תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 אוגוסט 2025, 06:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 17:04 
zapta כתב:
רועי כתב:
אני רק שאלה - לא חבר של הניסנובים ורוצה שילכו אם התקציב ישאר כזה -
מה אמור לגרום לבנאדם בלי זיקה לישראל לקנות אותנו ? מה הנכסים האסטרטגיים שלנו בהשוואה לקבוצת דרג שני בטורקיה או בדנמרק ?
להבנתי כל הנכסים אינם, ואם הוא לא אוונגליסט גדול אין לו מה לחפש כאן.
יהודים כבר הבנו שלא רלוונטיים

למה שיהודי לא ירצה לרכוש את הפועל?
קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי עם קהל והיסטוריה שנמצאת בעיר היחידה בישראל ששווה התייחסות
אם אני הייתי חובב ספורט עשיר זה נשמע בדיוק כמו מה שהייתי רוצה לקנות
מצד שני...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
רועי כתב:
מה אמור לגרום לבנאדם בלי זיקה לישראל לקנות אותנו ? מה הנכסים האסטרטגיים שלנו בהשוואה לקבוצת דרג שני בטורקיה או בדנמרק ?

קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי עם קהל והיסטוריה שנמצאת בעיר היחידה בישראל ששווה התייחסות

יהודים עשירים הם ברוב הגדול ביטר חיפה והקנדים. אם רוצים דף חלק אז ב"ש ונתניה. אוהדי הפועל לא יודעים לעשות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 23:07 
dino כתב:
zapta כתב:
רועי כתב:

יהודים עשירים הם ברוב הגדול ביטר חיפה והקנדים. אם רוצים דף חלק אז ב"ש ונתניה. אוהדי הפועל לא יודעים לעשות כסף.

לא יענקל’ה לא מיץ ולא אף אחד מהליארדרים שדרכו בכדורגל היו אוהדים של הקבוצות שלהם
זה לא קשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
יענקלה אוהד מקקי כדורסל והיה אוהד ביטר בכדורגל וחיפה היו פוטנציאל ודף חלק כמו ב"ש ונתניה. עם פוטנציאל אוהדים לא רע(שכיום יש להם בכל חור בארץ)
מיצי זה הכי המכביה פאן ויהודי שיחפש דווקא כמו המועדון שלקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 03:11 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה ואנחנו לא בדיוק האידיאל למישהו יהודי עשיר שרוצה לקנות רק כי זה ישראל, אז יש 2 סיבות שרוכש (בסדר גודל שאנחנו מחפשים) ירצה לקנות קבוצה כאן: או לקחת קבוצה לא מצליחה עם פוטנציאל שאפשר לעצב אותה כמו שרוצים (כמו שהיה נגיד עם שחר וחיפה),
או לקחת קבוצה מצליחה עם בסיס טוב, ולהעלות אותה לשלב הבא (גולדהאר ומכבי, למשל).

לסוג הראשון אנחנו לא מתאימים. אנחנו אמנם לא מצליחים ואפשר לשפר אותנו, אבל ממש אי אפשר לעצב אותנו כמו שירצו - הקהל שלנו הכי דעתני שיש, עם דעות על מה נכון ולא נכון, ומוכן לירות לעצמנו ברגל אפילו בשביל אידיאלים. מה גם שמבחינת פוטנציאל, יהיה כאן מתחרה ישיר - מכבי. לעשות מה שרוצים עם האיצטדיון אי אפשר כי יש את מכבי. לבנות אקדמית כדורגל לילדים שכל ילד שירצה אוטומטית יבוא לקבוצה אי אפשר, כי יש את מכבי. לבנות על זה שהצלחה מקצועית לאורך שנים תגרום לכל מי שגדל באזור להפוך לאוהד אי אפשר, כי יש את מכבי. אפשר וצריך להתחרות בהם, כמובן, אבל אם חושבים על זה מבחינת פונציאל, לקבוצה כמו נתניה למשל יש פוטנציאל יותר גדול. בית״ר שולטים באזור שלהם, חיפה שולטים באזור שלהם, באר שבע שולטים באזור שלהם. רוכש שרוצה קבוצה עם פוטנציאל רוצה דבר כזה. לנו יש מתחרים באזור, ככה שיש לנו חיסרון גדול בתחום הזה.

לסוג השני אנחנו גם לא מתאימים. מעבר לעניין הברור של זה שאנחנו לא מצליחים מקצועית כרגע, זה עניין של שנים. אין לנו נכסים, מקצועיים או כלכליים. אין לנו מסורת מקצועית שגורמת לשחקנים להיות יותר מסורים מהיכולת הריאלית שלהם (היה לנו, איבדנו אותה מזמן), אין לנו ניסיון באירופה (למועדון היסטורית יש, אבל לשחקנים לא ואיבדנו את כל הנקודות. אנחנו מתחילים מאפס), אין לנו שחקנים צעירים שצפויים להתפתח ולשלוט בשוק, אין לנו אקדמית נוער מבטיחה, יש לנו מתקן אימונים ממוצע, ואיצטדיון בבניה שנתפר במידותיו לקבוצה היריבה בעיר ולא לנו, ויש לנו עוד חובות וגרעונות באירופה שצריך לסגור. רוכש שרוצה לקנות קבוצה מצליחה ורק לשדרג אותה יחפש משהו שמצריך כמה שפחות טיפול, ואצלנו צריך הרבה כזה.

אני באמת לא רואה למה שרוכש בסדר גודל שאנחנו רוצים יקנה אותנו.
לפני 7-8 שנים - ברור שכן. היינו אולי הסחורה הכי טובה בשוק (רק שאז לא חיפשו למכור). עכשיו? בכנות, אם אני לא אוהד הקבוצה, זה נראה לי קניה נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 07:50 
פששש, בוא נפתח תזה ונכתוב עבודת דוקטורט. הכל חרטא ברטא. הפועל מועדון כדורגל גדול, בתל אביב, עם הד תקשורתי מאסיבי, אצטדיון חדש אוטוטו ופוטנציאל קהל רב. מחיר הקניה לא אמור להוות בעיה כי הנוכלים לא לא השקיעו כלום ולא יוכלו לבקש יותר מדי. אנחנו מציאה אמיתית לכל רוכש רציני, יהא זה יהודי חם מהתפוצות, או ישראלי קר מסביון או מגדלי בונבון ברוטשילד או צמרת או שמרמרת. הפועל צריכה מוכר ואז יהיה רוכש. לצערי אם יקרה הנס הזה- שלא יקרה ללא מחאה מהקהל או משהו פנימי אצל הנוכלים שיכריח אותם למכור - בטח שוב נקבל איזה מקורב של מני וייצמן/מוישיק או איזה 'קבוצת ניהול' כי ד.נ.א של מועדון חזק ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 08:52 
joshsoos כתב:
פששש, בוא נפתח תזה ונכתוב עבודת דוקטורט. הכל חרטא ברטא. הפועל מועדון כדורגל גדול, בתל אביב, עם הד תקשורתי מאסיבי, אצטדיון חדש אוטוטו ופוטנציאל קהל רב. מחיר הקניה לא אמור להוות בעיה כי הנוכלים לא לא השקיעו כלום ולא יוכלו לבקש יותר מדי. אנחנו מציאה אמיתית לכל רוכש רציני, יהא זה יהודי חם מהתפוצות, או ישראלי קר מסביון או מגדלי בונבון ברוטשילד או צמרת או שמרמרת. הפועל צריכה מוכר ואז יהיה רוכש. לצערי אם יקרה הנס הזה- שלא יקרה ללא מחאה מהקהל או משהו פנימי אצל הנוכלים שיכריח אותם למכור - בטח שוב נקבל איזה מקורב של מני וייצמן/מוישיק או איזה 'קבוצת ניהול' כי ד.נ.א של מועדון חזק ממנו

אם הנוכלים לא השקיעו כלום אז למה לא לקחת את הפועל במקומם?? הייתי תוך רגע מעביר את המועדון לאיזה מיליארדר ומונע מאיתנו להיתקע איתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 08:56 
חוץ מהיכולת לשים ערבויות, אין שום הבדל בינם לביני. בעצם יש, אני לטובת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 09:05 
joshsoos כתב:

נו..?
אז למה לא לקחת?
למה אף אחד אחר לא לקח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
הניסנובים לא ימכרו כרגע אלא אם תגיע הצעה ממש טובה
מכירה אני מניח שתהיה אחרי שניכנס לבלומפילד ואולי הקבוצה
גם תשתדרג מקצועית כך שיהיה ערך גבוה למועדון והביקוש יעלה
אם יקרה נס בבחירות 2019 תוכל להוסיף עוד משתנה למשוואה. לביתר הקשר הזה לא הזיק.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 09:45 
pogi כתב:
joshsoos כתב:

נו..?
אז למה לא לקחת?
למה אף אחד אחר לא לקח?

אחזור שנית כי אני מבין שזה קצת גדול עליך- כי לי אין יכולת לשים ערבויות.
הם נוכלים ותמרנו את המצב לטובתם, אבל לנסות להסביר לך, שוב, גדול עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 10:43 
red in blood כתב:
בהנחה ואנחנו לא בדיוק האידיאל למישהו יהודי עשיר שרוצה לקנות רק כי זה ישראל, אז יש 2 סיבות שרוכש (בסדר גודל שאנחנו מחפשים) ירצה לקנות קבוצה כאן: או לקחת קבוצה לא מצליחה עם פוטנציאל שאפשר לעצב אותה כמו שרוצים (כמו שהיה נגיד עם שחר וחיפה),
או לקחת קבוצה מצליחה עם בסיס טוב, ולהעלות אותה לשלב הבא (גולדהאר ומכבי, למשל).

לסוג הראשון אנחנו לא מתאימים. אנחנו אמנם לא מצליחים ואפשר לשפר אותנו, אבל ממש אי אפשר לעצב אותנו כמו שירצו - הקהל שלנו הכי דעתני שיש, עם דעות על מה נכון ולא נכון, ומוכן לירות לעצמנו ברגל אפילו בשביל אידיאלים. מה גם שמבחינת פוטנציאל, יהיה כאן מתחרה ישיר - מכבי. לעשות מה שרוצים עם האיצטדיון אי אפשר כי יש את מכבי. לבנות אקדמית כדורגל לילדים שכל ילד שירצה אוטומטית יבוא לקבוצה אי אפשר, כי יש את מכבי. לבנות על זה שהצלחה מקצועית לאורך שנים תגרום לכל מי שגדל באזור להפוך לאוהד אי אפשר, כי יש את מכבי. אפשר וצריך להתחרות בהם, כמובן, אבל אם חושבים על זה מבחינת פונציאל, לקבוצה כמו נתניה למשל יש פוטנציאל יותר גדול. בית״ר שולטים באזור שלהם, חיפה שולטים באזור שלהם, באר שבע שולטים באזור שלהם. רוכש שרוצה קבוצה עם פוטנציאל רוצה דבר כזה. לנו יש מתחרים באזור, ככה שיש לנו חיסרון גדול בתחום הזה.

לסוג השני אנחנו גם לא מתאימים. מעבר לעניין הברור של זה שאנחנו לא מצליחים מקצועית כרגע, זה עניין של שנים. אין לנו נכסים, מקצועיים או כלכליים. אין לנו מסורת מקצועית שגורמת לשחקנים להיות יותר מסורים מהיכולת הריאלית שלהם (היה לנו, איבדנו אותה מזמן), אין לנו ניסיון באירופה (למועדון היסטורית יש, אבל לשחקנים לא ואיבדנו את כל הנקודות. אנחנו מתחילים מאפס), אין לנו שחקנים צעירים שצפויים להתפתח ולשלוט בשוק, אין לנו אקדמית נוער מבטיחה, יש לנו מתקן אימונים ממוצע, ואיצטדיון בבניה שנתפר במידותיו לקבוצה היריבה בעיר ולא לנו, ויש לנו עוד חובות וגרעונות באירופה שצריך לסגור. רוכש שרוצה לקנות קבוצה מצליחה ורק לשדרג אותה יחפש משהו שמצריך כמה שפחות טיפול, ואצלנו צריך הרבה כזה.

אני באמת לא רואה למה שרוכש בסדר גודל שאנחנו רוצים יקנה אותנו.
לפני 7-8 שנים - ברור שכן. היינו אולי הסחורה הכי טובה בשוק (רק שאז לא חיפשו למכור). עכשיו? בכנות, אם אני לא אוהד הקבוצה, זה נראה לי קניה נוראית.

אתה מנסה לשכנע את עצמך בכוח ולמצוא סיבות לכך שאף אחד לא רוצה לקנות אותנו?
מה בדיוק גולדהאר עיצב במכבי? מה בדיוק מעצבים האוליגרכים שרוכשים קבוצות בכל העולם?
לגבי הסיבה השניה כפי שנאמר קודם, בשנה הבאה יש לנו איצטדיון ענק עם פוטנציאל עצום של אוהדים (במחירים סבירים ועם מתקן חדיש ומודאני יהיו למעלה מ10000 מנויים), בסיס מעולה, אחת הקבוצות המסוקרות בארץ, עם היסטוריה מפוארת ואוהדים שצמאים להצלחות...מספיק עם המזוכיזם המתבכיין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 10:44 
joshsoos כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

נו..?
אז למה לא לקחת?
למה אף אחד אחר לא לקח?

מצטער אני כנראה קצת מתקשה ולא מבין
פשוט קודם כתבת שהפועל היא "מציאה אמיתית לכל רוכש רציני" ו-"הפועל צריכה מוכר ואז יהיה רוכש"
אם זיכרוני לא בוגד בי, הפועל הועמדה למכירה בהליכי פירוק לפני שנתיים וכל מי שרק רצה יכול היה לבוא ולקחת (מסתבר שגם לא היה צריך לשים שקל מהכיס אלא רק "לשים ערבויות" כמו שעשו "הנוכלים" כדבריך)
אז למה אותו רוכש לא הגיע? למה היום הוא כן יגיע?
לא ברור לי, כנראה גדול עליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 10:57 
pogi כתב:
joshsoos כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

נו..?
אז למה לא לקחת?
למה אף אחד אחר לא לקח?

פשוט קודם כתבת שהפועל היא "מציאה אמיתית לכל רוכש רציני" ו-"הפועל צריכה מוכר ואז יהיה רוכש"
אם זיכרוני לא בוגד בי, הפועל הועמדה למכירה בהליכי פירוק לפני שנתיים וכל מי שרק רצה יכול היה לבוא ולקחת (מסתבר שגם לא היה צריך לשים שקל מהכיס אלא רק "לשים ערבויות" כמו שעשו "הנוכלים" כדבריך)

כפי שנכתב כבר מאה פעם. ההבדל בין אז להיום, הוא שאז המועדון היה עם רגל וחצי בדרך לליגה הלאומית, עם חובות של עשרות מיליונים שמאוד קשה להתמודד איתם (אגב, גיבנת המועדון עדיין נושא ) ועם דד ליין של ימים ספורים לסגור עסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 11:01 
שחר כתב:

כפי שנכתב כבר מאה פעם. ההבדל בין אז להיום, הוא שאז המועדון היה עם רגל וחצי בדרך לליגה הלאומית, עם חובות של עשרות מיליונים שמאוד קשה להתמודד איתם (אגב, גיבנת המועדון עדיין נושא ) ועם דד ליין של ימים ספורים לסגור עסקה.

לא הבנתי
לפני "הנוכלים" לא היה אפשר למכור, והיום, אחרי ש"הנוכלים" הגיעו ועשו את מה שעשו, אפשר למכור?
איך זה הגיוני? הם הרי "נוכלים"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 11:08 
למה אתה מצטט נוכלים? איפה רשמתי שמישהו נוכל? אני לא חושב שבעלי הפועל הנוכחיים נוכלים ואני מוקיר להם תודה על כך שהצילו אותנו.
שאלת למה אותו רוכש לא הגיע לפני שנתיים ולמה היום הוא כן יגיע ועניתי לך. אני חושב שלמועדון גדול כמו הפועל צריך בעלים עשיר יותר שיוכל לקחת אותנו למקומות שהמועדון הזה ראוי לו וגם ייהנה מהמעמד. וכן, אני משוכנע שבסופו של יום יגיע אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 11:31 
שחר כתב:
למה אתה מצטט נוכלים? איפה רשמתי שמישהו נוכל? אני לא חושב שבעלי הפועל הנוכחיים נוכלים ואני מוקיר להם תודה על כך שהצילו אותנו.
שאלת למה אותו רוכש לא הגיע לפני שנתיים ולמה היום הוא כן יגיע ועניתי לך. אני חושב שלמועדון גדול כמו הפועל צריך בעלים עשיר יותר שיוכל לקחת אותנו למקומות שהמועדון הזה ראוי לו וגם ייהנה מהמעמד. וכן, אני משוכנע שבסופו של יום יגיע אחד כזה.

מן הסתם לא כתבתי את זה בהתייחסות אליך, אלא בהתייחסות לדברים שכתב המשתמש joshsoos (שסביר להניח שהקדמת אותו בתשובה שהוא היה נותן לי)
המצב היום לא משהו ואני לא מעריץ גדול של ההנהלה הנוכחית. אבל פעם בחודש אני מוצא את עצמי כותב את אותם הדברים כנגד תגובות של משתמשים שמכנים את ההנהלה "נוכלים שלא השקיעו שקל" וכו' וכו'
אני מסכים שהפועל מועדון גדול שמעורר עניין וכן יכול להימכר. יחד עם זאת, זה מועדון שבשנים האחרונות הושחת על ידי שורת בעלים שבמקום לנסות למכור שיחקו עם כסף שאין להם והרסו את הפועל מקצועית וכלכלית.
הגענו להליכי פירוק במחוזי ולמעט הניסונובים לא זכורים לא עוד קופצים על ה"מציאה".
המצב היום הוא שהם העלו אותנו ליגה, בנו קבוצה שסך הכל מתפקדת (למעט הקטע המוזר שלא מצליחים לשים גול), וכשפותחים עיתון לא קוראים כל יום שאנחנו בגירעון ועל סף פירוק, וכמו שאמרת בעצמך, המצב היום מאפשר מכירה יותר מהמצב שהיה ערב הגעתם.
ועדיין, המציאות הזו לא מפריעה לאנשים לבוא ולכנות אותם "נוכלים שלא השקיעו כלום"..
אני משוכנע שאנחנו נמכר בעתיד הקרוב, אבל זה לא כזה פשוט (ולא ספציפית בגללנו). הכדורגל הישראלי הוא מוצר דיי עלוב שנמצא בשפל וקשה מאוד היום למצוא מישהו רציני ויציב. גולדאהר זה משהו נדיר שלא קל למצוא ואלונה ושחר אלה טיפוסים שצצים פעם ב-20 שנה.
כל מיני כבירים או משה חוגגים זה משהו יותר נפוץ, וכאלה אני לא יודע אם עדיפים על מה שיש כרגע (כבר חווינו על בשרנו ששפיכת כסף לא בהכרח מחפה על ניהול הזוי והסוף של זה נידון לכישלון) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 12:34 
pogi כתב:
joshsoos כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

נו..?
אז למה לא לקחת?
למה אף אחד אחר לא לקח?

אז זיכרונך בוגד בך או שיותר סביר שלא באמת הבנת בזמן אמת. המועדון לא באמת היה על המדף, אלא גוויה עם איומים של חובות עלומים ( שהגיעו ממקורבים של אותם נוכלים ) וכל אימת שהתקרב באותו חודש מישהו שהתעניין דאגו לטפטף שוב עליהם וכך הרחיקו גם אותו. אף רוכש נורמלי לא מחפש כזה דבר ובטווח זמן מיידי.
אז עכשיו המצב שונה כמו שכבר ענו לך. וזה מאוד פשוט כמו שראינו ממש עכשיו עם ביתר, שאל אף כל מה שאופף אותם ואל אף טביבוש מצאו רוכש ובמהירות ולמרות כל השטויות שכותבים כאן על חוסר האטרקטיביות שלנו אנחנו אטרקטיביים ופי כמה מביתר. ביקוש יהיה, ויותר ממאמין שיהיה עניין מאנשים עם יכולות גדולות. אבל כשלא רוצים למכור אין רוכשים. ואם את זה לא אתה לא רואה, אז בהחלט גדול עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 12:36 
pogi כתב:
שחר כתב:

מן הסתם לא כתבתי את זה בהתייחסות אליך, אלא בהתייחסות לדברים שכתב המשתמש joshsoos (שסביר להניח שהקדמת אותו בתשובה שהוא היה נותן לי)
המצב היום לא משהו ואני לא מעריץ גדול של ההנהלה הנוכחית. אבל פעם בחודש אני מוצא את עצמי כותב את אותם הדברים כנגד תגובות של משתמשים שמכנים את ההנהלה "נוכלים שלא השקיעו שקל" וכו' וכו'
אני מסכים שהפועל מועדון גדול שמעורר עניין וכן יכול להימכר. יחד עם זאת, זה מועדון שבשנים האחרונות הושחת על ידי שורת בעלים שבמקום לנסות למכור שיחקו עם כסף שאין להם והרסו את הפועל מקצועית וכלכלית.
הגענו להליכי פירוק במחוזי ולמעט הניסונובים לא זכורים לא עוד קופצים על ה"מציאה".
המצב היום הוא שהם העלו אותנו ליגה, בנו קבוצה שסך הכל מתפקדת (למעט הקטע המוזר שלא מצליחים לשים גול), וכשפותחים עיתון לא קוראים כל יום שאנחנו בגירעון ועל סף פירוק, וכמו שאמרת בעצמך, המצב היום מאפשר מכירה יותר מהמצב שהיה ערב הגעתם.
ועדיין, המציאות הזו לא מפריעה לאנשים לבוא ולכנות אותם "נוכלים שלא השקיעו כלום"..
אני משוכנע שאנחנו נמכר בעתיד הקרוב, אבל זה לא כזה פשוט (ולא ספציפית בגללנו). הכדורגל הישראלי הוא מוצר דיי עלוב שנמצא בשפל וקשה מאוד היום למצוא מישהו רציני ויציב. גולדאהר זה משהו נדיר שלא קל למצוא ואלונה ושחר אלה טיפוסים שצצים פעם ב-20 שנה.
כל מיני כבירים או משה חוגגים זה משהו יותר נפוץ, וכאלה אני לא יודע אם עדיפים על מה שיש כרגע (כבר חווינו על בשרנו ששפיכת כסף לא בהכרח מחפה על ניהול הזוי והסוף של זה נידון לכישלון) .

המציאות היא שהם נוכלים. אז אתה לא רואה את זה, נו שוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 16:19 
שום יהודי עשיר מהתפוצות (ריץ' מיץ') לא יקנה מועדון שיש לו תדמית של אלימות, התפרעויות ושירי שואה.
שום איש עסקים ישראלי שירצה לקדם עסקים (שחר) - כנ"ל, כי יהיו לו פי עשר מחרימים מאשר לקוחות.
אנחנו ה"מצורעים" של הספורט הישראלי
אז מה אם אוהדי הפועל האמיתיים הם הכי הגונים ובלתי אלימים בגדול? התדמית קובעת.
אנחנו נסתדר עם מה שיש, בתנאי שלא נעשה שגיאות ניהול נוראיות כמו שנעשו בשנים האחרונות בכדורסל (בנקס, האוול וכו')
הבעלים הנוכחיים בכדורגל חדשים בתחום. מקווה שילמדו מהר מהשגיאות. אני מאמין בכל לבי שהם אוהדים אמיתיים ואין להם כוונה לעשוק את המועדון (זוכרים בעלים קודמים?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 16:20 
תפסיקו לייחס לקהל של הפועל ול״אופי״ שלו יותר מידי משקל
אנשים בטוחים שהקהל הוא זה שמנהל את המועדון הזה ועל פי גחמותיו דברים יקרו
דבר ראשון, אף אחד לא סופר את הקהל
דבר שני, לקהל אין שום דבר שקרוב לאופי, עם כסף והצלחות מרבית הקהל ישכח גם איך קוראים לאמא שלו
אנחנו לא מייצגים אג׳נדה מסויימת, כל אותם ה״ערכים״ שהתחילו בימי באנו ארצה ממזמן לא קיימים בספורט בישראל ובהפועל בפרט, נשארו אולי עוד כמה טרחנים שנאחזים בקרנות המזבח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 17:01 
joshsoos כתב:

אז זיכרונך בוגד בך או שיותר סביר שלא באמת הבנת בזמן אמת. המועדון לא באמת היה על המדף, אלא גוויה עם איומים של חובות עלומים ( שהגיעו ממקורבים של אותם נוכלים ) וכל אימת שהתקרב באותו חודש מישהו שהתעניין דאגו לטפטף שוב עליהם וכך הרחיקו גם אותו. אף רוכש נורמלי לא מחפש כזה דבר ובטווח זמן מיידי.
אז עכשיו המצב שונה כמו שכבר ענו לך. וזה מאוד פשוט כמו שראינו ממש עכשיו עם ביתר, שאל אף כל מה שאופף אותם ואל אף טביבוש מצאו רוכש ובמהירות ולמרות כל השטויות שכותבים כאן על חוסר האטרקטיביות שלנו אנחנו אטרקטיביים ופי כמה מביתר. ביקוש יהיה, ויותר ממאמין שיהיה עניין מאנשים עם יכולות גדולות. אבל כשלא רוצים למכור אין רוכשים. ואם את זה לא אתה לא רואה, אז בהחלט גדול עליך.

אם יש לך איזו הוכחה לזה שבתקופת הפירוק היו רוכשים רציניים שרצו לקנות וההנהלה הנוכחית הרחיקה אותם- אני אשמח מאוד לדעת עליה (אם זו סתם פרשנות או הרגשה שלך לאיך היו הדברים, אז בלי להעליב, זה פחות מעניין)
מה שכן, בזכות ההנהלה הנוכחית מכירת המועדון היום היא ראלית יותר מהתקופה ההיא..
מי קבע את זה אתה בטח שואל? אתה בעצמך.. במשפט המודגש.
אתה בעצמך מודה ש"המצב שונה", ואם בזמן שעבר מתקפת הפירוק ועד היום, מי שעמד בראש המערכת אל הניסנובים, אז תרשה לי להסיק שהם אלה שהביאו למצב השונה שבו,לדעתך, אפשר למכור את המועדון
אבל כן, הם "נוכלים"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:47 
pogi כתב:
joshsoos כתב:

אם יש לך איזו הוכחה לזה שבתקופת הפירוק היו רוכשים רציניים שרצו לקנות וההנהלה הנוכחית הרחיקה אותם- אני אשמח מאוד לדעת עליה (אם זו סתם פרשנות או הרגשה שלך לאיך היו הדברים, אז בלי להעליב, זה פחות מעניין)
אתה בעצמך מודה ש"המצב שונה", ואם בזמן שעבר מתקפת הפירוק ועד היום, מי שעמד בראש המערכת אל הניסנובים, אז תרשה לי להסיק שהם אלה שהביאו למצב השונה שבו,לדעתך, אפשר למכור את המועדון
אבל כן, הם "נוכלים"..

באמצע הלילה של יום הפירוק ישב המפרק עם האיש הכי גדול שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:18 
nati כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

אבל כן, הם "נוכלים"..

שהוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:21 
bruno conti כתב:
nati כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

אבל כן, הם "נוכלים"..

שהוא?
ההוא מויקטורי

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
כבר תקופה לא היו פה ססמאות וקודים, התגעגעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:57 
nati כתב:
אלוהים,אם מה ששמעתי הרגע זה אמת.אנחנו בדרך לגאולה הכי גדולה שיכולנו לקוות.
מצטער,לא יכול להגיד יותר.אבללל תחזיקו אצבעות.

הזיות על טדי שגיא since ינואר 2017

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
מה עם סינים? קשה למצוא להם סיבות להכנס להשקיע במועדון רציני כמונו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
nati כתב:

כבר שכחתי מזה. קלאסיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 11:06 
Noam כתב:
nati כתב:

על ההודעה הזו הוא היה צריך להיות מושעה מהפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: