תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל הגישה בקשה לביהמ"ש לפירוק - ירדו 9 נקודות.
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
מה זה שיש לו גב כלכלי מספיק? אין גב כלכלי. רק ניהול.
זאת התנייה ששומטת את כל הבסיס לדיון.
ברור שעם ה40 ומשהו מיליון שקל שהוא השקיע פה היה אפשר למנוע פירוק.

השאלה היא בלעדיו. לפני שנה וחצי, כשאין אף אחד שמוכן לשים כסף בקבוצה הזאת. האם היה דרך להתמודד עם החובות האלה?
פשוט לא, ועצם זה שאתם מסכים עם האנשים שטענו כבר לפני שנתיים-שלוש שצריך ללכת לפירוק (ובצדק) מוכיחה את זה.

אז גם עם ניהול אופטימלי אפשר היה למנוע את הפירוק. או אתה יודע מה? אני לא יודע בוודאות. הקבוצה היתה יכולה להיות היום במקום הרבה יותר טוב. בודאי שאפשר היה להבין מה מצב המועדון.
אני מצטער, מועדון שחייב מיליונים לא הולך וקונה את בן רייכרט במיליון יורו, לא מתחייב על חוזים עם צוות מקצועי עלום ל-3 שנים קדימה. הוא קודם כל מנסה להבריא את הקבוצה.
אין לך כסף, אל תיקח את הקבוצה. אם אתה בא בשביל להשריש מצב חולה, אל תבוא. אם ביום שהוא היה בא הוא היה לוקח באוזן את מי שאחראי לחובות ותובע אותו, אפשר היה להימנע מהפירוק.
אבל כבירי רק השאיר את קן הצרעות הזה על כנו. את חוסר השקיפות, הסיבוך, כן מני ויצמן, לא מני ויצמן. איך אפשר לבוא בטענות למני ויצמן? איך אפשר לבוא בטענות לתאומים? איך אפשר לבוא בטענות למוני הראל, לסמי סגול? כולם שמו כסף. סמי סגול, הקים אמפרייה ולא היה לו את הצורך הבסיסי להבין מה עושים עם הכסף שלו בהפועל. לא אשם? אחושרמוטה אשם. עכשיו יצא לאוהדי הפועל שם שהם העיפו אותו מהקבוצה. מישהו זוכר ששחקנים עשו שביתה איטלקית באמצע עונת 2003 כי היו חייבים להם כסף?
מי שמחזיק בבעלות צריך לדעת מה קורה בעסק שלו. מי שלא יודע אשם בקריסה של העסק.

לעשות מסמי סגול קדוש מעונה זה אחד הבלופים הגדולים בהיסטוריה של הפועל (ויש כל כך הרבה).
הלכנו אליו למשרדים רק אחרי שהוא הפסיק להשקיע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:36 
אתה עוד פעם גורר את זה לניהול שלו בתקופה שלו שאני מסכים שהיה שערורייה. גם אני לא הייתי קונה את רייכרט במצב כזה, אבל אם הוא עומד ברוב המוחלט של הכספים שהוא גרם למועדון להוציא הדבר היחיד שהוא אשם בו זה שהוא בזבז לנו את הזמן. שנתיים מהחיים הספורטיביים כנראה.
לא מבין מה כל כך קשה לנתק משהו מהתודעה בשביל לעשות דיון תיאורטי כדי לשפוט משהו בצורה אובייקטיבית, אבל שיהיה. נעבור הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:37 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
תגיד מה אתה רציני? אנחנו מדברים על התוצאה. התוצאה היא פירוק. בינארי. כן או לא.
במקום כבירי מגיע לפה לפני שנה וחצי המנהל האופטימלי ביקום. פירוק היה נמנע?
לא. זה הכל.

מאיפה אתה לעזאזל יודע?
אם במקום כבירי היה מגיע המנהל האופטימלי, שיש לו גם גב כלכלי רחב מספיק, אחושרמוטה הפירוק היה נמנע. הוא היה יודע להגיד מה החובות, יודע לתבוע את מי שצריך, להרים דגלים בזמן. הוא היה קונה את כל הקבוצה ומבטל את החלקיקים האלה שיש לכל מיני אנשים.
אם כבירי היה מגיע, עושה בירורים פשוטים, לא מדבר איתך משהו מתוחכם. מס הכנסה? חובות לשחקנים? הבן שלי היה יודע לעשות בדיקות כאלה.
היה משקיע כסף בצורה חכמה ומנקה את הקבוצה. בודאי שהיה נמנע הפירוק.

גב כלכלי זה וואחד פאקטור שאתה זורק כדרך אגב. בלי הבורות של כבירי המוכשר, יש לך חוב של בערך 70 מיליון ש״ח, לפחות לפי מה שדווח עד כה. אין אף משקיע שהיה נכנס לחרא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:40 
סמי סגול אמר אפילו עוד בתקופה הטובה יותר שהפועל לא כל כך מעניינת אותו.
איזה בעלים רציני מוציא משפט? גם גולדהאר לא מגיע למשחקים, אתה רואה אותו מתראיין ואומר שהוא שם מדי פעם כסף אבל בגדול לא אכפת לו ממכבי?
זה היה עניין של זמן עד שזה יתפוצץ ויימאס לו להוציא כסף על עסק של מזיז לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:43 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

מאיפה אתה לעזאזל יודע?
אם במקום כבירי היה מגיע המנהל האופטימלי, שיש לו גם גב כלכלי רחב מספיק, אחושרמוטה הפירוק היה נמנע. הוא היה יודע להגיד מה החובות, יודע לתבוע את מי שצריך, להרים דגלים בזמן. הוא היה קונה את כל הקבוצה ומבטל את החלקיקים האלה שיש לכל מיני אנשים.
אם כבירי היה מגיע, עושה בירורים פשוטים, לא מדבר איתך משהו מתוחכם. מס הכנסה? חובות לשחקנים? הבן שלי היה יודע לעשות בדיקות כאלה.

אם היה מגיע ״המנהל האופטימלי״ (כאילו יש דבר כזה) או ״מישהו שעושה בדיקת נאותות כמו שצריך״, הוא פשוט לא היה לוקח את הקבוצה במצבה. עזוב אם, הרי אף אחד עובדתית לא לקח את הקבוצה. אף אחד לא רצה לגעת בהפועל, ובצדק. כבירי חשב מהלב מהרגע הראשון וזו הסיבה שהוא בכלל הגיע לקבוצה. אי אפשר לנתק את הדברים אחד מהשני. להגיד שאדם יותר שקול (שהיה בודק כמו שצריך) היה מנהל את זה יותר טוב כשאדם יותר שקול (שהיה בודק כמו שצריך) לא היה נכנס לזה.

גם כל טיעוני ״אם היה שם 40 מיליון על החובות״ (לא שלך אישית) כמובן מצחיקים. אף אחד לא רוצה להכנס כדי לשלם חובות של אחרים, ובטח שבן אדם לא עשיר במיוחד (יחסית) לא בא ופשוט שופך מיליונים בצורה שלא יכולה להניב תשואה, זה לזרוק כסף לפח. כבירי מן הסתם לא תכנן לשים את המיליונים ששם, והוא שם אותם כדי לכסות את הבורות שהוא עצמו יצר. הוא ניסה לעשות השקעות שיניבו תשואה (עשה את זה באופן נאיבי) וכשזה לא הלך והתשואה לא הגיעה הוא היה צריך לשים את היד בכיס כדי לתפעל את המועדון ולנסות להציל השקעות קודמות, עד שכבר אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

מאיפה אתה לעזאזל יודע?

אם היה מגיע ״המנהל האופטימלי״ (כאילו יש דבר כזה) או ״מישהו שעושה בדיקת נאותות כמו שצריך״, הוא פשוט לא היה לוקח את הקבוצה במצבה. עזוב אם, הרי אף אחד עובדתית לא לקח את הקבוצה. אף אחד לא רצה לגעת בהפועל, ובצדק. כבירי חשב מהלב מהרגע הראשון וזו הסיבה שהוא בכלל הגיע לקבוצה. אי אפשר לנתק את הדברים אחד מהשני. להגיד שאדם יותר שקול (שהיה בודק כמו שצריך) היה מנהל את זה יותר טוב כשאדם יותר שקול (שהיה בודק כמו שצריך) לא היה נכנס לזה.

גם כל טיעוני ״אם היה שם 40 מיליון על החובות״ (לא שלך אישית) כמובן מצחיקים. אף אחד לא רוצה להכנס כדי לשלם חובות של אחרים, ובטח שבן אדם לא עשיר במיוחד (יחסית) לא בא ופשוט שופך מיליונים בצורה שלא יכולה להניב תשואה, זה לזרוק כסף לפח. כבירי מן הסתם לא תכנן לשים את המיליונים ששם, והוא שם אותם כדי לכסות את הבורות שהוא עצמו יצר. הוא ניסה לעשות השקעות שיניבו תשואה (עשה את זה באופן נאיבי) וכשזה לא הלך והתשואה לא הגיעה הוא היה צריך לשים את היד בכיס כדי לתפעל את המועדון ולנסות להציל השקעות קודמות, עד שכבר אי אפשר.

הוא שיקר לנו ויצר אצלנו תקוות שווא, אל תוציאו אותו נקי מזה, כי הוא לא.
כבר בשבוע שהוא פיטר את מנדיונדו והדבר דלף לתקשורת לפני שלמנדיונדו נודע מזה, מה שהביא את שירי אלג'ם הכלבה לנתב"ג במחזה דוחה ומביש במיוחד - כבר אז אני הבנתי שכבירי הוא לא האיש שיושיע את הפועל, והוא עוד אחד מהאפסים שמורידים את המועדון הזה לקבר בתורות.

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 07 דצמבר 2016, 12:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:49 
נכון, אבל זה לא השאלה ולא הדיון.
אני אגב פחות חושב שהוא שיקר אלא יצא נאיבי ולא חכם בלשון המעטה, כלומר אני חושב שהוא באמת האמין לעצמו, אבל זכותך לחשוב שהוא סתם שיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:50 
Fez כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

מאיפה אתה לעזאזל יודע?

אני מסכים. הוא לא היה צריך לקחת את הקבוצה. יש רק דבר אחד שמצדיק את זה שהוא בא להפועל: הצורך להוציא את הקבוצה מהידיים של רמון ולהבריא אותה כי למי שניהל את הקבוצה אז לא היה אינטרס לעשות את זה. אבל בשביל להצדיק דבר כזה היה צורך לעשות ניקוי אורוות כללי, לשים את כל המספרים על השולחן, לחשוף את כל החובות והאחראיים להם. כל דבר אחר זה להיות שותף לסרטן הבלתי נגמר הזה.
ואם הוא היה בודק באמת, ואחרי כל הניתוחים היה מגיע למסקנה שצריכים הקפאת הליכים, אז שהיה עושה את זה. עם פחות חובות, עם חובות שיש ממי לתבוע אותם בצורה ישירה ועם חסכון של שנה וחצי. אבל אפילו את זה לא היה לו שכל לעשות. מה שהוא כן עשה זה לשחק הורדות ידיים מול מכבי ולהעמיק את הבורות, אפילו אם חלק מזה יצא מכיסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:52 
NARKOTIKA כתב:
אתה עוד פעם גורר את זה לניהול שלו בתקופה שלו שאני מסכים שהיה שערורייה. גם אני לא הייתי קונה את רייכרט במצב כזה, אבל אם הוא עומד ברוב המוחלט של הכספים שהוא גרם למועדון להוציא הדבר היחיד שהוא אשם בו זה שהוא בזבז לנו את הזמן. שנתיים מהחיים הספורטיביים כנראה.
לא מבין מה כל כך קשה לנתק משהו מהתודעה בשביל לעשות דיון תיאורטי כדי לשפוט משהו בצורה אובייקטיבית, אבל שיהיה. נעבור הלאה.

אבל בדיון תיאורטי אתה תיווכח שניהול כושל זה מה שבדיוק מביא למצב של פשיטת רגל. נכון, אני מסכים איתך שהוא לא אחראי בלעדי. אבל הוא אחראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:54 
NARKOTIKA כתב:
סמי סגול אמר אפילו עוד בתקופה הטובה יותר שהפועל לא כל כך מעניינת אותו.
איזה בעלים רציני מוציא משפט? גם גולדהאר לא מגיע למשחקים, אתה רואה אותו מתראיין ואומר שהוא שם מדי פעם כסף אבל בגדול לא אכפת לו ממכבי?
זה היה עניין של זמן עד שזה יתפוצץ ויימאס לו להוציא כסף על עסק של מזיז לו.

אולי יימאס לו, אולי לא. אתה שוב מציג כעובדה ספקולציה עלומה שלך.
תעשה לי טובה, אל תשווה את גולדהר לסגול, זה מצחיק. גולדהאר מנהל את המועדון לפי השקפת עולמו. יש לו מנהלים שמבינים בתחומי הניהול שלהם. מקצועי, כלכלי, ארגוני. אבל הכל תחת חזונוץ הוא יודע מה קורה עם כל שקל. זה לא מה שיה עם סמי סגול וזה מה שהביא את הפועל לקריסה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:59 
לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה להגיד בהודעה.
בכל מקרה, איך אתה יודע שגולדהאר יודע מה קורה עם כל שקל?
זאת לא ספוקלציה שלך שהצגת עכשיו כעובדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
נכון, אבל זה לא השאלה ולא הדיון.
אני אגב פחות חושב שהוא שיקר אלא יצא נאיבי ולא חכם בלשון המעטה, כלומר אני חושב שהוא באמת האמין לעצמו, אבל זכותך לחשוב שהוא סתם שיקר.

הוא שיקר באבוה
בכל מסיבות העיתונאים, בכל המפגשים עם האוהדים, בראיון שהוא נתן ל-"חי בבאסה"
בכולם הוא סובב אותנו בכחש, נתן רושם של איש עסקים רציני, בעל ממון, ושידר לנו שאין לנו מה לדאוג כל עוד הוא בסביבה
האמינות שלו בקרב האוהדים ירדה לשפל חסר תקדים, והוא עוד אחד מהפרצופים שאני לא ארצה לראות יותר בהפועל כשכל זה ייגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:01 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

אבל בדיון תיאורטי אתה תיווכח שניהול כושל זה מה שבדיוק מביא למצב של פשיטת רגל. נכון, אני מסכים איתך שהוא לא אחראי בלעדי. אבל הוא אחראי

אבל אני לא טוען שהוא אחראי בלעדי, אז אתה לא מסכים איתי. אני טוען שכמעט ואין לו אחריות במצב הזה.
הוא קיבל מועדון במצב של פשיטת רגל וככה הוא החזיר אותו.
זה כמו שתביא לי בית מפורק לגמרי אחרי שהוא הושחת 10 שנים, אני אחשוב שאני יכול לתקן אותו, אחזיר לך אותו מפורק באחוז אחד יותר אחרי שנה, ואתה תאשים אותי במצב של הבית.
לא. האשמה/האחריות היא פשוט אפסית. מינורית. לא שווה אזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:08 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

אבל אני לא טוען שהוא אחראי בלעדי, אז אתה לא מסכים איתי. אני טוען שכמעט ואין לו אחריות במצב הזה.
הוא קיבל מועדון במצב של פשיטת רגל וככה הוא החזיר אותו.
זה כמו שתביא לי בית מפורק לגמרי אחרי שהוא הושחת 10 שנים, אני אחשוב שאני יכול לתקן אותו, אחזיר לך אותו מפורק באחוז אחד יותר אחרי שנה, ואתה תאשים אותי במצב של הבית.
לא. האשמה/האחריות היא פשוט אפסית. מינורית. לא שווה אזכור.

כן, זה בדיוק ככה. נתת אחלה דוגמא, אני אפילו לא אתחיל להשלים את המטאפורה. ואפשר להתקטנן עכשיו על הרבה שטויות, כמו להשוות את מה שאמרתי על כל שקל של גולדהאר לזה שאתה יודע אם נמאס לו או לא.
וכבירי, אשמה מינורית, סבבה. הוא חלק בשרשרת הכשלונות הרתצופה שנקראת הנהלות הפועל ת"א ב30 שנה האחרונות. עוד מסמר בארון. לא שווה אזכור? נראה לי שאפילו אתה לא מאמין בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:42 
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
נחזור לענייני ראיית חשבון : מי יישא בחובות עליהם אין ערבות אישית?
מובן שהשחקנים יקבלו את שכרם עד תום העונה, ההלוואות מדיסקונט ומלאן הם בערבות אישית, כך גם הכסף למכבי על רייכרט.
אם יגיע רוכש חדש, הוא ישים איזשהו סכום חלקי שלא יכסה את כל החובות לספקים, לכן הם בוודאות יידפקו.
מה קורה עם התביעות מאופ"א וממס הכנסה? לא נראה לי שהם יוותרו לנו על החוב.
ניתן להרים מסך על כבירי ומני ויצמן ולעקל להם רכוש אישי? מי יישא באחריות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 14:23 
Red Pride כתב:
נחזור לענייני ראיית חשבון : מי יישא בחובות עליהם אין ערבות אישית?
מובן שהשחקנים יקבלו את שכרם עד תום העונה, ההלוואות מדיסקונט ומלאן הם בערבות אישית, כך גם הכסף למכבי על רייכרט.
אם יגיע רוכש חדש, הוא ישים איזשהו סכום חלקי שלא יכסה את כל החובות לספקים, לכן הם בוודאות יידפקו.
מה קורה עם התביעות מאופ"א וממס הכנסה? לא נראה לי שהם יוותרו לנו על החוב.
ניתן להרים מסך על כבירי ומני ויצמן ולעקל להם רכוש אישי? מי יישא באחריות?

איפה שאין ערבות אישית לא יוכלו להגיע לכיס של וייצמן או כבירי או מי מבעלי המניות (אלא אם יתברר שהבריחו כספים מתוך המועדון לכיסם).

זה בדיוק הרעיון בפירוק, בסוף מקבצים את כל הנכסים וכל נושה יכול לקבל חלק מהעוגה, אבל רק ממה שיש ובהתאם לסדרי קדימויות שקובע הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אותו האמור נכון גם לגבי הרשויות? מס הכנסה יוותר על 28 מיליון שקל שחייבים לו מתקופת רמון וטביב?
אורליצקי גם צוטט באחד המקומות אומר שלא ניתן לא לקיים פסקי דין של אופ"א, מהיכן יביאו את הכספים לשלם למנדיונדו, דוס סנטוס ואבדג'י?

נו טוב, לפחות דפקנו את גרמנימני ב-600 אלף שקל :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 14:51 
Red Pride כתב:
נועם, אותו האמור נכון גם לגבי הרשויות? מס הכנסה יוותר על 28 מיליון שקל שחייבים לו מתקופת רמון וטביב?
אורליצקי גם צוטט באחד המקומות אומר שלא ניתן לא לקיים פסקי דין של אופ"א, מהיכן יביאו את הכספים לשלם למנדיונדו, דוס סנטוס ואבדג'י?

לא ענין של לוותר. פשוט אין להם מאיפה לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

לא ענין של לוותר. פשוט אין להם מאיפה לקחת.

הם לא יוכלו לתבוע אישית את בעלי הקבוצה? אני לא משפטן, אבל זה לא נראה לי הגיוני שכל כך פשוט לחמוק מתשלומי מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:47 
מהראיונות בתקשורת של המפרק המיועד עו"ד רון בר ניר ,התרשמתי מאד מהאיש ומרצינותו ,
מקווה שיצליח במשימתו :לדאוג שיהיה כסף לניהול השוטף של הקבוצה שתעזור לנו להישאר ליגה,וכי ימצא בהקדם רוכש נורמלי תוך תקווה שנפתח את העונה הבאה עם בעלים חדש

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן שליצן כמו לובין עדיין מקבל במה לפרשן את הפועל, כשהוא נמנה על מחריביה ומהריסיה לאורך השנים

כמה אנשים חסרי בושה, חסרי מודעות, חסרי שכל או עמוד שדרה עברו במועדון הזה
אנשים שפשוט לא שווים את האוויר שהם נושמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:56 
יש מצב שיוחלט לא לתת צו הקפאת הליכים? זה תרחיש סביר?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:58 
כמה זמן לא שמעתי את השם אמיר לובין..

איפה קובי סידי איפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:59 
שישאלו את לובין (הקופרירייטר המקורי ובעל הזכויות ״בהפועל הפותעו לגלות ש״) אם ראה את החבר שלו מוני, ושימסור לו ד״ש חם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש מצב שיוחלט לא לתת צו הקפאת הליכים? זה תרחיש סביר?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

הצו כבר ניתן, לא?
http://www.htafc.co.il/wp-content/uploads/2016/12/HTAFC-FILE2.pdf

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת האנטישמית, בשליחות אלה שמדליפים לה ויש להם מה להפסיד, מנסה לטרפד את המהלך
הדבר שאני הכי מאוכזב ממנו מכבירי הוא שהוא לא תבע את האמאמא של הבני זונות האלה, שמנסים לפגוע בהפועל בכל דרך אפשרית מדי יום ביומו
אני מקווה שהבעלים הבא ידע כיצד לטפל באוסף החלאות האלה, ויתבע אותם לדין על כל פרסום מסולף, מוטה ואנטישמי, כמו ששימון מזרחי היה עושה אם היו מוציאים את דיבתו של המועדון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/3020409
ציטוט:
כבירי הדהים: "אם לא יגיע רוכש, אקנה את הקבוצה, ללא חובות"

זה בכלל חוקי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:40 
teknoboy כתב:
http://sports.walla.co.il/item/3020409
ציטוט:
כבירי הדהים: "אם לא יגיע רוכש, אקנה את הקבוצה, ללא חובות"

זה בכלל חוקי?

ברור שלא אחרת כל אחד יעשה את זה.
מי היה מאמין שכבירי לא הכי טוב בביזנס של הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:40 
המענק של חן עזרא כבר פורסם בעבר.
דגני זה באמת מוזר וגם לי זה תפס את תשומת הלב. התחלתי לחשב אם זזה הגיוני שזה חוב שנותר מההעברה שלו אלינו ב2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: