עומר מ. כתב:
אני תמיד אאשים את מי שפוגע בהפועל. מוזר שלפני עשר שנים לא הייתה לנו כזו תדמית ואפילו כשהפגנו מול סגול לא האשימו אותנו שרצחנו את ארלוזרוב. אז בסדר אני מבין את התגוננות שלכם, במו ידיכם לקחתם את שער חמש שעודד 90 דקות , בא מאהבה למועדון וגם ידע לשנוא כשצריך והפכתם אותו לשער שיודע רק לשנוא, שכל הטרמינולוגיה שלו היא עלק אנרכסיטית ומגניבה ושמובילי העידוד והדיעה בו הם אנשים שהייתי מתבייש להגיד שאני מכיר בכלל. הרגשת הקיפוח שאתה מציג היא בכלל מגוחכת ומזכירה קצת את הליכוד, אתם בשלטון בהפועל כבר שנים, קובעים מי ומה יהיה ביציע ואתם מתלוננים על מי? על התקשורת שמדווחת על חרא כי ככה הרגלתם אותה? או על אוהד הפועל מהשורה שרואה צלב קרס ב-א כי גם אותו הרגלתם לזבל שלכם?? בחייאת תוציא את הראש מהחול. מצטער על החפירה ואם הכללתי אותך בין אנשים שהם לא בדיוק אתה אבל עצבנת אותי.
אתה יכול להתעצבן ואתה יכול להאשים אותנו במה שאתה רוצה. בחלק מהדברים אני גם אסכים איתך.
הסיבה ששער 5 לא מעודד 90 דקות, הוא ממש, אבל ממש לא אולטראס הפועל, אלא הסיבה היא שיש פחות אנשים שבא להם לעודד ועושים הנחות לעצמם. זה שהם מצאו תירוץ נוח וגורם להאשים, זה יופי. עדיין במהלך 90 דקות שער 5 מתעסק בעידוד ועדיין אף אחד לא מעודד.
הרבה יותר נוח לראות משחק בישיבה עם הטלפון ביד, לעודד זה קשה שיותר, אז אנשים פשוט פורשים לצדדים ולא מעודדים.
כל היתר סיפורים.