kobster כתב:
noamw כתב:
kobster כתב:
noamw כתב:
dino כתב:
שיתוף יתר במידע עלול גם לפגוע במהלכים. לא לשכוח שחוץ מאוהדים, יש פה גם לא מעט עיתונאים ומזיקים למיניהם.
אני בטוח שיש כאן כמה גולשים שראצ'ו וחבריו מכירים, באופן אישי.
שישתפו אותם בפרטיות, בטלפון, SMS או יונת דואר.
לזרוק חצי משפט באוויר זה בטח לא הפתרון, אולי להיפך.
ופה בדיוק בא לידי ביטוי עניין האמון במי שמעורב במהלכים.
להעביר ביקורת ולטפס על הקירות בגלל ספקלוציות או שמועות זה בדיוק ההפך מלתת אמון.
כל הקלפים על השולחן, כולם פועלים למען אותה מטרה (כך אני מאמין), לכשיחתם ההסכם נשפוט אותו לכאן או לכאן.
שים את עצמך בנעליים של מוזר - הוא יודע בדיוק איך הקהל של הפועל מגיב כשמנסים לעבוד עליו, אתה רואה אותו עושה במודע או שלא במודע צעד כזה ?
יש מספיק אנשים טובים שמנסים להוציא את הטוב ביותר מהמצב הקיים, תנו להם את הגב לעשות את זה.
קראת איפשהו שאני לא נותן גב? להיפך.
מהלל ומשבח את העוסקים במלאכה, עשו ועושים עבודה מדהימה.
מצד שני, לא מעדכנים בכלום אבל גם לא מגיבים על הדברים שנכתבים כאן.
עלו טענות הגיוניות, עלו רעיונות אבל אין שום התיחסות, לא למה שקורה בפועל בין מוזר לטביב ולא לספקולציות שעולות כאן, שום דיאלוג בין המעורבים לאלו שלא.
אנשים כאן כותבים מתוך כאב ודאגה ולא כי רוצים להתסיס את האווירה יתר על המידה.
אתה חושב שמישהו ינהל איתך דיון בפורום פתוח על נושאים שנמצאים כרגע במו"מ רגיש כזה ?
נושא כזה שעולה לדיון בפורום פתוח, במיוחד בסיטואציה רגישה ובעייתית כזו, מוביל בדיוק להתססת האווירה. אחד זורק שמועה, השני זורק ספקולציה והשליש לוקח את זה כעובדה ונכנס להיסטריה.
זו אולי דעתי ואתה כמובן לא חייב לקבל אותה אבל לא יקרה כלום אם כולנו קצת נירגע וניתן למהלך הזה ולמי שמוביל אותו קרדיט, אני גם די בטוח שהם מודעים לרוב הדברים שעלו כאן ולדברים אחרים שרובנו בכלל לא מכירים.
הדיבור הוא שעד סוף השבוע יחתם ההסכם בצורה רשמית ויהיה לנו משהו קונקרטי לחוות עליו דעה.
למרות שכולנו נמצאים בחוסר ודאות כרגע ומתים שהחרא הזה כבר יהיה מאחורינו, אפשר לחכות את היום-יומיים האלו.
יודע מה? סבבה, בוא נחכה, יומיים? שלושה? עד סופ"ש?
אני מחכה.
רק 2 דברים קטנים ואחרונים -
אותי החיים לימדו שאת חוות הדעת צריך לתת לפני החתימה ולא לאחריה.
הדבר השני הוא שניתן להיפגש מחוץ לפורום בכדי לדבר על הנושאים, בדיוק כפי שהמחאה עצמה התבצעה.
מלבד זאת, היה ניתן להקים תת פורום קטן למספר מצומצם של אנשים מוכרים עם סיסמאות (כאוהדים מוכרים מחוץ לפורום) ששם ניתן היה להתדיין בלי שיצאו דברים החוצה.
פתרונות יש לכל דבר, תשאל את טביב.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, הלוואי שכל הדאגות האלה שלי יהיו לחינם, הלוואי.