תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:06 
NARKOTIKA כתב:
איך זה יהיה לינגאנה? מי ישחק שם במקומו?
אם הוא לא פה המצב שלנו בקישור האחורי יותר גרוע מהמצב שלנו בגזרת החלוצים.

לא אמרתי שזה מה שצריך. לא רואה מצב שמביאים את אנטל ואז ישאילו אותו.. כל השאר די באנקרים, למרות שפינטלי לא נראה בכושר.
אם אין חלוץ ישראלי, זו טעות להביא את אנטל, אלא אם הוא מסוגל לשחק חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
אני מעדיף את אנטל ביד מאשר להמר על חלוץ זר ובסוף להישאר בלי שחקן קו איכותי ובלי חלוץ איכותי.
אם אנטל יחתום, זה יסגור חמישה זרים שהם כולם, לפחות על הנייר, בכלל לא הימור. לגבי הכושר של פינטילי-באמת מוקדם לשפוט, ואם אני זוכר נכון אמרו שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, ככה שזה משהו טבעי וצריך סובלנות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:13 
בקיצור, חייבים את טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:15 
האדס כתב:
ואם נשאיל את לינגה זה אומר שנצטרך קשר ישראלי במקומו, ואני לא רואה אחד כזה באופק, חוץ מזה שאנחנו חייבים עוד קשר אמצע לעונה הזו בלי קשר ללינגה.
אני מבין שהתקציב מוגבל וכבר חרג מכל עבר, אבל טוטו תמוז הוא כנראה התשובה שלנו לרוב הבעיות העונה.

לגמרי.
הייתי מציע לטוטו 450-500K לשנתיים. כך שתהיה לו אפשרות לטעימה אחרונה באירופה.
ממילא דרכנו היא פיתוח הצעירים במחלקת הנוער שלנו / טלנטים צעירים מקבוצות אחרות הרבה יותר מהישענות נואשת על טוטו/שהר מנופחים על מוגבלויותיהם.
אין בעיה תקציבית. ה- 100-200K לא יורגשו עוד שנתיים. הם שווים בעיקר כדי לעצב את הקבוצה. וממילא סביר שיכוסו בזכות עלית הסיכוים להגיע לאירופה.

אפילו פרגוסון חרק שינים והעלה לרוני הסחטן שכר נגד כל עקרונותיו בטענה שרוני מוכשר מאוד ואין מה לעשות.
הוא נהנה שנתיים באליפות ה-19 ובכמעט-כמעט אליפות נוספת. וכמובן, כאשר ואן פרסי הגיע, התנקם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
מסכים ב-100%. זה באמת יפתור את כל הבלאגן במועדון ולדעתי גם יחזיר את ההשקעה בעוד 2000 מנויים.
חלילה לא שופט את כבירי אם לא יחתים אותו בסכומים שהוא דורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:17 
מה יהיה עם צנציפר ?
הקבוצה שהתעניינה בוינטרה זו ספורטינג גיחון לא ליסבון
הסיכוי היחיד שאני רואה שמשאילים את לינגאנה זה אם רייכרט יגיע, רק לא ברור לי מתי זה יקרה
בכל מקרה יש את האופציה שאני לא אוהב בכלל , וזה להביא את גולסה וחלוץ זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
האדס כתב:
ואם נשאיל את לינגה זה אומר שנצטרך קשר ישראלי במקומו, ואני לא רואה אחד כזה באופק, חוץ מזה שאנחנו חייבים עוד קשר אמצע לעונה הזו בלי קשר ללינגה.
אני מבין שהתקציב מוגבל וכבר חרג מכל עבר, אבל טוטו תמוז הוא כנראה התשובה שלנו לרוב הבעיות העונה.

לגמרי.
הייתי מציע לטוטו 450-500K לשנתיים. כך שתהיה לו אפשרות לטעימה אחרונה באירופה.
ממילא דרכנו היא פיתוח הצעירים במחלקת הנוער שלנו / טלנטים צעירים מקבוצות אחרות הרבה יותר מהישענות נואשת על טוטו/שהר מנופחים על מוגבלויותיהם.
אין בעיה תקציבית. ה- 100-200K לא יורגשו עוד שנתיים. הם שווים בעיקר כדי לעצב את הקבוצה. וממילא סביר שיכוסו בזכות עלית הסיכוים להגיע לאירופה.

אפילו פרגוסון חרק שינים והעלה לרוני הסחטן שכר נגד כל עקרונותיו בטענה שרוני מוכשר מאוד ואין מה לעשות.
הוא נהנה שנתיים באליפות ה-19 ובכמעט-כמעט אליפות נוספת. וכמובן, כאשר ואן פרסי הגיע, התנקם בו.

מסכים איתך בגדול, אבל טוטו מחפש חוזה אחרון (כלומר, ארוך טווח והרבה כסף), בגיל 27 עם רקורד כמו שלו (בעיקר ליגה ישראלית) אין לו ממש מה למכור באירופה כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
לינגאנה נראה אולי הכי טוב במחנה. לא רואה סיכוי שמשאירים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:21 
"עוד 100-200" אלף יורו זה עלות כוללת של בין מיליון ל2 מיליון שקל.
ואת זה הוא רוצה בחוזה ארוך טווח, כשבין לבין זה שחקן שסובל מפציעות לא מעט.

אפילו לא בצחוק. בלי להכנס למה זה יעשה בחדר ההלבשה ששחקנים מרוויחים רבע ממנו.
גם ב300 אלף יורו אני לא מחתים אותו. פשוט מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:24 
Eros Ramazzotti כתב:
לינגאנה נראה אולי הכי טוב במחנה. לא רואה סיכוי שמשאירים אותו.

אני אוהב אותו אבל זה לא רלוונטי, אלא אם המאמן סימן אותו כסופרסטאר.
את מי כן ישחררו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
אפשר דיי עם קלישאת חדר ההלבשה?
לא ראיתי שבזמן, שגילי ושכטר הרוויחו הרבה כסף שחקנים פתחו על זה פה, אפילו כאלו שהיו טובים מהם לא פצו פה(למשל דמארי).
אפשר לחשוב שסרחיו בוסקטס נכנס לחדר ההלבשה של ברצלונה, מעיף כסא וצועק "הלו, למה הגמד מרוויח יותר ממני?".
בכל מועדון יש שחקנים שמרוויחים יותר וכאלו שמרוויחים פחות. אם טוטו הוא בן אדם בעייתי, זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:28 
לא, זה בדיוק כל העניין.
כששחקן שמרוויח יותר נותן תפוקה אז אין בעיה ואף אחד לא יתלונן. כמו אצל מסי,
גם על ורמוט חבורת הנגרים לא יכלה להתלונן.

אבל כששחקן שמרוויח פי 4 לא מתרגם את זה לשערים, יתחיל מרמור די מהר משחקנים שמרוויחים פחות ותורמים יותר, יש לא מעט דוגמאות. וטוטו לא מספיק מנייה בטוחה בשביל זה.

תסתכל כמה פעמים באירופה משררגים שכר לשחקן שמגלה יכולת טובה גם אם זה לא כולל הארכת חוזה. למה נראה לך שעושים את זה? טוב לב?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 26 יולי 2015, 07:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
טוטו לא מנייה בטוחה בשערים?
זה הדבר היחידי שבטוח אצלו בערך.
אבל אולי אנחנו רואים דברים אחרת. בוא נגיד שגם אני וגם אתה נשמח לראות אותו בהפועל.
ומי שמפריע לו שהוא מקבל 200 אלף יותר, שינשום וישתה כוס מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:34 
מה זה מפריע לי? אם היה לנו גולדהאר לא היה אכפת לי.
אם אנחנו לוקחים סיכון שהוא לא חוזר לכושר מלא אחרי הפציעה אנחנו נחנקים פה עם שחקן של חצי מיליון יורו ל4 שנים, אז אכפת לי ועוד איך. איך אפשר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שבכר יוותר על ארבייטמן. אם זו אפשרות, זה יכול לפתור לנו הרבה בעיות. ארבייטמן כבר שיחק אצלנו, בחצי העונה האחרונה הוא חזר לעצמו והחל לכבוש. הוא חלוץ 9 קלאסי שבליגה שלנו עם קישור טוב יכול לסיים עונה עם 15-16 שערים בשקט, אם לא יותר. והוא ישתכר מחצית מטוטו.
בגלל שזה נשמע טוב כל כך זה לא יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
לארבייטמן יש חוזה של 215 אלף דולר לעוד עונה אחת בבאר שבע. הייתי מנסה להביא אותו תמורת פיצוי כספי קטן ולהחתים אותו לעונה אחת עם אופציה לעוד עונה. לעונה הזאת זה סוגר לנו את הפינה מצוין, ובקיץ הבא אפשר לבדוק מה קורה עם דמארי וכמה ארבייטמן הצליח ולפי זה לקבל החלטה אם להשאיר אותו. יש מצב שאחרי ההדחה של באר שבע והעומס שם בשחקנים ובאגו, גם הוא וגם באר שבע יהיו בעניין.

בכל מקרה אין שום היגיון להעלות אפשרות של ויתור על לינגאנה או אנטל בשביל חלוץ. אפילו עם שניהם בסגל חסר לנו עוד ישראלי בעמדות שלהם. אנחנו צריכים את רייכרט בנוסף ללינגאנה כי כרגע יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל, ואידאלית גם קשר התקפי ישראלי כמו נסאר כי כרגע אנחנו מרחק היעדרות אחת או שתיים מלראות את ספורי/אל היג'א פותחים בצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל.

הסיבה היחידה לשחרר את איסו היא אם מביאים עכשיו גם את גולסה ואז כאשר בן יקבל שיחררו ויבוא עלינו יהיו לנו "גיבוי" עמדה הזאת במיוחד עם לוקאס יכול לשחק את הקשר האחורי.

מצד שני לא עדיף כבר לשלם על טוטו / ארביטמן את הכסף שגולסה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
ארבייטמן זו אופציה טובה מאוד וניצול ראוי לשיר שחקן מבוזבז, אפשר גם לסגור דיל משולב עם נסאר ודמי ההשבחה שלו כך שזה לא יעמיס על התקציב.
לגבי הידיעה בביביתון על הקפטן, אני מאוד מקווה שזה יהיה הרוש. אחרי כל מה שהוא עבר אצל הבבונים זה יהיה יותר ממוצדק אם הוא יקבל את התפקיד אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
ארבייטמן יכול להיות אופציה מעניינת, אם כי רם זה משנה למישהו, גם הוא וגם ביטון הם חלוצי 9. לא כאלו שיוצרים לעצמם מצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לוותר על השחקן הכי מרשים עד עכשיו בהפועל? נשמע לי כמו ספין חסר בסיס.
ארביטמן? באמת זה מה שאתם רוצים?
אני מאוד מקווה שלוציפר בדה את כל הכתבה שלו ואין שם גרם של אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:42 
לא הבנתי, נניח שאין חלוץ ישראלי ויש על הפרק חלוץ זר רציני. את מי לשחרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:48 
אוגוסטוס היל כתב:

אף אחד, להישאר עם דודו ביטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אף אחד. החור שייווצר לך בקישור אם תשחרר את לינגאנה או לא תחתים את אנטל, יהיה יותר גדול מאשר אם תישאר עם דודו ביטון בעמדת החלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:50 
לא הבנתי מה הסיפור עם לינגאנה. הביאו אותו להיות שחקן הרכב או השבחה לעתיד? כי יש הבדל גדול בין שני הדברים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:51 
אוגוסטוס היל כתב:

לא לשחרר אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:52 
אולי זה רק אני אבל אף פעם לא החזקתי מארבייטמן.. גם כשהוא נתן מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לארבייטמן יש חוזה של 215 אלף דולר לעוד עונה אחת בבאר שבע. הייתי מנסה להביא אותו תמורת פיצוי כספי קטן ולהחתים אותו לעונה אחת עם אופציה לעוד עונה. לעונה הזאת זה סוגר לנו את הפינה מצוין, ובקיץ הבא אפשר לבדוק מה קורה עם דמארי וכמה ארבייטמן הצליח ולפי זה לקבל החלטה אם להשאיר אותו. יש מצב שאחרי ההדחה של באר שבע והעומס שם בשחקנים ובאגו, גם הוא וגם באר שבע יהיו בעניין.

בכל מקרה אין שום היגיון להעלות אפשרות של ויתור על לינגאנה או אנטל בשביל חלוץ. אפילו עם שניהם בסגל חסר לנו עוד ישראלי בעמדות שלהם. אנחנו צריכים את רייכרט בנוסף ללינגאנה כי כרגע יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל, ואידאלית גם קשר התקפי ישראלי כמו נסאר כי כרגע אנחנו מרחק היעדרות אחת או שתיים מלראות את ספורי/אל היג'א פותחים בצד ימין.

ההשאלה של לינגאנה זאת הנפצה שרק צנציפר מפרסם והוא רץ איתה מאז שחתם בערך, אז כנראה שיש שם איזשהו קטע אישי עם הסוכן של השחקן ולא איזשהו קשר למציאות.

ובקישור ההתקפי יש גם את עמרי שקל, רז יצחק(? זה ששיחק במחצית השנייה נגד אוניון בצד שמאל) ושגיב יחזקאל, שזה ממש לא אידאלי במיוחד כשאחד הבאנקרים זה אלטמן, אבל זה החיזוק הכי פחות קריטי שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

ארבייטמן חגג 30 ממש לאחרונה. אני מניח שאם הוא יבוא להפועל, הוא ידרוש (ובצדק מבחינתו) חוזה ל-3 שנים. לכל היותר במהלך מו"מ ניתן יהיה להגיע להסכמה על חוזה לשנתיים + שנת אופציה אבל אז הפועל תצטרך לשלם לו יותר שכר בשנתיים הללו. קשה לי לראות אותו מסתפק בעונה אחת כשהוא כבר רואה את סוף הקריירה מעבר לפינה. אותי מעניין אם זה סתם ברווז עיתונאי, משאלת לב או עניינים פנימיים של בא"ש עם ספין של דודו דהאן (הסוכן שלו) או שבאמת יש סיכוי, לאור ההתחזקות של בא"ש בחלק הקדמי לצד ההדחה מאירופה (וכשאלישע שהחזיק מארבייטמן עוד מימי חיפה כבר לא שם, ובכר הביא 2 חלוצים בכירים בקיץ) שאיכשהו השחקן הזה ימצא את דרכו לוולפסון.
אגב, הרעיון לשלב בעסקה אחת גדולה את נסאר וארבייטמן פשוט נהדר, וסוגר לנו למעשה את הסגל - אם ובהנחה שאנטל, וינטרה ורייכרט אכן ישחקו העונה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:13 
לב"ש יש מלבד ארבייטמן סה"כ שני חלוצים טבעיים בסגל (כשיש שיגידו שגם סהר לא ממש 9), כך שאני מניח שבכר לא ירצה לוותר עליו. מה גם שאין לברקת שום בעיה להחזיק אותו כשחקן ספסל למרות החוזה הדי כבד שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:20 
אוקיי. מסכים. יאללה דודו ביטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: