NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
אוקיי, אז לא אתה. אבל יש פה אנשים שהפכו את תאומים לאיזה שטן שהורס את המועדון. בעיני אין לזה הצדקה, זה הכל.
אני בהחלט מסכים לביקורת על ניהול המועדון בשנה וחצי האחרון, ובענין הזה תאומים לא יוצא נקי. הבעיה שלי היא ההאשמות שהוא מנווט הכל מאחרי הקלעים כבר מעל עשור וכביכול מכשיל את המועדון. זו טענה מאד בעייתית לדעתי.
היא בעייתית רק בגלל שאין לזה הוכחות (או יותר נכון, מי שיש לו לא עושה איתן כלום). אבל גם לי לא היו הוכחות שטביב רצה לעשות נזק לקבוצה (ואני מדבר על אנשים שאמרו את זה משנת 2009 שהוא נכנס לא רשמית ולא רק אחרי שהוא התחיל לעשות בלאגן) ומשום מה במקרה הזה לכולם היה הרבה יותר קל להאמין (מה שבסוף כמובן קרה).
מה שכן, אם הייתי במקומך, כן הייתי מסתכל על עובדות. איך יכול להיות שתאומים נשא נאום מרגש בשנת 2005 שבו כולנו בכינו יחד איתנו שהוא התוודה על הכשלון שלו בניהול המועדון ובהזנחת הבנות שלו והירושה שלהם ואיכשהו 9 שנים אחרי, הוא חי ובועט ובוחש.
הייתי גם מנסה להבין למה האנשים האלה כל הזמן משקרים לקהל ומעליבים את האינטילגנציה שלו וכן, גם כל מיני שמועות ששומעים ויש להן יותר ממקור אחד, כנראה שמשהו יש בהן
בול, נגד טביב לא יצאו בהצהרות לגבי הוכחות, האמת? לאף אחד עד היום אין שום ראיה לגביו.
תלוי לאיזה טענות אתה מתייחס.
על גניבת כסף? יש דברים שיודעים היום בעקיפים שלא שווים הרבה כסף.
על אי תשלום משכורות? על פירוק הנוער? על אי תשלום לסוכנים? על חסכון באוטובוס לחיפה? על היעלמות בכל חלון העברות? על סכסוך עם שחקנים, מאמנים, מנהלים ושאר עובדי צוות?
כל אלה זה עובדות ואם אתה רוצה יש גם אסמכתות.
לא יצאנו למאבק בטביב על סמך קונספירציות.
תשאל את האלמנה של הסוכן של פאצ'לקה.
נגד רמון ותאומים לא יצאו למאבק בכלל, אז אין פה הקבלה.
דרך אגב, תנסה להיזכר באירוע שהתחיל את המאבק נגד טביב, אם אני זוכר נכון, לא זה האירוע שבעיניי היה אמור להיות הטריגר למאבק. הטריגר היה אמור להיות אחד, האם הבן אדם עושה להפועל נזק ובמיוחד אם הוא עושה אותו במזיד.
זה בדיוק מה שצריך להנחות אותך פה. כל השטויות על אי תשלום משכורות זה נחמד וכל השאר זה עוד יותר נחמד, אבל שעושים את זה עכשיו דה-פקטו בצורת קיצוץ, זה עובר. כנ"ל פירוק הקבוצה מכל הנכסים שלה. הסיוט שפחדנו ממנו בתקופת טביב מתרחש כרגע עם רמון ויותר גרוע. לפחות טביב לא מנסה לקחת את הנכס הכי גדול שזה הקהל. פה בא ואומר לך הבעלים שהוא רוצה למכור פחות מנויים בשביל לחסוף כסף על אבטחה (זה כמובן לא מפריע לו להתבכיין על זה שלא קונים מנויים. מדהים!).
אתה כבר הרבה זמן מסרב להאמין בקונספירציות וזה סבבה, אבל בסוף כמו בכל דבר יש עובדות. העובדות הן שהקבוצה הזו משוועת לרוכש שלא מגיע, אף אחד לא מחפש אותו ושהוא יגיע, אף אחד גם לא ממש ירצה למכור.
העובדות הן שאתה כרגע עם תקציב בדיחה עבור מועדון כמו הפועל ת"א וקבוצה שמתנהלת כמו מועדון בליגה שלישית. אז בסופו של יום, מה אכפת לי טביב, רמון, סגול, הראל או אלי מילר, אכפת לי מה קורה בקבוצה בפועל וזה ידידי, מתחיל להזכיר את שנות ה-90. ולא, זו לא ההסתדרות מנהלת ולא טביב.