנותנים לו לשחק גרזן.
בקאזאן הוא משחק יותר למעלה והוא למעשה הבעלבית שם, כולל כל הכדורים החופשיים/קרנות/פנדלים.
בנבחרת הוא משחק יותר קרוב להגנה וזו טעות כי הוא הרבה פעמים מקבל את הכדור עם הגב למגרש מה שמזמין לחץ.
עדיין, אין שחקן ישראלי עם יכולות המסירה שלו והוא מסוגל לפרק הגנה בכדור אחד, סטייל הכדור לרונדון נגד לבאנטה.
הוא יעשה טעות אם יעזוב את קאזאן לאנגליה כי יאכלו אותו שם . ספרד או גרמניה, השאלה אם יש מישהו שישים עליו 10 מיליון יורו.
זה גם מה שאמרו על בניון בזמנו.[/quote]
בניון שחקן אגף, אתה רואה את נאתכו מתמודד עם הפיזיות באמצע באנגליה מול שחקנים כמו טורה או אפילו קלברלי ?
יכול להיות שיצליח לו, אני עדיין חושב שיותר מתאים לו ספרד או גרמניה. קודם שתהיה קבוצה שתסכים לשים עליו 10 מיליון יורו ואז נראה מה מתאים לו או לא. לא בטוח שהוא בכלל ירצה לעזוב את קאזאן בסוף העונה (החוזה שלו נגמר בדצמבר 2013) עם המעמד והתנאים שיש לו שם.[/quote]
יש עוד קבוצות באנגליה חוץ מהיונייטד ומהסיטי.
זה כמו שתגיד שהוא לא יתמודד עם בוסקטס ועם אסיין או צ'אבי אלונסו בספרד, או עם חאבי מרטינז וגונדוגאן בגרמניה.
שחקנים כמו ארטטה, רוסיצקי כשהוא בריא, קסורלה, בן ערפה, פינאר, שלא נחשבים לפיזיים במיוחד משחקים שם בלי בעייה. לשחקנים טובים יש מקום.
הוא לא אמור להתמודד עם יאיא טורה, כי טורה הוא בסביבות הטופ 10 שחקנים בעולם היום. לא כל הליגה היא יאיא
טורה.
אם הוא יבחר לעצמו קבוצה שמתאימה לו, ויהיה לו מזל שתמיד צריך, הוא יצליח, לא חשוב באיזו ליגה.