לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם כנראה לא מבינים עד כמה חשוב לגייס את הסכום הזה.
ואם זה כל כך מפריע לכם, תחשבו כאילו אתם תורמים את הכסף. אין עמותה, אין 50 אחוז. פשוט תרומה. כמו בבית"ר.
בגלל המהירות שבה חייבים לפעול, אין הרבה ברירות. יש מתווה שאפשר יהייה למנף אותו יותר טוב, אז יופי.
כל השאלות לגבי מה יהייה שנה הבאה וכולי- זה קשקוש. מי שלא רוצה לחדש חברות, לא יחדש. אף אחד לא מצמיד לכם אקדח לראש.
המצב שלנו ממש לא כמו של בית"ר, לבית"ר אין רוכשים והם בחובות כך שיש להם בעיה.
הפועל לא בחובות ויש לה רוכשים חדשים לפחות בתיאורייה.
הריי גם אם לא נגייס עכשיו 1.2 M, עדיין יהיה מי שישלם לטביב את הסכומים המוסכמים.
השאלות זה לא קשקוש- מדוע אסור לי להבין למי ולמה ומה יקרה אם ה500 ש"ח שלי?
יש אנשים ש500 שח אחרי קניה של מנוי בעוד 1500 ש"ח למשל זה כבר 2,000 ש"ח על הפועל, הוצאה דיי מכובדת לא?
כתבת מי שלא ירצה לחדש חברות לא יחדש- מדוע צריך לחדש חברות? מדוע 500 שח שווה קול אחד רק העונה הזאת? (אני בכלל לא יודע אם זה ככה).
ראשית, אני אתנצל
לשאול שאלות זה חשוב ולגיטימי. גם אני לא יודע הכל (אפילו את הרוב), ואני בהחלט רוצה לדעת.
אבל אני כן יודע שאנחנו חייבים לגייס את הכסף הזה, כי אני לא רוצה לבחון את ההבטחות של רמון. אמר, אז מה?
התכוונתי שכל השאלות לגבי עתיד העמותה ואחזקת בעלות על הקבוצה לא רלוונטיות לעכישו, שאנחנו חייבים לגייס כסף. ואם נגייס כסף, נציל את הקבוצה, ובסוף לא נקבל 50 אחוז. אז מה? אוהדי חיבר לא מקבלים כלום, לפחות ממה שהבנתי. אז נכון שהמצב שלהם אקוטי יותר, אבל גם אנחנו נהייה בצרות בלי הצלחת הגיוס.
בכל מקרה, לגבי השאלה מדוע צריך לחדש חברות-
אנחנו הולכים לרכוש חצי מהקבוצה. כמו שאתה מצפה מרמון לשים כסף בקיץ הבא כדי להחזיק את הקבוצה, הגיוני לבקש זאת מאיתנו גם. הרי העמותה מחזיקה גם היא ב50 אחוז מהקבוצה.