NARKOTIKA כתב:
"]
כנראה שזה לא כזה פשוט אם למשוואה יש 2 צדדים.
בגלל שאתה חוסך כסף הבאת שחקנים בינוניים כמו :
צקול הרוש קולין אורי כהן סשה מסיקה פדידה זגורי יצחק ואורלנדיץ
ושלא נדבר על הרשימה משנה שעברה
הנה משוואה:
כמה כסף חסכת אם אחרי כל התקמצנויות האלה אתה נאלץ להפקיא לפחות 2 מהרשימה הזאת? מה לדעתך היה קורה אם במקום להחתים את קולין ב160 אלף דולר היית מביא בלם ב250 אלף דולר? מה אם היית משקיע עוד קצת כסף ומביא את בוזגלו במקום זגורי?
אני אגיד לך מה היה קןרה, היית היום באירופית עם עוד 10 מליון שקל.
נראה לי שזאת משוואה די פשוטה.
אתה לא צריך לשכנע אותי שכל מדיניות הרכש של השנתיים האחרונות בניצוחו של חיים רמון היא בדיחה עצובה
כל זה לא קשור לעובדה שבמצב הנוכחי אנחנו לא צריכים להחזיק שחקן שלא מתפקד במאות אלפי דולרים לעונה, גם אם השם שלו הוא איתי שכטר וגם אם בעונת 2009-2010 הוא נתן אחלה עונה.
המודל שהפועל הייתה צריכה לאמץ כבר בעונה שעברה הוא פשוט מאוד-
הבאה של 4-5 שחקנים שנתנו עונה טובה בליגת העל ונמצאים בכושר-
לא "סמלים" שכיכבו בעונת הדאבל
לא זרים שהיו פעם במנצ'סטר יונייטד
לא שחקנים אהובים שהניפו את דגל ישראל במונדיאל
ולא כאלה שלפני שנתיים דפקו עונה בקריית שמונה
עוד נקודה חשובה- כשאנחנו בונים קבוצה אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו, לא על מכבי, לא על חיפה ולא על בית"ר
אנשים פה מנסים לשכנע שאנחנו צריכים להשאיר את שכטר כדי שחס וחלילה לא יעבור למכבי ושם ייתן עונה גדולה. בגלל שיקולים כאלה אנחנו בהתרסקות שנה שנייה ברציפות.
אם ניתן לקחת משהו מהתקופה של מוני הראל (שללא ספק ניהל את הקבוצה כמו דוכן בשוק) זה
שברוב העונות מדיניות הרכש שלו הייתה בדיוק ככה. הוא לא "גייס כספים" כדי להחזיר את בלילי או טועמה כדי שחס וחלילה לא יגיעו למכבי אלא הוא הביא כל עונה 3-4 שחקנים טובים שעשו את השינוי ולרוב הביאו אותנו להישגים בליגה ובאירופה.