תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:52 
טיש כתב:
joshsoos כתב:
נו באמת, כל מה שקורה בשער 5 בשנים האחרונות הוא 'רוח האולטראס'. זה לא באמת משנה כבר אם אנשים מהגוף הערטילאי הזה, שאף אחד לא יודע ממילא מי חבר שם אז איך אפשר אנשים שלא קיימים, עשו מעשה כזה או אחר.

אז לא לומר אולטראס, לא שער 5 אז מה קומץ?

תגיד מה שבא לך... מה שברור הוא שמי שעשה את זה חתם UH, כמו שדבילים אחרים חתמו בשם GA על קברים וכמו הרבה מקרים דומים. ההשראה היא תמיד אותה השראה והיא שחשובה, זהות המבצעים במקרים האלה ( שקיימים גם מחוץ לכדורגל כמובן ) היא פחות חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
joshsoos כתב:
נו באמת, כל מה שקורה בשער 5 בשנים האחרונות הוא 'רוח האולטראס'. זה לא באמת משנה כבר אם אנשים מהגוף הערטילאי הזה, שאף אחד לא יודע ממילא מי חבר שם אז איך אפשר אנשים שלא קיימים, עשו מעשה כזה או אחר.

כפי שאמרתי כבר לפני 8 עמודים
כשאדם מרגיש שיש מאחוריו גב, שאף אחד לא יגנה אותו, ושישמחו שהוא עושה מה שהוא עושה, זה הרבה יותר גרוע.
וזה המצב היום בשער 5.
אולטראס או לא אולטראס.
ההבדל הוא שהאולטראס הוא זה שיכול לשנות את המצב. יש להם המון השפעה והם אחראים על האוירה בשער 5. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

תגיד מה שבא לך... מה שברור הוא שמי שעשה את זה חתם UH, כמו שדבילים אחרים חתמו בשם GA על קברים וכמו הרבה מקרים דומים. ההשראה היא תמיד אותה השראה והיא שחשובה, זהות המבצעים במקרים האלה ( שקיימים גם מחוץ לכדורגל כמובן ) היא פחות חשובה.

הזהות מאוד חשובה. יש רוח הדברים ויש מבצעים, את המבצעים צריך לעצור, את רוח הדברים צריך ואפשר לשנות.

נ.ב שנים שהמעשים האלה קורים. כל השדים התעוררו אך ורק בגלל שיש מאבק של חלק מהקהל נגד השירה הספציפית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:00 
זה שמי שעשה את זה צריך מבחינתי לעוף קבינימט ולראות את הפועל רק בטלויזיה בתא סגור...זה ברור
[אבל[sאיפה כל מי שראה את המפגרים ולא עשה כלום?
אף אחד לא ראה? פוחדים להלשין?
כל מי שפוגע באהבה הכי גדולה שלי(הקבוצה למי ששכח..) מבחינתי לא קיים יותר.גם אם הוא לובש חולצה אדומה

נערך לאחרונה על ידי zakibp בתאריך 16 אוקטובר 2011, 12:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:02 
אבו-דגל כתב:
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

הזהות מאוד חשובה. יש רוח הדברים ויש מבצעים, את המבצעים צריך לעצור, את רוח הדברים צריך ואפשר לשנות.

נ.ב שנים שהמעשים האלה קורים. כל השדים התעוררו אך ורק בגלל שיש מאבק של חלק מהקהל נגד השירה הספציפית הזאת.

נו, ברור שאת המבצעים צריך לעצור, אבל כל עוד לא טיפלת במה שעומד מאחורי המעשים, לא עשית כלום כי הם יחזרו וישנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
joshsoos כתב:

איזה שער אתה יושב? 8,2,713,1? אני חושב שזה מישהו מהשער שלך שקנה ניקוב ל11 (בדיוק כמו שאני ועוד אנשים עשו) והוא זה שקישקש... לך תוכיח שלא.

אני חושב שבכלל מדובר באוהד מכבי שקנה ניקוב ועשה זאת כדי להפיל את הבלאגן עלינו.

מעניין שאתה רוצה שהכל יהיה ישר ותקין ושיכבדו את החוק אבל קובע עובדות שאתה לא יודע ולא קרוב לדעת שזה בנאדם כזה או אחר.

איזה עובדות קבעתי ? היכן ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:09 
ואיך בדיוק אתם חושבים לטפל ברוח רפאים?
שנזמין איזה מקובל שיגרש את הדיבוק?
בקיצור כל הדיבורים האלה לא רציניים
צריך לתפוס את מי שעשה ולהוציא לו צו הרחקה עד סוף העונה
זה מה שאפשר לעשות כרגע
ואני לא מדבר על פעולות חינוכיות
כבר הצעתי בעבר ואציע שוב
כל מי שרוצה מוזמן לסיור מודרך ביד ושם או אם זה קשה לעלות לירושלים אני מתנדב להעביר הרצאה על השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מה שברור הוא שמי שעשה את זה חתם UH, כמו שדבילים אחרים חתמו בשם GA על קברים וכמו הרבה מקרים דומים.
ההשראה היא תמיד אותה השראה והיא שחשובה , זהות המבצעים במקרים האלה ( שקיימים גם מחוץ לכדורגל כמובן ) היא פחות חשובה .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:20 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
joshsoos כתב:

איזה שער אתה יושב? 8,2,713,1? אני חושב שזה מישהו מהשער שלך שקנה ניקוב ל11 (בדיוק כמו שאני ועוד אנשים עשו) והוא זה שקישקש... לך תוכיח שלא.

אני חושב שבכלל מדובר באוהד מכבי שקנה ניקוב ועשה זאת כדי להפיל את הבלאגן עלינו.

מעניין שאתה רוצה שהכל יהיה ישר ותקין ושיכבדו את החוק אבל קובע עובדות שאתה לא יודע ולא קרוב לדעת שזה בנאדם כזה או אחר.

איזה עובדות קבעתי ? היכן ??

שאתה רושם בציניות שבכלל מדובר באוהד מכבי אתה בעצם כן אומר שאתה יודע מי אחראי לזה וכל מה שאני אומר זה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:42 
מתבייש שיש בקבוצה ובסמל שאני אוהד אוהדים כאלה !
עוד יותר מתבייש שיש אוהדים שראו את זה נעשה ולא מנעו את זה !!!
בושה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
בושה !

מה אתה רוצה שהם יעשו? יאיימו עליהם להפסיק? אמרו למשטרה, זהו. הם לא יכולים לגרום להם להפסיק בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
or_5 כתב:
בושה !

מה אתה רוצה שהם יעשו? יאיימו עליהם להפסיק? אמרו למשטרה, זהו. הם לא יכולים לגרום להם להפסיק בכוח.

לחץ קבוצתי הביא אנשים לעשות את המעשים האלה. לחץ קבוצתי יגרום להם גם להפסיק.
אין להם אג'נדות, אין להם דעות. יש להם הרגשה שזה יהפוך אותם למגניבים. את ההרגשה הזו נותנים להם חבריהם ליציע.
איך שלא תהפוך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:47 
פואד כתב:

שאתה רושם בציניות שבכלל מדובר באוהד מכבי אתה בעצם כן אומר שאתה יודע מי אחראי לזה וכל מה שאני אומר זה שטויות.

כמו שכבר כתבו לך פה, זה לא משנה מי זה. הוא כנראה אוהד הפועל, הוא כנראה ילד מוסת. יש אנשים שאחראים להבאת הנגע הדוחה הזה. לא מעניין אותי מאיזה שער הם או אם הם מהאולטראס או לא. מעניין אותי שהם נותנים לגיטימציה לטיפשים להרוס לקבוצה.
כל אוהד שרושם ולא מגנה את התופעה הזו תורם לזה.
אם אתה נחשב לדוגמא לכח מוביל בין האוהדים האלה (ואין לי מושג אם זה אכן כך), אתה צריך לנסות למנוע את התופעה הזו. אתה או כל אחד אחר שיכול להשפיע.
יש קבוצה גדולה בשער 5 שצועקת כל משחק את הקריאות האלה. מצטרפים אליהם גם אנשים משער 7. יש קהל חכם ששורק בוז נגד הקריאות האלה. אלה העובדות. האנשים האלה שמזיקים להפועל הם סרטן. בדיוק כמו טביב. לא יכול להיות שכל משחק אני יוצא בלחץ על מה נעמוד לדין הפעם.
שיבואו אנשים משער 5, או אולטראס או לא יודע מה ופעם אחת ולתמיד ישימו לנגע הזה סוף. זה באמת לא כזה מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:58 
אדמדם כתב:
or_5 כתב:
בושה !

כן ! שיאיימו עליהם ואם זה ממשיך גם שיתנו להם איזה כאפה מצלצלת ויקחו אותם מצידי גם מהאוזן אם צריך למשטרה !
אנחנו לא צריכים כל פעם לקבל עונשים ומשחקים ללא קהל בגלל כמה פישרים שחושבים שהקבוצה הזו שייכת להם והם יכולים לעשות כל מה שמתחשק להם !
וכל אחד כאן ובכללי שמבסוט מכל העניין הזה ומגן על אותם אנשים שעשו את זה צריך להתבייש בעצמו !
סאת פשוט בושה שהפכנו מהקהל הכי טוב בארץ לקהל הכי מגעיל !
השחקנים מבקשים די לשירים האלה ! מה עוד צריך ? מבחינתי זה ממש לירוק להם בפנים ולהגיד להם אתם על הזין שלנו ! אחר כך מי אנחנו שנבקר את היכולת שלהם ?
אז לא רק שירקנו להם בפנים והיציע המשיך לשיר גם עשו גרפיטי של זה בכל מקום אפשרי בשער 11 !
ממש מרתיח ! מת לפגוש פנים מול פנים את אותם אנשים שעשו את זה ... כנראה שבבית לא חינכו אותם כמו שצריך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:15 
פואד, זה לא מאוחר מדי ולא בושה להבין שהעניין איבד פרופורציות.
אם טובת הפועל לפניך ולפני שאר האנשים שיש להם כוח מסוים בקהל הגיע הזמן שתתעשתו על עצמכם ותתחילו להרגיע את העניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:17 
אין תרופה לטפשות חוץ מאיזה כמה לילות באבו כביר שיגבירו לאותו טמבל את האון הגברי שלו.

מקווה שהוא ימצא וישלל כל זכות להופיע להבא במשחקים של הפועל ביציע ולא איכפת לי כמה שווה העידוד שלו, הוא מחליש אותנו מבפנים כקהל וזה מבלי להתייחס להשלכות של מעשיו כגון הענישה שאנו עומדים לחטוף.

בשביל שיהודי יצייר צלב קרס לא צריך להיות לו ביצים גדולות, אלא, חתיכת מוח קטן אם בכלל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
העניין איבד פרופורציות מהצד שלכם,
יש לי קשקושים יותר גרועים מהחרא הזה על שלחנות בבצפר,
בחייאת רבאק אז מישהו כתב על תא שירותים מכבי לתאים אויי לאאאאאא.
יאללה תקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
אין תרופה לטפשות חוץ מאיזה כמה לילות באבו כביר שיגבירו לאותו טמבל את האון הגברי שלו.

מקווה שהוא ימצא וישלל כל זכות להופיע להבא במשחקים של הפועל ביציע ולא איכפת לי כמה שווה העידוד שלו, הוא מחליש אותנו מבפנים כקהל וזה מבלי להתייחס להשלכות של מעשיו כגון הענישה שאנו עומדים לחטוף.

בשביל שיהודי יצייר צלב קרס לא צריך להיות לו ביצים גדולות, אלא, חתיכת מוח קטן אם בכלל !

די כבר נמאס .
אתם רק נותנים לגיטימציה לעונשים הכבדים שנקבל ,
100 עיתונאים קוראים את זה ומכינים מטעמים כדי להיכנס בנו מחר בעיתון .
פשוט תפסיקו להיות כאלה מתייפייפים ומצטדקים .
כל כך מפריע לכם ? לכו תנקו את זה .

(אני לא מאלו שציירו את צלבי הקרס/אבי כהן ז"ל וכו')

נערך לאחרונה על ידי ניצחת איתי הכל בתאריך 16 אוקטובר 2011, 13:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:20 
HEADSHOT כתב:
יאללה תקדמו.

והנה, מעבר למוסר הדפוק, זו הסיבה שתחטוף עוד רדיוסים. כי כותבים את על השולחנות בבי"ס. התקדמתי אחי. הבעיה שיש סיכוי טוב שאת המשחק בית הבא של הפועל אני אראה בטלויזיה. אני מבין שזה על הזין שלך. זה מה שעצוב באנשים כמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה תקדמו.

והנה, מעבר למוסר הדפוק, זו הסיבה שתחטוף עוד רדיוסים. כי כותבים את על השולחנות בבי"ס. התקדמתי אחי. הבעיה שיש סיכוי טוב שאת המשחק בית הבא של הפועל אני אראה בטלויזיה. אני מבין שזה על הזין שלך. זה מה שעצוב באנשים כמוך

תבין שכרגע אין לנו כל כך מה לעשות,וככל שנוסיף העניין רק יהיה גרוע יותר .
כי דרך הפורום רק רע יכול לקרות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:29 
שוהם יפת כתב:
redrony כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה תקדמו.

מה זה אין מה לעשות? תגובה כמו של הבחור שהגבתי לו זה לעשות נזק. לא לגבי המקרה הנוכחי. זה אבוד, אני מסכים. לגבי המקרים הבאים.
ושוב, אני כבר לא מדבר על הטיפשות ועל המוסר הדפוק של האנשים. לצייר צלבי קרס, "לשלוח" אוהדי מכבי לטרבלינקה, זו באמת בושה וחרפה. והתוכן, שאלוהים יעזור לכולנו כמה טימטום:
אוהדי הפועל קוראים למכבי נאצים ושולחים אותם לתאי גזים ולמחנות ריכוז. אז מי כאן הנאצים? כמו ילד בן 8 ביציע המזרחי בטדי שצועק "מוות לערבים". אין לו מושג אפילו מה הוא צועק. אני אומר לך, לא בטוח שאם תשאל חלק מהילדים שצועקים את הקריאות האלה מי נשלחו לתאים הם לא יגידו לך שאלה היו הנאצים. הרי מכבי נאצים ואנחנו שולחים אותם לשם.
והעיקר שכולם יודעים להטיף לטביב, לאוהדי בית"ר ומכבי על המוסר שלהם.
זה פשוט לפגוע ישירות בקבוצה ובקהל שלה. כמה מטומטמים צריכים להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:32 
במקום לעשות ונדליזם על קירות תעשו את זה על איזה פרצוף של אוהד מכבי יכאפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:35 
אני מתכוון לילדים המיסכנים לא לאןלטראס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:38 
redrony כתב:
שוהם יפת כתב:
redrony כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה תקדמו.

מה זה אין מה לעשות? תגובה כמו של הבחור שהגבתי לו זה לעשות נזק. לא לגבי המקרה הנוכחי. זה אבוד, אני מסכים. לגבי המקרים הבאים.
ושוב, אני כבר לא מדבר על הטיפשות ועל המוסר הדפוק של האנשים. לצייר צלבי קרס, "לשלוח" אוהדי מכבי לטרבלינקה, זו באמת בושה וחרפה. והתוכן, שאלוהים יעזור לכולנו כמה טימטום:
אוהדי הפועל קוראים למכבי נאצים ושולחים אותם לתאי גזים ולמחנות ריכוז. אז מי כאן הנאצים? כמו ילד בן 8 ביציע המזרחי בטדי שצועק "מוות לערבים". אין לו מושג אפילו מה הוא צועק. אני אומר לך, לא בטוח שאם תשאל חלק מהילדים שצועקים את הקריאות האלה מי נשלחו לתאים הם לא יגידו לך שאלה היו הנאצים. הרי מכבי נאצים ואנחנו שולחים אותם לשם.
והעיקר שכולם יודעים להטיף לטביב, לאוהדי בית"ר ומכבי על המוסר שלהם.
זה פשוט לפגוע ישירות בקבוצה ובקהל שלה. כמה מטומטמים צריכים להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:44 
שוהם, את העונש נקבל לא משנה מה... ותאכלס זה גם לא מה שהכי מעניין אותי בכל המקרה המצער שקרה אתמול, הפורום הוא מקום שבו אני יכול להביע את עמדתי מעבר לקריאות הבוז שאני חש לאותם ילדים שצועקים "שואה", הפורום הוא מקום להתדברות שבו אני יכול לומר לאותו חרא שעשה את אותו מעשה של טמטום את אשר אני חושב עליו.

מקומו לא איתנו בקהל !

אני לא מצתדק ומתייפייף, באמת נמאס לי והכי מעצבן זה שמנסים להשתיק את הקול הזה בגלל שזב מגיע מהגוש המעודד, אני מספיק שנים אוהד הפועל ותאמין לי שגם אני לא בדיוק מסמפט את הצהובים, אבל עדיין יש דבר כזה שנקרא דרך ארץ, אז נכון שמגרשי הכדורגל זה אנטיתזה לדרך ארץ, אבל מוסר זה משהו שמפעם בי ללא כל קשר לכלום !

שיהודי מצייר צלב קרס על שירותים זה חציית קו אדום, זה מראה על בורות וזה מחליש אותנו לא בתור קהל אדום אלא בתור חברה אנושית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מפריע התוכן המטומטם של הדברים? מה קרה לכל הקללות ה"מתוחכמות" של הפועל? אלה שמוציאות אדם משלוותו והוא לא יכול לבוא בטענות לאף אחד?
אני זוכר ששיר פשוט כמו סדאם חוסיין בשוק הוציא אותם מדעתם..
היום רק מנסים להיות כמה שיותר גרנדיוזים. להיות על הקצה. על הגבול בין מגעיל למעצבן.
זה הפסיק להיות מתוחכם. זה סתם מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:

אני בעד קנסות נגד טביב,
מצידי שיעשו את זה גם בשער 5 אם זה גורם לקנסות.
רדיוס על הזין שלי, זה דיי פרס לא לראות את הקבוצה השנה.
מסריח כמה שאוהדים לנו לא יודעים לעמוד על שלהם ורק מחפשים שירחיקו אוהדים אחרים,
וישר עומדים בצד של ההתאחדות והמשטרה בכל דבר.

אני מבין של מפריע לך לא לראות את הפועל, זה בסדר גמור מבחינתי, שלא תבין לא נכון.
מה דעתך אם ככה לסגור את הענין על רדיוס לעונה שלמה לאדם מתחת הניק "HEADSHOT",
תודה שאתה זה שריססת את הכתובות וכו', תישא באחריות על הפגיעה בטביב תהיה "גבר",
ותתן לי לראות מעכשיו משחקים בשקט מלבד כל מיני שירי שחקנים ושירי עידוד להפועל שיצאו
מידי פעם מפי?

סגרנו?

תודה גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:04 
אדום נחמד כתב:
רק לי מפריע התוכן המטומטם של הדברים? מה קרה לכל הקללות ה"מתוחכמות" של הפועל? אלה שמוציאות אדם משלוותו והוא לא יכול לבוא בטענות לאף אחד?
אני זוכר ששיר פשוט כמו סדאם חוסיין בשוק הוציא אותם מדעתם..
היום רק מנסים להיות כמה שיותר גרנדיוזים. להיות על הקצה. על הגבול בין מגעיל למעצבן.
זה הפסיק להיות מתוחכם. זה סתם מביך.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך בן אדם שכותב "רדיוס על הזין שלי, זה פרס לא לראות את הפועל השנה " לא נבעט מכל המדרגות.
כל אשכולות השואה המשעשעים לכאורה שרצים פה ובעיקר בקנסו נותנים בסופו של דבר לגיטימציה לילדים חסרי שכל לדבר ככה ולעשות את מה שעשו אתמול.
עצוב ומביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
יאללה תקדמו.

כמו שכתבתי באשכול על קריאות הבוז.
הפכנו לקהל מאוד מאוד טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: