עומרי קנדה כתב:
GATE7 כתב:
לא, שרו בשביל לצאת גבריםםםםםםםםםםם
באמת? פתאום בין "הנהלה זונה", "טביב בן זונה", ו"לא רוצים נוכלים בהפועל", היה ממש חשוב להם לצאת גבריםםםםםםםםםםםםם?
לא בגלל שמאז שכשהועמדנו לדין על משהו שאין בו עבירה על החוק, ההנהלה ניסתה להאשים את "קומץ החוליגנים" במקום להדגיש שלא מדובר במשהו לא חוקי, "שירי שואה" הפך ליהיות משהו שמחלקים עליו קנסות, וקנסות זה פחות כסף שטביב יקח לכיס שלו?
אה רגע היית רציני? זה בשביל הקנסות? שהפועל תקבל קנסות?
ונראה לך הגיוני לגמרי אה?[/quote]
טביב יקבל קנסות.
טביב זה לא הפועל.
וכן זה נשמע לי הגיוני לגמרי.[/quote]
אז בוא אני אחדש לך כמה דברים.
1. טביב לא יקבל את הקנסות אלא המועדון.
2. טביב זה כן הפועל כי הוא נכון לעכשיו הבעלים.
אם הייתם אומרים לי מרוב שנאה למכבי לא הצלחנו להחזיק את זה בבטן הייתי אומר סבבה הגיוני, אני מבין. אבל בשביל שהפועל תקבל קנסות?? חח סליחה זה מצחיק לאיזה רמות של טמטום אפשר לרדת.[/quote]
ביום שתתעורר ותבין שטביב זה לא הפועל יהיה לנו על מה לדבר,עד אז יש בנינו מחלוקת על עניין מהותי.
הדבר היחיד שאני תומך בו היום זה השחקנים.
ההנהלה,הצוות המקצועי וכל השאר שהם תחת השם "מועדון הפועל ת"א" מבחינתי לא באמת שייכים ולכן ממש לא איכפתי לי שיקנסו אותנו.
אם אוהדים כמוך אני מעדיף שנקבל רדיוס בלי קהל.[/quote]
קודם על זה "עם" אוהדים כמוני.
ההנהלה והצוות המקצועי זה מי שמשלם לשחקנים דרך אגב, אני מבין שאתה לא מכיר איך עובד העסק.
הכסף הזה שהולך על הקנסות זה כנראה לא הכסף שיגיע לכיס של טביב או של שאר האנשים שאתה שונא, אלא זה הכסף שילך לדברים קצת פחות חשובים שמה שמשותף לכולם זה שהם הפועל תל אביב.
אני לא מבין מאיפה קיבלת השכלה כל כך נמוכה בשביל אשכרה להתווכח איתי ולא להבין את זה.
בוא נסדר לך את הראש יש הבדל בין "אני לא רוצה את טביב בהפועל" לבין "טביב הוא לא הפועל" כדאי שתשים לב להבדל הקטן הזה במיוחד שמדובר על לפגוע בהפועל במחשבה שאתה איכשהו פוגע בטביב.