פישונט כתב:
האדס כתב:
פישונט כתב:
האדס כתב:
אותם אנשים שהביאו את חיים רמון להפועל, עושים הכל כדי למנוע מאיתנו להפוך למועדון נורמלי
בעמותה לא נשאר ולו אדם אחד מאלו שהקימו אותה. זהו הוחלט סופית שהאצטדיון בבת ים יהפוך אותנו למועדון נורמלי? אחרי שהוא ייבנה ישלמו משכורות בזמן? יגיע בעלבית שיפסיק לספר לנו על חובות עבר?
לא הוחלט סופית, אבל לי בניגוד לאנשים שעומדים בראש העמותה יש היגיון ואני פועל מהשכל ולא מאיבר אחר בגוף (באמת אין לי מושג מאיפה האנשים האלו חושבים, זה אפילו לא לב).
רוצים לבנות לנו אצטדיון גדול שיוכל לייצר לנו הכנסה נוספת, אצטדיון שלנו לבד, לא של מכבי, לא של בני יהודה. שלנו. אצטדיון הפועל.
והם עם הזיוני מוח על בלומפילד, למה לפני בלומפילד לא היה אצטדיונים? אצטדיון זה משהו זמני, לא צריך לעשות מזה כזה עניין, אף אחד לא העביר אותך לרמת גן או לטדי, אמרו לך בוא בונים אצטדיון חדש בשבילך.
מה רע בזה? למה לזיין במוח ולשגע את המועדון? אין מספיק צרות שצריך גם את ה20 איש האלו שאין להם שום זכות על המועדון?
חלאס כבר
נו האדס אבל גם לי אין טיפה של יותר מידע ממה שלך יש ויכול לכתוב דברים לא בדוקים כמו מה קורה עם תוך שנתיים כבירי עוזב או שהאצטדיון מפסיד ואז יתחילו לדרוש תשלום דמי שימוש גבוהים, מה קורה אחרי 25 שנה שהאצטדיון חוזר לעיריה ואנחנו תקועים עם פיל לבן ויקר, ועוד ועוד. מלבד היכולת למכור 6 אלף כרטיסים יותר האצטדיון לא יכניס שקל להפועל יותר ממה שבלומפילד יכול להכניס 3 שנים מהיום (המתחם המסחרי ינוהל ע"י החברה שתבנה אותו).
ללא קשר לפיסקה העליונה, הבנתי שכבירי אמר שהוא לא יעביר את הפועל בלי גיבוי מהאוהדים. אם העמותה מתעקשת להצביע על העניין (וזה זכותה מכורח ההסכם עם ה"בעלים" הקודם של הפועל במסגרת הסכם הרכישה של 20% מהמועדון), אז שירחיבו את מעגל ההצבעה ויכללו את המנויים.
א. אם כבירי עוזב תוך שנתיים את המועדון, ולא מגיע בעלים אחר, מה זה משנה איפה משחקים? טיעון לא ענייני.
ב. מה יהיה ההבדל בעוד 25 שנה לבין היום? היום בלומפילד לא שייך לנו, אז אתה מעדיף את זה על חלופה של אצטדיון שיהיה בבעלותך ל-25 שנה? עוד טיעון לא חכם.
ג. מאיפה קבעת שזה לא יכניס יותר כסף? אתה איש עסקים? אתה חלק מהתכנון של המהלך? אתה יודע כמה כסף מושקע ומאיפה? תעדכן, אשמח לדעת.
ד. אין לי בעיה עם מה שכבירי אמר, זה אפילו מבורך, אבל עמותת האוהדים היא לא האהודים, לא הייתה וכנראה גם לא תהיה בקצב הזה. האוהדים הם אולי המנויים וגם זה לא בטוח (מה יגיד נער שהתגייס לקרבי ולא יכל לעשות מנוי? האם לא נספור אותו כאוהד? למה?). מציע לכבירי לנהל את העסקים שלו בצורה אחרת ולא מגחמות של כל מיני אנשים שרוצים תשומת לב (וזה לא פעם ראשונה שזה קורה).
אם כבירי בכל זאת יחליט להקשיב להם - זו תהיה טעות קשה, אבל הוא ישלם עליה כנראה גם מהכיס וגם מדעת הקהל הגדול של המועדון שכבר מאס בעסקנים ובמקרובים שמציפים אותנו.