תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:13 
אז בעתיד אני אעשה מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:13 
נועם שחם כתב:
מהפכה כתב:
נועם שחם כתב:
מהפכה כתב:
טביב ספג בצדק הרבה מאוד ביקורת על כך שראה בשחקנים רכוש שלו ולא של הפועל
אם אכן יש בהסכם סעיף שאומר שלקבוצה אסור להשתמש בכסף ממכירת שחקן לצורך קניית שחקן אחר זאת לדעתי כניעה
והסכם שאסור לחתום עליו
יש שלוש אפשרויות
1.הקבוצה נשארת אצל טביב והוא מתמודד עם ההשלכות
2.הקבוצה נמכרת והכל טוב ויפה
3.הקבוצה נמכרת לגוף כזה או אחר בלי יכולת להשקיע אבל הקבוצה שלו ומותר לו לקנות למכור לגייס ספונסרים לפטר את עצמוני

כל דבר אחר אצלי באופן אישי לא מתקבל ובטח לא יכול להגיד שטביב רשום כבעלים וזה קוסמטי שלמעשה הקבוצה משותקת

הכל טוב ויפה, רק שאין לך כרגע אף רוכש על הפרק.

אז הפתרון זה לשתף פעולה עם התוכנית של טביב לייבש את הקבוצה?
הרי התוכנית של טביב הייתה למכור שחקנים לא להשתמש בכסף בשביל להביא אחרים וככה להחזיק קבוצה
הטויסט של הנאמן אומר שנמכור שחקנים לא נביא חדשים אבל נכשיר את השרץ ונמכור מנויים
אצלי זה לא עובר

איזה שרץ הכשרת בדיוק? הרי הכסף נמצא בידי המועדון. בעתיד הכסף הזה גם יוכל לשמש את המועדון.

ולגבי ה"תוכנית של טביב", שים לב שזה לא המצב פה. לא מוכרים שחקנים כדי לממן את פעילות הקבוצה. להיפך. הכסף שיתקבל, אם יתקבל, לא אמור לשמש להוצאות שוטפות (שאם כבר - זו הייתה התוכנית של טביב - למכור נכסים ולממן באמצעותם את ההוצאות השוטפות ולהשאיר את המועדון בלי נכסים).

לגבי "לשתף פעולה" - הצגת פה 3 חלופות שאף אחת מהן לא רלוונטית כרגע. איזה תועלת יש בזה? הרי את החלופות צריך לשקול לפי מה שרלוונטי וניתן ליישום.

אני כבר רואה איך כל הנאיבים יסכימו עם הנוכל שאסור להשתמש בכסף מהמכירות,
הקבוצה תמשיך להחלש (כי לא יקנו שחקנים), אטרקטיביות המכירה שלה תגיע מצב שגם ב6 מיליון אף אחד לא ירצה לקנות..............

ובעוד שנה כולם יפערו עייני עגל כשהוא יעיף את הנאמן וישתלט חזרה על הקבוצה עם קופת המזומנים לחליבה חוזרת

מתי אנשים יתפסו שעם נוכלים לא עושים שותפויות (גם במסווה של תוכנית פעולה להרחקתם מהעסק)???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:16 
noamw כתב:
נועם שחם כתב:
אתם שוכחים שאנחנו מדברים כרגע על עונת המשחקים הקרובה בלבד. גם אם הכסף לא יעמוד לרשות המועדון בעונה הנוכחית, הוא בוודאי יעמוד לרשותו החל מן העונה הבאה.

הכל טוב ויפה, רק שיהיה מגובה כמו שצריך.

אני לא מבין מה טוב ויפה
אם לא נוכל להשתמש בכסף ממכירת שחקנים
הרי שנהיה קבוצת תחתית לכל דבר
ונסתכן בירידת ליגה

אם נמכור את כל השחקנים ולא נקנה אף אחד
אז נרד בוודאות

הנזקים הכספיים של אי הגעה לבתים באירופה
ושל הסתבכות בתחתית ואי הגעה לאירופה גם בשנה הבאה
הם עצומים
ומתווה שכולל אפשרות כזאת אסור לקבל בשום פנים ואופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:19 
מהפכה - אף אחד לא אמר לך לעשות מנוי כרגע. כשיהיה הסכם, וכשההסכם הזה יעבור גם אותנו כקהל, אז הדיון יהיה רלוונטי.

בסופו של דבר מה שמעניין אותנו זה עתיד המועדון. אם יהיה הסכם שמבטיח את עתיד המועדון, גם אם הוא לא יהיה מושלם ולא יכלול כל מה שאנחנו רוצים, נצטרך ללכת עם זה קדימה.

ופוקארה - סיבות למה לא לחתום על הסכם עם טביב, לא חסרות. השאלה היא מה האלטרנטיבה ובאיזו דרך הנזק למועדון יהיה מינימאלי.

אין שום סיבה שההסכם שייחתם לא יתייחס גם לחשש שאתה מעלה ויתן לו מענה. להבנתי, ההסכם שכרגע מדברים עליו אמור לפתור גם את הבעיה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:25 
itamarrose כתב:
noamw כתב:
נועם שחם כתב:
אתם שוכחים שאנחנו מדברים כרגע על עונת המשחקים הקרובה בלבד. גם אם הכסף לא יעמוד לרשות המועדון בעונה הנוכחית, הוא בוודאי יעמוד לרשותו החל מן העונה הבאה.

אני לא מבין מה טוב ויפה
ונסתכן בירידת ליגה

אז נרד בוודאות

הם עצומים

לא רואה את הקבוצה יורדת ליגה גם אם ימכרו את אדל וטוטו.
מה שכן, האם יפתחו כמה חשבונות בנק?
חשבון לכסף ממכירת מנויים.
חשבון לכסף ממכירת שחקנים.
חשבון לכסף מההתאחדות וחשבון לכסף מספונסרים וכו'?

ושוב - המטרה הראשית - הוצאת טביב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:25 
itamarrose כתב:
noamw כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא מבין מה טוב ויפה
ונסתכן בירידת ליגה

אז נרד בוודאות

הם עצומים

ואת המצב הנוכחי אפשר לקבל? אתה חושב שאם לא נקבל מתווה כזה אז נשיג משהו טוב יותר? פתאום טביב יחליט שהוא רוצה להשקיע במועדון עוד 15 מליון ש"ח מהכיס?

אגב, מי אמר בכלל שימכרו שחקנים? ולמה שתקציב של 20-22 מליון ש"ח לא יספיק כדי לעשות עונה סבירה? אנשים פה חיים בסרט, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אתה מספר לנו סיפורי מעשיות שזה הגיוני שלא נוכל להשתמש בכסף ממכירת שחקנים, ואנחנו חיים בסרט...

הפשרות שאנשים מסכימים אליהם רק כדי לשכנע את עצמם שזה בסדר לעשות מנוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:34 
נועם שחם כתב:
itamarrose כתב:
noamw כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא מבין מה טוב ויפה
ונסתכן בירידת ליגה

אז נרד בוודאות

הם עצומים

ואת המצב הנוכחי אפשר לקבל? אתה חושב שאם לא נקבל מתווה כזה אז נשיג משהו טוב יותר? פתאום טביב יחליט שהוא רוצה להשקיע במועדון עוד 15 מליון ש"ח מהכיס?

אגב, מי אמר בכלל שימכרו שחקנים? ולמה שתקציב של 20-22 מליון ש"ח לא יספיק כדי לעשות עונה סבירה? אנשים פה חיים בסרט, באמת.

במצב הנוכחי שהנוכל הוא הבעלים אפשר להמשיך להפעיל לחץ עליו ועל משפחתו ובסוף הוא ימכור במחיר שפוי ולא הזוי,
מה עוד שללא מנוים ובמידה ולא יצליח למכור את השחקנים במחירים שהוא רוצה,
הוא יצטרך להביא הרבה כסף מהבית (רק עבור ההוצאות השוטפות)
ובעייני זה מצב עדיף על העברת הקבוצה כבת ערובה לידי עו"ד מזור

ולדעת אתה קצת חי בסרט אם אתה חושב שמזור וחבריו מתכוונים לשים שקל בקבוצה,
הלוואי ואני טועה, אבל לי מסתמן שהם מתכנים להתבסס על ההכנסות הטבעיות בלבד של הקבוצה
ובמצב הנוכחי ההכנסות שהם בונים ממנוים יהיו הרבה יותר נמוכות ממה שיהיו בפועל, מה שיאלץ אותם להביא כסף או למכור שחקן או שניים :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:37 
ושוב עולה השאלה הבאה שלי...
במידה וההסכם יחתם, לא ימצא חן בעיניי האוהדים והם מצידם יחליטו על חרם מנויים - מי יכניס כסף לקבוצה?
ואל תגידו לי מכירת שחקנים - כמו שזה נראה - אין ממש קופצים על השחקנים שלנו, כרגע.
כמו כן, אם מה שמדברים עליו נכון, מכירת שחקנים הולכת לקופה צדדית ולא שימושית כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
ושוב עולה השאלה הבאה שלי...
במידה וההסכם יחתם, לא ימצא חן בעיניי האוהדים והם מצידם יחליטו על חרם מנויים - מי יכניס כסף לקבוצה?
ואל תגידו לי מכירת שחקנים - כמו שזה נראה - אין ממש קופצים על השחקנים שלנו, כרגע.
כמו כן, אם מה שמדברים עליו נכון, מכירת שחקנים הולכת לקופה צדדית ולא שימושית כרגע.

אני מעריך שאין הרבה אפשרויות, או שטביב מכניס יד לכיס או פירוק (אלא אם כן שחקנים יסכימו להתיר את החוזה שלהם תמורת שיחרור בחינם לקבוצה בחו"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:45 
IdanTheLittle כתב:
אתה מספר לנו סיפורי מעשיות שזה הגיוני שלא נוכל להשתמש בכסף ממכירת שחקנים, ואנחנו חיים בסרט...

עידן - קודם כל, אני לא מספר לאף אחד "מעשיות". אני מביע את דעתי בנושא בדיוק כמו שאתה מביע.

דבר שני - הכסף הזה נשאר בקופת המועדון וישמש את המועדון, והשאלה היא רק שאלת העיתוי. יש הגיון בכך שמי שמוכר את הקבוצה ירצה שיהיו לה נכסים כי זה חלק משווי הנכס.

הבעיה היא שפה כל אחד מחפש את ההסכם המושלם, ואתם שוכחים שלא טביב, לא מוזר ולא רוכש עתידי עובדים אצלכם ובלתי אפשרי להגיע למצב בו כל אחד יקבל את המקסימום שהוא רוצה בו.

גם אני הייתי רוצה לחיות בעולם מושלם עם פתרונות מושלמים, אבל זה כנראה לא יקרה בגלגול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:47 
pokara כתב:
נועם שחם כתב:
itamarrose כתב:
noamw כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא מבין מה טוב ויפה
ונסתכן בירידת ליגה

אז נרד בוודאות

הם עצומים

במצב הנוכחי שהנוכל הוא הבעלים אפשר להמשיך להפעיל לחץ עליו ועל משפחתו ובסוף הוא ימכור במחיר שפוי ולא הזוי,
מה עוד שללא מנוים ובמידה ולא יצליח למכור את השחקנים במחירים שהוא רוצה,
הוא יצטרך להביא הרבה כסף מהבית (רק עבור ההוצאות השוטפות)
ובעייני זה מצב עדיף על העברת הקבוצה כבת ערובה לידי עו"ד מזור

ולדעת אתה קצת חי בסרט אם אתה חושב שמזור וחבריו מתכוונים לשים שקל בקבוצה,
הלוואי ואני טועה, אבל לי מסתמן שהם מתכנים להתבסס על ההכנסות הטבעיות בלבד של הקבוצה
ובמצב הנוכחי ההכנסות שהם בונים ממנוים יהיו הרבה יותר נמוכות ממה שיהיו בפועל, מה שיאלץ אותם להביא כסף או למכור שחקן או שניים :(

א. אפשר להפעיל עליו לחץ, אבל אף אחד לא מבטיח לך שיבוא קונה, והסיכוי שבמצב כזה מהר מאד המועדון יקרוס כלכלית, הוא גבוה מאד. מחלקת הנוער תיובש, שחקנים לא יוחתמו, מחנה אימון לא יהיה, תקציב לא יוגש ולא יאושר בזמן, לך תדע אם נפתח בכלל את העונה.

לגבי מוזר - אין לי ספק שהוא לא מתכוון להכניס שקל לקבוצה. הוא אמור לנהל את הקבוצה מהכנסותיה השוטפות (סדר גודל של 20-22 מליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:49 
IdanTheLittle כתב:

אגב, בהתחשב בזה שאני אישית לא רכשתי מנוי בשנה שעברה לראשונה מזה 13 שנה במחאה על מה שקורה במועדון, די משעשע שאתה חושב שאני מחפש תירוצים לעשות מנוי. בעונה שעברה הלכתי אולי ל-12 משחקים של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אתה ממשיך להתעלם מהעובדה ששחקני חיזוק הם נכס בדיוק כמו כסף בקופה, ושחקני חיזוק (ולא הכסף ששוכב בקופה) הם אלה שמנצחים את הפלייאוף באוגוסט ומכניסים עוד עשרה מיליון שקל, ולכן אין היגיון לא לאפשר חיזוק חוץ מהאינטרס הקבוע של טביב לגנוב מקופת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:55 
עוד פעם פתחתם דיון שלם על סעיף שחוץ מפשכצקי אף אחד לא שמע עליו , אני מבין שאתם גם מבקרים בשוודיה את דגלאס ושכטר בכלא ?

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 26 יוני 2012, 15:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:55 
א. אפשר להפעיל עליו לחץ, אבל אף אחד לא מבטיח לך שיבוא קונה, והסיכוי שבמצב כזה מהר מאד המועדון יקרוס כלכלית, הוא גבוה מאד. מחלקת הנוער תיובש, שחקנים לא יוחתמו, מחנה אימון לא יהיה, תקציב לא יוגש ולא יאושר בזמן, לך תדע אם נפתח בכלל את העונה.

===============================================

קריסה כלכלית = פירוק

פירוק = הוצאת המועדון מידי הנוכל, והצאתו למכירה במחיר ריאלי (ואפילו עוד פחות מזה)

גם ככה מחלקת הנוער מיובשת ואני לא רואה איך מזור מחייה אותה בלי להשקיע
גם ככה אין כוונה או יכולת לקנות שחקנים כרגע
גם ככה אני לא רואה שיהיה מחנה אימון נורמאלי (גם אחרי חתימה עקב קוצר זמן למצוא מקום ראוי)

הדבר היחידי שאני בטוח הוא שאנחנו כן נפתח את העונה גם אם הנוכל לא ישאר כיוון שאחרת הקבוצה הולכת לפירוק מיידי
(ואז קים הסיכוי כי נתחיל את העונה בליגה השניה או שאולי בליגת העל עם מינוס 9 נקודות)

ושוב לדעתי האישית עדיף המצב הזה על פני כניסה למצבה של ביט"ר בשלוש השנים האחרונות (כששם ארקדי עוד שם כמה גורישם כל עונה מחד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
IdanTheLittle כתב:

אגב, בהתחשב בזה שאני אישית לא רכשתי מנוי בשנה שעברה לראשונה מזה 13 שנה במחאה על מה שקורה במועדון, די משעשע שאתה חושב שאני מחפש תירוצים לעשות מנוי. בעונה שעברה הלכתי אולי ל-12 משחקים של הקבוצה.

ומה השתנה בין מה שקרה שנה שעברה לבין השנה הקרובה?
טביב נשאר בעלים, פשוט מתחבא מאחורי נאמן (אותו הוא דואג לסרס בהסכם, לפי הפירסומים האחרונים).
זאת סיבה מספיק טובה לא לעשות מנוי גם השנה.

בכל מקרה אתה מדבר על זה שאין הסכם מושלם וצריך להגיע לפשרה. לשלם לנוכל סכום מופרך של 18 מיליון שקל, זאת פשרה.
על זה שהוא מתחבא מאחורי נאמן ולא נותן לו לנהל את המועדון בצורה תקינה, לא צריך להתפשר.

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 26 יוני 2012, 15:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:58 
יובל כתב:
נועם, אתה ממשיך להתעלם מהעובדה ששחקני חיזוק הם נכס בדיוק כמו כסף בקופה, ושחקני חיזוק (ולא הכסף ששוכב בקופה) הם אלה שמנצחים את הפלייאוף באוגוסט ומכניסים עוד עשרה מיליון שקל, ולכן אין היגיון לא לאפשר חיזוק חוץ מהאינטרס הקבוע של טביב לגנוב מקופת המועדון.

אני לא מתעלם מכלום. אתה מתעלם מזה שאין לטביב גישה לכסף הזה. זה כסף שישאר בקופת המועדון עד שיבוא רוכש (זה מה שאמור להיות לפחות).

הרעיון הוא שזה כרגע נכס שיש לו חשיבות במכירת הקבוצה וישפיע על מכיר המכירה, ולכן יש לכאורה אינטרס לשמור על הנכס הזה ולא להוציא את הכסף. להגיד לך שאי אפשר להסתכל על זה גם אחרת? בוודאי שכן. מה שבעיקר חשוב זה שהכסף לא ילך לטביב. אם יחכה בקופת המועדון עוד עונה, דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:59 
pokara כתב:

קריסה כלכלית = פירוק

פירוק = הוצאת המועדון מידי הנוכל, והצאתו למכירה במחיר ריאלי (ואפילו עוד פחות מזה)

גם ככה אני לא רואה שיהיה מחנה אימון נורמאלי (גם אחרי חתימה עקב קוצר זמן למצוא מקום ראוי)

הדבר היחידי שאני בטוח הוא שאנחנו כן נפתח את העונה גם אם הנוכל לא ישאר כיוון שאחרת הקבוצה הולכת לפירוק מיידי
(ואז קים הסיכוי כי נתחיל את העונה בליגה השניה או שאולי בליגת העל עם מינוס 9 נקודות)

ושוב לדעתי האישית עדיף המצב הזה על פני כניסה למצבה של ביט"ר בשלוש השנים האחרונות (כששם ארקדי עוד שם כמה גורישם כל עונה מחד)

ואיך ההצעה שלך תמנע מאיתנו להיות במצב של בית"ר? איזה שיפור יש בה ביחס למצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:02 
דרך אגב נועם שחם,

איך הגעת לתקציב של 20 -22 מיליון לעונה?

מההתאחדות מקבלים כ5 מיליון
מענק מיקום כפי שזה הנראה , לא יהיה על מקום מעל ל8 ולכן יעמוד על 400 אלף במקרה הטוב
מענק גביע המדינה - היות ולא נגיע לגמר, לא נקבל כלום
מענק גביע הטוטו - במקרה הטוב 75 אלף
שידורי טלויזיה? - אני משער שלא ירבו לשדר אותנו (למעט הדרבי ואולי חיפה וביט"ר) כך שלא נגיע לסכום משמעותי

ככה שללא הכנסות מקהל וכרטיסים אני לא רואה אותנו עוברים את 7 מיליון.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:03 
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
IdanTheLittle כתב:

ומה השתנה בין מה שקרה שנה שעברה לבין השנה הקרובה?
טביב נשאר בעלים, פשוט מתחבא מאחורי נאמן (אותו הוא דואג לסרס בהסכם, לפי הפירסומים האחרונים).
זאת סיבה מספיק טובה לא לעשות מנוי גם השנה.

בכל מקרה אתה מדבר על זה שאין הסכם מושלם וצריך להגיע לפשרה. לשלם לנוכל סכום מופרך של 18 מיליון שקל, זאת פשרה.
על זה שהוא מתחבא מאחורי נאמן ולא נותן לו לנהל את המועדון בצורה תקינה, לא צריך להתפשר.

שמע, קצת בעיה להביע עמדות נחרצות כשלא אני ולא אתה יודעים מה יהיה בהסכם.

ממה שאני יודע, וזה כולל פגישה במשרד של מוזר, מוזר אמור לקבל זכויות ניהול מלאות של המועדון וטביב לא יתחבא מאחריו ולא יסרס אותו. כמובן שאם זה ילך לכיוון הזה אז גם אני אתנגד. ההבדל הוא שאתה מתנגד עוד לפני שאתה יודע מה קובע ההסכם. אוטומט. תנו צ'אנס, רבאק.

גם על המחיר של 18 מליון ש"ח - גם אני הייתי שמח אם טביב לא יראה שקל על המועדון. אבל אם יש מישהו שמוכן לסכן סכום כזה, זה ענייני? זה עניינך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

אני לא מתעלם מכלום. אתה מתעלם מזה שאין לטביב גישה לכסף הזה. זה כסף שישאר בקופת המועדון עד שיבוא רוכש (זה מה שאמור להיות לפחות).

הרעיון הוא שזה כרגע נכס שיש לו חשיבות במכירת הקבוצה וישפיע על מכיר המכירה, ולכן יש לכאורה אינטרס לשמור על הנכס הזה ולא להוציא את הכסף. להגיד לך שאי אפשר להסתכל על זה גם אחרת? בוודאי שכן. מה שבעיקר חשוב זה שהכסף לא ילך לטביב. אם יחכה בקופת המועדון עוד עונה, דיינו.

בפעם השלישית, אתה אומר שלטביב אין גישה לכסף בזמן שלא הצגת שום הסבר הגיוני למה צריך לאסור שימוש בכסף עבור חיזוק. אתה מתעלם מזה ששחקני חיזוק הם נכס בדיוק כמו השחקנים שכרגע נמצאים בקבוצה או כסף שישכב בקופה. יותר מזה, הוכח ששחקני חיזוק הם נכס הרבה יותר טוב שמניב הצלחה כלכלית ומקצועית הרבה יותר גדולה דרך הישגים באירופה ומכירה שלהם בסופו של דבר, לעומת כסף בקופה שנוטה "להתבזבז" ולהיעלם. אז למה אסור להשתמש בכסף הזה?
חוץ מזה, לי גם "קצת" אכפת אם יגיע חיזוק בקיץ שבעזרתו נעבור את הפלייאוף באוגוסט ונשיג עוד עשרה מיליון שקל וניקוד אירופי, ואם יגיע חיזוק בקיץ שבעזרתו נוכל להתמודד על האליפות. אם העונה הזאת הולכת לפח, כל המאבק הזה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:07 
נועם שחם כתב:
pokara כתב:

קריסה כלכלית = פירוק

בהצעה של המשך המאבק וירידה מכל נושא מזור יעמדו לרשות הנוכל שתי אופציות בלבד

1. למכור שחקנים / להביא כסף מהבית - ובמחירים שהוא דורש אני לא רואה הרבה קופצים עליהם
2. למכור את הקבוצה במחיר שפוי

במידה ויחליט למכור - יצטרך לשים תג מחיר שפוי ואולי יהיה קונה
במידה ויחליט לא להביא כסף , הקבוצה תכנס לפירוק מהר מאוד עקב חובות ואז הוא מאבד את כל מה שיכל להרוויח מהמכירה ותהיה אפשרות להשתלט על הקבוצה במחיר מציאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:12 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

בפעם השלישית, אתה אומר שלטביב אין גישה לכסף בזמן שלא הצגת שום הסבר הגיוני למה צריך לאסור שימוש בכסף עבור חיזוק. אתה מתעלם מזה ששחקני חיזוק הם נכס בדיוק כמו השחקנים שכרגע נמצאים בקבוצה או כסף שישכב בקופה. יותר מזה, הוכח ששחקני חיזוק הם נכס הרבה יותר טוב שמניב הצלחה כלכלית ומקצועית הרבה יותר גדולה דרך הישגים באירופה ומכירה שלהם בסופו של דבר, לעומת כסף בקופה שנוטה "להתבזבז" ולהיעלם. אז למה אסור להשתמש בכסף הזה?
חוץ מזה, לי גם "קצת" אכפת אם יגיע חיזוק בקיץ שבעזרתו נעבור את הפלייאוף באוגוסט ונשיג עוד עשרה מיליון שקל וניקוד אירופי, ואם יגיע חיזוק בקיץ שבעזרתו נוכל להתמודד על האליפות. אם העונה הזאת הולכת לפח, כל המאבק הזה לא שווה כלום.

למה לא הצגתי? הסברתי. השחקנים של המועדון הן נכס, שיש לו משקל בשעת מכירת הקבוצה. אם מוכרים את הנכס, אז במקומו יהיה כסף. אם אין שחקנים ואין כסף, גם הערך של המועדון נפגע.

ושוב, אני לא מת על הרעיון, אבל אם הכסף יחכה עד לקיץ הבא, זה הרע במיעוטו. העיקר שישאר בקופת המועדון. אי אפשר להסתכל כאן רק על הטווח הקצ ועל העונה הקרובה. הפועל ת"א תמשיך לחיות ולפעול גם בשנים הבאות והכסף הזה עוד יעזור לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:16 
pokara כתב:
נועם שחם כתב:
pokara כתב:

קריסה כלכלית = פירוק

בהצעה של המשך המאבק וירידה מכל נושא מזור יעמדו לרשות הנוכל שתי אופציות בלבד

1. למכור שחקנים / להביא כסף מהבית - ובמחירים שהוא דורש אני לא רואה הרבה קופצים עליהם
2. למכור את הקבוצה במחיר שפוי

במידה ויחליט למכור - יצטרך לשים תג מחיר שפוי ואולי יהיה קונה
במידה ויחליט לא להביא כסף , הקבוצה תכנס לפירוק מהר מאוד עקב חובות ואז הוא מאבד את כל מה שיכל להרוויח מהמכירה ותהיה אפשרות להשתלט על הקבוצה במחיר מציאה

או שהקבוצה לא תמכר, תדשדש, תקרוס כלכית, הליכי הפירוק יימשכו שנתיים, ובסופן יקרה מה שקרה בכדורסל. זו אופציה לא פחות ריאלית מהתחזית האופטימית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטער, אתה לא מדבר בהיגיון. למה שחקני חיזוק זה לא נכס? למה אתה מתעלם מכך ששחקני חיזוק מכניסים הרבה יותר כסף (יותר מנויים, יותר הכנסות ממיקום בליגה, גביע וגביע הטוטו, ובעיקר הישגים באירופה)?

אם יגיעו שחקני חיזוק, אז הקבוצה תמשיך להכניס סכומי כסף מאוד גבוהים, גם מהאוהדים, גם ממענקים בארץ ובעיקר באירופה, והיא תמשיך להיות רווחית כמו שהיא הייתה בשנים האחרונות.
אם לא יגיעו שחקני חיזוק בקיץ, אנחנו נסבול מהכנסות נמוכות ממנויים וכרטיסים, הישגים נמוכים משמעותית בארץ ובאירופה שיכניסו מעט מאוד כסף, ובסוף הכסף בקופה ילך לכיסוי ההוצאות בגלל שלא יהיו לנו הכנסות, ונגיע לעונה הבאה בלי כסף ובלי שחקנים. וזה ממש לא הרע במיעוטו, מכל האופציות שכוללות את טביב בחוץ (ויש הרבה יותר מאחת) זו הכי גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:22 
יובל, אני שוב אומר, לא שאני לא רואה טעם בדברים שלך, אבל אני לא שותף לעמדה שלך שזה סוף העולם או שעל זה יקום ויפול דבר. יש דברים שמטרידים אותי קצת יותר בענין הזה. הרי באותה מידה אפשר לעשות רכש בומבסטי ולהכשל מקצועית, ולהשאר בלי כסף, בלי הישגים ועם חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני מצטער, אתה לא מדבר בהיגיון. למה שחקני חיזוק זה לא נכס? למה אתה מתעלם מכך ששחקני חיזוק מכניסים הרבה יותר כסף (יותר מנויים, יותר הכנסות ממיקום בליגה, גביע וגביע הטוטו, ובעיקר הישגים באירופה)?

אם יגיעו שחקני חיזוק, אז הקבוצה תמשיך להכניס סכומי כסף מאוד גבוהים, גם מהאוהדים, גם ממענקים בארץ ובעיקר באירופה, והיא תמשיך להיות רווחית כמו שהיא הייתה בשנים האחרונות.
אם לא יגיעו שחקני חיזוק בקיץ, אנחנו נסבול מהכנסות נמוכות ממנויים וכרטיסים, הישגים נמוכים משמעותית בארץ ובאירופה שיכניסו מעט מאוד כסף, ובסוף הכסף בקופה ילך לכיסוי ההוצאות בגלל שלא יהיו לנו הכנסות, ונגיע לעונה הבאה בלי כסף ובלי שחקנים. וזה ממש לא הרע במיעוטו, מכל האופציות שכוללות את טביב בחוץ (ויש הרבה יותר מאחת) זו הכי גרועה.

רק להבהיר - מה שאתה מתאר זו השקעה, לא נכס.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל, אני שוב אומר, לא שאני לא רואה טעם בדברים שלך, אבל אני לא שותף לעמדה שלך שזה סוף העולם או שעל זה יקום ויפול דבר. יש דברים שמטרידים אותי קצת יותר בענין הזה.

אז מבחינתך שהמצב המקצועי והכלכלי של הקבוצה יהיה גרוע, רק שטביב יעוף מהפועל? וזה כשהוא גם ככה מת לעזוב וכבר היה עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, והיה עוזב אותנו במצב אפילו פחות גרוע?
ועדיין לא הסברת למה טביב דורש שלא יהיה שימוש בכסף, כי זה ברור ששחקני חיזוק הם נכס לא פחות טוב שמניב רווחים כלכליים יותר גדולים מאשר כסף ששוכב בקופה (במקרה הטוב), ולכן חיזוק לא מוריד את מחיר הקבוצה אלא מעלה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
יובל כתב:

רק להבהיר - מה שאתה מתאר זו השקעה, לא נכס.

זה גם נכס כי את אותם שחקנים גם אפשר למכור, בדיוק כמו שאת השחקנים הנוכחיים אפשר למכור ומתייחסים אליהם כרגע כנכסים של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: