תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 11:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
עמי נאווי כתב:
על הצלבים ושאר הכתובות כתבו פה כבר 11 עמודים, זה מגעיל וזה דוחה, וזה מעל הכל מטומטם.

מה שיותר מענין אותי זה למה יש פה אנשים שמתבטאים בזכות הגרפיטי, אבל מנסים לגמד את האירוע:
"גם חיפה עשו לנו", "כולה טוש", "כולה ילד אחד", "דפדפו הלאה", וכו' וכו'. אם אתם בעד הכיתובים, התייצבו נא בחוצות
הפורום ותכתבו קבל עם ועדה: "אנחנו תומכים בכל קו שצוייר שם. אמנם לא עשינו זאת אבל זו דעתינו והיינו עושים אותה
שוב, גם נוכח ההבנה שזה יכול לפגוע בקבוצה או באוהדים". למה להתחבא מאחורי תירוצים?
ואז נדע כולנו מי הם אותם מחבלים, מי בראש מעייניו עומדת הצלחת הפועל תל אביב, ולמי במקום שכל יש שתן בין האוזניים.

אתה באמת אומר שיצא לך להכנס לשרותים במגרש כלשהו, או בכלל לשרותים ציבוריים, בלי לראות שם כיתובים בלורד?
אז היו כמה שהגזימו עם כמה שהם קיצוניים ומאגניבים, ובאופן כללי זה משהו מגעיל, מטומטם ולא חוקי, אבל פה, כמו בכל עבירה אחרת של ונדליזם, צריך להעניש את אלה שעושים את זה, ואין הגיון בכלל להעמיד את הקבוצה לדין.

אין הגיון להעמיד את הקבוצה לדין, זה נכון.
אבל שים עצמך במקום ההתאחדות לשניה, ותנסה להבין איך אתה ממגר את התופעה המיותרת הזו.
הם ראו שהלך להם לא רע עם רימוני עשן, ברגע שקבוצות קיבלו רדיוסים וכו', והם מיישמים את אותו הדבר פה.
ותן לי לחדש לך - זה יילך להם. קל או קשה, בסוף כולם יבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:01 
עומרי קנדה כתב:
GATE7 כתב:
לא, שרו בשביל לצאת גבריםםםםםםםםםםם

באמת? פתאום בין "הנהלה זונה", "טביב בן זונה", ו"לא רוצים נוכלים בהפועל", היה ממש חשוב להם לצאת גבריםםםםםםםםםםםםם?
לא בגלל שמאז שכשהועמדנו לדין על משהו שאין בו עבירה על החוק, ההנהלה ניסתה להאשים את "קומץ החוליגנים" במקום להדגיש שלא מדובר במשהו לא חוקי, "שירי שואה" הפך ליהיות משהו שמחלקים עליו קנסות, וקנסות זה פחות כסף שטביב יקח לכיס שלו?

אה רגע היית רציני? זה בשביל הקנסות? שהפועל תקבל קנסות?
ונראה לך הגיוני לגמרי אה?[/quote]
טביב יקבל קנסות.
טביב זה לא הפועל.
וכן זה נשמע לי הגיוני לגמרי.[/quote]

אז בוא אני אחדש לך כמה דברים.
1. טביב לא יקבל את הקנסות אלא המועדון.
2. טביב זה כן הפועל כי הוא נכון לעכשיו הבעלים.
אם הייתם אומרים לי מרוב שנאה למכבי לא הצלחנו להחזיק את זה בבטן הייתי אומר סבבה הגיוני, אני מבין. אבל בשביל שהפועל תקבל קנסות?? חח סליחה זה מצחיק לאיזה רמות של טמטום אפשר לרדת.[/quote]
ביום שתתעורר ותבין שטביב זה לא הפועל יהיה לנו על מה לדבר,עד אז יש בנינו מחלוקת על עניין מהותי.
הדבר היחיד שאני תומך בו היום זה השחקנים.
ההנהלה,הצוות המקצועי וכל השאר שהם תחת השם "מועדון הפועל ת"א" מבחינתי לא באמת שייכים ולכן ממש לא איכפתי לי שיקנסו אותנו.
אם אוהדים כמוך אני מעדיף שנקבל רדיוס בלי קהל.[/quote]

קודם על זה "עם" אוהדים כמוני.
ההנהלה והצוות המקצועי זה מי שמשלם לשחקנים דרך אגב, אני מבין שאתה לא מכיר איך עובד העסק.
הכסף הזה שהולך על הקנסות זה כנראה לא הכסף שיגיע לכיס של טביב או של שאר האנשים שאתה שונא, אלא זה הכסף שילך לדברים קצת פחות חשובים שמה שמשותף לכולם זה שהם הפועל תל אביב.
אני לא מבין מאיפה קיבלת השכלה כל כך נמוכה בשביל אשכרה להתווכח איתי ולא להבין את זה.
בוא נסדר לך את הראש יש הבדל בין "אני לא רוצה את טביב בהפועל" לבין "טביב הוא לא הפועל" כדאי שתשים לב להבדל הקטן הזה במיוחד שמדובר על לפגוע בהפועל במחשבה שאתה איכשהו פוגע בטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:02 
אין לי בעיה שירססו ויכתבו כתובות על כל הקירות של מכבי.
מצידי שנגיע עם הצבעים המתאימים וגם נצייר את הסמל של הפועל על כל הכיסאות בשער 11.
אבל מפה ועד להשאיר צלבי קרס ביציע הפער הוא גדול. אין לי ספק שילדים קטנים ומפגרים ציירו את זה.
לא מצטער על זה שציירו. מצטער על מה שציירו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:04 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
עומרי קנדה כתב:
GATE7 כתב:
לא, שרו בשביל לצאת גבריםםםםםםםםםםם

באמת? פתאום בין "הנהלה זונה", "טביב בן זונה", ו"לא רוצים נוכלים בהפועל", היה ממש חשוב להם לצאת גבריםםםםםםםםםםםםם?
לא בגלל שמאז שכשהועמדנו לדין על משהו שאין בו עבירה על החוק, ההנהלה ניסתה להאשים את "קומץ החוליגנים" במקום להדגיש שלא מדובר במשהו לא חוקי, "שירי שואה" הפך ליהיות משהו שמחלקים עליו קנסות, וקנסות זה פחות כסף שטביב יקח לכיס שלו?

ונראה לך הגיוני לגמרי אה?

טביב יקבל קנסות.
טביב זה לא הפועל.
וכן זה נשמע לי הגיוני לגמרי.[/quote]

אם הייתם אומרים לי מרוב שנאה למכבי לא הצלחנו להחזיק את זה בבטן הייתי אומר סבבה הגיוני, אני מבין. אבל בשביל שהפועל תקבל קנסות?? חח סליחה זה מצחיק לאיזה רמות של טמטום אפשר לרדת.[/quote]
ביום שתתעורר ותבין שטביב זה לא הפועל יהיה לנו על מה לדבר,עד אז יש בנינו מחלוקת על עניין מהותי.
הדבר היחיד שאני תומך בו היום זה השחקנים.
ההנהלה,הצוות המקצועי וכל השאר שהם תחת השם "מועדון הפועל ת"א" מבחינתי לא באמת שייכים ולכן ממש לא איכפתי לי שיקנסו אותנו.
אם אוהדים כמוך אני מעדיף שנקבל רדיוס בלי קהל.[/quote]

קודם על זה "עם" אוהדים כמוני.
ההנהלה והצוות המקצועי זה מי שמשלם לשחקנים דרך אגב, אני מבין שאתה לא מכיר איך עובד העסק.
הכסף הזה שהולך על הקנסות זה כנראה לא הכסף שיגיע לכיס של טביב או של שאר האנשים שאתה שונא, אלא זה הכסף שילך לדברים קצת פחות חשובים שמה שמשותף לכולם זה שהם הפועל תל אביב.
אני לא מבין מאיפה קיבלת השכלה כל כך נמוכה בשביל אשכרה להתווכח איתי ולא להבין את זה.
בוא נסדר לך את הראש יש הבדל בין "אני לא רוצה את טביב בהפועל" לבין "טביב הוא לא הפועל" כדאי שתשים לב להבדל הקטן הזה במיוחד שמדובר על לפגוע בהפועל במחשבה שאתה איכשהו פוגע בטביב.[/quote]
כרגע המטרה מקדשת את האמצעים.
אנחנו בעיצומה של מלחמת התשה נגד ההנהלה ובמלחמה הזאת כל האמצעים כשרים.
אני רוצה שטביב יראה נכונות לעזוב והדרך היא בוועדות משמעת וקנסות,כמו שלמדנו כסף זה בערך הדבר היחיד שמנחה את האיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:04 
החתול של שרדינגר כתב:
GATE7 כתב:
לא, שרו בשביל לצאת גבריםםםםםםםםםםם[/qote]
לא בגלל שמאז שכשהועמדנו לדין על משהו שאין בו עבירה על החוק, ההנהלה ניסתה להאשים את "קומץ החוליגנים" במקום להדגיש שלא מדובר במשהו לא חוקי, "שירי שואה" הפך ליהיות משהו שמחלקים עליו קנסות, וקנסות זה פחות כסף שטביב יקח לכיס שלו?[/uote]

ונראה לך הגיוני לגמרי אה?[/quot]
טביב יקבל קנסות.
טביב זה לא הפועל.
וכן זה נשמע לי הגיוני לגמרי.[/qote]

אם הייתם אומרים לי מרוב שנאה למכבי לא הצלחנו להחזיק את זה בבטן הייתי אומר סבבה הגיוני, אני מבין. אבל בשביל שהפועל תקבל קנסות?? חח סליחה זה מצחיק לאיזה רמות של טמטום אפשר לרדת.

1(בלי סימטריה לנקודות שלך)-בהפועל יש כרגע הרבה כסף.
2-טביב כרגע מתייחס לכסף הזה כאל כסף שהוא שלו(לא שהוא שם שקל מזה, מדובר בעיקר במכירות הקיץ ובליגת האלופות), ומשתדל להוציא כמה שפחות ממנו.
3-ה20 או ה50 אלף שנקבל על זה הם מעט מאוד יחסית למה שיש בקופה, ויחסית למה שאפשר לעשות איתם, אבל זה כסף שטביב ישלם בידיעה שאנחנו גרמנו לכך שהוא לא יגיע לכיס שלו.

אז יש לי רעיון יותר טוב בשבילך בוא נפרוץ מחר לחודורוב ונשרוף את המגרש אימונים! אתה יודע כמה כסף הם יצטרכו לשלם על זה?
אפשר להרוס את האוטובוס של השחקנים, אפשר לשרוף להם את הציוד, אפשר להכנס ממש לקופת המועדון לשרוף את כל הכסף!
נזק משני - הקבוצה. אבל למי איכפת אה?

אני באמת לא מאמין שאני מתווכח על דברים כאלה. אתם קוראים לעצמכם אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:07 
קנדה אם נרד שתי ליגות הוא בטוח יעזוב כי אז הקבוצה לא תעשה כסף.
בוא נצעק לשחקנים להפסיד בכוונה.

אתה גם מתעקש לא להבין שהכסף הזה לא ילקח מטביב אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:12 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
עמי נאווי כתב:
על הצלבים ושאר הכתובות כתבו פה כבר 11 עמודים, זה מגעיל וזה דוחה, וזה מעל הכל מטומטם.

מה שיותר מענין אותי זה למה יש פה אנשים שמתבטאים בזכות הגרפיטי, אבל מנסים לגמד את האירוע:
"גם חיפה עשו לנו", "כולה טוש", "כולה ילד אחד", "דפדפו הלאה", וכו' וכו'. אם אתם בעד הכיתובים, התייצבו נא בחוצות
הפורום ותכתבו קבל עם ועדה: "אנחנו תומכים בכל קו שצוייר שם. אמנם לא עשינו זאת אבל זו דעתינו והיינו עושים אותה
שוב, גם נוכח ההבנה שזה יכול לפגוע בקבוצה או באוהדים". למה להתחבא מאחורי תירוצים?
ואז נדע כולנו מי הם אותם מחבלים, מי בראש מעייניו עומדת הצלחת הפועל תל אביב, ולמי במקום שכל יש שתן בין האוזניים.

אתה באמת אומר שיצא לך להכנס לשרותים במגרש כלשהו, או בכלל לשרותים ציבוריים, בלי לראות שם כיתובים בלורד?
אז היו כמה שהגזימו עם כמה שהם קיצוניים ומאגניבים, ובאופן כללי זה משהו מגעיל, מטומטם ולא חוקי, אבל פה, כמו בכל עבירה אחרת של ונדליזם, צריך להעניש את אלה שעושים את זה, ואין הגיון בכלל להעמיד את הקבוצה לדין.

אין הגיון להעמיד את הקבוצה לדין, זה נכון.
אבל שים עצמך במקום ההתאחדות לשניה, ותנסה להבין איך אתה ממגר את התופעה המיותרת הזו.
הם ראו שהלך להם לא רע עם רימוני עשן, ברגע שקבוצות קיבלו רדיוסים וכו', והם מיישמים את אותו הדבר פה.
ותן לי לחדש לך - זה יילך להם. קל או קשה, בסוף כולם יבינו.

עוד סדרן בשרותי הגברים, סדרנית בשרותי הנשים, ועוד סדרן לכל כניסה שיוודא שלא עושים את זה.
ואפילו לא צריך את זה בכל היציעים, רק כשמדובר בקהל של קבוצה אחת שיושב ביציע שבד"כ מאוכלס ע"י קבוצה שיש בינהם יריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
GATE7 כתב:
לא, שרו בשביל לצאת גבריםםםםםםםםםםם[/qote]
לא בגלל שמאז שכשהועמדנו לדין על משהו שאין בו עבירה על החוק, ההנהלה ניסתה להאשים את "קומץ החוליגנים" במקום להדגיש שלא מדובר במשהו לא חוקי, "שירי שואה" הפך ליהיות משהו שמחלקים עליו קנסות, וקנסות זה פחות כסף שטביב יקח לכיס שלו?[/uote]

ונראה לך הגיוני לגמרי אה?[/quot]
טביב יקבל קנסות.
טביב זה לא הפועל.
וכן זה נשמע לי הגיוני לגמרי.[/qote]

אם הייתם אומרים לי מרוב שנאה למכבי לא הצלחנו להחזיק את זה בבטן הייתי אומר סבבה הגיוני, אני מבין. אבל בשביל שהפועל תקבל קנסות?? חח סליחה זה מצחיק לאיזה רמות של טמטום אפשר לרדת.

1(בלי סימטריה לנקודות שלך)-בהפועל יש כרגע הרבה כסף.
2-טביב כרגע מתייחס לכסף הזה כאל כסף שהוא שלו(לא שהוא שם שקל מזה, מדובר בעיקר במכירות הקיץ ובליגת האלופות), ומשתדל להוציא כמה שפחות ממנו.
3-ה20 או ה50 אלף שנקבל על זה הם מעט מאוד יחסית למה שיש בקופה, ויחסית למה שאפשר לעשות איתם, אבל זה כסף שטביב ישלם בידיעה שאנחנו גרמנו לכך שהוא לא יגיע לכיס שלו.

אז יש לי רעיון יותר טוב בשבילך בוא נפרוץ מחר לחודורוב ונשרוף את המגרש אימונים! אתה יודע כמה כסף הם יצטרכו לשלם על זה?
אפשר להרוס את האוטובוס של השחקנים, אפשר לשרוף להם את הציוד, אפשר להכנס ממש לקופת המועדון לשרוף את כל הכסף!
נזק משני - הקבוצה. אבל למי איכפת אה?

אני באמת לא מאמין שאני מתווכח על דברים כאלה. אתם קוראים לעצמכם אוהדים.

אתה מדבר על ונדליזם וגניבה, שאלה דברים לא חוקיים.
"שתיהיה שואה למכבי" זאת קריאה חוקית לחלוטין במדינת ישראל, שרק במדינת ההתאחדות לכדורגל הפכה ללא חוקית, וגם זה רק כי נציגי הפועל תל טביב לא טרחו לציין שהפעולה חוקית במדינת ישראל אלא רק שמי שעשו אותה זה קומץ של חוליגנים מוסטים משער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אתה מדבר על ונדליזם וגניבה, שאלה דברים לא חוקיים.
"שתיהיה שואה למכבי" זאת קריאה חוקית לחלוטין במדינת ישראל, שרק במדינת ההתאחדות לכדורגל הפכה ללא חוקית, וגם זה רק כי נציגי הפועל תל טביב לא טרחו לציין שהפעולה חוקית במדינת ישראל אלא רק שמי שעשו אותה זה קומץ של חוליגנים מוסטים משער 5.

גם להבריז לחבר שלך מפגישה חשובה אחרי שקבעתם מראש זה לא פלילי, אבל אתה עדין לא עושה את זה.
לא כל דבר שהוא חוקי הוא ראוי, ולא צריך להתמם ולהתלות בכל חוק יבש, כי זה חרב פיפיות, שאתה לא תבין מאיפה זה בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:20 
"כרגע המטרה מקדשת את האמצעים.
אני רוצה שטביב יראה נכונות לעזוב והדרך היא בוועדות משמעת וקנסות,כמו שלמדנו כסף זה בערך הדבר היחיד שמנחה את האיש."

הצטוט הנ"ל שייך לאחד הכותבים כאן.הוא לא לבד. זה זן האוהדים שגדל בקרבנו."ככל שיהיה גרוע יותר, כך ייטב".
זה התחיל עם קללות נגד המאמן "הסנילי". נמשך נגד טביב. מתגלגל לקירות השירותים בשער 11.
צפיתי בסרט כזה מספר פעמים בכדורגל הארגנטינאי: קבוצה של אוהדים חושבת שרק היא יודעת מה טוב למועדון. הם מאורגנים. יש אוהדים אחרים שחושבים אחרת. זה גולש לאלימות בין קבוצות אוהדים. גם אלנו זה יגיע. לא לדאוג. אותם החוליגנים שרוצים לחסל כדי לבנות מחדש, ילמדו לקח לאוהדים "הבוגדים" שלא מוכנים לשמוע "הנהלה זונה" תוך כדי משחק. תהנה מכות, דחיפות, קללות. מי שחושב שמרססי הכתובות בשער 11 עוצרים שם, לא יודע מה מצפה לנו. מי שחושב שמדובר על "שניים-שלשה פרחחים", לא יודע עד כמה זה לא נכון. הם אולי לא מאות אבל מרססים בגלל הכיסוי של עשרות.
התביישתי לצפות בצלומים. בטוח שיהיה גרוע יותר. לא בטוח שייטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:04 
כל מילה של מושיקו
זה התסריט שגם אני חוזה לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:11 
moshiko כתב:
"כרגע המטרה מקדשת את האמצעים.
אני רוצה שטביב יראה נכונות לעזוב והדרך היא בוועדות משמעת וקנסות,כמו שלמדנו כסף זה בערך הדבר היחיד שמנחה את האיש."

הצטוט הנ"ל שייך לאחד הכותבים כאן.הוא לא לבד. זה זן האוהדים שגדל בקרבנו."ככל שיהיה גרוע יותר, כך ייטב".
זה התחיל עם קללות נגד המאמן "הסנילי". נמשך נגד טביב. מתגלגל לקירות השירותים בשער 11.
צפיתי בסרט כזה מספר פעמים בכדורגל הארגנטינאי: קבוצה של אוהדים חושבת שרק היא יודעת מה טוב למועדון. הם מאורגנים. יש אוהדים אחרים שחושבים אחרת. זה גולש לאלימות בין קבוצות אוהדים. גם אלנו זה יגיע. לא לדאוג. אותם החוליגנים שרוצים לחסל כדי לבנות מחדש, ילמדו לקח לאוהדים "הבוגדים" שלא מוכנים לשמוע "הנהלה זונה" תוך כדי משחק. תהנה מכות, דחיפות, קללות. מי שחושב שמרססי הכתובות בשער 11 עוצרים שם, לא יודע מה מצפה לנו. מי שחושב שמדובר על "שניים-שלשה פרחחים", לא יודע עד כמה זה לא נכון. הם אולי לא מאות אבל מרססים בגלל הכיסוי של עשרות.
התביישתי לצפות בצלומים. בטוח שיהיה גרוע יותר. לא בטוח שייטב.

החיבור שאתה מנסה לעשות בין מרססי הקירות ומחפי הרע לבין כל מי ששר ההנהלה זונה - לא עובד עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:37 
אין קשר בין קריאות להנהלה למעשה המתועב, והלואי שהאוהדים האלה יימצאו את עצמם רחוק מהפועל לנצח. לא ראויים להיות אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק הוא שבמשחק בו האולטראס מניפים כרזה שבה רשום "איצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד" כדי להמחיש שהמקדש הוא אדום, אוהדי הפועל אחרים מבהירים עד כמה השלט הוא מוטעה, כשהם צובעים כתובות ב'שירותים של מכבי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:13 
yos כתב:
מה שמצחיק הוא שבמשחק בו האולטראס מניפים כרזה שבה רשום "איצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד" כדי להמחיש שהמקדש הוא אדום, אוהדי הפועל אחרים מבהירים עד כמה השלט הוא מוטעה, כשהם צובעים כתובות ב'שירותים של מכבי'.

לא חשבתי על זה בצורה הזאת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:23 
למה את מכבי חיפה לא מעמידים לדין על השחטת קברים ביפו ובת ים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:33 
אז מה היה לנו:
כמה חלאות שריססו כתובות רגילות, בחסות השנאה שהם צמחו תחתה בשער 5.
התאחדות מפגרת שתעמיד לדין על סעיף כזה.
הנהלה פחדנית ושפלה, שמגיבה ב"אנחנו יודעים שאנחנו צפויים לכמה משחקים ללא קהל".
95% מהקהל שהולכים להיפגע מכל העניין הזה.
100% ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:37 
Perlov כתב:

כי מה שמחוץ לאיצטדיון הוא לא באחריות ההתאחדות.
ובחייאת לא שחטנו אף אחד עדיין... השחתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
100% ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:10 
טיש כתב:
Perlov כתב:

במילים אחרות כי הם מכבי חיפה ולא הפועל תל אביב
התירוץ של "זה לא הופיע בדוח השיפוט"
הפך ל"מה שמחוץ לאיצדיון הוא לא באחריות ההתאחדות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להגיד איכס על מעשה כזה אבל זאת ירייה לביצים.
זה בדיוק כמו הקלאסיקה של רימוני העשן שהתחלנו עם זה ברימון באמצע שער 11 וזה נגרר על פני 4-5 דרבים אחר כך שזה יצא לכולם כבר מכל החורים.

אז עכשיו מה יקרה? מכבי הרי ישבו באיזה שהוא שלב בשער 5 העונה בגלל איזה עונש טיפשי או כל סיבה אחרת שלא תהיה ובשורה התחתונה - זה יקרה מתישהו, אז הם יחזירו ומה אז? נצטרך לתקן את העבודה הקשה מאוד שנעשתה ביצירה של הגרפיטי הזה.

אז נכון לא בטוח שזה מהאולטראס ולא ידוע מי עשה את זה אבל לפעמים צריך לחשוב קצת מעבר לשבוע שבועיים הקרובים.

חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הפועלכנרת כתב:
בא לי להקיא מהקהל שלנו....
ממתי הפכנו אנחנו לניאו נאצים שמרססים צלבי קרס?
ממתי אנחנו לא מכבדים אנשים שמתו?
ממתי כל קללה שניה צריכה להיות קשורה לשואה?

מה נסגר עם הדור החדש והדוחה הזה שגדל לנו בשער 5?
אין לכם שום קשר להפועל או לכדורגל
אתם ילדים טיפשים שמחפשים ריגושים באמצעות חציית קווים אדומים
בעעעעעעעעעעעעעע

שוב פעם, זה לא דור חדש שגדל בשער 5.
זה דור שגדל ולקח דוגמא מהדור הקודם שהיה זהה בהתנהגותו.

האם אנשי האולטראס של לפני 5 שנים גינו את השחתת המצבות של הוריו של חולדאי?
האם כל מיני מבוגרים שכתבו קודם לכן גינו בפרהסיה את חילול המצבות של הוריו של חולדאי ?
האם כולם הפסיקו לתרום לאולטראס בגלל שלא גינה את חילול קברי הוריו של חולדאי ?
ואני לא טוען חלילה שהאולטראס או מי מאנשיו חיללו את הקברים אבל לגנות את המעשים וצורה כזו לאמר לכל החברים שמעשים שכאלה הם מחוץ לתחום יכלו לעשות.
חכמים ממני אמרו שדינה של שתיקה היא כהודיה.

אופטימי אני מכבד את ההודעות שלך חוץ מאת זאת.
מניין לך שהריסוס על קבריי הוריו של חולדאי נעשה על ידי אנשי אולטראס ולא על ידי אנשים פרטיים?
האם חילול האנדרטה של רבין היא של כל המשפחות השכולות שמתנגדות לעסקת שליט או של אדם שכול אחד?

אל תכליל באופן גורף אף פעם, זה כמו שאני לא חושב ש100% מחבריי האולטראס תומכים בשירת שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:30 
נו באמת, כל מה שקורה בשער 5 בשנים האחרונות הוא 'רוח האולטראס'. זה לא באמת משנה כבר אם אנשים מהגוף הערטילאי הזה, שאף אחד לא יודע ממילא מי חבר שם אז איך אפשר אנשים שלא קיימים, עשו מעשה כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:32 
Perlov כתב:
טיש כתב:
Perlov כתב:

במילים אחרות כי הם מכבי חיפה ולא הפועל תל אביב
התירוץ של "זה לא הופיע בדוח השיפוט"
הפך ל"מה שמחוץ לאיצדיון הוא לא באחריות ההתאחדות"

במקרה הזה זה לא תרוץ זו עובדה.
מה אתה רוצה באמת לתת להתאחדות את הכוח לשפוט ארועים מחוץ למגרשי הכדורגל?
לא כל דבר הוא קנוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
אדום אופטימי כתב:
הפועלכנרת כתב:

בעעעעעעעעעעעעעע

האם כל מיני מבוגרים שכתבו קודם לכן גינו בפרהסיה את חילול המצבות של הוריו של חולדאי ?
ואני לא טוען חלילה שהאולטראס או מי מאנשיו חיללו את הקברים אבל לגנות את המעשים וצורה כזו לאמר לכל החברים שמעשים שכאלה הם מחוץ לתחום יכלו לעשות.

מניין לך שהריסוס על קבריי הוריו של חולדאי נעשה על ידי אנשי אולטראס ולא על ידי אנשים פרטיים?
האם חילול האנדרטה של רבין היא של כל המשפחות השכולות שמתנגדות לעסקת שליט או של אדם שכול אחד?

אל תכליל באופן גורף אף פעם, זה כמו שאני לא חושב ש100% מחבריי האולטראס תומכים בשירת שואה.

יקירי,
אני חושש שלא קראת ביסודיות את הודעתי ומהירת להגיב.
מציע שתקרא שוב פעם את 4 השורות האחרונות.
בכדי להקל עליך הדגשתי שורה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:36 
joshsoos כתב:
נו באמת, כל מה שקורה בשער 5 בשנים האחרונות הוא 'רוח האולטראס'. זה לא באמת משנה כבר אם אנשים מהגוף הערטילאי הזה, שאף אחד לא יודע ממילא מי חבר שם אז איך אפשר אנשים שלא קיימים, עשו מעשה כזה או אחר.

איזה שער אתה יושב? 8,2,713,1? אני חושב שזה מישהו מהשער שלך שקנה ניקוב ל11 (בדיוק כמו שאני ועוד אנשים עשו) והוא זה שקישקש... לך תוכיח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
joshsoos כתב:

איזה שער אתה יושב? 8,2,713,1? אני חושב שזה מישהו מהשער שלך שקנה ניקוב ל11 (בדיוק כמו שאני ועוד אנשים עשו) והוא זה שקישקש... לך תוכיח שלא.

אני חושב שבכלל מדובר באוהד מכבי שקנה ניקוב ועשה זאת כדי להפיל את הבלאגן עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אבו-דגל כתב:
אדום אופטימי כתב:
הפועלכנרת כתב:

בעעעעעעעעעעעעעע

יקירי,
אני חושש שלא קראת ביסודיות את הודעתי ומהירת להגיב.
מציע שתקרא שוב פעם את 4 השורות האחרונות.
בכדי להקל עליך הדגשתי שורה אחת.

מודה פיספסתי את השורות האחרונות, חוזר בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:41 
joshsoos כתב:

אז לא לומר אולטראס, לא שער 5 אז מה קומץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:44 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
joshsoos כתב:

אני חושב שבכלל מדובר באוהד מכבי שקנה ניקוב ועשה זאת כדי להפיל את הבלאגן עלינו.

מעניין שאתה רוצה שהכל יהיה ישר ותקין ושיכבדו את החוק אבל קובע עובדות שאתה לא יודע ולא קרוב לדעת שזה בנאדם כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: