תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יהלום אדום כתב:
zshavit כתב:
תחברו 1+1 מפעלות חינוך והפועל ת"א
תאומים ואורנשטיין נמצאים שם קרוב ל-20 שנה.

לכאורה כל עוד יהיה קשר בין הדברים הגורמים ידאגו שהפועל לא תמכר לגורם זר.
גם שהקבוצה היתה בבעלות מוני הראל היא "הועברה" אליו בפיקוח הדוק של החברים,
הם לא ידעו שמוני יעשה תרגיל ויצרף אליו את טביב,
ומי קפץ והצילנו מידי טביב....? חיים ותאומים.

באופן חשוד ומוזר למדי נושא מפעלות לא עורר התעניינות אצל כתבי הספורט

בינגו. מפעלות החינוך הם מרבית אם לא כל הבעיה

הפועל כבר נמכרה לגורם זר. אתם צריכים להתעדכן.

תשאל את אותו גורם זר האם מפעלות החינוך היו בבעלותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:01 
הם לא היו.
משום מה זה לא הפריע לו להיות בעלים.

נראה לי שאתה שם פה גול עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:09 
בוא נשים את הדברים כמו שהם:

אתם (לא אתה ספציפית, אבל האנשים שמאחורי הרעיון הזה) טוענים שאורנשטיין ותאומים מחזיקים את מפעלות החינוך והחברה כי זה מפעל הכנסות שנותן להם מיליונים כל שנה בדרך לא דרך לכאורה, בנוסף הם מקבלים הרבה מחמאות ומוניטין על פרוייקט שנחשב בעולם למאוד מוערך.

את הקשר החוקתי-עסקי בין מפעלות החינוך למועדון הפועל ת"א לא הצלחתם להסביר.
לא הסברתם מה אכפת לבן אדם שבא לקנות את הפועל ת"א שהסמל של המועדון יישאר על משהו שמקבל פרסים חברתיים בכל מספר שנים.
ואם זה באמת מגלגל מיליונים, מאוד מעניין איך טביב הסכים לוותר על זה ולא פיצץ את העסק כשהבעלות עבר אליו. בטח הוא ויתר על כסף בשביל חברות עם תאומים.

לא אכפת לי שזה מה שאתם חושבים,
אבל עד שלא תבססו לפחות 5 אחוז מהטענות האלה, או לפחות תסבירו את זה כמו שצריך ולא תגיבו "הנה, ככה תאומים אוהב את האוהדים שלו", זה ימשיך להיות מביך בעיניי.

עכשיו כולנו בהולד עד שקובסטר יגיע. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
טביב רצה לסגור את המפעלות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:42 
נועם שחם כתב:

אני אשמח אם תוכל לומר לי מה בדיוק הייתה המעורבות של תאומים בהפועל בתקופת מוני את טביב.

נכון, בתקופה שמשנת 1997 עד 2006 אם איני טועה, תאומים היה שחקן מרכזי בניהול המועדון ואחד מבעליו, בתקופה הזו היו גם לא מעט הישגים יפים, אבל בסופה הענין דעך אחרי שסגול החליט שנמאס לו להפסיד כסף ולהיות חלק מהענין.

מאז 2006 ועד לתקופה בה רמון חזר למועדון - מה בדיוק היה חלקו של תאומים וכיצד הוא הזיק למועדון?

והתשובה "שתאומים יסביר", היא תשובה לא רצינית. אתה יוצא בהאשמות חריפות, המינימום הוא שתתמוך את הטענות ותבסס אותן בעובדות.

איזה עובדות אתה רוצה שאני אתן לך בדיוק? אני עיתונאי שחוקר את כל מה שנעשה במועדון 24 שעות ביממה?
אני מסתכל על המועדון מנקודת מבט של אוהד ב20 השנה האחרונות- מוני הראל צץ בשנות ה90 ואז חוזר ב2005
רמון מגיע ב95 חוזר ב2004 ואז מגיע שוב ב2012
תאומים מגיע ב97 נתקע פה כמה שנים ומשחק בכסף של סגול ואז נעלם מקדמת הבמה רק כדי לחזור עם רמון ב2012
על הדרך הוא "מוכר" להראל את המועדון בחינם (מעניין מאוד שללב לבייב הוא לא הצליח למכור כי רפי עגיב "עשה בעיות" אבל למוני לא הייתה שום בעיה למכור).
כמו שצוין כאן, כאשר גורם זר בדמות טביב השתלט לחלוטין על הפועל אז תוך כמה חודשים קמה מהומה כדי להעיף אותו ותוך שנה הוא הוחלף... על ידי רמון ותאומים.

מצטער, אני לא קונה את השוק הזה. אתה רוצה שאני אשתכנע שתאומים רוצה למכור ולא מפריע? שיעזוב את המועדון. כמוהו גם רמון, הראל, לובין, וייצמן, סידי, מידי וכל היצורים שמשום מה לא מעורבים אבל תקועים פה כבר 20 שנה כל אחד בתורו בעקביות משעממת של עונה בשנה.
עד אז מבחינתי כולם מעורבים וכולם מונעים מהמועדון לצאת לידיים נקיות.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 11 אוגוסט 2014, 12:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 12:45 
אני בטוח שהם פשוט אוהדי הפועל מסורים, הנה הבאתי ראיה חותכת, קייס קלוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הם לא היו.
משום מה זה לא הפריע לו להיות בעלים.

נראה לי שאתה שם פה גול עצמי.

אני מסתכל על זה מכיוון אחד ואתה מגיב על זה מכיוון אחר.
מי שקונה את הקבוצה ללא מפעלות יכול לחיות עם זה.
האנשים שמחזיקים במפעלות לא מנותקים מהקבוצה (ואיך שלא תהפוך את זה, כל עוד המפעלות הן חלק מהקבוצה, באיזושהי צורה, גם אלה המנהלים אותה קשורים אליה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 13:24 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
איל כתב:
נועם שחם כתב:
אדום תלאביבי כתב:
מוזר בעיניי שיש כאן אנשים שחושבים שרמון ותאומים ושות' באמת יקומו בוקר אחד ויתנו למישהו אחר את הצעצוע שלהם, בלי להשאיר איזה "נציג בדירקטוריון/איש חזק/איש בינוני".
עוד לא למדנו כלום, כמו שכתב ש. ארצי.

האמת שעד היום לא הבנתי מה עשה משה תאומים שהפך לאוייב העם, ואת תאוריות הקונספירציה בענין.

אם מחר יבוא משקיע רציני וירכוש את המועדוון, תאומים יכשיל את זה? על סמך מה אתה טוען דבר כזה?

על מה מבוססת התאוריה הזו שכל מה שמעניין את תאומים זה להמשיך להשפיע על הנעשה בקבוצה גם במחיר הרס המועדון?

כי לטעמי, כשעושים לבנאדם כזה רצח אופי ושותים את דמו, כדאי מאד שיהיו לזה ראיות רציניות. אני שומע את הדברים האלו כאן בפורום שנים על גבי שנים, ועד היום לא ראיתי רבע של ראיה שתתמוך בתזה הזו.

ג'קי בן זקן רצה בזמנו לקנות והבריחו אותו

זה קשקוש
ג'קי לא קנה את הפועל בגלל שנת הצינון (גם אם זה סתם תירוץ ובפועל הוא בכלל לא רצה לקנות). זו עד היום הסיבה (מפיו)

ציטוט:
ג'קי בן-זקן מתרחק מהפועל ת"א. כמו שהדברים נראים נכון להערב (שלישי), איש העסקים האשדודי עומד להסיר את מועמדותו מרכישת המועדון, גם בגלל תקנון ההתאחדותהמחייב תקופת צינון בת שנה במעבר של בעלים בין קבוצות, וגם בגלל האופוזיציה נגדו בין בעלי הפועל הנוכחיים, בראשותו של משה תאומים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/943/834.html
ציטוט:
גורם בהפועל: "תאומים עושה הכל כדי שבן-זקן לא יגיע"

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/936/746.html

אני יודע מה היה כתוב בתקשורת. אבל שוב, זה קשקוש
ג'קי לא קנה את הפועל "בגלל שנת הצינון". אני חושב שהוא לא באמת רצה. אבל זה לא בגלל אף אחד מתוך המערכת. בוודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
כן תאומים, לא תאומים, איקנדה תורגל כבלם!!!
WTF!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:01 
יהלום אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
יהלום אדום כתב:
zshavit כתב:
תחברו 1+1 מפעלות חינוך והפועל ת"א
תאומים ואורנשטיין נמצאים שם קרוב ל-20 שנה.

לכאורה כל עוד יהיה קשר בין הדברים הגורמים ידאגו שהפועל לא תמכר לגורם זר.
גם שהקבוצה היתה בבעלות מוני הראל היא "הועברה" אליו בפיקוח הדוק של החברים,
הם לא ידעו שמוני יעשה תרגיל ויצרף אליו את טביב,
ומי קפץ והצילנו מידי טביב....? חיים ותאומים.

באופן חשוד ומוזר למדי נושא מפעלות לא עורר התעניינות אצל כתבי הספורט

בינגו. מפעלות החינוך הם מרבית אם לא כל הבעיה

הפועל כבר נמכרה לגורם זר. אתם צריכים להתעדכן.

תשאל את אותו גורם זר האם מפעלות החינוך היו בבעלותו

ואיך מפעלות חינוך מפריעים להפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:03 
pogi כתב:
נועם שחם כתב:

אני אשמח אם תוכל לומר לי מה בדיוק הייתה המעורבות של תאומים בהפועל בתקופת מוני את טביב.

נכון, בתקופה שמשנת 1997 עד 2006 אם איני טועה, תאומים היה שחקן מרכזי בניהול המועדון ואחד מבעליו, בתקופה הזו היו גם לא מעט הישגים יפים, אבל בסופה הענין דעך אחרי שסגול החליט שנמאס לו להפסיד כסף ולהיות חלק מהענין.

מאז 2006 ועד לתקופה בה רמון חזר למועדון - מה בדיוק היה חלקו של תאומים וכיצד הוא הזיק למועדון?

והתשובה "שתאומים יסביר", היא תשובה לא רצינית. אתה יוצא בהאשמות חריפות, המינימום הוא שתתמוך את הטענות ותבסס אותן בעובדות.

איזה עובדות אתה רוצה שאני אתן לך בדיוק? אני עיתונאי שחוקר את כל מה שנעשה במועדון 24 שעות ביממה?
אני מסתכל על המועדון מנקודת מבט של אוהד ב20 השנה האחרונות- מוני הראל צץ בשנות ה90 ואז חוזר ב2005
תאומים מגיע ב97 נתקע פה כמה שנים ומשחק בכסף של סגול ואז נעלם מקדמת הבמה רק כדי לחזור עם רמון ב2012
על הדרך הוא "מוכר" להראל את המועדון בחינם (מעניין מאוד שללב לבייב הוא לא הצליח למכור כי רפי עגיב "עשה בעיות" אבל למוני לא הייתה שום בעיה למכור).
כמו שצוין כאן, כאשר גורם זר בדמות טביב השתלט לחלוטין על הפועל אז תוך כמה חודשים קמה מהומה כדי להעיף אותו ותוך שנה הוא הוחלף... על ידי רמון ותאומים.

מצטער, אני לא קונה את השוק הזה. אתה רוצה שאני אשתכנע שתאומים רוצה למכור ולא מפריע? שיעזוב את המועדון. כמוהו גם רמון, הראל, לובין, וייצמן, סידי, מידי וכל היצורים שמשום מה לא מעורבים אבל תקועים פה כבר 20 שנה כל אחד בתורו בעקביות משעממת של עונה בשנה.

אני לא רוצה שתקנה כלום. אני רוצה שכשאתה בא והופך מישהו לאוייב ומסית נגדו, שיהיה לך מינימום של תימוכין, ולא השערות וספקולציות שאי אפשר ללמוד מהן שום דבר אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:27 
תאומים זה האמ-אמא של הטפלונים עלי אדמות.
הוא הבנאדם היחידי שאני יכול להגיד לגביו שהאמרה "אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן" תופסת באבו אבוה.
טפלון זה דבק מגע לעומתו.

ביום שהמועדון העביר ידיים מטביב לחבורת ההרס הוא היה שם בפרונט כמו גדול.
צמוד לרמון עם החולצה האדומה מבסוט על עצמו.
איפה הוא היום? - האמ-אמא של הטפלונים.

מי שמחפש ודורש פה ראיות והוכחות סטייל בית משפט שימשיך לחפש.
מכבי תל אביב (שניידר וגולדהאר) מכבי חיפה, קריית שמונה, באר שבע לעומת הפועל תל אביב.
הוכחות של בית משפט בתחת שלי.

לב לבייב והכתבות על כדורגל בשבת.
ג'קי בן זקן והכתבות על הרקע העדתי שלו.
באיזה מועדון היו כאלו תופעות?

בזמן האחרון אנשים פה התחילו להבין שמה שהמועדון הזה צריך זה בעלים יחיד ומספיק אמיד.
אז יש לי חדשות בשבילכם.
לנו כבר היה אחד כזה. בונבוניירה יקרה מפז.
קראו לו סמי סגול.
וסמי, אחלה גבר, היו באים אליו אנשי חבורת ההרס ואומרים לו "סמי התקציב הוא X"
וסמי היה שולף צ'ק ורושם חצי הסכום.

כה זה נמשך כמה שנים.
אבל חבורת הזבל כמו המשל על העקרב והצפרדע לא היו מסוגלים ללכת בטוב ובישר.

בסופו של דבר יום אחד סמי שלח את עורכי הדין שלו ורואי החשבון שלו לפתוח את הספרים.
כשהם חזרו אליו באותו היום נסגר הברז.

לכו, מוקירי תאומים ורמון, לסמי סגול ותשאלו אותו למה?
הרי אם עושים טעויות בניהול אז מתקנים. לא? למה לשבור את הכלים?

הייתה לנו תרנגולת מטילה ביצי זהב. יכולנו להיות היום באולימפוס. היה לנו דאבל מסע מדהים באירופה. רק להמשיך ככה.
אבל חבורת ההרס הייתה חייבת לחרב.

האמ-אמא של הטפלונים.

בנוהל של פעם - תמשיכו תמשיכו. כי מי שלא מבין כנראה שזה מגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:35 
הסבר נורא יפה, אבל שוב מגובה בסיפור שרק אתה שמעת עליו.

אני יודע שמאז ומעולם הפועל ת"א לא עניינה כל כך את סמי סגול אבל הוא נשאב לזה בשביל מפעלות החינוך ושאר חרטות.
אם הוא היה כועס על תאומים מבחינה כספית, או שהיה לו חשד שהניהול לא תקין, אני מניח שהוא היה אומר לו לעוף לעזאזאל ואולי תובע כסף בחזרה.
מה שקרה בפועל זה שהוא השאיר את תאומים בפרונט.

וזה בכלל... כשאני נשאב לסיפור שתאומים רלוונטי למשהו במצב שלנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:44 
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
איל כתב:
נועם שחם כתב:

זה קשקוש
ג'קי לא קנה את הפועל בגלל שנת הצינון (גם אם זה סתם תירוץ ובפועל הוא בכלל לא רצה לקנות). זו עד היום הסיבה (מפיו)

ציטוט:
ג'קי בן-זקן מתרחק מהפועל ת"א. כמו שהדברים נראים נכון להערב (שלישי), איש העסקים האשדודי עומד להסיר את מועמדותו מרכישת המועדון, גם בגלל תקנון ההתאחדותהמחייב תקופת צינון בת שנה במעבר של בעלים בין קבוצות, וגם בגלל האופוזיציה נגדו בין בעלי הפועל הנוכחיים, בראשותו של משה תאומים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/943/834.html
ציטוט:
גורם בהפועל: "תאומים עושה הכל כדי שבן-זקן לא יגיע"

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/936/746.html

אני יודע מה היה כתוב בתקשורת. אבל שוב, זה קשקוש
ג'קי לא קנה את הפועל "בגלל שנת הצינון". אני חושב שהוא לא באמת רצה. אבל זה לא בגלל אף אחד מתוך המערכת. בוודאות

אני לא יודע שום דבר, מלבד מה שפורסם, לא מצד שלישי ובטח לא בוודאות. אני יודע שלפי הפרסומים בזמנו ג'קי היה רציני, שמוסטובוי הגיע לארץ לחתום בהפועל ומעבר לכתבות האלה, אני זוכר אותו גם מתראיין בתוכנית טלויזיה וכשנשאל על הפועל, הוא אמר שהיה מישהו במועדון שלא רצה אותו. ועובדה שמאוחר יותר הצליחו לעקוף את שנת הצינון במקרה של טביב. יכול להיות שבדיעבד עדיף היה שהמועדון לא יעבור אליו ויכול להיות שזה נפל בגלל שנת צינון, אבל אני יודע מה היו הפרסומים בתקופה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:49 
יכול להיות שזה מגיע לי, אבל בכל זאת כמה תהיות.

א. אני זוכר גם לא רע מה היה במועדון לפני שתאומים הגיע. לא היה טוב בכלל, ואח"כ הרווחנו כמה שנים די טובות. כן, כנראה שהניהול לא היה מזהיר ובגלל זה סגול עזב. לא יודע אם דווקא תאומים אשם בזה יותר מאשר אחרים, היו במועדון עוד אנשים.

בכל מקרה, גם אם כן, תאומים העביר את השרביט, ככל שידוע לי, בסביבות 2005-2006.

ב. לגבי בן זקן ולבייב, למעט השערות כאלו ואחרות, אין שום הוכחה או ביסוס ממשי לטענה שתאומים אחראי לכך או שהוא הכשיל עסקה כדי לקדם את האינטרסים של עצמו. אני לא מבקש הוכחות של בית משפט, אבל לפני שאני מסמן בנאדם ומסית נגדו על ימין ועל שמאל, ההגינות המינימאלית מחייבת שיהיה לי משהו ביד.

מעבר לכך, בשנים האחרונות, גם אם תאומים מעורב, זה לא אומר שהוא מפריע, פוגע, או מכשיל את ההתקדמותשל המועדון או רכישה. נראה לי הגיוני שאנשים שמנהלים את המועדון ייוועצו בו (אנחנו מדברים על אדם שהרבה בכירים במשק מקבלים ממנו עצות) ואני בטח לא רואה פסול בזה. בטח לא ברמה שאוכל להטיח בו פה האשמות מהסוג שהועלה פה.

אז יכול להיות שהוא טפלון, אבל זה לא נשמע לי כמו העבירה הכי גדולה בעולם.

אגב, מעניין אותי כמה מהאנשים שפה מחרפים את תאומים היו מעזים לעשות זאת בשמם האמיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:53 
סבבה שחר. אז אם כך, הטענה נגד תאומים היא שלא רצה את בן זקן במועדון ואולי מנע עסקה. אוקיי. לא יודע אם זה טוב או רע, אבל זה משהו שקרה לפני 6-7 שנים. זה מצדיק את ההשתלחויות לגביו? לא יודע.

אגב, בן זקן מסובך עכשיו בשורה של פרשיות בעייתיות מאד. נראה שטביב הוא כבשה תמימה ליד הדברים שמיוחסים לו..הרצת מניות, קשר ישיר לשחיתות בנמל אשדוד וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 14:54 
שחר
גם אני יודע מה הפרסומים
אני גם לא מערבב ומסתיר מקורות. אני מכיר את ג'קי והוא אמר לי שאף אחד חוץ משנת הצינון לא הכשילו את העסקה (ועל הדרך שככה או ככה הוא לא מאמין שהוא היה מסוגל לעזוב את מ.ס). ובאמת שלא אכפת לי ממשה תאומים. אבל פה הוא לא הרס שום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:10 
כאילו שלא חסר חדשות רעות - רמי וויץ חוזר לשדר בצ׳רלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:13 
Oleg Neduda כתב:
שחר
גם אני יודע מה הפרסומים
אני גם לא מערבב ומסתיר מקורות. אני מכיר את ג'קי והוא אמר לי שאף אחד חוץ משנת הצינון לא הכשילו את העסקה (ועל הדרך שככה או ככה הוא לא מאמין שהוא היה מסוגל לעזוב את מ.ס). ובאמת שלא אכפת לי ממשה תאומים. אבל פה הוא לא הרס שום דבר

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:16 
נועם שחם כתב:
pogi כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא רוצה שתקנה כלום. אני רוצה שכשאתה בא והופך מישהו לאוייב ומסית נגדו, שיהיה לך מינימום של תימוכין, ולא השערות וספקולציות שאי אפשר ללמוד מהן שום דבר אמיתי.

אני ל מסית ולא הפכתי אף אחד לאוייב. אין לי משהו נגד תאומים יותר ממה שיש לי נגד כל אדם אחר מהחונטה השלטת.
אם אתה רוצה שאני אבוא אליך עם הוכחות חותכות אז אני מצטער, אין לי .
אני מסתכל על העובדות לאורך זמן ועל פיהם נותן את הפרשנות שלי שאתה יכול לבחור אם לקבל או לא.
בעיני, כשכמה חבר'ה שולטים במועדון ברוטציות לאורך 20 שנה אז משהו פה מסריח.
נכון, אתה יכול להגיד לי שאף אחד לא רצה לאורך כל התקופה הזו לקנות את הפועל ואם מישהו כן היה בא הם היו מתחפפים.
לא תהיה לי שום דרך להפריח את הטענה הזו חוץ מלהסתכל על העובדה הפשוטה שעברו 20 שנה והם עדיין פה איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:17 
זה לא משנה אם תאומים הרס או לא הרס העובדה היא שלמעט כמה שנים בתקופת סגול (שגם שם היה ניהול כושל מסתבר)
לא היה בעל בית רציני ויציב בעוד שקבוצות אחרות פחות אטרקטיביות כן נרכשות, צריך לשים לב לתקציבים שפורסמו
אנחנו נדחקים אפילו אחרי נתניה וזאת עבור מועדון שמוכר מנויים, עם מסורת, פוטנציאל, ניקוד אירופאי וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:18 
אוקיי, אז לא אתה. אבל יש פה אנשים שהפכו את תאומים לאיזה שטן שהורס את המועדון. בעיני אין לזה הצדקה, זה הכל.

אני בהחלט מסכים לביקורת על ניהול המועדון בשנה וחצי האחרון, ובענין הזה תאומים לא יוצא נקי. הבעיה שלי היא ההאשמות שהוא מנווט הכל מאחרי הקלעים כבר מעל עשור וכביכול מכשיל את המועדון. זו טענה מאד בעייתית לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:36 
נועם שחם כתב:
אוקיי, אז לא אתה. אבל יש פה אנשים שהפכו את תאומים לאיזה שטן שהורס את המועדון. בעיני אין לזה הצדקה, זה הכל.

אני בהחלט מסכים לביקורת על ניהול המועדון בשנה וחצי האחרון, ובענין הזה תאומים לא יוצא נקי. הבעיה שלי היא ההאשמות שהוא מנווט הכל מאחרי הקלעים כבר מעל עשור וכביכול מכשיל את המועדון. זו טענה מאד בעייתית לדעתי.

היא בעייתית רק בגלל שאין לזה הוכחות (או יותר נכון, מי שיש לו לא עושה איתן כלום). אבל גם לי לא היו הוכחות שטביב רצה לעשות נזק לקבוצה (ואני מדבר על אנשים שאמרו את זה משנת 2009 שהוא נכנס לא רשמית ולא רק אחרי שהוא התחיל לעשות בלאגן) ומשום מה במקרה הזה לכולם היה הרבה יותר קל להאמין (מה שבסוף כמובן קרה).
מה שכן, אם הייתי במקומך, כן הייתי מסתכל על עובדות. איך יכול להיות שתאומים נשא נאום מרגש בשנת 2005 שבו כולנו בכינו יחד איתנו שהוא התוודה על הכשלון שלו בניהול המועדון ובהזנחת הבנות שלו והירושה שלהם ואיכשהו 9 שנים אחרי, הוא חי ובועט ובוחש.
הייתי גם מנסה להבין למה האנשים האלה כל הזמן משקרים לקהל ומעליבים את האינטילגנציה שלו וכן, גם כל מיני שמועות ששומעים ויש להן יותר ממקור אחד, כנראה שמשהו יש בהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מוצא אסמכתא, אבל אני די בטוח שמתישהו קראתי בתקופת טביב שתאומים משמש כיועץ למועדון.
אז כן, אני לא חושב שברצף השנים היה רגע שבו הוא לא היה מעורב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 16:33 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

היא בעייתית רק בגלל שאין לזה הוכחות (או יותר נכון, מי שיש לו לא עושה איתן כלום). אבל גם לי לא היו הוכחות שטביב רצה לעשות נזק לקבוצה (ואני מדבר על אנשים שאמרו את זה משנת 2009 שהוא נכנס לא רשמית ולא רק אחרי שהוא התחיל לעשות בלאגן) ומשום מה במקרה הזה לכולם היה הרבה יותר קל להאמין (מה שבסוף כמובן קרה).
מה שכן, אם הייתי במקומך, כן הייתי מסתכל על עובדות. איך יכול להיות שתאומים נשא נאום מרגש בשנת 2005 שבו כולנו בכינו יחד איתנו שהוא התוודה על הכשלון שלו בניהול המועדון ובהזנחת הבנות שלו והירושה שלהם ואיכשהו 9 שנים אחרי, הוא חי ובועט ובוחש.
הייתי גם מנסה להבין למה האנשים האלה כל הזמן משקרים לקהל ומעליבים את האינטילגנציה שלו וכן, גם כל מיני שמועות ששומעים ויש להן יותר ממקור אחד, כנראה שמשהו יש בהן

בול, נגד טביב לא יצאו בהצהרות לגבי הוכחות, האמת? לאף אחד עד היום אין שום ראיה לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 16:37 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

בול, נגד טביב לא יצאו בהצהרות לגבי הוכחות, האמת? לאף אחד עד היום אין שום ראיה לגביו.

