kobster כתב:
Charlie כתב:
1. שאפו גדול לחברינו kobster שכתב לפני יום-יומיים שאין לנו מושג עד כמה המצב נפיץ ורמז שימיו של קשטן במועדון ספורים, ללא קשר לתיקו בוסרמיל או לתוצאת המשחק נגד הפועל חיפה.
2. אותו kobster רומז על משה סיני. לשימת ליבו של ניצן שירזי.
3. לא היה מתאים מקשטן לקחת את הקבוצה ביוני על רקע הבלגאן ששרר אז. אבל ככל שהזמן העבר דרור הפך לפחות ופחות רלוונטי. נראה שלא היה מנוס מפיטוריו.
4. לאלה שצועקים על פיטוריי מאמן באמצע העונה שלא בעונת תחתית - אני מפנה אתכם לעונת 2006/7 ולשכנו של קשטן מכפ"ס, יצחק שום.
5. קשטן יאמן במכבי. אם לא בינואר אז ביולי. גולדהאר רצה אותו כבר מזמן. מה שבטוח שדרור לא יעביר שם עונה במקומות 3-4. זה ייגמר בדאבל כמו ב-96' או בקריסה שתשכיח את איווניר.
תיסלם.
כבוגר שנות התשעים העליזות (כולל מכות מהאחים של סיני) אני מבטיח לך שמחכה לנו הנאה מרובה.
עוד 6 מחזורים דרבי
אני זוכר את השנים הללו היטב. שנים בהן שרון מימר היה כוכב אצלנו לצד שגיב אליהו ואלון אופיר.
אבל אי אפשר להשוות - סיני היה אז חסר ניסיון לחלוטין והודה בדיעבד שטעה כשפרש בגיל מוקדם והפך למאמן, אחרי שטעה כשהסכים להתמנות למנג'ר-שחקן כמו דלגליש בשעתו בליוורפול.
כמו כן, היה דור די עלוב במחלקת הנוער שלנו בשנים הללו, בהשוואה למשל לעשור שלפני (שנות ה-80) או אחרי (שנות ה-2000). כסף לא היה להפועל, בטח שלא כמו שהיה במכבי, בבית'ר, וב-2 החיפאיות. זה יצר כדור שלג, סיני טעה עם האחים שלו וסגירת שער 7 והסוף ידוע.
זה לא שאני מצדד במינוי שלו חלילה, לא בגלל העבר שלו בהפועל, אלא בגלל הכשלונות שלו בכל מקום אחר בו אימן.
הוא היה גדול השחקנים אבל מאמן גרוע. עם זאת, צריך לזכור גם את המציאות שהיתה אז ולא רק לצעוק: "רק לא סיני".
עוד 6 מחזורים דרבי? אם סיני יהיה על הקווים בהפועל וקשטן במכבי, באמת שתהיה לנו "הנאה מרובה"....