nati כתב:
גביזון כתב:
מרגש,
במשך שנתיים אין אף שרוצה לקנות , ובשבוע האחרון צצים להם רוכשים פוטנציאלים כמו פטריות אחרי הגשם.
יאללה רמון ותאומים, תבחרו לנו את הטוב ביותר.
אתה באמת מאמין לזה?
לא נתי, זה היה בציניות.
יש פה תמימות דיעים לגבי זה שלפני שמוכרים, צריך שיהיה מי שרוצה למכור.
אחרי שאי אפשר יותר לקבל הלוואות, וגם לא הלוואות עתידיות, וינואר בפתח, אין שום ברירה אלא למכור.
אחרת בינואר תהיה חגיגת חושים ומכירה לכל המרבה במחיר של שחקני מפתח, לא כי רוצים, כי אין ברירה עם המצב שהביאו אותו אליו.
הדבר הכי טוב שקרה, הוא שלא נוכל יותר לשמוע ולקבל "אין רוכש" או "אף אחד לא רצה לקנות", ואם נגיע למצב שבינואר החבר'ה ליצים עדיין עומדים בראש המועדון שלנו עדיין שם, אני מקווה שכולם פה יבינו אחת ולתמיד שלא רוצים למכור.
היו פה אנשים שביקשו מצגות לרוכשים, הם קיבלו טיזי, ולא אני אומר את זה, גם אנשים בעמותה בעצמם אמרו פה את זה.
יש מספיק זמן למצוא מישהו ראוי, כבר שנה אני חופר על זה פה שצריך לפעול לזה אקטיבית, אני מקווה שזה נעשה, גם אם בחוסר ברירה, אלא נעשה באמת ובתמים.
אני אישית כבר לא אקבל יותר שום איש קש שקשור לחבורה הזאת.
יש מלא יהודים עשירים בעולם, זה עניין של רצון וכוונה.
שיהיה בהצלחה, זה מגיע לנו יותר מכל קבוצה מזורגגת אחרת בליגה הזאת, הרבה יותר, מועדון מקצועי וניהול רציני.
אני דווקא קבלתי מצגת.
כשהייתי בארץ לפני כמה חודשים מישהו מהעמותה יצר איתי קשר ושאל עם אני מוכן לעזור ביצירת קשר עם מיליונרים באוסטרליה.עניתי שבשמחה אני יעזור.