יובל כתב:
Charlie כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
אדל לא כזה גרוע כמו שעושים אותו פה וכשלא הולך לקבוצה זה מקרין מאוד גם על השוער.
ועדיין - אני מקווה מאוד שיביאו מישהו אחר, העמדה הזו דורשת רענון והתחושה היא שאדל לא יכול לתת את הערך המוסף אם הפועל באמת תרצה ללכת עד הסוף.
א
יך שלא תהפוך את זה, אדל היה פחות טוב מקליימן בשתי העונות האחרונות. לא ערך מוסף? להחתים את אדל שהוא פחות טוב מקליימן זה פשוט לזרוק שני מיליון שקל לפח.
לוותר על קליימן ולא מעט כסף לחיזוק בעמדות יותר חשובות בשביל שוער כמו דגרה זה משהו אחד, להתפשר על ברירות מחדל בכל מחיר ולבזבז כסף על שוער בינוני (וכן, אדל פחות מבינוני) רק כי בן שמעון החליט שבשום מקרה קליימן לא יהיה שוער זה ראש בקיר וזה הולך לעלות לנו ביוקר.
מעניין איך הגעת למסקנה הזו... ? תמיד השחקן שלא משחק הוא השחקן שהיה חסר, זה ידוע.
זה היתרון של קליימן על אדל. בעוד שאת אדל ראינו שנתיים ויש מחלוקת על יכולתו, את בוריס כמעט ולא ראינו ככה שכל אחד יכול לטעון כראות עיניו - האם מדובר
בקסיאס הבא או ב
מיקי דהאן הבא.
קליימן שיחק 13 משחקים בשתי עונות, היה טוב מאוד כמעט בכל המשחקים והביא לנו לא מעט נקודות (אני יכול להצביע על שני שערים שספגנו בגללו), אדל פשוט שוער גרוע שהפסיד לנו נקודות כל משחק שלישי.
אז המסקנה מדבריך היא שרב"ש לא רוצה את בוריס מסיבות לא מקצועיות בעליל.
אם יש לרן כזה שוער ענק בידיים, באנקר, שוער של אליפות עם ערך מוסף ושאר הקישקושים שקראתי כאן בשעה האחרונה - והוא עדיין מעדיף להמר על שוער ארגנטינאי מקפריסין או להשאיר את אדל - אז או שהמאמן אידיוט, או שהוא עיוור, או שיש לו שיקולים לא מקצועיים. אני מניח שרן יודע שבוריס שיחק 13 משחקים מתוך יותר ממאה ששיחקה הפועל בשנתיים האחרונות והוא היה, כמעט, הכי טוב בכל המשחקים. חבל רק שגם קשטן, שירזי, אבוקסיס ופרדי מטומטמים כמו רב"ש - אחרת היינו היום אולי עם עוד צלחת או שתיים.
אולי בלאד צודק. גיא לוזון תותח. הוא הרי היחידי שמאמין בבוריס בעיניים עצומות. רק חבל שהוא חתם בבלגיה ושרוף בוולפסון....