roygordana כתב:
נועם שחם כתב:
roygordana כתב:
נועם שחם כתב:
Dushi כתב:
נעם שחם ושחר.
ברור שעדיף היה להמנע מזריקת האבוקה חזרה, אבל כמו שכבר אמרו אי אפשר להאשים את האדם הזה כי לא ידוע מה עבר לו אותו רגע בראש.
אבל מה שלי בכל אופן מציק, זה שלמרות שהאבוקה בברור נזרקה קודם כל לכיוון של היציע שלנו ובמטרה נחרצת לפגוע בקהל של הפועל, עדיין נחפש מה אוהדי הפועל לא עשו בסדר ונריב אחד עם השני במקום לבוא בטענות לאשמים האמיתיים.
בוודאי שאני בא בטענות לצד השני, אבל פה זה פורום שלנו אוהדי הפועל ואני מביע דעתי על מעשה של אוהד הפועל.
כשאתה עושה את זה בצורה כל כך מגמתית וברורה מתוך כוונה להדגיש את המעשה הבודד הזה (חמור ככל שיהיה) לעומת רצף ארועים חמור הרבה יותר מהצד השני, אתה גורם לעצמך להיראות כפרובוקטור, וזה אפילו עובד על חלק מהאנשים.
מגמתית וברורה מה המגמה שלי? יש לי איזה אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל? אתה חמור או שאתה רק עושה את עצמך?
יש לי שני אינטרסים: א. שנוכל ללכת לכדורגל ולחזור בשלום תמיד. ב. טובת הפועל ת"א. אל תתנשא עלי.
לא מתנשא עליך ולא עושה את עצמי חמור, גם לא אומר שיש לך אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל.
ככה אני רואה את זה: אתה הרשית לעצמך כאן להעביר ביקורת ולהטיף מוסר לגבי מעשה בודד של אוהד אחד בתוך רצף ארועים חמור מאוד. אי אפשר ולא צריך לנתק את הארוע הזה ממה שקרה לפניו ואחריו. לדעתי, הדרך והתזמון שבה אתה ומשתמשים אחרים כאן בחרתם בשביל הביקורת וההטפות היתה פרובוקטיבית, ולו בשל העובדה שחלק מההודעות הללו נכתבו בזמן שמטר של אבנים מושלך על האוהדים שלנו ועל משפחות השחקנים.
כן. מוזר, אני חשבתי שההודעות שלי נכתבו אחרי המשחק אבל כנראה חלמתי את זה.
אני מבין שאולי לשיטתך הייתי צריך להמתין לשבוע הבא.
ואני לא רואה שום רלוונטיות לאבנים שהושלכו על אוהדים ומשפחות השחקנים. זה מרתיח אותי לא פחות מאשר אותך. זה לא משנה כהוא זה את הביקורת שלי על השלכת האבוקה. אגב, שים לב כמה הטרמינולוגיה שלך בדיון מזכירה את הטרמינולוגיה של הימין, שתוקף את השמאלנים שמעזים להעביר ביקורת על צה"ל בזמן לחימה..
ולגבי הטענה שלך שיש פה איזו פרובוקציה כלשהי מצידי, באמת שאין לי מה לומר. אין פה שום פרובוקציה, יש פה הבעת דעה, וגם אם היא לא מוצאת חן בעיניך, תתמודד. אגב, אני מבטיח לך שכל מה שאני אומר פה מייצג את הדעה של חלק לא קטן מהקהל שלנו.