תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לאוהד שהחזיר את האבוקה :ROSE:

וכל מילה של בוסטרו ו-19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 19:21 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
הפתרון שלך הוא לחטוף אבנים ולחכות שזה יסתיים?

ואם היו יריות מהכיוון שלהם? היית יורה בחזרה לקהל שלהם בחזרה ללא אבחנה?

אם היה רצף של יריות? גם אתה היית יורה בחזרה בשביל להגן על עצמך ועל הילדים שלך.

אח"כ בפורום היו אומרים לך נו נו נו.

אתם הייתם עומדים שם, חוטפים אבנים על הראש ודנים ביניכם על האופציות העומדות לרשותכם? שיהיה לכם לבריאות.
יש אנשים שבזמן הזה מגנים על עצמם.

אני הייתי מתחבא, מנסה לברוח ולהגן על הילדים. אגב, גם במילואים כשהיינו בתצפית חשבתי שההוראה לירות בחזרה לכיון מקורות הירי בתוך שטח בנוי היו מטומטמות ולא ממש יישמנו אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
roygordana כתב:
נועם שחם כתב:
Dushi כתב:
נעם שחם ושחר.
ברור שעדיף היה להמנע מזריקת האבוקה חזרה, אבל כמו שכבר אמרו אי אפשר להאשים את האדם הזה כי לא ידוע מה עבר לו אותו רגע בראש.
אבל מה שלי בכל אופן מציק, זה שלמרות שהאבוקה בברור נזרקה קודם כל לכיוון של היציע שלנו ובמטרה נחרצת לפגוע בקהל של הפועל, עדיין נחפש מה אוהדי הפועל לא עשו בסדר ונריב אחד עם השני במקום לבוא בטענות לאשמים האמיתיים.

בוודאי שאני בא בטענות לצד השני, אבל פה זה פורום שלנו אוהדי הפועל ואני מביע דעתי על מעשה של אוהד הפועל.

כשאתה עושה את זה בצורה כל כך מגמתית וברורה מתוך כוונה להדגיש את המעשה הבודד הזה (חמור ככל שיהיה) לעומת רצף ארועים חמור הרבה יותר מהצד השני, אתה גורם לעצמך להיראות כפרובוקטור, וזה אפילו עובד על חלק מהאנשים.

מגמתית וברורה מה המגמה שלי? יש לי איזה אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל? אתה חמור או שאתה רק עושה את עצמך?

יש לי שני אינטרסים: א. שנוכל ללכת לכדורגל ולחזור בשלום תמיד. ב. טובת הפועל ת"א. אל תתנשא עלי.

לא מתנשא עליך ולא עושה את עצמי חמור, גם לא אומר שיש לך אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל.

ככה אני רואה את זה: אתה הרשית לעצמך כאן להעביר ביקורת ולהטיף מוסר לגבי מעשה בודד של אוהד אחד בתוך רצף ארועים חמור מאוד. אי אפשר ולא צריך לנתק את הארוע הזה ממה שקרה לפניו ואחריו. לדעתי, הדרך והתזמון שבה אתה ומשתמשים אחרים כאן בחרתם בשביל הביקורת וההטפות היתה פרובוקטיבית, ולו בשל העובדה שחלק מההודעות הללו נכתבו בזמן שמטר של אבנים מושלך על האוהדים שלנו ועל משפחות השחקנים.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
עצוב שעד שאנחנו מנצחים דרבי בנוער יש ויכוח של 12 עמודים על האבוקה המזדיינת.
אי אפשר להנות נטו מניצחון בדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 19:51 
roygordana כתב:
נועם שחם כתב:
roygordana כתב:
נועם שחם כתב:
Dushi כתב:
נעם שחם ושחר.
ברור שעדיף היה להמנע מזריקת האבוקה חזרה, אבל כמו שכבר אמרו אי אפשר להאשים את האדם הזה כי לא ידוע מה עבר לו אותו רגע בראש.
אבל מה שלי בכל אופן מציק, זה שלמרות שהאבוקה בברור נזרקה קודם כל לכיוון של היציע שלנו ובמטרה נחרצת לפגוע בקהל של הפועל, עדיין נחפש מה אוהדי הפועל לא עשו בסדר ונריב אחד עם השני במקום לבוא בטענות לאשמים האמיתיים.

בוודאי שאני בא בטענות לצד השני, אבל פה זה פורום שלנו אוהדי הפועל ואני מביע דעתי על מעשה של אוהד הפועל.

כשאתה עושה את זה בצורה כל כך מגמתית וברורה מתוך כוונה להדגיש את המעשה הבודד הזה (חמור ככל שיהיה) לעומת רצף ארועים חמור הרבה יותר מהצד השני, אתה גורם לעצמך להיראות כפרובוקטור, וזה אפילו עובד על חלק מהאנשים.

מגמתית וברורה מה המגמה שלי? יש לי איזה אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל? אתה חמור או שאתה רק עושה את עצמך?

יש לי שני אינטרסים: א. שנוכל ללכת לכדורגל ולחזור בשלום תמיד. ב. טובת הפועל ת"א. אל תתנשא עלי.

לא מתנשא עליך ולא עושה את עצמי חמור, גם לא אומר שיש לך אינטרס לפגוע בקבוצה או בקהל.

ככה אני רואה את זה: אתה הרשית לעצמך כאן להעביר ביקורת ולהטיף מוסר לגבי מעשה בודד של אוהד אחד בתוך רצף ארועים חמור מאוד. אי אפשר ולא צריך לנתק את הארוע הזה ממה שקרה לפניו ואחריו. לדעתי, הדרך והתזמון שבה אתה ומשתמשים אחרים כאן בחרתם בשביל הביקורת וההטפות היתה פרובוקטיבית, ולו בשל העובדה שחלק מההודעות הללו נכתבו בזמן שמטר של אבנים מושלך על האוהדים שלנו ועל משפחות השחקנים.

כן. מוזר, אני חשבתי שההודעות שלי נכתבו אחרי המשחק אבל כנראה חלמתי את זה.

אני מבין שאולי לשיטתך הייתי צריך להמתין לשבוע הבא.

ואני לא רואה שום רלוונטיות לאבנים שהושלכו על אוהדים ומשפחות השחקנים. זה מרתיח אותי לא פחות מאשר אותך. זה לא משנה כהוא זה את הביקורת שלי על השלכת האבוקה. אגב, שים לב כמה הטרמינולוגיה שלך בדיון מזכירה את הטרמינולוגיה של הימין, שתוקף את השמאלנים שמעזים להעביר ביקורת על צה"ל בזמן לחימה..

ולגבי הטענה שלך שיש פה איזו פרובוקציה כלשהי מצידי, באמת שאין לי מה לומר. אין פה שום פרובוקציה, יש פה הבעת דעה, וגם אם היא לא מוצאת חן בעיניך, תתמודד. אגב, אני מבטיח לך שכל מה שאני אומר פה מייצג את הדעה של חלק לא קטן מהקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:02 
kobster כתב:
19 כתב:
בחיים, גם בימים הכי מגעילים של וואן בזמן המחאה לא חשבתי שהפועל צריכה להחרים אותם. בשביל להחרים כלי תקשורת צריך לקרות משהו באמת קיצוני.
אני חושב שספורט 5 די הגיעו לשם.
זה שאוהדי הפועל לא ישלמו להם שקל, ולא ייכנסו לאתרים ולאפליקציות שלהם זה מצויין, אבל אולי יש סיכוי ששווה להפועל כמועדון לנתק איתם מגע לגמרי, מה הם יעשו? ילכלכו עלינו? זה מה שקורה גם עכשיו.

יכול להיות שזה פתרון לא טוב כי יש לזה מחירים שאני לא מודע אליהם, אם יש מישהו עם זווית אחרת, do share.

מסכים.
כבר מההכפשה המגעילה של קופמן על רמון עם המינוי של יוסי הצעתי את זה , פשוט לנתק איתם כל קשר.
אגב, זה כבר קורה עם קבוצה אחרת וגוף תקשורת אחר - אף אחד מבית"ר ירושלים לא משתף פעולה עם One, גם קורנפיין וגם אלי כהן מחרימים אותם לחלוטין עקב הסיכולים הממוקדים של אופירע.

כמי שראינו את השידור מתחילתו רק כדי ל"חמם" את הגזרה מכיוונו של רמון כלפי ספורט5 היה מזעזע לשמוע את הלכלוך שזרקו המלובני הזה יחד עם ספיידרמן על רמון ועל כך שהוא אשם במצב מחלקת הנוער.
כבר זה מספיק לניתוק מגע של המועדון מהערוץ.
ואני חוזר על כך שמחלקת הכדורסל היא בניהול האוהדים ושם חובה עלינו לנתק את היחסים עם האתר המבייש עד שיתקן דרכיו.
מעצבן היה גם לשמוע את עורך התכנית " יציע העיתונות" יורד על יוסי מזרחי באופן נעים ושקט על כך שלא מוכן לשתף פעולה עם תכנית הזבל שתורמת יותר מכל לשנאה בספורט הישראלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:08 
בקיצור מכבי חזירים
והוא לא היה צריך להגיד לו את זה.

דפדפו ויאללה אשדוד :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
מלובני הזה אוהד ביטר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אתם הזויים.
אף אחד פה לא שונא את אוהדי הפועל, והנסיון להציג את זה כאילו כן הוא פתטי ומצער.

כל שנאמר הוא שהאוהד שזרק את האבוקה, ובאמת שאין שום נסיבות מקלות, הוא חלאה. נקודה. זה לא משנה מי התחיל, זה לא משנה שנזרקו אבנים. זה שהם חיות לא צריך להפוך גם אותנו.

אתם יכולים לא להסכים עם הדעה הזו, אבל זה בטח לא הופך אף אחד מאיתנו לשונא הפועל. תכנסו לפרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:55 
אדום נחמד כתב:
אתם הזויים.

כל שנאמר הוא שהאוהד שזרק את האבוקה, ובאמת שאין שום נסיבות מקלות, הוא חלאה. נקודה. זה לא משנה מי התחיל, זה לא משנה שנזרקו אבנים. זה שהם חיות לא צריך להפוך גם אותנו.

אתם יכולים לא להסכים עם הדעה הזו, אבל זה בטח לא הופך אף אחד מאיתנו לשונא הפועל. תכנסו לפרופורציה.

כשמנדהו אומר על אחרים רבים וטובים שהם הזויים - מה זה בעצם אומר עליו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 20:55 
אדום נחמד כתב:
אתם הזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם הזויים.

ואלה?
אז מתנגדי ביבי הם?
מי שלא מוסלמי הוא?
אל תהייה ליצן. אני יכול לחשוב שמי שזורק אבוקה לתוך קבוצת אנשים הוא פסיכי, בלי שיעשו עלי או על מי שחושב כמוני רצח אופי. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:26 
יובל כתב:
כל הכבוד לאוהד שהחזיר את האבוקה :ROSE:

וכל מילה של בוסטרו ו-19.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אל תהייה ליצן. אני יכול לחשוב שמי שזורק אבוקה לתוך קבוצת אנשים הוא פסיכי, בלי שיעשו עלי או על מי שחושב כמוני רצח אופי. תודה

אתה מבזבז את זמנך.
תמיד יהיו אנשים שהדרך היחידה שלהם להצדיק את השקפתם היא באמצעות רצח אופי ודלגימציה שיעשו לבעלי הדעה ההפוכה להם.
זה מעיד בעיקר על רמתם ועל היותם פלורליסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:40 
יש הבדל בין זרק אבוקה לתוך אנשים(שזה מה שעשו מכבי)
לבין זרק אבוקה שנזרקה עליו קודם תוך כדי שממשיכות לעוף עליו אבנים ובקבוקים.

לנתק דבר אחד מהקונטקסט זה כמו להגיד שמישהו משוגע כי הוא קפץ מהקומה השלישית, בלי לציין שהקונטקסט הוא שהדירה שלו עלתה באש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופ
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יש הבדל בין זרק אבוקה לתוך אנשים(שזה מה שעשו מכבי)
לבין זרק אבוקה שנזרקה עליו קודם תוך כדי שממשיכות לעוף עליו אבנים ובקבוקים.

לנתק דבר אחד מהקונטקסט זה כמו להגיד שמישהו משוגע כי הוא קפץ מהקומה השלישית, בלי לציין שהקונטקסט הוא שהדירה שלו עלתה באש.

שכנעו עצמי זה דבר מאוד מסוכן.
משתמע אפילו מדבריך שבאמת זריקת האבוקה היתה הגנה עצמית. יאללה בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:42 
אודה לך אם תאמר מה לא נכון במה שכתוב.
מדבריכם משתמע שאוהדי הפועל לא היו צריכים להגיב אלא להמתין שייגמרו למכבי הדברים להעיף עליהם.

אולי אתם הייתם מתנהגים ככה, מזל שלא כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מבין נכון מדבריך המשתמש 19,
המידה והיה שם בחור אם נשק זה היה "לגיטימי" שהוא ישתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מדבריכם משתמע שאוהדי הפועל לא היו צריכים להגיב אלא להמתין שייגמרו למכבי הדברים להעיף עליהם.

לא אמרתי שלא זרקו על אוהדי הפועל אבנים. זה כמובן קרה. מה שלא קרה, זה שזורק האבוקה עשה זאת בשביל הגנה עצמית, או מהצדקה כל שהיא.
תראה את הסרטון שוב, האבוקה נזרקה לתוך גוש של משפחות. וגם אם הוא יודע מאיפה נזרקה האבוקה, לזרוק לשם כשקיים הסיכון שהוא לא יכוון כמו שצריך (הוא לא עשה קורס בזריקת אבוקות נכון?) זה מעשה נוראי.
זה לא הגן עליו בשום צורה, כי אבנים המשיכו לרדת. זה לא תרם בשום צורה לשום דבר, פרט ללהוציא עצבים.

אני לא הייתי נוהג כך. אם היו זורקים עלי אבנים הייתי מתרחק. כן, הייתי בורח. כי אני כוסית ולא גבר גבר כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:51 
אני לא מסכים עם מילה שאתה אומר, אבל כיוון שיש לך תרבות דיון מגעילה, ולא בפעם הראשונה (אם בכוונה או שלא, זו כבר בעייה שלך), החלטתי לא להגיב להודעות שלך. זה פשוט מיותר. וזה גורר גם אותי לפעמים, מה שלא בא לי שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני לא מסכים עם מילה שאתה אומר, אבל כיוון שיש לך תרבות דיון מגעילה, ולא בפעם הראשונה (אם בכוונה או שלא, זו כבר בעייה שלך), החלטתי לא להגיב להודעות שלך. זה פשוט מיותר. וזה גורר גם אותי לפעמים, מה שלא בא לי שיקרה.

ואו.
אחרי איך שדיברו אלי ואל צ'ימפ, כולל אתה, אתה מפיל את זה עלי.
יאללה, בכיף. מצטער שקראתי לך גבר גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 21:58 
19 כתב:

גבי, ואם מישהו היה הולך לבית חולים בגלל האבוקה הזו, גם אז היית חושב ככה?

ואם חס וחלילה איזה ילד ביציע של מכבי היה נפצע? (לא שאני חושב שלבנאדם מבוגר זה איזה כיף גדול להפצע).

אני מבין שהשלכת האבוקה הייתה כנראה סוג של תגובה למתקפה מצד הקהל של מכבי, אבל אני לא מקבל את זה כצידוק למה שקרה. אני גם לא רואה את זה כהגנה עצמית. ברגע שאתה מסכן חפים מפשע, אתה לא יכול להצדיק את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:09 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם הזויים.

מאן דהוא
2 מילים ולא אחת
שכחת את שיעורי הארמית ברמות
ולגופו של ענין זה לא אומר כלום
הנס כריסטיאן אנדרסן כתב על זה סיפור נחמד
קוראים לו בגדי המלך החדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:15 
לשמוע את הקטע וידאו ששמו פה על האירוע, היה הדבר הכי מעצבן ששמעתי בשנים האחרונות.
כמה העלמת עין ורצון להוציא רק צד אחד אשם?

ואני לא מבין על מה הדיון פה, עוד בימי הצבא כשהיינו בנעלין ובלעין והיינו חוטפים מטר של אבנים, היינו עושים הכל כדי להפסיק את זה.
מה כאן שונה בידיוק? אוהדים שרואים משחק ומשום מקום נשלחת עליהם אבוקה בוערת? איזה בן אדם יכול לשפוט בכלל את זה שזרק, פרט לאנשים שהיו שם?
ואם הייתם מקבלים את החגורה שפתחה למאבטח את הראש או אבן או בקבוק או אבוקה גם לא הייתם מגיבים?
אם אוהדי הפועל היו מחפשים פרובוקציות הם היו עושים את זה מהדקה הראשונה, כי לא ראיתי שום חציצה בין המשפחות הצהובות שישבו שם לאוהדים שלנו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
לשמוע את הקטע וידאו ששמו פה על האירוע, היה הדבר הכי מעצבן ששמעתי בשנים האחרונות.

ואני לא מבין על מה הדיון פה, עוד בימי הצבא כשהיינו בנעלין ובלעין והיינו חוטפים מטר של אבנים, היינו עושים הכל כדי להפסיק את זה.
מה כאן שונה בידיוק? אוהדים שרואים משחק ומשום מקום נשלחת עליהם אבוקה בוערת? איזה בן אדם יכול לשפוט בכלל את זה שזרק, פרט לאנשים שהיו שם?
ואם הייתם מקבלים את החגורה שפתחה למאבטח את הראש או אבן או בקבוק או אבוקה גם לא הייתם מגיבים?
אם אוהדי הפועל היו מחפשים פרובוקציות הם היו עושים את זה מהדקה הראשונה, כי לא ראיתי שום חציצה בין המשפחות הצהובות שישבו שם לאוהדים שלנו.

יש הבדל בין להגיב נקודתית כלפי מי שפוגע בך, ולהגיב כללית כי מישהו שאתה לא מכיר פגע בך.
חבל שהרבה אנשים פה לא מבינים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:20 
אדום נחמד כתב:
red-toro כתב:

יש הבדל בין להגיב נקודתית כלפי מי שפוגע בך, ולהגיב כללית כי מישהו שאתה לא מכיר פגע בך.

לצערי לא אני ולא אתה יכולים לדעת מבלי לדבר עם הזורק כמובן, מה הייתה מטרתו ולאן כיוון. מה שבטוח, לא אני ולא אתה היינו שם.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
אדום נחמד כתב:
red-toro כתב:

לצערי לא אני ולא אתה יכולים לדעת מבלי לדבר עם הזורק כמובן, מה הייתה מטרתו ולאן כיוון. מה שבטוח, לא אני ולא אתה היינו שם.

לא, לצערי לא הייתי שם. אבל רואים טוב מאוד לאן הוא זורק, ובכלל, הסיכון בזריקה לתוך גוש אנשים, כשרובם חפים מפשע (כולל ילדים), הוא גדול מדי.
אנחנו כל הזמן מדברים בפורום הזה נגד החברה הישראלית האלימה וכל זה, אבל כשזה נוגע לקהל של הפועל הכל מותר?

לברוח זה לא בושה. צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:27 
אדום נחמד כתב:
red-toro כתב:
אדום נחמד כתב:
red-toro כתב:

לא, לצערי לא הייתי שם. אבל רואים טוב מאוד לאן הוא זורק, ובכלל, הסיכון בזריקה לתוך גוש אנשים, כשרובם חפים מפשע (כולל ילדים), הוא גדול מדי.
אנחנו כל הזמן מדברים בפורום הזה נגד החברה הישראלית האלימה וכל זה, אבל כשזה נוגע לקהל של הפועל הכל מותר?

לברוח זה לא בושה. צר לי.

אז פעם הבאה תבוא ותברח.
כשיזרקו עלייך אבנים, תעשה מה שאתה רוצה. אל תגיד לאחרים איך להגיב.
או שתגיד מה שאתה רוצה. על הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:55 
גבי,
או שאתה מתמם או שאין לך מושג מה זאת הגנה עצמית.

הגנה עצמית זה לתקוף את אלה שזורקים עליך אבנים כדי למנוע מהם לעשות זאת.
הגנה עצמית זה לא לזרוק אבוקה לתוך יציע שיש בו גם אנשים שלא עשו כלום.
זה סתם קריז שתפס מישהו שלא איכפת לו מי ייפגע בצד השני (אבל יתלונן על החפים מפשע שנפגעו ביציע שלו)

לשיטתך כהגנה עצמית על הירי על יישובי הדרום אין לך בעיה שירימו באוויר בית חולים או בית ספר
רק כי מסתובבים שם חמושים כי למיטב זכרוני בדיונים ההם אתה מדבר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
נו, הצביעות פה חדשה לך? מי שמעדיף להתרחק מסכנה הוא הבעייתי פה. אבל רק פה. בדיונים אחרים האוירה שונה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: