[/b]
kobster כתב:
אדום אש כתב:
kobster כתב:
פשוט הזוי שאשדוד-נבלות זה המשחק המרכזי (יום ראשון ב 20:50) במחזור הבא ולא נתניה-ק"ש.
כולם מברברים על הקבוצות הקטנות כביכול ועד שיש מפגש צמרת מפתיע ומבטיח, משדרים את האימפוטנטים מעבר לכביש. בושה.
לא מבין אותך וכל שאר האנשים שמתלוננים על קבוצות קטנות של משודרות, זה כנראה איזה סוג חדש של טרנד.
מה הערוץ הראשון מחפש? אני אעזור לך- רייטינג.
מה הערוץ הראשון לא יקבל אם הוא ישדר נתניה-ק"ש? אני אעזור לך שוב- רייטינג.
תגיד לי מי חוץ מהאחוז הבודד הזה של מכורי הכדורגל הישראלי יצפה בזה? זה רייטינג של 3-4% בשיא.
ואתה חושב שאשדוד נגד הצהבת יביא להם יותר רייטינג ?
אם ניקח את הכיוון שלך, קרית שמונה (מוליכת הטבלה במחזור הבא בכל מקרה) לא תשודר בכלל מלבד המשחקים נגד ארבעת הגדולות, מה שאומר שאנחנו נשחק אחריהם כמעט קבוע עד סוף הסיבוב. איפה פה השיוויון ? מדוע אנחנו צריכים לעלות כל משחק אחרי שהם כבר שיחקו עם הלחץ של להשיג נקודות ?
מעבר לכך, שידור ישיר בטלוויזיה ועוד במשחק המרכזי, מוסיף לחץ לכל מירוץ האליפות במיוחד לקבוצה שלא מנוסה במאבק כזה.
אין קשר לקידום הפריפריה או לרייטינג, רק לחוסר שיוויון והתערבות חיצונית לרעתנו. מבטיח לך שכשיגיע אליהם הלחץ יגיעו הבעיות. כל הם הקבוצה הקטנה והסימפטית הכל טוב, ברגע שיתייחסו אליהם כפייבוריטית לאליפות לא יהיה שם רגוע.
אם אני חושב? פחח, אני יודע. ומוזר לי מאוד שאתה לא חושב ככה.
באיזה יקום אתה חי שאתה חושב שבמשחק של מכבי תל אביב יצפו פחות אנשים מנתניה ק"ש? יאללה.
וכן, אנחנו כנראה נשחק קבוע אחריהם עד סוף הסיבוב. אין פה שוויון, יש פה כסף, אינטרסים, וטובה אישית על פני הכלל. ברוך הבא לישראל 2012. נשמח לעזור לך ולעמוד לשרותך.
אני לא רואה את המצב הזה משתנה אלא אם כן היא תמשיך בפורמה המזליסטית של ה1-0 כל הסיבוב ותהפוך לקונטנדרית של ממש (ע"ע המאמי של המדינה) ותעורר עניין ברמה שבה יהיה שווה לשקול לשבץ אותה למשחק המרכזי ללא אחת מ4 הגדולות. לא שאני חושב שזה יקרה.
ואין קשר
בין קידום הפריפרייה לרייטינג. למה מי שם זין על הפריפריה בערוץ 1? אתה תגיד לי.
ובלי קשר אני מסכים איתך וברור לי שהם יקרסו תחת הלחץ ואני מוכן להתערב עם כל אחד בפורום על 5000 שקל שקרית שמונה לא תיקח פה אליפות השנה.