תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 08:41 
טיפה הפריע לי שבקרנות שלהם אנחנו לא שמים אף שחקן התקפה על החצי בשביל למשוך 2 שחקנים איתו.
זה סתם גורר ללחץ מיותר.

מהצד השני מכבי שמו 3 שחקנים בקרן שלנו, דבר מוגזם לדעתי(למרות הגול שלהם). אנחנו לא קבוצת קרנות טובה בלשון המעטה והגענו ל2 מצבים טובים רק בגלל שלא היו הרבה שחקני הגנה שלהם ברחבה. כנראה איביץ בנה על זה שלא נכבוש והם יעשו לנו מתפרצות

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
הערכתי את רפואה ואין ספק שחיים עשה נזק, אבל ברצינות, מה עשה רפואה בכמה ימים האלה שגרם לשינוי?
הוא הרי לא לימד עקרונות חדשים.. מה היה שם?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הערכתי את רפואה ואין ספק שחיים עשה נזק, אבל ברצינות, מה עשה רפואה בכמה ימים האלה שגרם לשינוי?

אם לא הייתי עוקב אחרי הקבוצה הייתי יכול לחשוב שזה סאבוטאז'.
אבל התשובה היא שהוא שם את השחקנים הנכונים, עשה את החילופים הנכונים ונתן את ההנחיות הנכונות.
מהפכני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 09:32 
ניהול משחק וחילופים טובים.
שאפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

אבל התשובה היא שהוא שם את השחקנים הנכונים, עשה את החילופים הנכונים ונתן את ההנחיות הנכונות.
מהפכני

זה לא היה רק השחקנים (זה לא שאופיר חיים שם את ינקו חלוץ, כן?)
כל המשחק שלנו היה נראה מסודר פתאום. עם הגיון בפעולות באמצע ומאחורה. עם נסיונות לתקוף באופן סביר.
איך רפואה הקנה להם את זה בפחות משבוע? אני אני פשוט לא מצליח להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

מהפכני

כל המשחק שלנו היה נראה מסודר פתאום. עם הגיון בפעולות באמצע ומאחורה. עם נסיונות לתקוף באופן סביר.

זה היה שם עוד מהקיץ, זה שהחוסר כישרון של שחקני ההתקפה מנע מאיתנו כמה ניצחונות לא אומר שהקבוצה לא הייתה מאומנת.
ההנהלה הבינה את מה שרבים ראו מזמן, עם עוד 2-3 איכותיים בהתקפה אנחנו קבוצה סבירה+ שיכולה להגיע לפלייאוף עליון או לפחות לא להיאבק בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 11:43 
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

מהפכני

העונה הזאת משנה את מה שחשבתי על השפעה של מאמן. כלומר תמיד הרגשתי מתי קבוצה מאומנת ומסודרת, אבל החילופי מאמן האלו הלוך וחזור והדרך שבה הקבוצה נראית מרגיש כמו ניסוי מבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 12:05 
עשה את המהלך המתבקש ביותר, דגני באגף ורז שלמה מצוות עם גוטליב. המשחק הקודם שבו עלינו בהרכב כזה, מול אשדוד, היה הכי טוב שלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 12:09 
לא אהבתי אחרי המשחק את ההסבר שלו ללמה בואטנג מיעט לקבל דקות אצלו.
אמר משהו על משמעת טקטית. נו באמת.

בכל מקרה, קובי רפואה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 12:17 
נועם שחם כתב:
עשה את המהלך המתבקש ביותר, דגני באגף ורז שלמה מצוות עם גוטליב. המשחק הקודם שבו עלינו בהרכב כזה, מול אשדוד, היה הכי טוב שלנו העונה.

!!
אני גם לא מחזיק במיוחד מהשפעת המאמן, אבל מה שבלט לרעה אצל אופיר חיים זi השכונה במגרש, כל שחקן הלך לבד עם הראש בקיר ועשה מה שבזין שלו. כנראה שהכדורגלנים הישראלים (למרבה הצער), צריכים מישהו אסרטיבי על הקווים כדי לשחק באופן ממושמע.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 15 ינואר 2019, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 12:28 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

!!
אני גם לא מחזיק במיוחד מהשפעת המאמן, אבל מה שבלט לרעה אצל אופיר חיים, זה השכונה במגרש, כל שחקן הלך לבד עם הראש בקיר ועשה מה שבזין שלו. כנראה שהכדורגלנים הישראלים, (למרבה הצער), צריכים מישהו אסרטיבי על הקווים, כדי לשחק באופן ממושמע.

זה בדיוק מה שרפואה ענה ככשאלו אותו לאחרונה באיזה ראיון למה הוא כל הזמן משתולל על הקווים.
צודק 100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

!!
אני גם לא מחזיק במיוחד מהשפעת המאמן, אבל מה שבלט לרעה אצל אופיר חיים, זה השכונה במגרש, כל שחקן הלך לבד עם הראש בקיר ועשה מה שבזין שלו. כנראה שהכדורגלנים הישראלים, (למרבה הצער), צריכים מישהו אסרטיבי על הקווים, כדי לשחק באופן ממושמע.

לדעתי ההשפעה של המאמן דווקא גדולה יותר ככל שהרמה גבוהה יותר (צריך לנהל את הסגל, לעשות התאמות טקטיות ליריב, לנהל משחקים תחת לחץ ועוד ועוד, כשברמה נמוכה צריך רק לאפס את השחקנים קצת ולהזכיר להם יסודות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 13:44 
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

מהפכני

מצטרף לפליאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 13:59 
בניגוד ללקס ואליאס, פריירה בא לקבל כדור מהבלמים ומנהל את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

!!
אני גם לא מחזיק במיוחד מהשפעת המאמן, אבל מה שבלט לרעה אצל אופיר חיים זi השכונה במגרש, כל שחקן הלך לבד עם הראש בקיר ועשה מה שבזין שלו. כנראה שהכדורגלנים הישראלים (למרבה הצער), צריכים מישהו אסרטיבי על הקווים כדי לשחק באופן ממושמע.

מסכים לגמרי
וזה לדעתי ההבדל המרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 09:38 
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

מהפכני

אני חושב שהעניין של הציוות בהרכב הוא מינורי. אני כן מאלה שחושבים שלמאמן יש השפעה ענקית אני פשוט חושב שיש מעט מאוד מאמנים טובים, בטח בארץ.
לעניינינו, קודם כל צריך לרחת בחשבון שמדובר בדרבי והשחקנים עלו בטירוף. שנית, רפואה עלה ללחוץ את מכבי, בלי בושה. זו הוראה של מאמן. ככה צריך.
ואפשר גם היה לראות שהפועל משתדלים (לא תמיד מצליחים) לא להעיף סתם כדורים למעלה אלא להניע כדור. אצל אופיר חיים זה פחות היה.

ולחזור שניה לעניין המאמן, יש לו כל כך הרבה השפעה. בניית סגל, שיטת משחק קבועה, שיפור אינדיבידואלי של שחקנים, בחירת הרכבים, ניהול משחק. זה נכון שבסוף הוא תלוי בשחקנים, אבל מאמני העל כמו פפ וקלופ הם לדעתי ההכוחה כמה מאמנים הם חשובים וכמה יש מעט טובים. גם בכר לעומת אלישע זו דוגמא טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:

מהפכני

אני חושב שהעניין של הציוות בהרכב הוא מינורי. אני כן מאלה שחושבים שלמאמן יש השפעה ענקית אני פשוט חושב שיש מעט מאוד מאמנים טובים, בטח בארץ.
לעניינינו, קודם כל צריך לרחת בחשבון שמדובר בדרבי והשחקנים עלו בטירוף. שנית, רפואה עלה ללחוץ את מכבי, בלי בושה. זו הוראה של מאמן. ככה צריך.
ואפשר גם היה לראות שהפועל משתדלים (לא תמיד מצליחים) לא להעיף סתם כדורים למעלה אלא להניע כדור. אצל אופיר חיים זה פחות היה.

ולחזור שניה לעניין המאמן, יש לו כל כך הרבה השפעה. בניית סגל, שיטת משחק קבועה, שיפור אינדיבידואלי של שחקנים, בחירת הרכבים, ניהול משחק. זה נכון שבסוף הוא תלוי בשחקנים, אבל מאמני העל כמו פפ וקלופ הם לדעתי ההכוחה כמה מאמנים הם חשובים וכמה יש מעט טובים. גם בכר לעומת אלישע זו דוגמא טובה

במקרה הזה הציוות בהרכב ממש לא מינורי.
השחקנים הכי טובים שלנו העונה (חוץ מרובי) הם רז שלמה, אליאס וספורי,
ואת שלושתם אופיר חיים הוציא מההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 15:13 
KID A כתב:

במקרה הזה הציוות בהרכב ממש לא מינורי.
השחקנים הכי טובים שלנו העונה (חוץ מרובי) הם רז שלמה, אליאס וספורי,
ואת שלושתם אופיר חיים הוציא מההרכב.

כן, אבל רז שלמה לא השפיע על משחק הלחץ שלנו. אליאס היה טוב בדרבי ולא טוב בשלושה משחקים אחרונים (מבית"ר) וספורי שיחק גם אצל אופיר חיים. מה שאני אומר, זה שכשאתה משחק נכון כל השחקנים נהיים טובים יותר כי הפעולות שהם צריכים לעשות פשוטות יותר. אם לאליאס יש אופציית מסירה הוא לא צריך ללכת עם הראש בקיר.

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 16 ינואר 2019, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 15:39 
לגמרי.
לא חושב שאפשר להגדיר בחירת הרכב נכונה וניהול משחק טוב כאיכויות מינוריות, אבל אין ספק שלא שם השינוי העיקרי.
העמידה הנכונה על המגרש, משחק הלחץ, הקירבה של הבלמים להגנה (שאפשרה לנו אשכרה לנהל משחק התקפה), הכל היה ברמה אחרת לעומת אופיר חיים.
כמו שכתבתי פה כבר, קובי רפואה מאמן כאילו הוא מאמן קבוצה גדולה. הוא לא מחפש לגנוב או לגרד ניצחון, אלא לשחק כדורגל. יש שיטענו שמדובר בחיסרון, אני חושב שבטווח הארוך זה משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 16:07 
הוקיץ' כתב:
לגמרי.
לא חושב שאפשר להגדיר בחירת הרכב נכונה וניהול משחק טוב כאיכויות מינוריות, אבל אין ספק שלא שם השינוי העיקרי.
העמידה הנכונה על המגרש, משחק הלחץ, הקירבה של הבלמים להגנה (שאפשרה לנו אשכרה לנהל משחק התקפה), הכל היה ברמה אחרת לעומת אופיר חיים.
כמו שכתבתי פה כבר, קובי רפואה מאמן כאילו הוא מאמן קבוצה גדולה. הוא לא מחפש לגנוב או לגרד ניצחון, אלא לשחק כדורגל. יש שיטענו שמדובר בחיסרון, אני חושב שבטווח הארוך זה משתלם.

הגדרתי ספציפית את השינוי בהרכב שלנו לדרבי כסיבה היותר מינורית למשחק הטוב. ברור שניהול משחק ובחירת הרכב זה חשוב מאוד.
ומסכים לגבי המשפט האחרון, בטווח הארוך, ככל שתלחץ יותר, תשתפר, הכושר ייעשה יותר טוב ויהיה לך יותר כל נגד כל הקבוצות שפחות איכותיות ממך ובנוסף, את היותר טובות ממך תכריח להתאמץ. זה נכון שלחץ נגד קבוצה כמו מכבי יכול לעלות ביוקר, אבל אני טוען שיש יותר סיכוי לקבל מזה בנפיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2019, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לגמרי.

ספציפית ההבדלים בין רפואה לאופיר חיים התבטאו פחות בבחירת ההרכב, כי אופיר חיים המשיך בערך באותו הרכב ובאותו מערך שרפואה הנחיל (למרות שגם בקטע הזה היו לו בחירות רעות, כמו ההעדפה של רז כהן על אליאס והמחיקה של ספורי), ויותר איך שהקבוצה שיחקה עם אותו חומר שחקנים.
מצד שני, בעונה שעברה כשרפואה החליף את איווניר, השינוי הבולט ביותר היה שהתחלנו לעלות כל משחק עם ה-11 הכי טובים במערך נורמלי. זה היה בניגוד מוחלט למה שהיה עם איווניר, שעלה כל משחק עם שחקנים גרועים והצבות הזויות. וזה לא שאיווניר היה יוצא דופן בקטע הזה מבין המאמנים שעברו אצלנו בשנים האחרונות, שאצל כמעט כל אחד מהם היו בחירות הזויות שאף אחד לא הצליח להבין (וכמובן, תמיד התבררו ככישלון גם בפועל על המגרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 01:15 
אין לי טענות לרפואה על המשחק היום. שיחקנו טוב, הגענו למספיק מצבים, ידענו לצאת מלחץ התחלתי של חדרה, לחצנו בעצמנו, החילופים היו סבירים. פשוט החלק הקדמי שלנו אנמי בטירוף. משגע

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 09:23 
רגע עכשיו בעצם חזרנו לשלב שהמאמן בסדר גמור ולא בובה ורק ההנהלה אשמים נכון?
אני כבר מבולבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אני כבר מבולבל

הקבוצה משחקת טוב עד הרגע שצריך לדעת לבעוט טוב ומדוייק(בניגוד גמור למאמן החולף). בשביל זה צריך שחקן או שחקנים(אבל אני לא חזיר ומודע לבעיות קמצנות) שיודעים לתת גול.
מי שצריך להביא חיזוק זה הבעלים. רפואה עושה את שלו והם פחות. כן.
אין לכם כסף להרים את המועדון- חפשו מישהו אחר שירים ובלי לדפוק עליו קופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אני כבר מבולבל

הקבוצה משחקת טוב עד הרגע שצריך לדעת לבעוט טוב ומדוייק(בניגוד גמור למאמן החולף). בשביל זה צריך שחקן או שחקנים(אבל אני לא חזיר ומודע לבעיות קמצנות) שיודעים לתת גול.
מי שצריך להביא חיזוק זה הבעלים. רפואה עושה את שלו והם פחות. כן.
אין לכם כסף להרים את המועדון- חפשו מישהו אחר שירים ובלי לדפוק עליו קופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אורי קופר על הדרבי:
ציטוט:
הרבה אנשים שאלו אותי מה עשה קובי רפואה בדרבי. מה עשתה Hapoel Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל הפועל תל אביב שהגביל כל כך את Maccabi Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל מכבי ת"א. התשובה תלויה בצד ימין של מכבי, בצד שמאל של הפועל, לא מעט בשי אליאס.

הנה העמדה הממוצעת של שחקני שתי הקבוצות בדרבי (העיגולים הלא מלאים אלה המחליפים). אליאס הצעיר (מספר 19) הוא הקשר המרכזי בצד שמאל, אבל התמונה הזו מראה היטב איזו משימה קיבל. אליאס נמצא אחורה ובעיקר שמאלה, נדרש לנטרל את החלק החזק של מכבי בהתקפה מסודרת.

לקבוצת כדורגל יש תבנית התקפית. דרך בה היא מנסה להזיז את הכדור. במכבי התבנית ברורה. המגן הימני, דסה או קנדיל, עולה גבוה, בעוד אצילי מפנה לו את הקו ועובר למרכז המגרש. משם, מהשחקנים האלה, מכבי מנסה לפרוץ את הגנת היריב. רפואה ואליאס מנעו זאת ממנה, לפחות יחסית. מתוך 34 התקפות מאגף ימין הצהוב רק 2 הסתיימו בניסיון בעיטה לשער. אליאס, מבלי שרבים שמו לב, היה אחד השחקנים המשמעותיים ביותר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 01:10 
אליאס לב

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2019, 22:03 
המשחק הזה על רפואה.
איך הקבוצה מגיעה ככה למשחק הזה?!
מה זו העמידה הזאת בקרן?!
איך דגני ובואטנג ממשיכים לחבוט בכל השחקנים שהם עם צהוב?!
למה לעזאזל קאיו רואה דשא?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2019, 22:07 
לא לא!
אנחנו כרגע בנוהל שבו המצב באשמת ההנהלה בלבד.
רפואה לא אשם בכלום הוא מאמן מעולה שתחתיו הקבוצה מאומנת ומשחקת נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2019, 22:11 
ההנהלה בני זונות, אבל המשחק הזה על רפואה,
אשדוד חלשה מאיתנו,
היינו צריכים לקחת את המשחק הזה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: