תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 502 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 16 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 18 דצמבר 2011, 00:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש, אז תרשה לי לצרף אותך ליקום שלנו - ק"ש היא לא סתם קונטנדרית אלא אחת המועמדות החזקות לקחת פה אליפות, עם ובלי קשר למזל שלה.
אם זה יהיה אנחנו או הם, מפגן פתיחת הרגליים שהיה בפלייאוף בעונת הדאבל יהיה כאין וכאפס לעומת מה שיהיה בסוף הליגה. בית"ר, מכבי,חיפה - כולן ועוד רבות וטובות יעשו הכל כדי לעזור להם נגדנו, ואין לזלזל בסיפור הרומנטי והמבחיל שיכול לצאת מאלופה מהפריפריה.
מעבר לעובדה שיש להם קבוצה חזקה מאוד, הגנה יותר טובה מההגנה שלנו, רוצ'ט שהוא שחקן חבל על הזמן, מאמן מוכשר מאוד והדבר המרכזי - בעלים.
שרצקי המכביסט משלם בזמן, מעמיד לרשות המאמן כל מה שהוא רוצה, מביא מכיסו את רוב התקציב של המועדון, אלוף ביחסי אנוש וזוכה לתמיכה ואפילו הערצה של כל הקהל.
איזה מגניב, בדיוק הפוך מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אש, אז תרשה לי לצרף אותך ליקום שלנו - ק"ש היא לא סתם קונטנדרית אלא אחת המועמדות החזקות לקחת פה אליפות, עם ובלי קשר למזל שלה.
אם זה יהיה אנחנו או הם, מפגן פתיחת הרגליים שהיה בפלייאוף בעונת הדאבל יהיה כאין וכאפס לעומת מה שיהיה בסוף הליגה. בית"ר, מכבי,חיפה - כולן ועוד רבות וטובות יעשו הכל כדי לעזור להם נגדנו, ואין לזלזל בסיפור הרומנטי והמבחיל שיכול לצאת מאלופה מהפריפריה.
מעבר לעובדה שיש להם קבוצה חזקה מאוד, הגנה יותר טובה מההגנה שלנו, רוצ'ט שהוא שחקן חבל על הזמן, מאמן מוכשר מאוד והדבר המרכזי - בעלים.
שרצקי המכביסט משלם בזמן, מעמיד לרשות המאמן כל מה שהוא רוצה, מביא מכיסו את רוב התקציב של המועדון, אלוף ביחסי אנוש וזוכה לתמיכה ואפילו הערצה של כל הקהל.
איזה מגניב, בדיוק הפוך מטביב.

מה שאמרת נכון. אבל החלק של המועמדת. בתקשורת פה ושם נהנים לאונן קצת על הרומנטיקה שבדבר, אבל מעטים מאנשי התקשורת והכדורגל אם בכלל באמת רואים בצורה חדה וברורה את קרית שמונה לוקחת אליפות השנה.
ובנוגע לפתיחת הרגליים, זוכר מי פתח עונה שעברה? יופי, זו בעיה אחת. זוכר מי לא פתח? הקטנות. מי לא יפתח? מכבי חיפה. בחיים. מי לא יהיה שם לפתוח? בית"ר.
ובנוגע לקבוצה שלהם, פה אתה כבר פותח דיון מקצועי שאין לי מושג איך זה התגלגל אליו כי אני בכלל דיברתי איתך על זכויות השידור ( :) ) אבל אין לי כוח להכנס לשם כי כבר מאוחר וכי תאכלס אין לי זין לזה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
להתחיל לבות כבר עכשיו על פתיחת רגלים עוד חצי שנה זה פטאתי, עלוב ומשפיל בעיקר אותי כאוהד הפועל.
בעונה שעברה למשל לא הייתה פתיחת רגלים כי כל משחק היה חשוב לכל קבוצה.
השנה כנראה שגם לא תהיה פתיחת רגלים כי כמו שזה נראה בכלל לא בתוך שחיפה ומכבי יגיעו למשחקים
אלו שיש להם כרטיס לאירופה.

הפתיחת רגלים היחידה שהייתה בשנים האחרונות היא של מכבי, וגם היא לא פתילת רגלים פר אקסלנס,
וזה היה אחרי שהם הבטיחו לעצמם את המקום השלישי (אם אני זוכר נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגת העל - מחזור 16 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נירוג - לא, והדוגמא הראשונה היתה היום. המשחק של הבבונים נגד ב"ש שודר והמשחק שלהם, מוליכת הטבלה שוב, לא שודר. כנראה שעדיין לא מאמינים שהם רציניים במירוץ לאליפות. אז הנה מבזק - הם כן. ועם כל הכבוד לחיפה ולנבלות, ק"ש היא כרגע המתמודדת מס' 1 מולנו על האליפות.

לא הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל - מחזור 16 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
kobster כתב:
נירוג - לא, והדוגמא הראשונה היתה היום. המשחק של הבבונים נגד ב"ש שודר והמשחק שלהם, מוליכת הטבלה שוב, לא שודר. כנראה שעדיין לא מאמינים שהם רציניים במירוץ לאליפות. אז הנה מבזק - הם כן. ועם כל הכבוד לחיפה ולנבלות, ק"ש היא כרגע המתמודדת מס' 1 מולנו על האליפות.

לא הם לא.

שים לב למה שאמרתי - כרגע ק"ש היא המתמודדת מס' 1 מולנו. לא מה יהיה בפלייאוף, כרגע. יש לך שם אחר של קבוצה ? או שאתה מעדיף לחכות לסיום המשחק ביום שני עם התשובה שלך ?
חבל שאנשים פה לא קיבלו קריאת השכמה אחרי יום שני האחרון. אף אחד לא עוש מהם קבוצה גדולה ומפחידה אבל הם קבוצה לא פחות יציבה מאיתנו, ואולי אפילו יותר אם לוקחים בחשבון את המצב הניהולי פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
להתחיל לבות כבר עכשיו על פתיחת רגלים עוד חצי שנה זה פטאתי, עלוב ומשפיל בעיקר אותי כאוהד הפועל.
השנה כנראה שגם לא תהיה פתיחת רגלים כי כמו שזה נראה בכלל לא בתוך שחיפה ומכבי יגיעו למשחקים

הפתיחת רגלים היחידה שהייתה בשנים האחרונות היא של מכבי, וגם היא לא פתילת רגלים פר אקסלנס,

מה משפיל? אנשים חושבים קדימה מה יהיה. אני אומר שאני חושב שאם נגיע מול קריית שמונה ראש בראש במחזורים האחרונים, אז דעת הקהל והתקשורת יהיו לטובתם ובגדול, הפרשנויות של הורסקי+נוימן יהיו לטובתם ובגדול (ואין ספק שזה משפיע על דעת הקהל ועל עוד גורמים, נרצה בכך או לא), וכמובן צריך לקחת בחשבון את האפשרות שקבוצות כמו מכבי תל אביב, ואולי גם עוד קבוצות, יעשו מעשה בית שאן (סליחה, מעשה מכבי תל אביב). אני מזכיר לך גם שבמשחק מכבי חיפה - בני יהודה, אוהדי בני יהודה רצו בהפסד קבוצתם, וזה שגיא לוזון והשחקנים יצאו גברים זה כבר סיפור אחר.
שורה תחתונה - להערכתי אם זה יהיה אנחנו מולם אז צריך לקחת בחשבון פתיחת רגליים. זה יכול להיות מצד מכבי, זה יכול להיות מצד חיפה (להזכירך - אלישע לוי מאמן אותם, מוכר לך מאיזה משחק בעונת 98?) וזה יכול להיות מצד קבוצות אחרות שאנחנו כרגע לא חושבים עליהם.
איך בדיוק שזה שאני לוקח תרחיש כזה בחשבון זה עלוב או פאתטי או משפיל אותך כאוהד הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:20 
בואנה, עפתם על קריית שמונה. סתם קבוצה שתפסה פוקסים של כמה משחקים טובים ותסיים במקרה הטוב במקום הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
el dudernio כתב:

מה משפיל? אנשים חושבים קדימה מה יהיה. אני אומר שאני חושב שאם נגיע מול קריית שמונה ראש בראש במחזורים האחרונים, אז דעת הקהל והתקשורת יהיו לטובתם ובגדול, הפרשנויות של הורסקי+נוימן יהיו לטובתם ובגדול (ואין ספק שזה משפיע על דעת הקהל ועל עוד גורמים, נרצה בכך או לא), וכמובן צריך לקחת בחשבון את האפשרות שקבוצות כמו מכבי תל אביב, ואולי גם עוד קבוצות, יעשו מעשה בית שאן (סליחה, מעשה מכבי תל אביב). אני מזכיר לך גם שבמשחק מכבי חיפה - בני יהודה, אוהדי בני יהודה רצו בהפסד קבוצתם, וזה שגיא לוזון והשחקנים יצאו גברים זה כבר סיפור אחר.
שורה תחתונה - להערכתי אם זה יהיה אנחנו מולם אז צריך לקחת בחשבון פתיחת רגליים. זה יכול להיות מצד מכבי, זה יכול להיות מצד חיפה (להזכירך - אלישע לוי מאמן אותם, מוכר לך מאיזה משחק בעונת 98?) וזה יכול להיות מצד קבוצות אחרות שאנחנו כרגע לא חושבים עליהם.
איך בדיוק שזה שאני לוקח תרחיש כזה בחשבון זה עלוב או פאתטי או משפיל אותך כאוהד הפועל?

Well said my friend

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב לאשדוד שהביאה אתמול לוינטר 1,500 איש (!)
קבוצה שלמשחקי בית בדרך כלל לא מביאה כמות כזו ובחוץ 200 איש זה הישג חסר תקדים.

זה בעיקר בזכות ג'קי בן זקן שעושה מעשה שלא רואים בכדורגל - הוא פשוט קונה כרטיסים לאוהדים שלו.
לסכנין שבוע שעבר כל מי שבא קיבל חינם (כולל הסעות ל100 הראשונים). אתמול בוינטר אוהד רמה"ש שילם 25 ש"ח על כרטיס נוער ו50 על מבוגר. אוהדי אשדוד בקופה שילמו 10 נוער ו20 מבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:47 
תגיד ג'קי, אתה מודע לזה שאנשים פה רצו אותך ולא את מוני הראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

זה בעיקר בזכות ג'קי בן זקן שעושה מעשה שלא רואים בכדורגל - הוא פשוט קונה כרטיסים לאוהדים שלו.
לסכנין שבוע שעבר כל מי שבא קיבל חינם (כולל הסעות ל100 הראשונים). אתמול בוינטר אוהד רמה"ש שילם 25 ש"ח על כרטיס נוער ו50 על מבוגר. אוהדי אשדוד בקופה שילמו 10 נוער ו20 מבוגר.

מותר להם לקחת 50 ושאנחנו באים לקחת 88?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
Maor7 כתב:

מותר להם לקחת 50 ושאנחנו באים לקחת 88?

מותר להם לעשות מה שהם רוצים כל עוד המחיר הוא אחיד בזמן המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:05 
danired כתב:

איזה רע היה לנו מאז אותו קיץ של לפני עונת 2006, כשמוני לקח את הקבוצה ולא ג'קי
סה"כ אליפות, 4 גביעים, 4 פעמים שלב בתים באופ"א כולל פעמיים לעבור אותו ועוד פעם שלב בתים באלופות.
חבל שג'קי לא לקח אותנו, איתו בטח היינו משיגים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:09 
דני גולפיטק כתב:
danired כתב:

סה"כ אליפות, 4 גביעים, 4 פעמים שלב בתים באופ"א כולל פעמיים לעבור אותו ועוד פעם שלב בתים באלופות.

אליפות, 2 גביעים, פעמיים בתים באופ"א ופעם אחת צ'מפיונס, זה המאזן שלנו עם טביב כבעלים.
אתה בטוח שאתה רוצה לשחק את המשחק הזה? כי זה מדרון מאוד חלקלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:17 
שחר כתב:
בואנה, עפתם על קריית שמונה. סתם קבוצה שתפסה פוקסים של כמה משחקים טובים ותסיים במקרה הטוב במקום הרביעי.

סתם קבוצה? לא יודע מה זה סתם, אבל הסתם קבוצה הזאת ביטלה אותך לחלוטין בק"ש, כמו שהם עושים כמעט כל פעם נגדנו.

דרך אגב:
ציטוט:
הקשר/חלוץ דויד סולארי סיכם בעירוני קרית שמונה
רן בן שמעון מצא את השחקן שרצה - הארגנטינאי, אחיו של סנטיאגו ששיחק בריאל מדריד ואינטר, יחזק את החוליה ההתקפית.

אני חושב שהפועל רצו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לשחק הרבה בשאלה אם.
מה כן אפשר לומר לטובת ג'קי זה שהוא באמת שופך כסף, והרבה כסף באשדוד.

ההסתייגות - בכל זאת, זו העיר שלו, יש לו ערך נוסף של אהדה. הרבה ממה שהוא עושה זה סתם מאהבה. מה גם שבאשדוד יש לו הרבה תומכים ועוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:31 
דני גולפיטק כתב:
danired כתב:

אולי כן ואולי לא.
מה שבטוח, אם אתה משאיר לי יום אחד (15/5/10), היום אני חוזר אחורה ומחליף את מוני הראל בג'קי בן-זקן ושתאומים יילך לחפש.
מה בדיוק מוני הראל נתן להפועל? שקל הוא לא שם בתקופה הזו.
אין לי בכלל ספק שג'קי בן-זקן היה יכול להיות בעלים אדיר להפועל.. הוא גם היה מפתח יחסים מצוינים עם הקהל.
פעם מישהו אמר לי שגם כשיש לך את ההנהלה הכי גרועה בעולם עם התוכניות הכי זדוניות שיש, עדיין צריך לדעת להינות מההצלחה הרגעית. ככה היה לבית"ר עם גאידמק וככה לנו יהיה עם טביב. יש לי הרגשה שעם ג'קי בן-זקן התקופה לא הייתה נגמרת כ"כ מהר, כי הרעב שלו לא היה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:33 
danired כתב:
דני גולפיטק כתב:
danired כתב:

אליפות, 2 גביעים, פעמיים בתים באופ"א ופעם אחת צ'מפיונס, זה המאזן שלנו עם טביב כבעלים.
אתה בטוח שאתה רוצה לשחק את המשחק הזה? כי זה מדרון מאוד חלקלק.

יכול להיות שהחל מהעונה הזאת והלאה נהיה חלשים, יכול להיות, או אפילו בטוח, שהנהלה טובה היתה מוציאה הרבה יותר אחרי שהביאה כאלה הישגים.
מה שבטוח, במבחן התוצאה, לעולם לא אצטער על הבחירה ההיא במוני בקיץ של 2006, וגם לעולם לא אצטער על הכניסה של טביב לקבוצה. ולו בגלל רגע אחד, אי שם בדקה ה92 בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 14:37 
villa crespo כתב:
דני גולפיטק כתב:
danired כתב:

אולי כן ואולי לא.
מה שבטוח, אם אתה משאיר לי יום אחד (15/5/10), היום אני חוזר אחורה ומחליף את מוני הראל בג'קי בן-זקן ושתאומים יילך לחפש.
מה בדיוק מוני הראל נתן להפועל? שקל הוא לא שם בתקופה הזו.
אין לי בכלל ספק שג'קי בן-זקן היה יכול להיות בעלים אדיר להפועל.. הוא גם היה מפתח יחסים מצוינים עם הקהל.
פעם מישהו אמר לי שגם כשיש לך את ההנהלה הכי גרועה בעולם עם התוכניות הכי זדוניות שיש, עדיין צריך לדעת להינות מההצלחה הרגעית. ככה היה לבית"ר עם גאידמק וככה לנו יהיה עם טביב. יש לי הרגשה שעם ג'קי בן-זקן התקופה לא הייתה נגמרת כ"כ מהר, כי הרעב שלו לא היה נגמר.

העניין הוא שההצלחה הרגעית הזאת שלנו היתה משהו בלתי נתפס, הזוי ממש.
לא מחליף את הדקה ה92 בטדי גם לא תמורת 30 אליפויות רצופות עם ג'קי בן זקן.
לא אומר שטביב אחראי אליה ולא אומר שמוני אחראי אליה.
רק אומר שאם בקיץ 2006 בן זקן היה לוקח את הקבוצה ולא מוני, אותה דקה 92 לא היתה קוראת. משק כנפי הפרפר וזה... וזו בשבילי כבר סיבה להיות מאושר על אותה בחירה באותו הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אנשים חיים בסרט שקרית שמונה יצליחו לנצח 1-0 כל משחק עד סוף העונה
המזל לא נמשך לנצח, אנחנו קבוצה יותר טובה שגם נראית יותר טוב כשהיא בהרכב מלא, עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
המזל לא נמשך לנצח, אנחנו קבוצה יותר טובה שגם נראית יותר טוב כשהיא בהרכב מלא, עם כל הכבוד.

זה נכון
אבל בכדורגל צריך הרבה מזל (כמו ה-1:0 של ק"ש על בני יהודה בשכונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
קריית שמונה מנצחת כל הזמן בהפרשים של גול שגם הוא היה מנבדל הם גם גנבו לנו שחקן שסיכם כבר בקבוצה דויד סולארי אני לא מבין איך זה קרה ולמה הוא בא אלייהם אבל אין מה לעשות אנחנו צריכים להיות חזק למעלה ולא להיות שאננים כי זה לא מקקי ,חיפה או ביטר היום צריך את כל הקהל עידוד בכל הכוח

נערך לאחרונה על ידי Ronred בתאריך 18 דצמבר 2011, 16:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
Ronred
welcome!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Ronred
welcome!

תודה רבה :]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:

סתם לשם השוואה, זה גם מה שבית"ר אמרו עלינו בעונת השרוכים. הם היו קבוצה יותר נוצצת, אלופת העונה שעברה, עם קהל גדול, זרים מעולים ושחקנים ישראלים מהמובילים בארץ. אנחנו יצאנו למחנה אימון שלפני העונה עם 12 שחקנים בסגל וניצחנו לא מעט 1-0 קטן במהלך העונה.
גם אנחנו ראינו כי טוב ובינואר הבאנו זרים חדשים ששידרגו את הקבוצה (סבי ומריו).עדיין, עם כל היתרון שהיה להם עלינו, כולל ניצחון עלינו בבלומפילד, הם היו צריכים שהבני אלף יפתחו להם רגליים כדי לקחת אליפות בקושי.
מבלי לגמד אותנו או להאדיר אותם, חטא ההיבריס יכול להתפוצץ לנו בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
Ronred כתב:
קריית שמונה מנצחת כל הזמן בהפרשים של גול שגם הוא היה מנבדל הם גם גנבו לנו שחקן שסיכם כבר בקבוצה דויד סולארי אני לא מבין איך זה קרה ולמה הוא בא אלייהם אבל אין מה לעשות אנחנו צריכים להיות חזק למעלה ולא להיות שאננים כי זה לא מקקי ,חיפה או ביטר היום צריך את כל הקהל עידוד בכל הכוח

, .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
Ronred כתב:

מה? מאיפה הבאת את זה שהם גנבו לנו שחקן שסיכם אצלנו? מי זה הדיויד סלולארי הזה מי שמע עליו בכלל.
חוץ מזה שלפי מה שתיארת זה נשמע בול כמו מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 18:56 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

סתם קבוצה? לא יודע מה זה סתם, אבל הסתם קבוצה הזאת ביטלה אותך לחלוטין בק"ש, כמו שהם עושים כמעט כל פעם נגדנו.

דרך אגב:
ציטוט:
הקשר/חלוץ דויד סולארי סיכם בעירוני קרית שמונה
רן בן שמעון מצא את השחקן שרצה - הארגנטינאי, אחיו של סנטיאגו ששיחק בריאל מדריד ואינטר, יחזק את החוליה ההתקפית.

אני חושב שהפועל רצו אותו

העובדה שהסולרי של ק"ש הנו אחיו של הסולרי של ריאל מדריד, משפיעה על יכולתו של השחקן הנרכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף שאוהדי חיפה יושבים ב6-8, שיראו סוף סוף מה זה (או יותר נכון שלא יראו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 502 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: