Idandosh כתב:
השחקנים מהליגה השנייה בספרד לא רוצים להגיע לפה כי הם לא קיבלו את ההצעה ה כספית שתביא אותם לפה.
תעשה לי טובה, היום כדורגל זה משחק של כסף ואני לא מבין איך אתה לא רואה את זה. נראה לך שואן פרסי היה חותם בטורקיה אם לא העיפו עליו שם סכומים? מישהו היה חותם בליגה הסינית? הקזחית? ערב הסעודית? ואני יכול להמשיך.
ברור שגולדהאר קיבל טראומה מהעבר והוא מפחד להשקיע כסף רציני על זרים אבל הזרים שיש לו היום זה ממש לא הזרים שאפשר להביא.
רק הזרים שמדברים עליהם בהקשר שלנו וחיפה כמו ואליינטה,רואדה,וייאדינוביץ',חלוצים שמוזכרים בהקשר של חיפה (וגם פינטילי ובומבה על הנייר ד"א) אלה שחקנים ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שיש כרגע למכבי, ותאמין לי שאם גולדהאר היה מקצה 800 אלף יורו לכל זר ולא 300, היית יכול לראות פה שחקנים הרבה יותר טובים.
תקשיב, אתה לא מחובר לאיך שהעסק הזה עובד
אתה נמצא בישראל ומבחינת כדורגל זה חור, וכדי להביא שחקני כדורגל נורמליים לחור אתה צריך לשלם להם בהתאם. זה למה זרים נורמליים ממדינות כדורגל מפותחות לא יגיעו בסכומים שרצים פה. פעם, היו מצליחים להביא לכאן במחירים שפויים שחקנים מנבחרות כמו הונגריה וקרואטיה, היום גם את זה כבר אי אפשר כי המחירים זינקו.
כדי להביא זר תותח אמיתי מהדרג השני באירופה, כמו שחשבו שיגיע למכבי, תצטרך להוציא מהכיס מליוני דולרים. עכשיו תבוא ותגיד לי ששווה להם להשקיע את הסכומים האלה, אבל זה לא נכון וגם גולדהר מבין את זה. זה לא נכון כי
הרמה פה ירודה ואם תביא לפה זרים בהשקעה כזו רוב הסיכוי שתשיג את מה שהייתי משיג בלעדיהם- התמודדות בצמרת והדחה מוקדמת מאירופה מול קבוצות הרבה יותר טובות ממך. לכן הזרים שיש כאן אלה הזרים שאפשר להביא במחירים שהקבוצות (כולל מכבי) מוכנות להשקיע. אתה יכול להתווכח מי יותר טוב- גארסיה או בלם אחר מהליגה השניה בספרד, אבל הלבל הוא אותו לבל וזה מה שאפשר להביא לפה.
דרך אגב הליגה הקזחית שאותה ציינת היא בדיוק הדוגמא. כמו בישראל, גם שם לא משנה כמה כסף תשקיע כדי למשוך זרים זה לא יעזור-הרמה תישאר ברצפה.