תלוי לאיזה טענות אתה מתייחס.
על גניבת כסף? יש דברים שיודעים היום בעקיפים שלא שווים הרבה כסף.

על אי תשלום משכורות? על פירוק הנוער? על אי תשלום לסוכנים? על חסכון באוטובוס לחיפה? על היעלמות בכל חלון העברות? על סכסוך עם שחקנים, מאמנים, מנהלים ושאר עובדי צוות?
כל אלה זה עובדות ואם אתה רוצה יש גם אסמכתות.

לא יצאנו למאבק בטביב על סמך קונספירציות.
תשאל את האלמנה של הסוכן של פאצ'לקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 17:11 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

על אי תשלום משכורות? על פירוק הנוער? על אי תשלום לסוכנים? על חסכון באוטובוס לחיפה? על היעלמות בכל חלון העברות? על סכסוך עם שחקנים, מאמנים, מנהלים ושאר עובדי צוות?

נגד רמון ותאומים לא יצאו למאבק בכלל, אז אין פה הקבלה.
דרך אגב, תנסה להיזכר באירוע שהתחיל את המאבק נגד טביב, אם אני זוכר נכון, לא זה האירוע שבעיניי היה אמור להיות הטריגר למאבק. הטריגר היה אמור להיות אחד, האם הבן אדם עושה להפועל נזק ובמיוחד אם הוא עושה אותו במזיד.
זה בדיוק מה שצריך להנחות אותך פה. כל השטויות על אי תשלום משכורות זה נחמד וכל השאר זה עוד יותר נחמד, אבל שעושים את זה עכשיו דה-פקטו בצורת קיצוץ, זה עובר. כנ"ל פירוק הקבוצה מכל הנכסים שלה. הסיוט שפחדנו ממנו בתקופת טביב מתרחש כרגע עם רמון ויותר גרוע. לפחות טביב לא מנסה לקחת את הנכס הכי גדול שזה הקהל. פה בא ואומר לך הבעלים שהוא רוצה למכור פחות מנויים בשביל לחסוף כסף על אבטחה (זה כמובן לא מפריע לו להתבכיין על זה שלא קונים מנויים. מדהים!).
אתה כבר הרבה זמן מסרב להאמין בקונספירציות וזה סבבה, אבל בסוף כמו בכל דבר יש עובדות. העובדות הן שהקבוצה הזו משוועת לרוכש שלא מגיע, אף אחד לא מחפש אותו ושהוא יגיע, אף אחד גם לא ממש ירצה למכור.
העובדות הן שאתה כרגע עם תקציב בדיחה עבור מועדון כמו הפועל ת"א וקבוצה שמתנהלת כמו מועדון בליגה שלישית. אז בסופו של יום, מה אכפת לי טביב, רמון, סגול, הראל או אלי מילר, אכפת לי מה קורה בקבוצה בפועל וזה ידידי, מתחיל להזכיר את שנות ה-90. ולא, זו לא ההסתדרות מנהלת ולא טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 17:25 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

אני מדבר אך ורק על טענות השוד, אם אתה כל כך נגד תאוריות קונספירציה אתה אמור להיות עם אותם דעות לגבי העניין הזה. וזה מה שהעלו כאן דרישה להוכחות חותכות לפני שמכפישים.
ולמען הסר ספק, פירוק הנוער, קיצוץ משכורות, יציאה נגד הקהל, שוד של הקהל ועוד ועוד זה ניתן לומר בקלות על חבורת השודדים של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 17:47 
ללא ספק, צביעות. אני ואחרים יצאנו נגד טביב על קונספירציות, ועכשיו מסרבים להאמין להם.
בטח עמדתי מול הבית שלו רק בגלל שהוא תימני.
או שיש לי אינטרס להגן על תאומים. אחד מהשניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: