תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 960 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 22:59 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
קובסטר האם אתה חושב שחג׳ג׳ מעוניין למכור את הקבוצה ?
או שפשוט נח לו וכיף לו להיות בעלים של מועדון ״גדול״ עם מעט כסף?
כי בינתיים הוא מקבל פרסום חיובי ובחינם

אי אפשר למכור כרגע את הפועל, בפעם המאה אלף.
חג'ג' עושה את מה שרמון היה צריך לעשות לפני שנתיים, לנהל מועדון בהתאם ליכולות שלו ולהישאר מאוזנים עד שיגיע רוכש.
מה הוא מקבל מזה באמת שלא מעניין אותי, גם ככה אין מה להרוויח בכדורגל המגעיל שלנו חוץ מפרסום.
המבחן שלו יהיה קודם כל להביא את הפועל למצב שאפשר למכור אותה ואז לזוז הצידה במידה ויגיע בן אדם כזה. נראה מה הוא יעשה.

אני מקווה בשבילך שאתה לא באמת מאמין במה שכתבת.
אלק,הם יביאו את הקבוצה לאיזון תקצבי,ואז הם ימכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
לפני חודש קובסטר דיבר על פירוק, מאבק על החיים וסכנה קיומית.

מאז - מחלקת הנוער חוסלה מעשית, הצוות המקצועי התדרדר לשפל חדש, גיסו של חג׳ג' הפך למנכ״ל, אמיר לובים קודם, מחנה האימונים בכפר בלום, ניר ברקוביץ מועמד לנהל את הנוער, אופירה אסייג היא הדוברת, חברי ועד מנהל בעמותה התפטרו והמועדון מעדיף למכור כמה שפחות מנויים.

ובכן, לאור השינויים, קובסטר מרוצה.
אין ספק שמדובר בחשיבה נכונה וכלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 23:53 
די, רדו מהאיש נו. גם אני בקיץ הרבה פעמים זונח את כל העונה שעברה ונכנס למן מנטרה כזאת "רגע, אם נביא איזה 2-3 שחקנים טובים, למה שנפסיד משחקים בעונה הבאה?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

מאז - מחלקת הנוער חוסלה מעשית, הצוות המקצועי התדרדר לשפל חדש, גיסו של חג׳ג' הפך למנכ״ל, אמיר לובים קודם, מחנה האימונים בכפר בלום, ניר ברקוביץ מועמד לנהל את הנוער, אופירה אסייג היא הדוברת, חברי ועד מנהל בעמותה התפטרו והמועדון מעדיף למכור כמה שפחות מנויים.

ששש
סומכים על קובסטר

חוץ מזה אתה שיחקת באנגליה וכו' וכו' וכו'
תן כבוד וכו' וכו'
תשתחווה וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 23:59 
יש פה אנשים שלפיהם להחזיק בדעה אחרת משלהם זה חטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 00:03 
Eros Ramazzotti כתב:

מה אתה רוצה מקובסטר? הוא חייב לך משהו? כולה אמר כאן מה שהוא שמע.
אם לך מותר לקבוע דברים ממידע שאתה מקבל מאופירה ומספורט 5 אז בטח לו מותר שהוא לפחות קצת מעורב במה שבאמת קורה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 00:21 
אז בוריס, דגני, ליאור, סאשה, שי, ישראל וגילי נשארים כאילו?
נו אז אותו סגל מאשתקד נטול הרוש והזרים ודמארי
למה גרזיץ' נשאר?? :bang:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 01:30 
KingAlpaca כתב:
אני עשור בפורום,
לא זוכר התרסקות של משתמש,
כמו ההתרסקות של קובסטר בחודש האחרון.
מחזה אימים.

X10 :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 04:50 
המינוי של ברקוביץ' מלא סיכונים. אך גם סיכוים, וסביר לשנות גישה בעקבותיו.

לא מתפעל מצעדיו הראשונים, ובעיקר לא מעזות המצח למחנה בקיסריה. מאוכזב שהייפ המינוי לא הביא בכלל כספים.
אבל המבחנים העיקרים עדין לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
משעשע בפורום שחור לבן. או ביזיון או שיגעון, או סקנדל או פסטיבל.

1. הפועל ת"א נמצאת בקריסה כלכלית בשל לקיחת סיכונים שלא הצליחו והתנהלות שגויה של חיים רמון ועידו חג'ג' שבנו תקציב של 45 מיליון עם הכנסות של 23 מבלי יכולת להשלים את ההפרש במידה ולא נעלה לאירופה, זה נכתב כאן לאורך כל השנה וכתוצאה מכך הגענו לקיץ בו צריכים לקצץ 20 מיליון שקל (!) מהתקציב ולהעמיד אותו על רמה של 26 מיליון.
2. השילוב של גרעון, התחייבויות עתידיות,הלוואות ממספר גורמים ומצב משפטי לא ברור מול טביב הוביל לכך שקשה עדבלתי אפשרי למכור את הפועל. במצב כזה או שהולכים לפירוק או שמצמצמים את פער הוצאות-הכנסות ועובדים לפי סף תקציב מוגדר מראש ויכולת להשלים את ההפרש במידת הצורך. זה מה שחג'ג' מנסה לעשות. הוא לא משיח ולא מושיע אבל גם לא נוכל וגנב.
3. כדי ללכת למהלך של כזה קיצוץ דרסטי צריך לקחת סיכונים. הבחירה של הצוות המקצועי היא לא היתה הבחירה הראשונה שאני הייתי עושה וגם לא הרביעית לצורך העניין. היא כן בחירה סבירה שאפשר לתת לה זמן בשביל לראות אם זה מצליח או לא. בשנה שעברה, להזכירכם, הבאנו את איש המקצוע הטוב ביותר שיה על המדף והתרסקנו כך שאין גרנטי. מעבר לכך, גם אם הצוות המקצועי הזה יפול, יש הבדל עצום בין להמר על הפרש של 5-6 מיליון שקל (ושניתן לכיסוי ע"י חג'ג') לבין הימור על 22 מיליון שקל כמו שעשו בקיץ הקודם.
4. אני לא מודאג מהקבוצה הבוגרת, אם יתנהלו נכון יעמידו קבוצה ראויה גם בתקציב נמוך כזה ועם קצת מזל אולי נמצא את עצמנו בטעות גם בשלב הבתים. הדאגה שלי היא במה שקורה במחלקת הנוער, הקיצוץ המאסיבי שם וההצהרה של חג'ג' לפיה המחלקה תתנהל לפי ההכנסות שלה ולא יושקע בה כסף מהתקציב של המועדון. לפי מה שיצא מישיבת בעלי המניות אתמול, העמותה תשקיע את הכספים שיגיעו מחידוש החברות במחלקת הנוער, אני מקווה שיגיע בנוסף מישהו מבחוץ או מבעלי המניות הקיימים וישקיע גם הוא כדי שהמחלקה לא תקרוס. לגבי המינויים במחלקה הזו, זכותו של ברקוביץ' לבחור את האנשים שהוא סומך עליהם, מאחר ועוד לא מונה אף לא בעל תפקיד אחד במקום היו"ר, מנכ"ל, מנהל מקצועי ומאמן קבוצת הנוער, מוקדם מאוד לקבוע אם ההתנהלות הזו מקצועית או לא ואיך תראה המחלקה.

יאללה הפועל.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 10 יוני 2014, 06:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 06:24 
היום אין משהו מיוחד בעיתונים,רק מדובר על זה שהייתה ישיבה טובה אתמול בין חבריי המניות וחגג וכל החברים,והיום יהיה יום עמוס בשל מבחנים לשחקניי הנוער , המושאלים שחזרו ושחקנים מליגות נמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 07:15 
kobster כתב:
משעשע בפורום שחור לבן. או ביזיון או שיגעון, או סקנדל או פסטיבל.

1. הפועל ת"א נמצאת בקריסה כלכלית בשל לקיחת סיכונים שלא הצליחו והתנהלות שגויה של חיים רמון ועידו חג'ג' שבנו תקציב של 45 מיליון עם הכנסות של 23 מבלי יכולת להשלים את ההפרש במידה ולא נעלה לאירופה, זה נכתב כאן לאורך כל השנה וכתוצאה מכך הגענו לקיץ בו צריכים לקצץ 20 מיליון שקל (!) מהתקציב ולהעמיד אותו על רמה של 26 מיליון.
2. השילוב של גרעון, התחייבויות עתידיות,הלוואות ממספר גורמים ומצב משפטי לא ברור מול טביב הוביל לכך שקשה עדבלתי אפשרי למכור את הפועל. במצב כזה או שהולכים לפירוק או שמצמצמים את פער הוצאות-הכנסות ועובדים לפי סף תקציב מוגדר מראש ויכולת להשלים את ההפרש במידת הצורך. זה מה שחג'ג' מנסה לעשות. הוא לא משיח ולא מושיע אבל גם לא נוכל וגנב.
3. כדי ללכת למהלך של כזה קיצוץ דרסטי צריך לקחת סיכונים. הבחירה של הצוות המקצועי היא לא היתה הבחירה הראשונה שאני הייתי עושה וגם לא הרביעית לצורך העניין. היא כן בחירה סבירה שאפשר לתת לה זמן בשביל לראות אם זה מצליח או לא. בשנה שעברה, להזכירכם, הבאנו את איש המקצוע הטוב ביותר שיה על המדף והתרסקנו כך שאין גרנטי. מעבר לכך, גם אם הצוות המקצועי הזה יפול, יש הבדל עצום בין להמר על הפרש של 5-6 מיליון שקל (ושניתן לכיסוי ע"י חג'ג') לבין הימור על 22 מיליון שקל כמו שעשו בקיץ הקודם.
4. אני לא מודאג מהקבוצה הבוגרת, אם יתנהלו נכון יעמידו קבוצה ראויה גם בתקציב נמוך כזה ועם קצת מזל אולי נמצא את עצמנו בטעות גם בשלב הבתים. הדאגה שלי היא במה שקורה במחלקת הנוער, הקיצוץ המאסיבי שם וההצהרה של חג'ג' לפיה המחלקה תתנהל לפי ההכנסות שלה ולא יושקע בה כסף מהתקציב של המועדון. לפי מה שיצא מישיבת בעלי המניות אתמול, העמותה תשקיע את הכספים שיגיעו מחידוש החברות במחלקת הנוער, אני מקווה שיגיע בנוסף מישהו מבחוץ או מבעלי המניות הקיימים וישקיע גם הוא כדי שהמחלקה לא תקרוס. לגבי המינויים במחלקה הזו, זכותו של ברקוביץ' לבחור את האנשים שהוא סומך עליהם, מאחר ועוד לא מונה אף לא בעל תפקיד אחד במקום היו"ר, מנכ"ל, מנהל מקצועי ומאמן קבוצת הנוער, מוקדם מאוד לקבוע אם ההתנהלות הזו מקצועית או לא ואיך תראה המחלקה.

יאללה הפועל.

אבל אתה בדיוק אותו סיפור, עבור מסקנדל לפסטיבל בצ'יק...
לעניין, אמרתי לך שבע מאות פעמים שהמספרים שלך לא מסתדרים ומהם אתה משליך על כל העסק. זה שחג'ג' והכלבלבים של המועדון אומרים משהו לא אומר שהוא נכון אוטומטית. הנתון של 45 מיליון תקציב לא עובד עם הצהרה על 26 מיליון תקציב שכר כללי ובטח שלא עם מה שרמון אמר במסיבת העיתונאים ( "אפילו לא 20 מיליון" ) שגם מסתדר עם הנתונים שפורסמו מגלובס. אם הוציאו 45 מיליון או אפילו 40 זה חמור מאוד, כי לא היה בדיוק על מה ואז השם טביב מרחף באוויר. גם 23 מיליון הכנסות לא עובד עם המציאות, תעלה מעל ה30. הכל מסתדר דווקא טוב עם פער של כמה מיליונים שעליה לשלב הבתים הייתה אמורה לכסות לפי הצהרות אותו חג'ג' מאז. או בקיצור, הגרעון קטן בהרבה ואין כאן קיצוץ דרמטי אמיתי אלא התאמה למציאות שבה אין הכנסות ממנויים של 15 מיליון אלא מקסימום 10, למרות ההכרזה האינפנטילית של חג'ג' מאתמול שהוא ימכור כרטיסים בסכום זהה של מנויים. מה שגם מעמיד את מחיר המועדון בשל אותם גרעונות באור אחר. אתה מבסס את כל ה'קמפיין' שלך להבראת המועדון על העניין הכלכלי, בהתעלמות מה יקרה מקצועית, אבל ההיבט הזה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
תאמת עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהתפקוד של ברקוביץ
הוא היחידי שיוזם ודוחף דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
נמניה ווציצביץ בן 34 ומשחק אי שם ביפן הרחוקה. בעידן שבו מתכוונים להתחזק אך ורק בשחקני 2 שקל, אולי אפשר לארגן לו איזה קצבת זקנה או קצבת גיל 30 + ולהביא אותו לכאן. לפי הויקיפדיה מבחינת מספרים הוא משתבח ביחס לשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 07:50 
תבדוק אם הולמאי עדיין פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
תכלס הייתי מביא את מוסקל לאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 08:06 
אביב וולנרמן כבר שנים מאמן נשים בארה"ב, שווה לנסות.
פיני בלילי התנסה באימון בבת ים ויכול לשמש כעוזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:21 
גבעתיים כתב:
המינוי של ברקוביץ' מלא סיכונים. אך גם סיכוים, וסביר לשנות גישה בעקבותיו.

לא מתפעל מצעדיו הראשונים, ובעיקר לא מעזות המצח למחנה בקיסריה. מאוכזב שהייפ המינוי לא הביא בכלל כספים.
אבל המבחנים העיקרים עדין לפניו.

המינוי של ברקוביץ' מלא בדבר אחד - קומבינות.
קומבינות מבית היוצר של חג'ג' ואיפירה

נחמד לדבר על "הנהלות כלכלית נכונה" כשבפועל השגיאות מהשנתיים האחרונות נמשכות. כל בן אדם עם חצי מושג בכדורגל מבין שלא רחוק היום בו נוסיף אל מאגר ההתחייבויות שלנו גם פיצויים לברקוביץ ודומב ונצטרך להוציא עוד כסף על עוד מאמן.
מי שחושב שהאנשים שהביאו אותנו למצב הנוכחי מסוגלים להבריא אותנו חי בסרט רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:24 
אדום עולה:
ציטוט:
הפועל תל אבי הודיעה רשמית: המנהל המקצועי, אייל ברקוביץ', פנה למכבי חיפה באמצעות סוכנו של שובל גוזלן, בהצעה להשאילו לקראת העונה הקרובה.

מגוחך העניין הזה שהקבוצה מודיעה באופן רשמי שהם פונים לX Y Z.
שתהיה החתמה אז שיפרסמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
כל נאד הם מודיעים, לא ראיתי כזה דבר.
״ורמוט קרוב לסיכום״ ממתי קבוצות מודיעות על דבר כזה? מה זה וואן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:29 
שיודיעו מה שהם רוצים
מגוחך יהיה אם נבנה לחיפה שחקן שיחזור אליהם שנה הבאה אחרי שצבר ניסיון על הגב שלנו
השאלה זה רק עם אופציה לקניה וגם זה בלי ששחר ישפד אותנו על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:29 
Eros Ramazzotti כתב:
כל נאד הם מודיעים, לא ראיתי כזה דבר.
״ורמוט קרוב לסיכום״ ממתי קבוצות מודיעות על דבר כזה? מה זה וואן?

מה לא עושים כדי לרצות את האוהדים ולגרום לשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 8.6-דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

מה אתה רוצה מקובסטר? הוא חייב לך משהו? כולה אמר כאן מה שהוא שמע.
אם לך מותר לקבוע דברים ממידע שאתה מקבל מאופירה ומספורט 5 אז בטח לו מותר שהוא לפחות קצת מעורב במה שבאמת קורה בקבוצה.

חשבתי שהוא נגד אוהדים שבוחשים ומעורבים, לא?
אולי הוא לא הכחיש כי הוא לא שם לב.
:)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:31 
לירון האדום כתב:
אדום עולה:
ציטוט:
הפועל תל אבי הודיעה רשמית: המנהל המקצועי, אייל ברקוביץ', פנה למכבי חיפה באמצעות סוכנו של שובל גוזלן, בהצעה להשאילו לקראת העונה הקרובה.

בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:32 
אלי טביב היה גאה בהם (בשיטת ההשאלות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:33 
נהיה פה ביטר אחושרמוטה!!!!!! ממש מועדון מסכן שמבקש להשאיל איזה שחקן כלשהו מאחת היריבות שלך אי אפשר לסבול את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:41 
לירון האדום כתב:
אדום עולה:
ציטוט:

שתהיה החתמה אז שיפרסמו.

כנראה שלהודעות הרשמיות האלה על פנייה, יש מטרה כלשהי. אני לא יודע מה היא.
מה שבטוח זה שקוף מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
גאון הכדורגל רוצה להשביח לחיפה ילד בן 20 שלא יכול בינתיים לתת תרומה משמעותית בשום צורה ואחרי עונה ילך מפה, רק כדי שעוד כמה שנים יוכל לספר שבזכותו הוא פרץ. והמבחנים ההמוניים האלה כאילו מדובר בתכנית ריאליטי או בחיקוי רע של סרט ספורט הוליוודי, איך יבחנו 30 שחקנים? יתנו להם לכדרר בסללום דרך קונוסים ויספרו לכל אחד כמה פעמים הוא יכול להקפיץ כדור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
מדיניות הודעות מטומטמת. מילא קרוב לסיכום אבל להודיע רשמית שאייל ברקוביץ פנה לחיפה ושאל מה נישמע עם גוזלן? בחיים הפועל לא התנהלה כמו שכונה כמו שהיא מתנהלת כיום. מאז שהאיש החזק חזק בתמונה. מחר יודיעו רשמית שברקוביץ גירד בתחת ביד שמאל. באמת ששוברים שם שיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
אדום עולה:
ציטוט:

שתהיה החתמה אז שיפרסמו.

כנראה שלהודעות הרשמיות האלה על פנייה, יש מטרה כלשהי. אני לא יודע מה היא.
מה שבטוח זה שקוף מידי.

מטרה להראות שעובדים. ממש כמו השיטות של טביב בביטר. אצל טביב זה one אצלנו זה במקום שאמור להיות הרבה יותר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 960 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: