shaharot כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
היה מטופש מלכתחילה להשאיר אותו.
לא רצה לשחק פה.
אפשר לחשוב שזה מקרה חסר תקדים ששחקן שלנו עובר למכבי,אחרי שחצי קבוצה שלנו כבר עברה אליהם בשנים האחרונות.
כרגע ידם על העליונה,וזה המחיר שאנחנו משלמים ואין ברירה.
מצד שני,גם ככה הכסף שהיינו מקבלים עבורו היה נבלע בין שלל חובות הענק,אז זה כבר באמת ייאוש.
אבל בהנחה והיינו מועדון נורמלי,בכסף עבורו היינו יכולים להביא 3-4 שחקנים הרבה יותר מתאימים מאשר
להשאיר אותו פה,על אחת כמה וכמה בצורה שבה הסגל נבנה ובצורה שבה אנחנו משחקים,שהוא פשוט לא קיים.
זה חכמה בדיעבד.. הרי עונה קודמת הוא כבש לנו 8 גולים מינואר ונראה שאי אפשר לעצור אותו בליגה ואם הוא היה עובר למכבי ומצליח שם כולם היו מקללים את כבירי ואומרים איזה טעות ענקית היה להעביר אותו
זו חכמה בדיעבד של אוהדים, לא של ההנהלה. אם כבירי היה כנה עם הצהרות השקיפות שלו, היה יכול להוביל מהלך של הבראה עוד בקיץ, הרי זה לא חדש לו נושא החובות, והמצב הכלכלי שככל הנראה יקבור את המועדון. אני בטוח שבמידה והיה מצהיר שהולכים לנסות לשקם את המועדון וכחלק מזה צריך לעשות מכירת חיסול למכבי, הוא היה מקבל אישור למהלך גם מהגרעין הקשה, ומי יודע, אולי גם היה מקבל יותר מנויים כתמיכה במועדון. אבל מדובר בעוד שותף שבא לעבוד על כל העולם ולנסות להציל את ההשקעה הכושלת שלו, הוא חתום על המצב יותר מכל אחד אחר עם שורה של החלטות פושעות (גוטמן במיליונים, והשתללות שלו עם התקציב) בכל מקרה, ככל שאני מנסה להיות אדיש לקבוצה, אני לא מצליח, ברור שהמצב משפיע ואני לוקח את זה הרבה פחות קשה מבעבר, אבל עדיין אני מתבאס.