תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:21 
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
ג'מייקני "אלמוני" הולך להבחן במנצ'סטר יונייטד.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4265924,00.html

יכול להיות אחד החלוצים המפחידים הוא רק צריך להזהר לא להכנס לנבדל.

אם זה קורה, זה מהסיפורים ההזויים ביותר בספורט העולמי מאז ומעולם.

מהירות זה המון, אבל אני מאמין שזה לא יספיק לו כדי לקבל חוזה.

דוקא יש לו הרבה בעשות ביונייטד - למכור חולצות בולט-יונייטד, לעבוד בפרסום הקשור לקבוצה, אטרקציה לפרקי זמן מדודים בתפקיד לא מזיק ברזרבס, אולי לעזור באימוני הכושר והמהירות. ושם טוב למניו איך נבחרו לספין הזה מכל הקבוצות בעולם.
כל השאר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
הדיווח על שכטר לסוונזי הגיע ל-BBC, מה שאומר שזה פחות או יותר סגור. יעבור בהשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:10 
יובל כתב:
הדיווח על שכטר לסוונזי הגיע ל-BBC, מה שאומר שזה פחות או יותר סגור. יעבור בהשאלה.

מרגש. לדעתי הליגה האנגלית הרבה יותר מתאימה לו מאשר גרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:

אם זה קורה, זה מהסיפורים ההזויים ביותר בספורט העולמי מאז ומעולם.

מהירות זה המון, אבל אני מאמין שזה לא יספיק לו כדי לקבל חוזה.

אני מקווה שאתם צוחקים.
לא ראיתי אותו אף פעם משחק אבל אני מניח שגם בליגה הלאומית שלנו אין לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 21:04 
פ.ס.ז' הודיעה שסוכמה ההעברה של לוקאס מורה. 35 מיליון יורו.
הוא אמור לעבור בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
מחירו של ואן פרסי לא ירד מ-20 מליון ליש"ט, ובשביל יונייטד יהיה אף גבוה יותר ויעמוד על 25, כשונגר מעדיף שלא לחזק את יריבתו לצמרת הפריימרליג ונותן עדיפות לקבוצות מחוץ לממלכה. עם זאת, נראה כרגע כי סיטי ויובנטוס ירדו מהפרק וכי האפשרויות של ואן פרסי הן או להישאר בארסנל או לקוות להצעה מספיק גבוה מיונייטד עבורו.

ליברפול השלימה סופסוף את רכישת ג'ו אלן כששילמה את 15 מליון הליש"ט הדרושים כדי להפעיל את סעיף השחרור של השחקן לאחת מחמש הגדולות באנגליה.

טוטנהאם יורדים כנראה ממוטיניו הפורטוגלי ושוקלים להביא כמחליף למודריץ' דווקא את קשר פרטיזן בלגראד, מוחמד קמארה.

ליברפול רוצה ממנצ'סטר סיטי 23 מליון ליש"ט, בנוסף להשאלה לעונה אחת של אדם ג'ונסון, בשביל שיסכימו למכור להם את אגר שהם כל כך רוצים.

לוקאס מורה ברח לפרגוסון מהידיים ויגיע לפ.ס.ז בינואר הקרוב, תמורת 35 מליון יורו שיכולים להגיע גם ל-40 בהתאם למספר ההופעות של השחקן בפריז.

סוונסי הגישה בקשה רשמית לאשרת עבודה לחלוץ איתי שכטר, במטרה להחתימו בקרוב.

סיטי מצטרפת למירוצה של טוטנהאם להחתמת דמיאו הברזילאי ומתכוונת להגיש הצעה משופרת משל התרנגולים.

צ'לסי מתכננת להגיש הצעה משופרת על סך 20 מליון ליש"ט בעבור אנדרה שורלה מבאייר לברקוזן. צ'לסי עדיין לא אמרה נואש גם בנושא ויקטור מוזס ואזיפליקווטה, כשהציפייה היא שהשלושה ישלימו באופן סופי את הסגל של הבלוז.

רומא מוכנה למכור את דניאל דה-רוסי, קשר המנוסה, וסיטי נראית כמי שעשויה לקפוץ על המציאה.

ריאל מדריד תנסה למכור את קאקה בחזרה למילאן, בתקווה שסכומי המכירה יעזרו להשלמה סופית של רכישת מודריץ' מטוטנהאם.

מנצ'סטר סיטי, צ'לסי וטוטנהאם ממתינות להתפתחויות בסביבת יורנטה שביקש לעזוב את בילבאו וסירב להאריך חוזהו.

נאפולי מעוניינת בראול מיירלש מצ'לסי ששוויו מוערך סביב 8 מליון ליש"ט.

טוטנהאם עשויה להגיש הצעה עבור ז'וליו סיזר המנוסה שעשוי לעזוב את אינטר. הוגו לוריס הוא עדיין המועמד המוביל של התרנגולים לעמדת השוער, אולם הם חוששים כי מחירו הגבוה יטרפד הגעה שלו לוייט הארט ליין ולכן פונים לאפשרויות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:27 
אלן לא חתם עדיין בליברפול, לא ראיתי על זה שום הודעה רשמית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שיורנטנה יבוא לליברפול, חלוץ מעולה ומתאים ליד סוארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אלן לא חתם עדיין בליברפול, לא ראיתי על זה שום הודעה רשמית...

ב-24 השעות הקרובות הוא אמור להגיע לבדיקות רפואיות ומשם יתקדמו. גם לא דיברו איתו עדיין על פרטי החוזה, רק עם הקבוצה שלו. למרות שזה לא משהו שאמור לעכב יותר מדי זמן את ההחתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:29 
הלוואי... שיחתימו מישהו כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

כשסיפרתי לאבא שלי על זה הוא ישר סיפר לי על איזה אצן ישראלי משנות ה70-80 שהחליט ללכת לשחק כדורגל ולמרות שלא הייתה לו טכניקה גדולה הוא היה חלוץ מפחיד במקקי..

אם בולט יגיע למנצ'סטר זה יכול להיות ענק כי אני זוכר שראיתי פעם כתבה עליו ונראה ששליטה מינימלית בכדור יש לו ככה שלא צריך להיות הרבה כדי שהיו יהיה חלוץ שלישי מעולה במנצ'סטר..

עריכה: עכשיו שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שלחלוץ קוראים בני טבק למי שמכיר..

נערך לאחרונה על ידי EZMAN בתאריך 09 אוגוסט 2012, 18:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

צ'לסי מתכננת להגיש הצעה משופרת על סך 20 מליון ליש"ט בעבור אנדרה שורלה מבאייר לברקוזן. צ'לסי עדיין לא אמרה נואש גם בנושא ויקטור מוזס ואזיפליקווטה, כשהציפייה היא שהשלושה ישלימו באופן סופי את הסגל של הבלוז.
רומא מוכנה למכור את דניאל דה-רוסי, קשר המנוסה, וסיטי נראית כמי שעשויה לקפוץ על המציאה.
מנצ'סטר סיטי, צ'לסי וטוטנהאם ממתינות להתפתחויות בסביבת יורנטה שביקש לעזוב את בילבאו וסירב להאריך חוזהו.
נאפולי מעוניינת בראול מיירלש מצ'לסי ששוויו מוערך סביב 8 מליון ליש"ט.

אנדרה שורלה שחקן מצוין(לא אומרים שרולה?),ובאמת יהיה מצוין אם הוא יבוא.ויקטור מוזס אני לא יודע כול כך למה צריך אותו,שחקן צעיר ולטעמי בינוני ותו לא,יהיה נחמד שיבוא אבל הוא לא כזה נחוץ.אזיפליקווטה חייב לבוא כמגן מחליף,אולי אם יצליח גם יפתח בעוד עונה או עונה וחצי,ואני מקווה ומאמין שיבוא.
לגבי דניאל דה רוסי,שמעתי שגם צ'לסי רוצים אותו והאמת שצ'לסי גם די צריכים אותו.מי שראה אותו,יכול להגיד לי איך הוא בזמן האחרון ?כאילו בעונה האחרונה ,שנתיים אחרונות,איך הוא ברומא ?
יורנטה יהיה רכש מצוין,עדיף גם על שרולה,מאוד מאוד מקווה שהוא יגיע.

ראול מיירלש מוערך ב8 מליון ?!זה הכול ?!
אין סיבה למכור אותו,אלא אם כן יביאו את דה רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
שרלה. בלי ו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
שכטר קיבל רשיון עבודה אנגלי ויחתום בימים הקרובים בסוונסי, אולי כבר מחר יקח חלק במשחק האימון מול שטוטגארט.
"אני מאוד שמח", אמר שכטר בנושא, "זה יהיה חלום לשחק בפרמייר ליג מכיוון שזו הליגה הטובה בעולם. המנג'ר לאודרופ, הוא אחת הסיבות שהגעתי לכאן. כשגדלתי הייתי רואה אותו משחק והוא היה בלתי יאמן – אחד השחקנים הטובים בעולם בשבילי".
שכטר הוסיף: "אני מצפה לשחק תחתיו, הייתי כאן רק מספר ימים אבל אני כבר מרגיש טוב לגבי המועדון -מקום משפחתי בו כולם חמים וחברותיים. ראיתי את סוונסי מספר פעמים בטלוויזיה ואני אוהב את סגנון המשחק שמושפע מהסגנון הספרדי, דבר שיתאים לי. אני לא מהשחקנים הגבוהים שיש ככה שכל דבר על הדשא הוא טוב לי".

על העונה בגרמניה אמר: "אם להיות כן העונה הקודמת לא הייתה טובה בשבילי בגלל שירדנו ולא שיחקתי כמו שרציתי, ביליתי הרבה זמן על הספסל. יש לי ביטחון ביכולת שלי ואני רוצה להיות טוב בסוונסי. אני יודע שאצטרך לעבוד כדי לפלס את דרכי לקבוצה אבל לא אני הסיפור פה. המועדון הצליח בצורה משכנעת בעונה הראשונה שלו בפרמייר ליג מאז שחזר והעונה השניה היא תמיד קשה יותר".

אם אתם שואלים אותי, בדיוק הקבוצה לשכטר. בנויה על שחקנים צעירים, מסירות קצרות וקשר מאוד חזק לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:10 
תאמת אני לא יודע כמה ואיפה הוא ישחק...
הם משחקים ב4-3-3 עד כמה שאני זוכר, אני לא רואה את לאודרופ מוציא מההרכב שחקנים כמו סקוט סינקלייר, נית'ן דייר וגרהאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ג'ו אלן חתם בליברפול והעולם שותק...
איך הוא? שווה משהו או שזאת הולכת להיות עוד נפילה בסגנון הנדרסון ודאונינג?

ולמי ששאל על לוקאקו לפני כמה עמודים-הושאל לווסט ברומיץ' על מנת שיקבל דקות משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
הם משחקים ב4-3-3 עד כמה שאני זוכר, אני לא רואה את לאודרופ מוציא מההרכב שחקנים כמו סקוט סינקלייר, נית'ן דייר וגרהאם.

סינקלייר אמור לעבור לסיטי, אלן לליברפול וסיגורדסון כבר עבר לטוטנהאם. מקווה ששכטר ישכיל לנצל את זה ולקבל הרבה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:13 
יוהאן בלהנדה פצוע או סתם לא משחק עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יוהאן בלהנדה פצוע או סתם לא משחק עכשיו?

איזה משחק יש עכשיו?
והוא נפצע במשחק האימון מול אספניול, לכן לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:17 
ליגה, נגד טולוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:19 
רואה שחורות כתב:
oMeR1 כתב:

סינקלייר אמור לעבור לסיטי, אלן לליברפול וסיגורדסון כבר עבר לטוטנהאם. מקווה ששכטר ישכיל לנצל את זה ולקבל הרבה דקות.

אלן וסיגורדסון לא בתפקיד של שכטר ממש... מאחל לו בהצלחה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
בוזגלו עכשיו משחק עם ליאז'. אמור לנחות מחר בארץ לדיבורים עם ק"ש ממה שהבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 22:20 
מסתבר שהקפטן של טולוז דניאל קונגרה, עבר למונפלייה, וזו קבוצת הבוגרים השנייה בקריירה שלו, והוא משחק נגד טולוז במחזור הראשון. מרגש בשבילו בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ג'ו אלן חתם בליברפול והעולם שותק...
איך הוא? שווה משהו או שזאת הולכת להיות עוד נפילה בסגנון הנדרסון ודאונינג?

ולמי ששאל על לוקאקו לפני כמה עמודים-הושאל לווסט ברומיץ' על מנת שיקבל דקות משחק

אני אישית לא לא ראיתי הרבה את השחקן הזה, ולשלם עליו 15 מליון יורו זה פוטנציאל ענק לפלופ.
אבל ברנדון רודג'רס עבד איתו שנה שעברה בסוואנזי, כך שיש לו נסיון אישי בניגוד לדלגליש ודאונינג..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
יובנטוס-נאפולי עכשיו בסופר קאפ האיטלקי.
יובנטוס הקבוצה שעשתה לדעתי את הרכש הכי מרשים הקיץ, ביחד עם פ.ס.ז.
אלא שבניגוד לפאריס, היא הביאה בעיקר שחקנים צעירים שהשיא עוד לפניהם, ואני לא יודע מי מנהל הרכש שלהם אבל אני מת על הראש שלו (קווין אסמואה, איסלה, היורש ההוא של פירלו ששכחתי את שמו ובקרוב אולי גם ארמרו הם רכש שמראה על בנייה להצלחה להרבה שנים).

עריכה: נזכרתי, היורש של פירלו זה מארקו ווראטי
אה, וכמובן חזרתה של הנמלה האטומית - ג'יובינקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
שכטר קיבל רשיון עבודה אנגלי ויחתום בימים הקרובים בסוונסי, אולי כבר מחר יקח חלק במשחק האימון מול שטוטגארט.
"אני מאוד שמח", אמר שכטר בנושא, "זה יהיה חלום לשחק בפרמייר ליג מכיוון שזו הליגה הטובה בעולם. המנג'ר לאודרופ, הוא אחת הסיבות שהגעתי לכאן. כשגדלתי הייתי רואה אותו משחק והוא היה בלתי יאמן – אחד השחקנים הטובים בעולם בשבילי".
שכטר הוסיף: "אני מצפה לשחק תחתיו, הייתי כאן רק מספר ימים אבל אני כבר מרגיש טוב לגבי המועדון -מקום משפחתי בו כולם חמים וחברותיים. ראיתי את סוונסי מספר פעמים בטלוויזיה ואני אוהב את סגנון המשחק שמושפע מהסגנון הספרדי, דבר שיתאים לי. אני לא מהשחקנים הגבוהים שיש ככה שכל דבר על הדשא הוא טוב לי".

על העונה בגרמניה אמר: "אם להיות כן העונה הקודמת לא הייתה טובה בשבילי בגלל שירדנו ולא שיחקתי כמו שרציתי, ביליתי הרבה זמן על הספסל. יש לי ביטחון ביכולת שלי ואני רוצה להיות טוב בסוונסי. אני יודע שאצטרך לעבוד כדי לפלס את דרכי לקבוצה אבל לא אני הסיפור פה. המועדון הצליח בצורה משכנעת בעונה הראשונה שלו בפרמייר ליג מאז שחזר והעונה השניה היא תמיד קשה יותר".

אם אתם שואלים אותי, בדיוק הקבוצה לשכטר. בנויה על שחקנים צעירים, מסירות קצרות וקשר מאוד חזק לקהל.

נחייה וניראה. עד היום להוציא את בניון היחידים שהצליחו בפרימיר ליג הם שחקנים "בנוים" חזקים . שכטר הוא לא כזה. בניון זה באמת ליגה אחרת עם כל הכבוד לשכטר הוא לא בניון

אני רואה ספסל באופק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
רואה שחורות כתב:

נחייה וניראה. עד היום להוציא את בניון היחידים שהצליחו בפרימיר ליג הם שחקנים "בנוים" חזקים . שכטר הוא לא כזה. בניון זה באמת ליגה אחרת עם כל הכבוד לשכטר הוא לא בניון

אני רואה ספסל באופק....

אוי ואבוי איזה שטויות רשמת פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 14:26 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
רואה שחורות כתב:

אני רואה ספסל באופק....

טוב שלא כתבתי שהוא לא יצליח כי רק שחקנים שאוהבים את גילי ורמוט מצליחים בפרמיירליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
שטויות. שכטר בנוי מאוד חזק
שחכתם איך הוא היה עובר שחקנים כמו מים עם הכתף?
ברור שיחסית לליגה האנגלית הוא פחות חזק אבל הוא יכול להתאמן. גם טל בן חיים הבלם לא היה כזה חזק וכשהוא יצא לאנגליה הוא התאמן הרבה ונהיה חיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
1-0 לנאפולי על יובנטוס, דקה 30. קבאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: