תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 07:31 
הכתבים האלה, הם הורסים את הפועל כבר שנים!!!11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש מי שמזין אותם, יש איש אחד במערכת שהוא מספיק חסר סבלנות כדי לקבל החלטה כל כך פזיזה.
רמז: אל תתפלאו אם המאמן הבא יהיה ד.ק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 07:51 
יאללה נקסט
אם הוא לא יפוטר עכשיו אז הוא יפוטר עוד שבועיים ואם לא עוד שבועיים אז עוד חודש
לפי מה שנראה במשחקים האחרונים אין לו ממש מושג ואחרי כל הדיבורים השבוע לא רואה איך גם שחקנים יכולו לשחק בשבילו כשהם יודעים שהזמן שלו קצוב
עדיף לחתוך עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 08:23 
אם המאמן הבא הוא דרור קשטן, באמת אפשר לסגור את הבסטה. אם אני אצטרך לשבת ולראות את הכדורגל שלו עוד 3 דקות אני אעקור לעצמי שן.
אני גם מקווה שזה לא יהיה באדיר, עם כל האהבה אליו. בטח לא בלבול כזה.
בנאדו יכולה להיות אופציה לא רעה, הוא עושה רושם של מאמן שמאמין בהתקפה.
אני חושב שהפועל מיהרו מדי עם הפיטורים האלה (בהנחה שזה אכן קורה), אבל מצד שני כמו שהרביתי לכתוב, המאמן הזה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 08:46 
אם באדיר יאמן את הקבוצה זה ברור שזה רק כדי לחכות למישהו אחר (גוטמן).
בכל מקרה, אנשים פה מדברים על זה שזה מצחיק ומביך לפטר מאמן אחרי 2 מחזורים. אבל למה נראה לכם ש2 המחזורים האם הסיבה לפיטורים? אם המאמן לא מתקשר עם השחקנים, לא קיים באימונים ומרכיב הרכבים הזויים זו סיבה מצויינת להעיף אותו לכל הרוחות גם אם בטווח הקצר זה יעשה "נזק". אני בטוח שהתוצאות הן לא הסיבה לפיטורים אם הוא אכן יפוטר.

בכל מקרה, כרגע נראה שאין מאמן ישראלי אחד ראוי שיכול להגיע במיידית, כך שאם מנדיונדו הולך הבייתה צריך או להביא מאמן זר חדש והפעם אחד ששייך לקמצוע, או ללכת עם באדיר חודשיים עד נובמבר/דצמבר ובמקביל כבר עכשיו לסגור עם גוטמן חזרה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
פה כבירי נמדד.
תשאיר את המאמן עד סוף השנה אלא אם אנחנו מתדרדרים למאבקי ירידה.
הדבר הכי חשוב להפועל זה פחות הפן המקצועי, ויותר שיקום תדמית המועדון.

אני אהיה מאוד מאוכזב אם יפטרו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 08:55 
לפי מה שהבנתי כבירי זה בכלל חיים רמון עם מסיכה של ערד ניר.

אנשים פה נפלו על השכל עם הדיכוטומיה שלהם ומה שמשעשע זה בעיקר חוסר היכולת לראות את הכשל הלוגי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:00 
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

גם אם המאמן מעביר אימונים בשלט רחוק, לא מחליף מילה עם השחקנים שלו, ממשיך לעלות בהרכבים הזויים ולא מתקשר עם הסביביה? כאילו, אם נגנוב פה ושם נקודות (כי בכל זאת, הסגל הזה יכול לנצח את פה ושם גם בלי מאמן) ונהיה במקום 8-9 במרחק סביר מהקו האדום זו סיבה להמשיך עם המאמן?

המאמן הזה כנראה במקצוע הלא נכון. זה לא עניין של תוצאות אלא של התנהלות קיץ שלם. עדיף לקבל עכשיו החלטה קשה עם השלכות בעייתיות בטווח הקצר מאשר לחרבן את כל העונה הזאת.

מה גם שכמו שזה נראה ונשמע (בעיקר חוסר התקשורת באימונים) אנחנו בקלות יכולים להסתבך חזק מאוד בתחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:05 
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

לא, אם הוא רואה שהמאמן לא מטמיע את הקו המקצועי שדובר עליו, זו סיבה מצוינת לפטר אותו, לפני שתגיע למאבקי ירידה. הבעיה היא האלטרנטיבה.
בהעדר מנהל מקצועי הבעלים צריך להתוות את החזון והקו המקצועי במועדון. כמובן שזה יכול להתנגש עם הכישורים המקצועיים שלו, אבל נראה לי שכבירי לא טיפש ולא אדם ששולף מהמותן וחי על קפריזות.
אני כן מקווה שכשהוא בעל הבית אז הוא פחות אוהד. אני מאוד מקווה שלדוגמא עם אלישע לוי השיקול של בית שאן לא משחק תפקיד (וזה בלי קשר לזה שאני חושב שאלישע פשוט לא מתאים), ועם כל הקושי בעניין, גם במקרה אפשרי כמו של גילי ורמוט (שלגביו אני מודה אני מאוד אמביוולנטי. עם כל מה שהיה שם, זה נראה לי טיפה יותר מורכב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
אה, זה עובדה שההתנהלות שלו בושה? לי זה עדיין נשמע כמו הנפצות של עיתונאים
אבל בוא נניח שהוא התחיל רע.
אפשר נגיד לפני שמפטרים לדרוש ממנו לעמוד בסטנדרטים מסוימים, ואם לא הוא יפוטר. אתה רוצה להגיד שידרשו ממנו לעבוד על טקטיקה והוא יסרב?

אבל אתה צודק
אם הוא עושה שכונה, לא מדבר עם השחקנים, וגונב חלב מהמקרר של המועדון, אני בעד שיפטרו אותו.
כל מה שאמרתי זה שאם התוצאות לא טובות, זה לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:08 
אדום נחמד כתב:
אה, זה עובדה שההתנהלות שלו בושה? לי זה עדיין נשמע כמו הנפצות של עיתונאים
אבל בוא נניח שהוא התחיל רע.
אפשר נגיד לפני שמפטרים לדרוש ממנו לעמוד בסטנדרטים מסוימים, ואם לא הוא יפוטר. אתה רוצה להגיד שידרשו ממנו לעבוד על טקטיקה והוא יסרב?

אבל אתה צודק
אם הוא עושה שכונה, לא מדבר עם השחקנים, וגונב חלב מהמקרר של המועדון, אני בעד שיפטרו אותו.
כל מה שאמרתי זה שאם התוצאות לא טובות, זה לא נורא.

אני לא חושב שכבירי יפטר אותו בגלל התוצאות.
כמו שלדוגמא גם הביקורת כלפיו (בודאי שהביקורת שלי) לא קשורה לתוצאות. אתה יכול לשאול מה היה קורה אם הפועל היו מנצחים את שני המשחקים האלה (וזו סיטואציה לא מאוד הזויה), אני מניח שאז לא היו מפטרים אותו. ועדיין, לא בטוח שלטווח ארוך זו היתה ההחלטה הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:09 
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

גם אם המאמן מעביר אימונים בשלט רחוק, לא מחליף מילה עם השחקנים שלו, ממשיך לעלות בהרכבים הזויים ולא מתקשר עם הסביביה? כאילו, אם נגנוב פה ושם נקודות (כי בכל זאת, הסגל הזה יכול לנצח את פה ושם גם בלי מאמן) ונהיה במקום 8-9 במרחק סביר מהקו האדום זו סיבה להמשיך עם המאמן?

המאמן הזה כנראה במקצוע הלא נכון. זה לא עניין של תוצאות אלא של התנהלות קיץ שלם. עדיף לקבל עכשיו החלטה קשה עם השלכות בעייתיות בטווח הקצר מאשר לחרבן את כל העונה הזאת.

מה גם שכמו שזה נראה ונשמע (בעיקר חוסר התקשורת באימונים) אנחנו בקלות יכולים להסתבך חזק מאוד בתחתית

הבעיה לא עם הפיטורים שלו, אני לא יודע בכלל מה קורה באימונים ואם כל הדברים האלה נכונים.
אבל אם אכן כך הדברים, מי החליט למנות מאמן כזה עם כל סימני השאלה שהיו ידועים מראש ועל סמך מה קיבלו החלטה כזו..הרי כביכול הוא היה אמור לבחור ולהיות מעורב ברשימת הרכש האינסופית, הוא הכין את השחקנים במחנה אימון ובחר את הצוות המקצועי שיעבוד איתו...ועכשיו בום טראח, עוד פעם מהפכה..
העסק נראה לא רציני ומביך..אין דרך אחרת להגדיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
תביאו מאמן ישראלי ותקבלו את הללי,פרימו ולוציפר במתחם חודרוב 24/7, הדלפות בלי סוף ואסמסים בשידור חי.
רמת הריקבון של הכדורגל בארץ רק הולכת וגוהה.
בבקשה שכבירי לא יכנע ללחצים, בבקשה שפעם אחת התקשורת תפסיד במערכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:13 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

הבעיה לא עם הפיטורים שלו, אני לא יודע בכלל מה קורה באימונים ואם כל הדברים האלה נכונים.
אבל אם אכן כך הדברים, מי החליט למנות מאמן כזה עם כל סימני השאלה שהיו ידועים מראש ועל סמך מה קיבלו החלטה כזו..הרי כביכול הוא היה אמור לבחור ולהיות מעורב ברשימת הרכש האינסופית, הוא הכין את השחקנים במחנה אימון ובחר את הצוות המקצועי שיעבוד איתו...ועכשיו בום טראח, עוד פעם מהפכה..

אני מניח שיש פה את העניין של קריספין.
נראה מביך ולא רציני, זה נכון. השאלה מה עושים עכשיו בשביל שיהיה יותר טוב?
זו הסיבה שהפועל חייבים מנהל מקצועי, פיגורה שמכיר ומבין שייקבע את הקו הקצועי של המועדון.

דרך אגב, גם מכבי שמחליפים מאמן כל שנה נראה קצת לא רציני. התחילו עם אוסקר, חתך להםף הביאו את סוזה, החזירו את אוסקר, עזב אחרי חודשיים, הביאו את פאקו ועכשיו שוב מאמן חדש. זה נראה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

זו הסיבה שהפועל חייבים מנהל מקצועי, פיגורה שמכיר ומבין שייקבע את הקו הקצועי של המועדון.

דרך אגב, גם מכבי שמחליפים מאמן כל שנה נראה קצת לא רציני. התחילו עם אוסקר, חתך להםף הביאו את סוזה, החזירו את אוסקר, עזב אחרי חודשיים, הביאו את פאקו ועכשיו שוב מאמן חדש. זה נראה רציני?

לא. אבל זה מביא תוצאות ואי אפשר להתווכח עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:16 
אפשר לפטר מאמן אחרי שני משחקים ולא צריך לדאוג איך זה נראה, אם יש בעיה אמיתית אז זה לא שיקול איך זה נראה, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:18 
redrony כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.

השוואה כל כך מגוחכת..לא מתאים לך.
בטח בכל מה שקשור לתהליך בחירת המאמן, הצוות והשיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:18 
מכל ה"כישרונות" שיש בשוק, לא הייתי ממהר לפסול את מיכאל ניס (קראתי איפשהו שהוא מועמד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אפשר לפטר מאמן אחרי שני משחקים ולא צריך לדאוג איך זה נראה, אם יש בעיה אמיתית אז זה לא שיקול איך זה נראה, באמת.

אם יש בעיה אמיתית. זה נכון.
אתה משוכנע שיש כזו?

בוא נקח את שאלת אבו אל היג'ה
אתה חושב שמנדיונדו מחזיק ממנו כקשר קדמי? שהוא לא מבין שהוא לא כזה? כל ילד בן 10 יכול להגיד את זה.
זה ששם זה לא המקום שלו לא אומר שמנדיונדו לא מודע לזה. אנחנו פשוט לא יודעים את כל הסיפור.
אותו כנל לגבי שיימן.

אפילו לגבי חלוץ, אם מישהו יכול לומר פה שבאימונים דודו ביטון כובש מכל זוית, ומתנהג כמו מקצוען, אני אשמח לשמוע. אבל אולי הוא גם חלש באימונים כמו שהוא חלש כשהוא משחק? יכול להיות?

מנסים להוציא את מנדיונדו לא קשור למקצוע. זה לא יכול להיות נכון. הוא אולי לא איש המקצוע הכי מוכשר שהגיע לפה, אבל הוא לא למד עריכת דין קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:27 
שחר כתב:

השוואה כל כך מגוחכת..לא מתאים לך.
בטח בכל מה שקשור לתהליך בחירת המאמן, הצוות והשיטה.

לא, דיברתי על איך שזה נראה...
זה שיש להם כל מיני נסיבות זה אולי נכון, אבל אם מישהו מסתכל מבחוץ ורואה 4 מאמנים (שאחד היה, הלך אחרי שנה, חזר לחודשיים ושוב הלך) ב-3 שנים לקבוצה, זה לא נראה טוב. ברור שכל קבלת ההחלטות שם והקו המנחה מתבצעים בדיוק כמו שצריכים להתבצע ואז באמת החשיבות של המאמן פחותה (אם כי עדיין חשובה).
בקיצור, השורה התחתונה שלי היא שצריכים מנהל מקצועי דוגמת קרויף ואז איך שזה נראה פחות חשוב. וגם עכשיו, אם לכבירי יש איתו בעיות "תשתיתיות", עדיף לחתוך עכשיו למרות איך שזה נראה וללמוד לפעמים הבאות. מן הסתם, גם לגולדהאר לקחת 3 שנים ללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:38 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:

אתה משוכנע שיש כזו?

אתה חושב שמנדיונדו מחזיק ממנו כקשר קדמי? שהוא לא מבין שהוא לא כזה? כל ילד בן 10 יכול להגיד את זה.
זה ששם זה לא המקום שלו לא אומר שמנדיונדו לא מודע לזה. אנחנו פשוט לא יודעים את כל הסיפור.
אותו כנל לגבי שיימן..

אנחנו לא. כבירי כן.
ומי שלוקח החלטה זה הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:39 
וכבירי עובד איתו יותר צמוד מאיתנו אז הוא קצת יותר מבין בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:41 
אם מנדיונדו עושה טובה שהוא מגיע לשעתיים ביום לחודורוב, לא עורך תדריכי וידאו, לא עושה אימונים טקטיים, לא מדבר עם השחקנים, לא מנסה אפילו ללמוד אנגלית ובנוסף גם בוחר הרכבים ועמדות הזויים, אז אולי רק אולי זו עדות שהאיש לא מספיק טוב?
נכון שזה נראה רע לפטר אחרי שני מחזורים, אבל הקבוצה לא ניצחה משחק מאז משחק האימון הראשון, היא לא נראית כמו קבוצה מאומנת שיודעת לשחק כדורגל. לפעמים כשמבינים שזו נפילה גדולה עדיף לחתוך לפני שייגרם עוד נזק. לא חושב שצריך להיכנס ללחץ עם מינוי פזיז, אפשר לתת לבאדיר לאמן בינתיים ולחכות שיתפנה המאמן המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:42 
אם מנדיונדו הולך אז רק גוטמן או זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:46 
האמת שככל שאני מהרהר בזה יותר, אני מבין שהמצב כרגע הוא לא טוב.
אין איזה מאמן בשוק שאני אומר ואי, אותו הייתי רוצה (כן, גם לא גוטמן שמעולם לא היה כוס התה שלי, בכל האספקטים, גן מקצועית ובטח מבחינה אנושית).
אם אפשר היה, הפועל צריכים להביא מנהל מקצועי שהוא פיגורה, בא עם קו מקצועי מעוצב ונחוש שיתווה מדיניות מקצועית ארוכת טווח. שמכיר מאמנים. באסה להגיד, אבל ג'ורדי קרויף כזה.
שהוא ידאג למאמן, יתווה מדיניות רכש לטווח ארוך.
בשביל זה צריך זמן ובעיקר כסף. יכול להיות שזה מה שצריך לחפש עכשיו ועד אז להשאיר את המאמן הנוכחי.
כרגע אני מרגיש שכל מאמן שלא יביאו יפספס את המטרה הגדולה שהמועדון צריך לשאוף אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:46 
אנשים פה התחלקו על כל השכל, ולא מסוגלים לראות את המשל.
אסור לפטר את מנדיונדו כי זה רק מחזור 2, ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור- אבל מתעלמים מזה שהם בעצמם לא יודעים את כל הסיפור, ובגלל זה יכול להיות שחייבים לפטר אותו.
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לניהול שלו צ'אנס.
לפטר אותו זה להתנהל לפי התקשורת- ולא קולטים שאם מחליטים להשאיר אותו רק בגלל שרוצים לעשות הפוך מהתקשורת, זה בדיוק אותו דבר- להתנהל לפיה.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 02 ספטמבר 2015, 09:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:47 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:

אתה משוכנע שיש כזו?

אותו כנל לגבי שיימן.

אפילו לגבי חלוץ, אם מישהו יכול לומר פה שבאימונים דודו ביטון כובש מכל זוית, ומתנהג כמו מקצוען, אני אשמח לשמוע. אבל אולי הוא גם חלש באימונים כמו שהוא חלש כשהוא משחק? יכול להיות?

מנסים להוציא את מנדיונדו לא קשור למקצוע. זה לא יכול להיות נכון. הוא אולי לא איש המקצוע הכי מוכשר שהגיע לפה, אבל הוא לא למד עריכת דין קודם.

אתה נראה בן אדם רציונלי בניגוד ליצור פה שאני לא אופתע אם הוא אלגוריתם ממוחשב (״הללי לוציפר תקשורת אההההההה״)
זה ש״אנחנו לא יודעים״ אם יש בעיה אומר שלא יכולה להיות בעיה? שמי שנמצא במערכת לא יכול להתרשם שיש בעיה בלתי פתירה? זה שהמאמן מגיע מעולם הכדורגל הכללי אומר שאין איתו בהכרח בעיות פרסונליות או אחרות שהן בלתי פתירות? בעיני זה ברור שמנדיונדו לא מפוטר בגלל שאבו עביד מגן שמאלי ואבו אלהיג׳ה קשר ימני (לא הבנתי אגב את הרמיזה שלך כאילו זו החלטה לא מקצועית). הוא מפוטר כי כנראה יש פה מקרה די קיצוני ולא פתיר של מאמן בעייתי מהרבה מאוד סיבות.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ספטמבר 2015, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אסור לפטר את מנדיונדו כי זה רק מחזור 2, ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור- אבל מתעלמים מזה שהם בעצמם לא יודעים את כל הסיפור, ובגלל זה יכול להיות שחייבים לפטר אותו.
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לזה צ'אנס.
לפטר אותו זה להתנהל לפי התקשורת- ולא קולטים שאם מחליטים להשאיר אותו רק בגלל שרוצים לעשות הפוך מהתקשורת, זה בדיוק אותו דבר- להתנהל לפיה.

אני מודה בפה מלא שאין לי מושג מה הולך שם.
אני כן יודע שכשלונות מקצועיים + מינימום הדלפות מהקבוצה מציפים מציאות שלא בהכרח מתקיימת בפועל.
היו להפועל דקות לא רעות השנה. גם בדרבי, גם נגד ק"ש, פחות נגד בית"ר. זה בטח משהו שצריך להתיחס אליו לא?

מה שאני אומר, זה שאני מצפה מכבירי לוודא, לפני שהוא מעיף אותו, שמנדיונדו לא מוכן או מסוגל בשום אופן להתנהל בצורה מקצועית. אם לדעתכם זה מה שקורה, אז בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:51 
NARKOTIKA כתב:
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לזה צ'אנס.

חד וחלק - אם היינו מתנהלים לפי התקשורת היינו משאירים אותו בכוח עוד כמה מחזורים.
הרי הולכים להכנס בנו ותדמיתית נספוג נזק. לפטר מאמן מחזור 2 זו החלטה מאוד לא פופולרית שתראה רע.
לפטר אותו זה בדיוק ההפך מלהתנהל לפי התקשורת. אנשים פה חיים לפי תיאוריות מגוחכות על קבוצות וואטס אפ של עיתונאים שמחליטים לעשות יד אחת כנגד המאמן הזר הקורבן והם אלה שמפטרים את המאמן, לא חס וחלילה כבירי אחרי שבדק דבר או שניים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ספטמבר 2015, 09:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 09:53 
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:

אני מודה בפה מלא שאין לי מושג מה הולך שם.
אני כן יודע שכשלונות מקצועיים + מינימום הדלפות מהקבוצה מציפים מציאות שלא בהכרח מתקיימת בפועל.
היו להפועל דקות לא רעות השנה. גם בדרבי, גם נגד ק"ש, פחות נגד בית"ר. זה בטח משהו שצריך להתיחס אליו לא?

אם אתה רוצה שנתייחס רק לפן המקצועי, אז לא, אני לא חושב שהטיעונים נוטים לטובתו. להפך. זה שהיו כמה דקות לא רעות לא שווה כלום. זה 11 שחקני כדורגל מקצוענים ששווים ביחד 40 מיליון, מה אתה חושב שהם לא יצליחו לייצר מדי פעם כמה מהלכים גם אם המאמן זה אורן חזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: